person_outline
search
hrendeitpt
ZAPALITE SOTONSKU MASKU! ZAŠTO SE PONAŠATE KAO ROBOVI?

ZAPALITE SOTONSKU MASKU! ZAŠTO SE PONAŠATE KAO ROBOVI?

Zastupnici u hrvatskom saboru nose maske koje su znak pokornosti a ne zaštite. Na vapaj roditelja nisu zaštitili ni našu djecu koja moraju na nastavi cijelo vrijeme držati masku. Je li treba veći dokaz da ne predstavljaju hrvatski narod već služe gremijima, psihopatama NWO-a koji su umislili da su vlasnici čitavog svijeta i svih nas.

Na opasnost nošenja maski upozorila je i dr. Margarite Griesz-Brisson, citiram: „Uskratiti kisik mozgu djeteta ili adolescenta ili ga ograničiti na bilo koji način, ne samo da je opasan za njihovo zdravlje, već je apsolutno zločin protiv djeteta i adolescenta. I za to odgovorni moraju kazneno odgovarati. Nedostatak kisika inhibira razvoj mozga, a šteta koja je nastala NE MOŽE se poništiti

Zastupnici u hrvatskom saboru nose maske koje su znak pokornosti, a ne zaštite. Na vapaj tisuće roditelja nisu htjeli zaštitili našu djecu koja i dalje moraju držati masku na nastavi. Je li treba veći dokaz da zastupnici ne predstavljaju hrvatski narod već služe gremijima, psihopatama NWO-a,koji su umislili da su vlasnici čitavog svijeta i svih nas. 

Štite ih plaćenici, tajne službe koji se kriju iza policijskih, civilnih, vojnih odora. Upravo se oni sukobljavaju s narodima diljem Europe. Da nema alternativnih medija ne bi ni znali što se događa, jer su svi glavni mediji, samim tim i urednici, u njihovom vlasništvu.

Njih je malo, a nas je puno. Moramo se sami izboriti za prava koja smo uvijek imali, a njihovo novonormalno nek si zabiju u svoju poganu sotonsku slugansku guzicu..

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice

 

Donirajte

Amount: