person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 28914 times

Nacionalni stožer sa svojom infrastrukturom, brod je prepun luđaka koje treba privesti i smjestiti na otok Rab!

Covid-19 nije ime virusa! Već je skračenica za „potvrda o identifikaciji cijepljenja“ sa vještačkom inteligencijom. A broj 19 je godina kada je kreiran. To je ime međunarodnog plana za kontrolu i smanjenje populacije

„Kod „bolesnih od tkzv „COVIDA 19“, europski patolozi nisu identificirali nikakva antitijela specifična za COVID 19! Dakle, nemoguće je napraviti cjepivo za nepostojeći virus! Od koronavirusa nitko nije umro! Vjerujem da je WHO najbolja kriminalna medicinska organizacija!", rekao je uvaženi liječnik dr. Stojan Aleksov

Prije par dana na Facebooku se pojavio dramatičan apel dr. Roberta Petrella. Naravno, za kratko vrijeme Facebook je blokirao video i link ! Što je rekao? 

„Covid-19 nije ime virusa! Već je skračenica za „potvrda o identifikaciji cijepljenja“ sa vještačkom inteligencijom. A broj 19 je godina kada je kreiran. To je ime međunarodnog plana za kontrolu i smanjenje populacije. Razvijalo se posljednjih nekoliko desetljeća, a krenulo u realizaciju ove, 2020. Ono što nam sad žele ubrizgati su najgora cjepiva do sada. To je bukvalno ulazak u pakao sa ciljem masovne depopulacije, većom od 80% populacije!

Ne testirajte se, testovi nisu pouzdani, to tvrde i sami proizvođači testa. Ne postoji test koji može točno detektirati SARS Cov2 virus. Oni samo detektiraju fragmente virusa i ćelije koji čine dio našeg mikrobioma. Kod ljudi koji se testiraju biti će sve više pozitivnih, oko 90% što je i cilj. Zato su sada započeli sa testiranjem djece. 11. svibnja, nijedna TV kuća, novine, mediji nisu objavili da u Francuskoj započinju masovno testiranje u školama. Rađeno je oko 700.000 testova svakog tjedna. Nitko, nažalost, o ovome nije izvještavao. Ne testirajte se, to je jedini način da se spasite!“

1 scdr petrella

Zašto testiranje toliko boli i što je pozadina testiranja?

"Pristup mozgu vodi preko nosa. Test ima potpuno drugačiju svrhu od one koju vam kažu. Uvođenje štapića duboko u nosne staze uzrokuje oštećenje barijere hamato-encefaličke prepreke, a može i ozlijediti endokrine žlijezde (napr. hipofize). 

Ovaj duboki test ima za cilj da se otvori ulaz u mozak za svaku infekciju! Nošenjem maske bakterije i CO2 se skupljaju u maski i prenose se u mozak kroz nos. Pregrada ima zadatak zaštititi mozak od neurotoksina, teških metala, bakterija i drugih toksina. Kada su oštećene endokrinske žlijezde, mogu se pojaviti simptomi kao što su slabost mišića, poremećaji cirkulacije, poremećaji vida itd. (Izvor https://www.facebook.com/hsgo24092017gmailcom )

2 o2Screenshot 2

Maska - Testiranje - Cjepljenje / sotonistička agenda Akcija - Reakcija - Rješenje

Dr. Wolfang Wodarg: „Prislinim cjepljenjem nam žele promijeniti gene“

Sotonistička, globalistička, cionistička elita, takozvana duboka država, želi nam pomoću budućeg Gatesovog cjepiva mijenjati ljudske gene i tako od nas stvoriti genetski manipulirana stvorenja. Poznati i svjetski priznati njemački liječnik Dr. Wolfang Wodarg odmah na početku ove tzv. "pandemije" rekao da ne postoji zasebna bolest korone, da je virus korone, odavno poznat kao sastavni dio uzročnika gripoznih oboljenja i da može imati udjela od 14-15% u oboljenjima kao gripa, prehlada, bronhitis, upala grla i slično.

Upozorio je na opasnost cjepljenja, rekavši da je nemoguće i neodgovorno za tako kratko vrijeme napraviti cjepivo, a stvaranjem straha i širenjem panike ucjeniti da se moramo cjepiti. On je to usporedio sa ucjenama mafije za plaćanje novca za "zaštitu". Pojednostavljeno rečeno sa planiranim genetskim cjepivom, koje će nam se ubrizgati, naše stanice će biti tako genetski modificirane, da će obrambene stanice našeg prirodnog imunitetskog sustava misliti, da je to infekcija i napasti će te naše genetski modificirane stanice.

Na taj način faktički može doći do procesa samouništenja našega tijela. Tako će doći do polaganog samoubojstva našega organizma, gdje jedne stanice - one obrambene stanice imunskog sustava oštećuju i uništavaju druge stanice - one koje su unošenjem cjepiva genetski modificirane.

3 lllScreenshot 2

 Instaliranom ministru Berošu više nitko ne vjeruje, dapače sprdaju se s njim

bberošcreenshot 1

Režimski mediji, posebice HRT, glavni su krivci za korona ludilo, u kojem se narod teško snalazi!

Istinska narodna zastupnica Karolina Vidović Krišto koja odbija staviti, za razliku od ostalih zastupnika brnjičara, za čovjeka ponižavajuću masku, sazvala je Konferenciju za medije pod nazivom „Ne sloboda medija u vijeme širenja koronavirusa“, pozvavši eminentne goste Prof. dr. Valerij Vrčka, dr. sci Srećka Sladoljeva i dr. med Lidiju Gajski koji su potpuno demistificirali glavne krivce koronaludila, tzv. Nacionalni, a zapravo slugansko - paradržavni stožer i sluganske javne medije. 

Snarcreenshot 1

Karolina Vidović Krišto: „Konferenciju smo organizirali iz tri razloga:

1. Upozoravamo na propagandno, jednostrano izvještavanje i informiranje od strane hrvatskih medija naposve javnih medija, koje financiraju hrvatski građani, što je kršenje zakona zbog čega tražimo ostavku glavnog ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića i ravnateljice HINE Branke Gabrijele Vojvodić

2. Otvaramo prostor stručnjacima s relevantnim obrazovanjem i potrebnim referensama koji argumentirano i na temelju činjenica ukazuju na pogreške, propuste i loše odluke stožera civilne zaštite koji su na štetu hrvatskih građana,

3. Nudimo hrvatskim gađanima mogućnost besplatnog savjetovanja, uz zajamčenu diskreciju mogu se sa svojim pitanjima javiti na slijedeću mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Svaka pa i pravna znanost napreduje na temelju sučeljavanja raznih argumenata. Ako je sve što radi stožer s medicinske i pravne strane u skladu s medicinskom znanošću i hrvatskim zakonima zašto se onda vladajući boje otvoriti javnu raspravu u hrvatskom javnom i medijskom prostoru na dobrobit svih“, rekla je Karolina najavivši prvu sugovornicu dr. Lidiju Gajski:

„Znate li da se test s kojim se određuje zaraženost koronavirusom može biti pozitivan a da niste zaraženi i da nije jasno dokazuje li uopće prisutnost koronavirusa?
Znate li da se svi koji se službeno vode umrlo od koronavirusa umrli tijekom ove godine od drugih bolesti i starosti?
Znate li da je u Hrvatskoj i okruženju broj umrlih ove godine jednak onome iz prošlih godina i da je u tom smislu stanje sasvim uobičajeno?
Znate li da se obdukcije od nadležnih intitucija od početka obeshrabruju, a one koje su izvedene ne uklapaju se u tipičnu sliku umrlih od virusne bolesti?
Znate li da su na vrhuncu tzv. korona krize bolnice zjapile poluprazne?
Znate li da nema dokaza da maske za lice štite od zaraze koronavirusom, naprotiv mogu biti štetne za zdravlje, psihu i društvenu interakciju. Naročito su pogubne za psihoemocionalni i socijalni razvoj djece?
Znate li da zbog brzine u proizvodnji i nabavi cjepiva protiv koronavirusa i nejasnoća o prirodi cjepiva građani od europske komisije traže dodatne podatke?
Znate li da su zbog tog cjepiva olabavljeni europski zakoni o GMO-u?
Znate li da širom svijeta sve veći broj ljudi, brojne skupine liječnika i znanstvenika protestiraju protiv lažne epidemije i traže ukidanje mjera koje ugrožavaju tjelesno i psihičko zdravlje, ekonomski i društveni život i individualna prava i slobode?

Ako za sve nabrojano niste upoznati znači da se informirate s televizije i dominantnih novina i portala i da ste krajnje dezinformirani jer vam se prestavlja samo jedno, odnosno jednoobrazno i šturo tumačenje ove vrlo složene teme. Stručnjacima raznih profila koji raspolažu podacima koji se razlikuje od službenih i imaju drugačiji pogled na koronakrizu veliki mediji uskračuju, zabranjuju pristup. Drugačije je mišljenje cenzurirano.

Hrvatski Ustav jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli, citiram:

'Sloboda izražavanja misli obuhvaća osobito slobodu tiska i drugih sredstava priopćavanja, slobodu govora i javnog nastupa, zabranjuje se cenzura. Ustav izrekom zabranjuje cenzuru. Zakon o medijima jamči slobodu izražavanja i slobodu medija osobito slobodu protoka informacija i otvorenosti medija za različita mišljenja i uvjerenja. Zakon o medijima navodi: poštujući pravo da javnost da bude točno, nepristrano i pravovremeno informirana o događajima, pojavama itd. mediji će se pridržavati pravila novinarske struke i etike.' 

Što kaže Zakon o HRT-u?

'HRT je dužan trajno, istinito, cjelovito, nepristrano i pravodobno informirati javnost o činjenicama, događajima i pojavama od javnog interesa. Dužan je poštivati i poticati pluralizam ideja te omogučiti javnosti da bude upoznata s tim idejama. HRT ne smije u svojim programima zastupati pojedinačka politička, religijska, svjetonazorska i druga stajališta ili interese. HRT je dužan nepristarno obrađivati politička, gospodarska, socijalna, religijska, zdravstvena, kulturna , obrazovna, znanstvena, ekološka i druga pitanja omogučujući ravnopravno sučeljavanje stajališta različitih izvora. Slobodu govora moguće je prema ustavu ograničiti samo iznimno i to mora biti propisano samo posebnim zakonima. Sloboda govora najveće je dostignuće demokratskog društva. Ostanemo li bez slobode govora ostali smo bez svih drugih sloboda.

Korona kriza nije neka trivijalna i periferna tema već fenomen koji već sada značajno i negativno utjeće na svih nas, a u vremenu koje slijedi, ako se nastavi kao i do sada, iz temelja ce ga promijeniti i na gore. Stoga zahtjevamo da hrvatska sredstva, priopćavanja (posebice HRT, ključna ustanova za informiranje građana koju financiraju hrvatski građani i koja za svoja izvještavanja odgovara javnosti) odmah prestanu raditi protuustavno i protuzakonito, da prestanu širiti jednoumlju i propagandu, te otvore medijski prostor stručnjacima drugačijih mišljenja pa neka javnost presudi zaključi što je istina a što laž", rekla je veliki borac zua istinu dr. Lidija Gajski

Uz medije i Katolička crkva, u kojoj godinama stoluje kardinal Bozanić, ne služi hrvatskom narodu:

5 bbboz

U slijedećoj objavi vezanoj za lažnu pandemiju Covid 19, Ipl će objaviti što su javnosti, glavnim medijima i paradržavnom stožeru poručili dr. Prof. dr. Valerij Vrčko, dr. sci Srećko Sladoljev.

I na kraju poruka autora, urednika IPL-a:
Paradržavni stožer sa svojom infrastrukturom (korumpirani ili korisno-idiotski saborski brnjičari koji ne vide šumu od stabla te kupljeni multi-kulti znanstvenici, epidemiolozi, liječnici, ravnatelji i urednici medijskih javnih kuća), brod je prepun luđaka koje treba privesti i smjestiti na otok Rab!

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

(12 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: