person_outline
search
hrendeitpt
Kaznena prijava Kolindi, Plenkoviću, Krstičeviću, Čoriću i Branki Picek za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom!
Plenković, kolinda i Krstičević,Čorić i Picek su najodgovorniji

Kaznena prijava Kolindi, Plenkoviću, Krstičeviću, Čoriću i Branki Picek za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom!

'Tražimo od Državnog odvjetništva da postupi po ovoj prijavi jer je u pitanju zdravlje hrvatskih građana. A da se neće stati sa trovanjem građana, dokaz je ponovno trovanje chemtrailsom, koje smo 28. ožujka 2018. evidentirali, a portal ‘Istinom protiv laži’’ objavio. Tražimo da se po zakonu kazni počinitelje i molimo da nas se pravovremeno obavijesti što je poduzeto protiv istih', stoji u Kaznenoj prijavi Udruge' Ne govoru mržnje-istinom protiv laži'.

Danas 3.travnja 2018. godine, na 49 stranica sa dokazima, Udruga 'Ne govoru mržnje-istinom protiv laži' podnijela je Državnom odvjetništvu Kaznenu prijavu protiv Kolinde Grabar Kitarović, Andreja Plenkovića, Damira Krstičevića, Tomislava Čorića i Branke Ivančan Picek, za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom. Jer nisu zaustavili trovanje građana chemtrailsom iako su uredno primali naše dopise i linkove objavljenih tekstova portala 'Istinom protiv laži'.

20180403 094414

1.Protiv Kolinde Grabar Kitarović, predsjednice države

13502040 893954684050002 7104456312022020368 n

Jer, nije zaustavila trovanje hrvatskih građana chemtrailsom iako je uredno primila naše dopise sa linkovima objava tekstova portala 'Istinom protiv laži' koji već dugo vremena upozorava na kontinuirani aerosolni napad na atmosferu, na globalni napad klimatskim inženjeringom i menadžmentom solarne radijacije čiji programi razaraju Zemljine sisteme za održavanje života.

Obrazloženje

Vlada Republike Hrvatske na temelju Članka 23. stavka 3. Zakona o Vladi Republike Hrvatske (»Narodne novine«, broj 41/90, 8/91, 14/91, 53A/91, 9/92 i 55/92), na sjednici održanoj dana 30. rujna 1993. godine, donijela je ODLUKU o objavljivanju mnogostranih međunarodnih ugovora kojih je Republika Hrvatska stranka na temelju notifikacija o sukcesiji (“Narodne novine – međunarodni ugovori” broj 12. od 15.10.1993.), između ostalog i Konvenciju o sprečavanju i kažnjavanju zločina genocida usvojene Rezolucijom 260 (III) A na Generalnoj Skupštini Ujedinjenih Nacija 09. prosinca 1948.godine. Stupanje na snagu 12. siječnja 1951. godine - Konvencija o spriječavanju i kažnjavanju zločina genocida.

S obzirom da je Generalna skupština Ujedinjenih naroda svojom rezolucijom 96 (I) od 11. prosinca 1946. godine, proglasila da je po međunarodnom pravu genocid zločin osuđen od civlizovanog svijeta i u suprotnosti sa duhom i ciljevima Ujedinjenih naroda. 

-Prepoznala da u svim periodima povijesti genocid nanosi velike gubitke čovječanstvu
-uvjerena da je obvezna međunarodna suradnja u cilju oslobađanja čovječanstva takvog strašnog zla, dogovorile su se o slijedećem:

Član I: Potvrđuju da je genocid, bilo da je izvršen u vrijeme mira ili rata, zločin međunarodnog prava i obvezuju se da će ga spriječiti i kazniti.

Član II: U ovoj konvenciji pod genocidom se podrazumijeva bilo koje od slijedećih djela, počinjenih s namjerom da se potpuno ili djelimično uništi jedna nacionalna, etnička, rasna ili religiozna grupa:
(a) ubistvo članova grupe (naroda);
(b) uzrokovanje teških tjelesnih ili mentalnih povreda članovima grupe (pripadnika određenog naroda)
c) namjerno podvrgavanje grupe takvim životnim uvjetima koji dovode do njenog potpunog ili djelimičnog fizičkog uništenja;
(d) uspostavljajući mjere s namjerom sprječavanja rađanja u okviru grupe (naroda);
(e) prinudno premještanje djece iz jedne grupe u drugu.

Član III: Slijedeća djela bit će kažnjiva:
(a) genocid;
(b) planiranje izvršenja genocida;
(c) direktno i javno poticanje na izvršenje genocida;
(d) pokušaj genocida;
(e) suučesništvo u genocidu.

Član IV: Lica koja su počinila genocid ili bilo koje drugo djelo pobrojano u Članu III bit će kažnjena, bilo da su državni rukovoditelji, javni službenici ili privatne osobe.

Član V: Ugovorne strane se obvezuju da će poduzeti potrebne zakonske mjere, shodno svojim ustavima, kako bi osigurale primjenu odredaba ove konvencije i naročito da će predvidjeti efikasne krivične kazne za lica kriva za genocid ili bilo koje drugo djelo navedeno u Članu III.

Član VI: Lica okrivljena za genocid ili bilo koje drugo djelo navedeno u Članu III bit će izvedena pred nadležne sudove one države na čijoj je teritoriji djelo izvršeno ili pred međunarodni krivični sud koji će biti nadležan za one ugovorne strane koje po tome budu priznale njegovu sudsku nadležnost.

Član VII: Genocid i druga djela navedena u Članu III neće biti smatrani kao politički kriminal u odnosu na pitanja ekstradicije. Ugovorne strane se obvezuju da u takvim slučajevima odobre ekstradiciju shodno njihovim zakonima i ugovorima koji su na snazi.

Član VIII: Svaka ugovorna strana može se obratiti nadležnim organima Ujedinjenih Naroda kako bi ovi, prema Povelji Ujedinjenih Naroda, poduzeli mjere koje smatraju odgovarajućim za spriječavanje i kažnjavanje djela genocida ili bilo kojeg drugog djela navedenog u Članu III…

https://www.istraistria.hr/fileadmin/dokumenti/upravna_tijela/UO_za_tal_nac_zaj/Instrumenti_zastite_ljudskih_prava/I.Multilateralni_odnosi/1.Ujedinjeni_narodi/I1.2Konvencija%20o%20sprjecavanju%20i%20kaznjavanju%20zlocina%20genocida.pdf

Što kaže zakon RH?

Kazneni zakon RH GLAVA DEVETA Genocid  Članak 88.

1)Tko s ciljem da potpuno ili djelomično uništi neku nacionalnu, etničku, rasnu ili vjersku skupinu kao takvu:
1.ubija članove skupine
2.nanosi članovima skupine teške tjelesne ozljede ili im teško naruši zdravlje
3.stavlaj skupinu u životne uvjete kojima je cilj dovesti do njezina potpuna ili djelomična uništenja
Kaznit će se kaznom zatvora najmanje deset godina ili kaznom dugotrajnog zatvora
2) Kaznom iz stavka 1.ovog članka kaznit će se tko zpovijedi počinjenje genocida
3) Tko izravno i javno potiče na počinjenje genocida,kaznit će se kaznom zatvora od jedne do dest godina

Dio dokaza predatih Državnom odvjetništvu

http://istinomprotivlazi.com/component/k2/2260-kolinda-hocete-li-konacno-zabraniti-genocid-nad-hrvatskim-narodom

http://istinomprotivlazi.com/component/k2/2201-nacisti-ponovno-u-akciji-nakon-jednomjesecne-stanke-ponovno-nas-truju-chemtrailsom-naravno-gradonacelnik-splita-opara-suti-suti-i-zupan-boban-a-sute-i-zastupnici-u-saboru-iako-im-uredno-saljemo-objave-o-permanentnom-trovanju-hrvatskih-gradana

http://istinomprotivlazi.com/novosti/1965-kolinda-plenkovic-krsticevic-i-coric-jucer-18-09-2017-dali-su-cia-i-jos-jedno-odobrenje-da-nas-truju-chemtrailsom

http://istinomprotivlazi.com/uz-kavicu/1954-prasi-prasi-pas-vam-mater-je-a

http://istinomprotivlazi.com/novosti/1652-cisti-dokazi-trovanja-hrvatskog-stanovnistva-chemtrailsom-nato-kaubojka-kolinda-i-njena-pudlica-krsticevic-su-najodgovorniji

http://istinomprotivlazi.com/novosti/1609-kolinda-plenkovicu-krsticevicu-ovo-je-zadnji-put-da-mi-prasite-moju-obitelj-chemtrailsom

http://istinomprotivlazi.com/novosti/653-oreskovicu-kolinda-demontirajte-haarpove-i-zabranite-zaprasivanje-chemtrailsom

Švedske vlasti priznale da su otrovni 'Chemtrailsi' stvarni, a ne neka divlja teorija zavjere

http://www.4dportal.com/hr/crna-kronika/3160-svedske-vlasti-priznale-da-su-otrovni-chemtrailsi-stvarni-a-ne-neka-divlja-teorija-zavjere

Nijemci na javnoj televiziji priznali postojanje chemtrailsa 

http://www.dnevno.hr/planet-x/video-nijemci-priznali-postojanje-chemtrailsa-i-zaprasivanje-atmosfere-otrovima-na-javnoj-televiziji-pustili-emisiju-i-publiku-sokirali-116154-733012/

Svečana zakletva predsjedice 

Uloga Predsjednice Republike Hrvatske utvrđena je Ustavom Republike Hrvatske, a temelji se na izravnom političkom mandatu dobivenom od naroda, na neposrednim izborima. U tom smislu, predsjednička dužnost pozicionira se kao najviša u Republici Hrvatskoj, što proizlazi i iz teksta svečane prisege na vjernost Ustavu Republike Hrvatske, u kojem se navode temeljne predsjedničke dužnosti, dok se nositelja navedenih dužnosti označava nazivom – hrvatski državni poglavar.

"Prisežem svojom čašću da ću dužnost predsjednika Republike Hrvatske obavljati savjesno i odgovorno, na dobrobit hrvatskog naroda i svih hrvatskih državljana. Kao hrvatski državni poglavar:
-držat ću se Ustava i zakona,
-brinuti se za poštovanje ustavnopravnog poretka Republike Hrvatske,
-bdjeti nad urednim i pravednim djelovanjem svih tijela državne vlasti,
-čuvati nezavisnost, opstojnost i jedinstvenost države Hrvatske.
Tako mi Bog pomogao."

Predsjednička dužnost po slovu je Ustava Republike Hrvatske nespojiva s bilo kojom javnom ili profesionalnom dužnosti, kao i sa članstvom u bilo kojoj političkoj stranci. U tom smislu predsjednička dužnost ili dužnost hrvatskog državnog poglavara i formalno je izravno u funkciji zastupanja javnog interesa, odnosno interesa svih građana Republike Hrvatske, bez obzira na njihovo političko opredjeljenje, etničku ili vjersku orijentaciju i pripadnost. Spomenuto je Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović jasno izrazila i u svom inauguralnom govoru:

''Bit ću predsjednica svih hrvatskih građana, bez obzira na političko opredjeljenje, etničku, vjersku i spolnu orijentaciju i pripadnost. Beskompromisno ću štititi socijalno najugroženije. Uloga predsjednice Republike jasno je definirana hrvatskim Ustavom. No, isto tako, svjesna sam svoje odgovornosti prema hrvatskim građanima, kao jedini visoki državni dužnosnik kojega građani izravno biraju. Stoga vam se u ovom svečanom trenutku izravno i obraćam: Hrvatice i Hrvati, građanke i građani Hrvatske! Vi ste mi ukazali povjerenje i vama ću polagati račune! Bit ću vaš glas, bit ću vaša predsjednica''

A koliko je ona naš glas i naša predsjednica i kako doživljava hrvatski narod i predsjednicu Udruge ‘Ne govoru mržnje-istinom protiv laži’, može se iščitati iz ovog dopisa, iako je 'Zakon o Udrugama' potpuno jasan:

Članak 3. Najveće vrednote ustavnog poretka su sloboda, jednakost, nacionalna ravnopravnost i ravnopravnost spolova, socijalna pravda, poštivanje prava čovjeka, očuvanje prirode i čovjekova okoliša, vladavina prava

Članak 4. Udruga je svaki oblik slobodnog i dobrovoljnog udruživanja više fizičkih, odnosno pravnih osoba koje se, radi zaštite zauzimanja za zaštitu ljudskih prava i sloboda, zaštitu okoliša i prirode, zdravlja...

Članak 5. Svatko je dužan držati se Ustava i prava i poštivati pravni poredak Republike Hrvatske.

Članak 10. Djelovanje udruge temelji na načelu slobodnog sudjelovanja u javnom životu, što znači da udruge slobodno sudjeluju u razvoju, praćenju, provođenju i vrednovanju javnih politika, kao i u oblikovanju javnog mnijenja te izražavaju svoja stajališta, mišljenja i poduzimaju inicijative o pitanjima od njihova interesa

Dopis predsjednici:

Naš poslovni broj: 163/2017.

Srijeda, 29. 03.2017.

URED PREDSJEDNICE RH
N /r Gđa Kolinda Grabar Kitarović

PREDMET: Molimo da se očitate na naša 2 službena upita (poslovni broj 161/2007. od 23.02 2017 i poslovni broj 162/2007. od 6. 03. 2017 ) vezano za temu: Tko je u ime hrvatskog naroda potpisao AGENDU 2030? Naime, 23 veljače 2017. poslali smo Vam prvi dopis u kojem tražimo da nam odgovorite jeste li Vi, ili netko u ime vlade RH, potpisali AGENDU 2030. Do današnjeg dana ( 29. 03. 2017) nismo dobili odgovor.

Citiramo i Vašu izjavu: 'Doista bih voljela da kad netko piše o meni osobno ili Uredu, da se obrate za naše mišljenje i naš stav'.

Evo i treći put se obračamo Vašem Uredu (stav Vaše tajnice nam je poznat jer je u telefonskom razgovoru rekla da ne zna što je to AGENDA 2030) ali nikako da dočekamo Vaš stav.

Prilog : Dopis od 23. veljače 2017.
            Dopis od 06. ožujka 2017.

DOSTAVLJENO SABORSKIM KLUBOVIMA
HDZ, SDP, MOST, Hrvatska narodna stranka - Stranka rada i solidarnosti i reformisti, Promijenimo Hrvatsku, Živi zid , Vladi Republike Hrvatske, Predsjednici države,

Predsjednica udruge, Željana Vrkić

Prošlo je točno godinu dana, a predsjednica se još nije očitovala na na ova tri službena dopisa Udruge 'Ne govoru mržnje-istinom protiv laži.

2. Protiv ANDREJA PLENKOVIĆA, premijera vlade (predati isti dokazi)

20180401 111328

Jer, nije zaustavio trovanje hrvatskih građana chemtrailsom iako je uredno primio naše dopise sa linkovima objava tekstova portala 'Istinom protiv laži' koji već dugo vremena upozorava na kontinuirani aerosolni napad na atmosferu, na globalni napad klimatskim inženjeringom i menadžmentom solarne radijacije čiji programi razaraju Zemljine sisteme za održavanje života.

Jer, je lagao hrvatski narod da je Hrvatska GMO Free. Hrvatska vlada (Kukuriku koalicija) je 29.ožujka 2012.godine donijela UREDBU u izmjeni i dopunama, o razini genetski modificiranih organizama ispod kojih proizvodi koji se stavljaju na tržište ne moraju biti označeni kao proizvodi koji sadrže genetski modificirane organizme. U kampanji za pristup Europskoj uniji nisu se spominjali potencijalni problemi genetički preinačenih usjeva i od njih dobivene hrane, unatoč tomu što je 80% građana protiv GMO-a.

Monsanto je dakle, cijelo vrijeme sijao svoje GMO sjeme i prodavao svoje neoznačene proizvode na policama. Ne da nije ukinuta uredba već je i verificirana nova EU uredba tzv. ‘Koegzistencija GMO-a i organske hrane’ čime je i ozakonjen rad Monsanta u Hrvatskoj, odnosno nastavak trovanja hrvatskih građana zbog čega smo na prvom mjestu u Europi po broju umrlih od malignih bolesti.

20180129 191925

Hrvatska je na prvom mjestu u Europi po broju umrlih od malignih bolesti

3.Protiv DAMIRA KRSTIČEVIĆA, ministra obrane (predati isti dokazi)

20150531krsticevic 2 IZ

Jer, kao ministar obrane (Zakon o obrani Glava 1 Temeljne odredbe, Članak 1. kaže da se ovim zakonom uređuje obrambena funkcija u RH, obrambene nadležnosti tijela državne vlasti i državne uprave, demokratski nadzor….) nije zaustavio trovanje hrvatskih građana chemtrailsom iako je uredno primio naše dopise sa linkovima objava tekstova portala 'Istinom protiv laži' koji već dugo vremena upozorava na kontinuirani aerosolni napad na atmosferu, na globalni napad klimatskim inženjeringom i menadžmentom solarne radijacije čiji programi razaraju Zemljine sisteme za održavanje života.

4.Protiv TOMISLAVA ČORIĆA ministra okoliša i energetike (predati isti dokazi)

61470190 coric

Jer, kao ministar za okoliš i energetiku nije zaustavio trovanje hrvatskih građana chemtrailsom iako je uredno primio naše dopise sa linkovima objava tekstova portala 'Istinom protiv laži' koji već dugo vremena upozorava na kontinuirani aerosolni napad na atmosferu, na globalni napad klimatskim inženjeringom i menadžmentom solarne radijacije čiji programi razaraju Zemljine sisteme za održavanje života.

Također, u Kaznenom zakonu GLAVA DVADESETA (XX) KAZNENA DJELA PROTIV OKOLIŠA , Članak 193 onečišćenje okoliša stoji:
1.Tko protivno propisima otpusti, unese ili ispusti količinu tvari ili ionizirajućeg zračenja u zrak, tlo, podzemlje, vodu il more kojom se može trajnije ili u znatnoj mjeri ugroziti njihova kakvoća ili se mogu u znatnoj mjeri ili na širem području ugroziti životinje, bilje li gljive, ili se može ugroziti zdravlje ljudi
kaznit će se kaznom zatvora od 6 mjeseci do 5 godina.

5. Protiv BRANKE IVANČAK PICEK direktorice DHMZ-a

3

Pogledajte što rade tajne službe u Hrvatskoj!? Upadaju nam u računalo i zamjenjuju slike kao bi nas napravili neozbiljnima, a zaštitili kupljene političare i osobe na važnim mjestima kao što je DHMZ! 

branka ivancan picek

Branka Ivančan Picek

Jer, kako direktorica Državnog hidrometeoroškog zavoda nije zaustavila trovanje hrvatskih građana chemtrailsom, a bili su joj dostavljeni dokazi od naše članice Udruge Svjetlane Valentić. Također je mogla pročitati i objave portala 'Istinom protiv laži' koji već dugo vremena upozorava na kontinuirani aerosolni napad na atmosferu, na globalni napad klimatskim inženjeringom i menadžmentom solarne radijacije čiji programi razaraju Zemljine sisteme za održavanje života.

Prof.dr. Branka Ivančan-Picek 20 godina je radila u DHMZ-u (Državnom Hidrometeorološkom zavodu), dugo godina je predavala Dinamičku Meteorologiju na PMF-u, aktivna unutar akademske zajednice sa zadnjim angažmanom iz kraja 2017-e godine, u kojem je DHMZ traži da napravi, zajedno s magistrom Editom Lončar, receziju knjige “Primjenjena znanstvena istraživanja u Državnom hidrometeorološkom zavodu”. Profesorica dr. Nadežda Šinik uputila je molbu upraviteljici DHMZ-a, Branki Ivančan-Picek, da u sklopu proslave Dana Meteorologa, 23.03.2018. prezentira kratki video (od minute i 15 sekundi) o utjecaju geoinženjeringa na klimatske promjene.

No, Branka Ivančan-Picek odbila je molbu profesorice Šinik s obrazloženjem kako unutar programa proslave Dana Meteorologa, na žalost, NEMA VREMENA za 2 minutnu prezentaciju.
Postavlja se indikativno pitanje: Zašto upraviteljica DHMZ Branka Ivančan-Picek ne želi pričati o klimatskom inženjeringu i kome, tj čemu služe hrvatski meteorolozi!? https://www.youtube.com/watch?v=SPxtLAOjqvw&t=1s (prijevod na hrvatski namjestiti unutar postavki videa)

Prije je bilo indikativno, a sada je potpuno jasno zašto Branka Ivančan-Picek, izbjegavala govoriti o klimatskom inženjeringu, chemtarilsu i haarpovima u Hrvatskoj koji su ''najzaslužniji'' za klimatske promjene, za Gunju i druger ''gunjice'' kao i za genocid nad hrvatskim narodom kojeg se česticama klimatskog inženjeringa truje?

DHMZ, a malo tko to zna, zajedno s Brankom Ivančan-Picek u vlasništvu je privatne korporacije, a ne Hrvatske države!! Branka Ivančan-Picek je instalirana na mjesto direktorice DHMZ-a, unutar korumpirane strukture i jasno je da neće zviždati o kriminalu unutar DHMZ-a kojeg svaki meteorolog mora biti svjestan. Jer za to postoji i dokaz, vidljiv u Atlasu Oblaka, gdje su meteorolozi, tek prošle godine, ispušni trag aviona, koji se proteže cijelim nebom, prozvali Cirrus Homogenitus te tako legalizirali trovanje hrvatskog stanovništva.

Da avioni svojim ispuhom stvaraju kondenzacijski trag, koji se proteže cijelim nebom, to bi već davno bilo uvršteno unutar Atlasa Oblaka. Jer bi takav trag itekako djelovao na temperaturu tj. količinu toplinske energije, koja do Zemlje dolazi od Sunca, pa tako i na klimatske promjene o kojima meteorolozi na veliko pričaju već godinama.

Branka Ivančan Picek, kao i mnogi drugi meteorolozi, dobro zna da se tu radi o kemijskim tragovima, o patentiranom klimatskom inženjeringu, ali o tome šuti. Šutnja i nečinjene, odbijanje ponuđenih dokaza, a biti na najodgovornoj dužnosti u DHMZ-u, neupitno je suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom.

Dokaz

Prepiska direktorice DHMZ-a Branke Ivančan Picek sa članicom naše Udruge ''Ne govoru mržnje-istinom protiv laži'' Svjetlanom Valentić koja joj je ponudila pomoć i dokaze o trovanju hrvatskog naroda.

Prvi put 11. Prosinca 2016:

From: Svjetlana Valentic [mailto:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.]
Sent: Sunday, December 11, 2016 7:06 PM
To: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.' <This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.>
Subject: Geoinženjering Zemlje

Poštovana gospođo Branka,

Moje ime je Svjetlana Valentić. Kćerka sam profesorice Nadežde Šinik.Moja majka vas moli da pogledate sljedeći video: https://youtu.be/mSLKetLMSJU (Video sam prevela na hrvatski. Titlovi se uključuju na postavkama u donjem desnom kutu videa)

Topli pozdrav od majke i mene

Bez odgovora!

Drugi put 22.ožujka 2018.

-----Original Message-----
From: Svjetlana Valentic [mailto:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.]
Sent: Thursday, March 22, 2018 7:10 PM
To: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.' <This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.>
Subject: RE: FW: Geoinženjering Zemlje

Cijenjena gospođo upraviteljice,

Šaljemo vam video, koji je bio spominjan u vašem jučerašnjem razgovoru s mojom majkom, prof. Nadeždom Šinik. https://www.youtube.com/watch?v=SipxiZabLxA&t=196s

Taj je u trajanju 5 minuta i još nema titlove (danas i sutra ću ga prevesti te staviti titlove). Ujedno, šaljemo vam i drugi video, kraćeg trajanja (titlovi su prisutni, samo ih treba uključiti), ukoliko bi vam taj više odgovarao. https://www.youtube.com/watch?v=SPxtLAOjqvw

Već smo vas pokušavali kontaktirati prije. Na žalost, niste nam odgovorila. U gornjem forwardu imate još jedan video u kojem je sve mnogo bolje objašnjeno, no zato i dosta dulje traje. Budete li ga pogledala od početka do kraja, plakat ćete. Ako želite još informacija o geoinženjeringu, klimatskom inženjeringu, menadžmentu solarne radijacije, fertilizaciji oceana, nukleaciji leda itd. posjetite ovu adresu, gdje imate sve prevedeno - 

http://www.eforum.hr/threads/2512-Geoin%C2%9Eenjering-Zemlje-Smrtonosna-Stvarnost

Ili posjetite strancu geoengineeringwatch.org na kojoj se nalaze sve potrebne informacije na engleskom.

U nadi da vi ne spadate u veliku većinu, koja ide linijom manjeg otpora i okreće glavu na drugu stranu, od srca vas pozdravljam.

Topli pozdrav Svjetlana Valentić - enky

Odgovor 

-----Original Message-----
From: Branka Ivancan-Picek [mailto:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.]
Sent: Thursday, March 22, 2018 2:26 PM
To: Svjetlana Valentic <This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.>
Subject: Re: FW: Geoinženjering Zemlje

Postovana Svjetlana,
Zahvaljujem na poslanim videom. Jako je zanimljiv i dala sam ga kao prijedlog za prikaz nasoj sluzbi koja organizira Svjetski meteoroloski dan. Receno mi je da je program gotov i da za sada nema mogucnosti za prikaz. No, postoji mogucnost da na nasoj internet stranici stavimo link na video. To ce se jos razmotriti.

Puno hvala na trudu i ovim informacijama.
Lijepi pozdrav, Branka

To će se još razmotriti… kaže direktorica HDHZ Branka Ivančan Picek, a mladi ljudi svakodnevno umiru, a da i ne znaju zbog čega! No mi nećemo više razmatrati ni minute, niti se nuditi za pomoć, već ćemo napraviti ono što je davno trebalo napraviti, podnijeti kaznenu prijavu protiv najodgovornijih, što smo i napravili, a u popis 5 najodgovornijih za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom, zaslužno mjesto zauzima i direktorica privatiziranog HDMZ-a Branka Ivančan Picek!

Zaključak:

Navedenom (ne)radnjom Kolinda Grabar Kitarović, Andrej Plenković. Damir Krstičević, Tomislav Čorić i Branka Ivančan Picek ostvarili su sva bitna obilježja Kaznenog dijela genocida nad hrvatskim narodom iz Članka 88 Kaznenog zakona Republike Hrvatske GLAVA DEVETA - GENOCID!

Tražimo od Državnog odvjetništva da postupi po ovoj prijavi jer je u pitanju zdravlje hrvatskih građana. A da se neće stati sa trovanjem hrvatskih građana, unatoč uzastopnim apelima, IPL-ovim objavama, upozorenjima, dokaz je ponovno trovanje chemtrailsom, koje smo 28. ožujka 2018. evidentirali, a portal ‘Istinom protiv laži’’ objavio. http://istinomprotivlazi.com/component/k2/1438-proljece-stize-a-s-njim-i-chemtrails-kolindina-i-plenkoviceva-cestitka-za-uskrs

Tražimo da se po zakonu kazni počinitelje i molimo da nas se pravovremeno obavijesti što je poduzeto protiv istih.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

Last modified on Tuesday, 13 October 2020 16:35
(32 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: