Print this page
Pupovac, Srbin koji nije Srbin, ''ugrožene'' Srbe godinama koristi kao živi štit, paravan za pljuvanje po Oluji i braniteljima!
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 18641 times

Pupovac, Srbin koji nije Srbin, ''ugrožene'' Srbe godinama koristi kao živi štit, paravan za pljuvanje po Oluji i braniteljima!

Vrijeme je da Milorad Pupovac, Srbin koji nije Srbin, nestane sa političke scene, poput Stazića koji je na Twitteru napisao da su partizani 45-e šlampavo napravili posao. Više od 500 tisuća ubijenih hrvatskih građana: Hrvata, Srba, Muslimana, lojalnih Židova za Stazića nije završen posao. Pupovac svoje sunarodnjake, ''ugrožene'' Srbe, godinama koristi kao živi štit. Zato njemu i njegovima trebaju ustaše, koji svako malo iskaču iz paštete kada treba usmjeravati javnost sa bitnog na nebitno, posebice pred Oluju

Toliko mržnje u ovom malom beznačajnom čovječuljku prema Hrvatima! 

Pupovćeva mržnja je snažna, manifestira se odbojnošću prema svakome tko misli drugačije od njega. A znamo da mržnja izaziva agresiju, nasilje, terorizam, ratove. 

Pupovac je zapravo bolestan i bolest ga sve više izjeda. U psihologiji se kaže da kada se s prezirom i mržnjom govori o drugima u biti se govori o samome sebi. Mrziti je Sizifov posao, što se više mrzi pojačava se više i emocija koja prelazi u psihički poremećaj ili devijaciju uma koju psiholozi nazivaju patološkim fenomenom. Zato mržnja ili bolest ne dozvoljava da osoba vidi i drugu stranu, a raznolikost mišljenja, osjećaja i stavova svijet čini zanimljivijim. U protivnom bio bi jednoličan i dosadan. Mržnju je Sigmund Freud definirao kao svojstvo ega koji želi uništiti izvor svoje nesreće. A jedan od najliberalnijih američkih ministara i propovjednik, Harry Emerson Fosdick, definirao je pojam mržnje rekavši: „Mrziti ljude ili neistomišljenike je isto što i spaliti svoj dom da bi se riješili štakora“. 

Posebno je rodoljubno aktivan u danima pred komemoraciju u Jasenovcu i  Srbu, a napaljen na ustaše koji pohode komemoraciji na Bleirburgu i  proslavi 'Oluje' u Kninu.

Ovaj ugroženi Srbin, koji nije Srbin, samo na jednom račun u RBA banci ima "ušteđeno", 2.638,000 eura (gotovo 20 milijuna kuna)!  

Naime, Dokument od 5. srpnja 2011. kojeg su iz Raiffeisen Grupe u Austriji uputili austrijskoj Agenciji za nadzor financijskog tržišta (FMA) otkrio je koje su fizičke osobe na štednim računima kod RBA Grupe, sa danom 30. lipnja 2011. godine, imale iznose veće od milijun eura. Među njima su saborski zastupnici, europarlamentarci, ustavni suci, ministri, novokomponirani tajkuni, generali, špijuni… među imenovanima je i Milorad Pupovac koji je ''uštedio'' 2.638,000 eura, oko 20 milijuna kuna!

A svoje sunarodnjake, ''ugrožene'' Srbe, godinama koristi kao živi štit. Zato njemu i njegovima trebaju ustaše, koji svako malo iskaču iz paštete kada treba usmjeravati javnost sa bitnog na nebitno. A ustaša je bio i njegov suborac iz Srba Stjepan Mesić kada je u Australiji trpao ustaške čekove pjevao ustaške pjesme o Juri i Bobanu!

Pupovac uporno govori o ugroženosti Srba, etničkom čišćenju srpske nacionalne manjine 90-ih i uspoređuje stanja države sa sa 45-om, vrijeđa hrvatske domoljube i branitelje. Svojevremeno je zaprijetio i generalu Sačiću: 'Vi ste se zastupniče izvukli'. Vara na svim izborima dovlačeći autobuse Srba da glasuju za njega i njegovu stranku (500 kn po glasu), a nemaju pravo glasovati.  Pupovac svoju konvertitsku dionicu debelo naplaćuje, što govori i njegov račun na RBA banci. Pupovac svoje sunarodnjake, ''ugrožene'' Srbe, godinama koristi kao živi štit. Zato njemu i njegovima trebaju ustaše, koji svako malo iskaču iz paštete kada treba usmjeravati javnost sa bitnog na nebitno. Toliko su bili ugroženi da su svoje sunarodnjake, izbjeglice, pri povlaćenju (bežaniji) gazili tenkovima:

tenkovima 

Nažalost, u ovoj banana državi ili privatnoj korporaciji (registrirana i započela s radom 2013. godine) tzv. Republika Hrvatska d.o.o., za koju nitko nije glasovao, upravljaju raznorazni Pupavci koji mogu raditi i govoriti što ih je volja. Milorad Pupovac je zasigurno jedan od važnih pripadnika Duboke države, prikriveni židocionista, mali nedodirljivi Bog kojeg čuva njegova milicija i njegov Talmud koji kaže: "Tko Židova ošamari toliko je učinio grijeha kao da je samog Boga udario" (Talmud, Sanhedrin 58b). 

A da je Hrvatska uistinu banana država pokazuje i odličje Pupovcu za posebne zasluge, 'osobiti doprinos razvitku i ugledu  RH i dobrobiti njegovih građana u Domovinskom ratu' (Naslovna slika). Dodajmo i to da su njegova dva rođena brata bila s one strane balvan revolucije.

Vrijeme je da  Milorad Pupovac,  Srbin koji nije Srbin, nestane sa političke scene, poput Stazića koji je na Twitteru napisao da su partizani 45-e šlampavo napravili posao. Više od 500 tisuća ubijenih hrvatskih građana: Hrvata, Srba, Muslimana, lojalnih Židova za Stazića nije završen posao.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.“

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

(38 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved