Print this page
A.Hruperov: Postat ćemo Euloti, stanovnici u vlasništvu, ali bez vlasništva!
A. Hruperov A. Hruperov
  • Posted
  • Read 722 times

A.Hruperov: Postat ćemo Euloti, stanovnici u vlasništvu, ali bez vlasništva!

Trutovi, neradnici svih boja i vrsta, nesposobnjaci i lijenčine svih kategorija, lopovi, prevaranti, zabušanti foliranti, dezerteri, legionari i paraziti zavladaše Hrvatskom i onom šakom Hrvata koji još ponosno i čestito svoj kruh privređuju

Mnogi građani Hrvatske moraju za sva vremena zapamtiti datum 1.1. 2017.Toga dana su na najgori i prevarantski način podvrgnuti nacionalizaciji i ukidanju privatnog vlasništva na nekretninama i ostaloj imovini na besramniji način nego što su to učinili toliko psovani komunisti. Nacionalizaciju je provela stranka HDZ proizašla iz Saveza komunista i njihove UDBA-e koja je pobijedila na izborima lažno se predstavljajući kao protivnik ove poreznim trikovima izvedene nacionalizacije odnosno ukidanja privatnog vlasništva građana.

Na taj način je oživotvorila svoju parolu "Vjerodostojno". Time je ta lažljiva "demokracija" podržana i od SDP-a definitivno preuzela sve atribute totalitarne države. Za kojekakve političke farse se raspisuju referendumi. Za mafijaško pražnjenje džepova građana nije potreban referendum već je dovoljna volja oktroiranog Briselskog Velikog vođe koji, kažu, nije dezertirao već je ljekarski oslobođen da bi igrao košarku. Sada se trudi da osigura nastavak karijere u Bruxellesu i njihove mamutske plaće i mirovine.Sada nam vladaju Briselska kafe šankerica i anemični Briselski batler a financijsko ispumpavanje povjereno je Todoliku sa značajnim iskustvom u krvožednom koncernu. Jadna li stranka gordoga pokojnika Franje Tuđmana.

Postati ćemo Euloti, stanovnici u vlasništvu ali bez vlasništva

Komunisti su barem ostavili bivšem vlasniku i njegovim nasljednicima pravo doživotnog uživanja i nisu dozvoljavali ničije izbacivanje na ulicu. Pošto već sada ogromni dio stanovništva živi ispod granice siromaštva i neće moći plaćati sve te hajdučke poreze nekretnine će se prodavati u bescjenje. Dugovi neće biti naplaćeni a dužnici izbačeni sa neotplaćenim dugovanjem na ulicu, na kojoj također ne smiju boraviti. Donošenjem novih poreznih zakona i pravno i stvarno postali smo EULOTI (Heloti). Heloti su izum Stare Grčke. To su stanovnici u vlasništvu ali bez vlasništva ičega, pa čak i svojega tijela i bez prava na dom.

Vlasnici svega pa i Hrvatske države dozvoljavaju svojim Eulotima da žive samo ako mogu raditi za vlasnike svih dobara i plaćati im naknade za prebivanja, za skloništa koja su sagradili, za oruđa koje upotrebljavaju, za vode koje popiju, za svu hranu, za sva pića, za svu odjeću, za svu obuću, za dim koji ispuštaju, za fekalije koje ispuštaju, za plinove koje ispuštaju, za ogrjev kojim se griju, za sve što slušaju, za sve što gledaju, za sve što zapjevaju, za svaku travku koju uberu, za svaki lijek koji popiju, za svaku bolest, za svaku smrt koja ih pogodi, za smještaj pokojnika i pokop, za svaku pouku koju prime, za svaku vjeru koju prihvate, za svaku žalost i ili radost, za svako vjenčanje ili porod, za svako hodanje ili prevoženje, za skrb u starosti, za svako sudovanje ,za svako plaćanje i naplatu, za svaku prodaju ili kupovinu, za svaki dar. Poslušni su i revno izvršavaju naloge svojih europskih gospodara.

Vlasnici zatiru svaki pokušaj osamostaljivanja i individualnog zapošljavanja ,nameću izmišljene poreze, izmišljene kamate, prireze, trošarine, doprinose, pristojbe, naknade čak i onda kada rad nije naplaćen. Ubiru poreze na neplaćeno i nezarađeno na hipotetske transakcije. Nadmašili su pljačkom sve turske i židovske vlasti. Sirotinju i dužnike proglasili su nedomoljubima i kriminalcima samo zato što nemaju više išta dati. Ako obole ili nastradaju ili umru sva plaćanja mora preuzeti najbliža rodbina a ako ne mogu odnosno nemaju čime svi bivaju izbačeni iz svega. Gubi se pravo na bivanje i prebivalište, gubi se pravo na domovinu i na lutanje. Trebaš kao beskorisni stvor nestati na što prikladniji i ne primjetniji način .

Što učiniti, kuda i komu bježati? Treba li uopće bježati ili batinu okrenuti naopako?

Našu obrazovanu mladež će primiti Europa na određeno vrijeme i zato put pod noge. Jadne li zombi mladeži, bez hrabrosti, ponosa i časti. Bježe umjesto da krenu u borbu za promjene. Ti nisu starome i bolesnome u stanju ponuditi sjedalo dok zanosno bulje u svoje smartfone a kamo li pružiti im zaštitu i skrb. Radije vegetiraju na mizernim mirovinama roditelja. Čekaju da netko drugi najuri njihove gospodare.

Europska unija kao totalitarna država a time i Hrvatska po zapovijedi vlastodržaca je u stalnom ratu protiv dijela svojih stanovnika. Vladajući stalež koji se na vlasti izbornom njihalicom stalno održava možemo nazvati Primariji (vlasnici vlastodršci) jer oni upravljaju svime u svoju korist i radi enormnog bogaćenja. Oni ne rade u klasičnom smislu jer ništa ne proizvode već vladaju.

Njima podršku daje i parazitira drugi stalež koji možemo nazvati Sekundariji (slugani) koji provodeći milom ili silom zapovijedi Primarija i žive od nagrade koju za to dobivaju. Sekundariji također ništa ne rade u klasičnom smislu jer ne stvaraju dohodak ili profit već se bave golom otimačinom u ime i za računa Primarija i žive od provizije koju za to dobivaju.

Treći sloj protiv kojega stalno ratuju i Primariji i Sekundariji zovu se Tercijariji odnosno prema klasičnoj terminologiji Heloti odnosno modernije Euloti. Euloti jedini proizvode dohodak i profit i njima prisilno uzdržavaju stalež Primarija i Sekundarija. Izdvajanja Eulota su tolika da jedva imaju za vlastito održavanje pa čak im strmoglavo pada vlastita reprodukcija. Pošto su podvrgnuti totalnom nadzoru ,birokratskoj i pravnoj agresiji i izraženom pranju mozga,dezinformacija, psihološko psihijatrijskim manipulacijama i zdravstvenom iskorištavanju rijetko shvaćaju bit svojega položaja a još rjeđe pristupaju protestima i pobunama.

Broj sklopljenih brakova i drugih zajednica rapidno opada a raste naglo i broj propalih zajednica

Svako protivljenje i buđenje osobnosti i razuma biva odmah savladano grubom silom do zuba naoružane policije i vojske Sekundarija. U tijeku je tihi genocid i eutanazija Eulota. Euloti nastoje preživjeti i poboljšati svoju situaciju pronalazeći razne postupke i mehanizme kako bi prvo bili primljeni u stalež Sekundarija a onda dobrim služenjem pomoći plasmanu svojega potomka u stalež Primarija.

To je danas Europsku uniju dovelo na sam rub gospodarskog opstanka. Iako se brojnost Primarija stalno raste, brojnost Sekundarija raste geometrijskom progresijom upravo za toliko, koliko pada brojnost Tercijarija-eulota. Materijalni i socijalni uvjeti preživljavanja Eulota se stalno pogoršavaju. Pogoršalo se psihološko okruženje,gubitak sigurnosti,skrbi,nestajanje solidarnosti i empatije. Nestajanje perspektivne budućnosti, totalni nadzor, ograničavanje kretanja, kontrola svih pa najintimnijih faza života i kretanja navode Eulote da iseljavaju i potraže bolje uvjete u drugim sredinama iako je to teško ostvarivo.

Opći rezultat je gubljenje radosti i perspektive i svrhe života. Broj sklopljenih brakova i drugih zajednica rapidno opada a raste naglo i broj propalih zajednica. Tako dolazi do pada nataliteta i generacijskog starenja. Istovremeno individualizacijom se nastoje smanjiti tereti preživljavanja uz napuštanje brige za pomladak a naročito za starije i nemoćne. To može kratkoročno olakšati život ali dugoročno u potpunosti do gubitka i svrsishodnosti života.

Individualizirani Euloti nastoje svoje socijalne promašaje nadoknaditi i prikriti korištenjem za njih stvorenih igrački koje se sastoje od ekrana, primanja i emitiranja slike i glasa (muzike) ali koje su suštinski konstruirane za izvođenje totalitarnog nadzora svega izgovorenog ,svega napisanoga,svega pročitanoga,svega pregledanoga, svega poslušanoga.

Nadalje bilježi se svaki kontakt s drugim osobama i institucijama,bilježe se osobni afiniteti, emocije, razmišljanje, bilježi se svako kretanje ne samo u eksterijerima već i interijerima bez intimnih zona. Sve to se radi bez ikakve privole jer te uređaje je nemoguće isključiti. I kada se misli da su isključeni radi se o prividu. Uređajima se pridodaju razne igrice koje bude ovisnost u igrača. Formira se filtriranje i monopoliziranje informacijama i selektira pristup znanosti čime se destruktivno slama slobodni misaoni proces.

Zombizacija već započinje u dječjem vrtiću i nastavlja se u svim ostalim fazama obrazovanja

Gdje god se nalazio,dok je budan ili spava u kadi ,na poslu Eulota se može svuda pratiti. Prate se njegova prijateljstva,obiteljski život,buncanje u snu. Svi njegovi postupci ograničeni su i propisani tisućama zakona koje nije u stanju razumjeti a niti spoznati da postoje. On postaje nasilno proizvedeni vječni prekršitelj koji na najmanji znak suprotstavljanja odmah biva suđen i zatvaran a da uopće nije shvatio što ga snašlo i zašto.

On nema pravo nikakvog izbora jer su svi njegovi izbori nasilno ili suptilno prevarantski nametnuti. Misli i postupci su slobodni jedino ako nitko ne zna za njih. Može se preživljavati jedino ako se svoja mišljenja i uvjerenja nikad i nigdje ne iskazuju. Iako rade na tome vlastodršci još ne mogu čitati misli ali zato budno prate "govor tijela". Čitav obrazovni sustav služi ne širenju znanja već nametanja mišljenja i sustava vrijednosti vlastodržaca.

Tako nastaju i proizvode usko i selektivno pretprogramirani Euloti-zombi. Takva zombizacija već započinje u dječjem vrtiću i nastavlja se u svim ostalim fazama obrazovanja. Oni su u suštini potpuno bezopasni. Mišljenju i osjećajima Eulota ne pridaje se nikakvo značenje i ne uvažava se osim ako nije plod manipulacije vlastodržaca. Realna razina obrazovanja ,znanja i inteligencije unatoč prividnom napretku je u stalnom padu. Njima se jamči intelektualna sloboda jer ni ne posjeduju intelekt.

Zombizirani Euloti ako nešto ne poduzmu na svojem prosvjetljavanju i prepušteni sami sebi nastaviti će se stoljećima odgajati svoju djecu samo raditi za vlastodršce i umirati u bijedi bez sposobnosti da shvate da svijet može i mora biti drukčiji i bolji i pravedniji. Nužni su poticaji da se pobune protiv takvog nametnutog načina življenja i iskorištavanja.

U trenutku kada poneke osobe i shvate naprijed rečeno,mnoge reagiraju emotivno i neracionalno i rezultat je porast broja samoubojstava kao i izuzetni rast destruktivnih na prvi pogled ničim izazvanih agresija i masovnih ubojstava nepoznatih ljudi. Takvim činom šalje se poruka o pravom stanju društvenih uvjeta u kojima su se našli Euloti-zombi i koje nisu mogli prevladati. To je brutalni krik otpora sistemu i poziv na osviještenje i buđenje zombiziranih Eulota.

Arapima i Crncima se razara ekonomija i društvo sa ciljem da se pokrene stampedo prema Europi gdje trebaju nadomjestiti izumirajuće Eulote i usporiti njihovo osvješćivanje

Trenutno to identificiraju kao terorizam koji se pripisuje samo pripadnicima islama dok se ostale takve pojave smatraju kao društvena i duševna poremećenost. Istina trenutno pripadnici islamske religije i tim strašnim činovima otpora prednjače i to zato što su izvrgnuti nečuvenim pritiscima eksploatacije, oduzimanju kulturnog identiteta,i poštivanja osnovne čovječje osobnosti. No povijest nije zaboravila 100 godišnje takozvane vjerske ratove u Europi čija suština nije bila međukonfesionalna bitka, već bitka za pravo na opstanak i bitka za čovjeka dostojan život.

Broj Eulota se u svim europskim zemljama smanjuje i dovodi u pitanje održavanje profita i nivoa pohlepe Primarija. Nepovjerenje Primarija prema Eulotima stalno raste, razmjerno kako raste shvaćanje Eulota o vlastitom položaju i ulozi. Pokušaj da se Euloti zamjene strojevima nije se pokazao dovoljno uspješnim, jer strojevi nisu samopopravljivi.

Stoga Arapi i Crnci bivaju razaranjem njihovih ekonomija i društava pokrenuti u stampedo prema Europi gdje trebaju nadomjestiti izumirajuće Eulote i usporiti njihovo osvješćivanje. Nadaju se da će postići ravnotežu straha po uzoru na SAD Zaboravljaju da se ljudi danas pretvaraju u nepobjediva oružja i da će penis odlučiti pobjednika u tom sukobu. Muslimani, Arapi ,Obojeni ne postaju lako Euloti. Oni kuju osvetu za poniženja, oko za oko,zub za zub .

Pomor Hrvata

Ovog siječnja zabilježen je i dosad nezabilježen pomor Hrvata. Razlog su navodno niske temperature i virusi. Uzrok je to što su ambulante opće medicine pretvorene u pisarnice i distribucione centre gdje se ne sasluša pacijenta, gdje se ne pregleda pacijenta čak ni jezik, dok stetoskop ukrasno visi oko vrata. Prastari tlakomjer u kutu skuplja prašinu. Iz ordinacije moraš ispariti u roku 3 min sa uputnicom za bolnički pregled na koji čekaš i više od godine dana a nalaz ionako ne podižeš jer si u međuvremenu spontano ozdravio ili preminuo što je najčešći slučaj.

Zdravstveni Čičikovi ionako troše tvoj prisilno otiman novac a da te ništa ne pitaju. Sve bez limita - bijanco. Zar je onda čudo što Hrvatska izumire. Ako ćemo pravo, pravih Hrvata više i nema. Hvata te tuga što više nisi rob. Rob je za vlasnika i gospodara predstavljao vrijednost. Gospodar mu je davao dom ,gospodar je pazio da ne oboli ili nastrada. Gospodar ga je liječio. Gospodar ga je poticao da se plodi i množi,da osniva obitelj. Gospodar je pazio da ima dovoljno hrane ,pića i odječe. U zamjenu je gospodar tražio da ga se poštuje i radi sve što zna i može 

Hrvatska je totalitarna država

Hrvatska je totalitarna država. Nikakva mimikrija ,kamuflaža, političarske obmane, medijske projekcije lažne virtualne stvarnosti ne može to više sakrivati. Slučaj Agrokor nasljednika Globus grupe to najbolje ilustrira. To ne može više ni metaformirana dvodijelna partija garnirana udbašima koja se lažnim izbornim njihalom mijenja na vlasti. Kriptomantijaš na čelu sabora priprema mjere sprečavanja slobode govora koja je krasila samo nekolicinu. Dozvoliti će se govoriti o svemu što odrede vladajući. Istina je zabranjena u svim oblicima.

Tako je govor istine samo na kratko prodro u sabornicu da bi bio stalno gušen od strane kriptomantijaša i vlastohlepnih akademika. Isključivalo se mikrofone, izricalo kazne, izbacivalo iz dvorane a sada su u pripremi kafkijanski procesi, izbacivanje i zatvaranje svih istinoljuba.

Ta institucija služi samo za kamuflažu totalitarnih vlastodržaca i prikrivanje administrativnog i ekonomskog terora odnosno eksploatacije koju vrše vladajući u svojem interesu i za račun svojih satelitskih podložnika. U toj nazovi instituciji čijim sjednicama prisustvuje samo10 tak ljudi. Neizdržive su svojoj beskorisnosti riganja desetak tisuća zakona u svakom mandatu sa ciljem podjarmljivanja, eksploatiranja, kriminaliziranja cjelokupnog naroda. Učiniše logor od cijele države. Suština totalitarne vladavine je nametanje određenog svjetonazora i kontrola mišljenja te načina života. Nameću nam se sva uvjerenja,običaji, ukusi i emocije

Totalitarizam je djelatan ne samo preko Ministarstva financija, Ministarstva vojske, Ministarstva policije, Državne banke, već je posebno opasan kroz djelovanje Ministarstva istine i mišljenja (Ministarstva znanosti i obrazovanja) kojima se na tekućoj traci proizvode naraštaji novih mladih zombija ispranih mozgova, manipuliranih instinkta. Ministarstvo istine i mišljenja izuzetno je djelatno instrumentiranjem HTV-a, Jutarnjeg lista,Večernjeg lista i mnogih internet portala čiju glasnogovornost prepariranih istina obilato financira i kadrovski pomaže.

Bivši samozastupnik Maras u nastupu iskrenosti izjavio je: Tko hoće živjeti u Hrvatskoj mora to i platiti. Pitam se na koga se to odnosi. Samo na Eulote? Ima li u Hrvatskoj uopće Hrvata koji imaju svoju državu, suverenost? Nisu li oni ti kojima bi razni Marasi, činovnici i svi ostali zgubidani trebali odgovarati i slušati Hrvate neodvojive pripadnike zemlje na kojoj su rođeni i odrasli i niknuli iz davnih korijena.

Dogodilo se obratno. Trutovi, neradnici svih boja i vrsta, nesposobnjaci i lijenčine svih kategorija, lopovi, prevaranti, zabušanti foliranti, dezerteri, legionari i paraziti zavladaše Hrvatskom i onom šakom Hrvata koji još ponosno i čestito svoj kruh privređuju. Što je to Hrvate snašlo, nekad vrijedan, pošten i ponosit narod? U što se pretvoriše i zašto.? Zar je pohlepa i jal za tuđim toliko bolesno uznapredovala?

Što danas jesu Hrvati i Hrvatska u odnosu na ono što bijahu stoljećima?

Autor: A.Hruperov

(5 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved