person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 23296 times

Duboka država osudila glavnog urednika Ipl-a na 10 mjeseci zatvora zbog promijenjenog mišljenja o Židovima cionistima, Goldsteinu, Zuroffu..!

Obrazloženje presude sudkinje Mile Kragić, tipično je za osobe koji izokreću teze (oni koji pokušavaju sebe prikazivati žrtvama, a bili su agresori ili mrze, a druge osuđuju za govor mržnje) što je slučaj i sa ovom suludom presudom koju je sudkinja Mila Kragić ekspresno, na neviđeno, donijela (podnesak Državnog odvjetništva 4.11.2019, a presuda, na neviđeno, zanimljivog datuma, 11.11.2019)!?

Da, živa istina. Sudkinja Općinskog suda u Splitu Mila Kragić, povodom montirane optužnice Općinskog državnog odvjetništva, ekspresno je osudila glavnog urednika portala Istinom Protiv laži (IPL), na 10 mjeseci zatvora ( uvjetno na dvije godine) zbog lošeg (promijenjenog) mišljenja o Židovima, odnosno slaganja sa tekstovima autora koji iznose svoj stav o Židovima, cionistima, Goldsteinu, Zuroffu, Jasenovcu, Bleiburgu, Holokaustu. 

A drugo mišljenje iznosi i sin židovskog generala Miko Peled:

http://istinomprotivlazi.com/regija/1271-generalov-sin-miko-peled-mojim-izraelom-vladaju-cionisti-koji-su-izvrsili-genocid-nad-palestinskim-narodom-video

Obrazloženje presude sudkinje Mile Kragić, tipično je za osobe koji izokreću teze (pokušavaju sebe prikazivati žrtvama a bili su agresori ili mrze a druge osuđuju za govor mržnje) što je i slučaj sa ovom suludom presudom koju je sudkinja Mila Kragić ekspresno donijela (podnesak Državnog odvjetništva 4.11.2019, a presuda, na neviđeno, zanimljivog datuma, 11.11.2019)!?

Ivica (Luka) Vrkić SVOJIM MIŠLJENJEM javno poriče i znatno umanjuje kazneno djelo genocida, usmjereno prema skupini ljudi zbog njihove rasne i vjerske pripadnosti, na način koji je prikladan potaknuti mržnju protiv pripadnika takve skupine.

Čime je počinio kazneno djelo protiv javnog reda - javnim poticanjem na nasilje i mržnju - djelo opisano i kažnjivo po čl.325.st.4 u svezi st.1.KZ/ 11.

Temeljem čl.325.st.4. u svezi st.1.KZ/11 osuđuje se na kaznu zatvora od 10 mjeseci!

NE SMIJE SE VIŠE NI MISLITI!

A što kaže Ustav,  Zakon, Povelje?

Ustav Republike Hrvatske, Članak 38.

Jamči se sloboda mišljenja i izražavanja misli.
Sloboda izražavanja misli obuhvaća osobito slobodu tiska i drugih sredstava priopćavanja, slobodu govora i javnog nastupa i slobodno osnivanje svih ustanova javnog priopćavanja. Zabranjuje se cenzura. Novinari imaju pravo na slobodu izvještavanja i pristupa informaciji. Jamči se pravo na ispravak svakomu komu je javnom viješću povrijeđeno Ustavom i zakonom utvrđeno pravo.

Povelja UN o ljudskim pravima, Članak 19. 

Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.

Povelja Europske unije o temeljnim pravima, Članak 11

1. Svatko ima pravo na slobodu izražavanja. To pravo uključuje slobodu mišljenja te primanja i širenja informacija i ideja bez miješanja tijela javne vlasti i bez obzira na granice.
2. Poštuju se sloboda i pluralizam medija.

Ovakvu presudu može donijeti samo osoba koja ne vidi šumu od stabla ili je pripadnica cionističke organizacije, odnosno djelatnica privatne korporacije "Hrvatska Republika d.o.o." čiji vlasnici pljačkaju i lihvare hrvatski narod, truju chemtrailsom i GMO-om i nad njim provode pravosudni teror, donoseći presude po Talmudovom (izraelskom) zakonu.

Što je još jedna potvrda da neovisna Republika Hrvatska, za koju se izjasnilo 94,17% hrvatskih građana, samo fiktivno egzistira, kako bi služila kao pokriće DORH-u (produžena ruka masonima koji upravljaju Hrvatskom) koji ne procesuira lopove privatizacijske pljačke vlasništva hrvatskog naroda (per capita).

DORH-u koji ne reagira na pljačku resursa vlasništva hrvatskog naroda (voda, šuma...).

DORH-u koji odbacuje kaznene prijave zbog izbornih prijevara.

DORH-u koji drži u ladici Kaznenu prijavu protiv najodgovornijih za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom, odnosno trovanju chemtrailsom, zbog čega smo prvi u Europi, a deseti u svijetu po broju umrlih od malignih bolesti....itd...itd.

I ne samo to!
Za isto djelo, govor mržnje, ista sudkinja Mila Kragić osudila je (kao suučesnicu) na istu vremensku kaznu, predsjednicu Udruge "Ne govoru mržnje - istinom protiv laži", koja apsolutno nema nikakve veze s ovim portalom, niti zna tko je Goldstein, Zuroff...

Ali ima veze sa Kaznenom prijavom protiv vrha države zbog suučesništva u genocidu nad hrvatskim narodom (trovanju chemtrailsom).

Predsjednica Udruge se, ČAK, usudila tražiti od predsjednika židovske zajednice Ognjena Krausa da se očita na citate Talmuda i izjave izraelskih rabina i profesora koji između ostalog govore da su NEŽIDOVI nastali od životinja, da im treba sve oduzeti, da su ubojstva NEŽIDOVA I NEŽIDOVSKE DJECE sasvim opravdana, da treba potpuno uništiti bijeli konstrukt (Noel Ignatiev) itd...itd..

Pročitajte zašto su osuđeni:

ozud

Nevjerojatno što nam radi DORH!

http://www.istinomprotivlazi.com/novosti/1480-ubojstva-goyima-nezidova-su-sasvim-opravdana-tvrdi-izraelski-rabin-autor-najcitanije-knjige-u-kojoj-pise-da-je-u-redu-ubijati-i-nezidovsku-djecu

Da zaključimo:
1991. godine 94,17% hrvatskog naroda glasovalo je za neovisnu Republiku Hrvatsku, a ne za asocijaciju - privatnu masonsku korporaciju, tzv. "Republika Hrvatska d.o.o."

Ova montirana presuda nije u ime Republike Hrvatske, već u ime privatne korporacije „Republika Hrvatska d.o.o.“

I ni malo se ne razlikuje od partizanskih presuda 45-ih godina.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

 

(29 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: