person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 18098 times

13.000 liječnika: 'Prirodno imune osobe oporavljene od SARS-CoV-2 ne podliježu nikakvim ograničenjima ili mandatima za cijepljenje'!

13.000 liječnika i medicinskih znanstvenika nedavno je objavilo Rimsku deklaraciju o Covidu, kako bi upozorili građane na smrtonosne posljedice ometanja liječenja koje spašava živote i suzbijanja otvorene znanstvene rasprave.

Konsenzus je jasan među doktorima znanosti i doktorima medicine: nakon 20 mjeseci iscrpnog istraživanja, milijuna liječenih pacijenata, stotina provedenih kliničkih ispitivanja i znanstvenih podataka koji se dijele diljem svijeta, zaključuju da zdravu djecu i oporavljene od COVID-a treba isključiti iz mandata za cjepiva i socijalnih ograničenja. Liječnici također preporučuju zakonodavne i administrativne mjere kako bi se spriječilo ometanje liječenja liječnika ili stavljanje zdrave djece ili covid-oporavljenih u daljnji rizik.

 Srimcreenshot 3

13.000 liječnika i medicinskih znanstvenika nedavno je objavilo Rimsku deklaraciju o Covidu, kako bi upozorili građane na smrtonosne posljedice ometanja liječenja koje spašava živote i suzbijanja otvorene znanstvene rasprave.

U novije vrijeme, medicinski znanstvenici i liječnici bili su prisiljeni dodati dvije specifične političke točke (djeca i prirodni imunitet) svojoj Deklaraciji, nakon što su vlasti predložile agresivne odluke kako bi prisilile zdravu djecu na cijepljenje, bez dokazivanja bilo kakve neto koristi od rizika, te nametnule sve drakonske mjere protiv već imunih građana.

MI, svjetski liječnici, ujedinjeni i odani Hipokratovom zakletvom, prepoznajući neposrednu prijetnju čovječanstvu koju je iznijela trenutna politika Covida-19, prisiljeni smo izjaviti sljedeće:

BUDUĆI DA smo nakon 20 mjeseci istraživanja milijuna liječenih pacijenata, provedenih stotina kliničkih ispitivanja i razmjene znanstvenih podataka pokazali i dokumentirali naš uspjeh i razumijevanje u borbi protiv bolesti COVID-19;

BUDUĆI DA su, uzimajući u obzir rizike u odnosu na koristi važnih političkih odluka, tisuće liječnika i medicinskih znanstvenika diljem svijeta postiglo konsenzus o tri temeljna načela;

Zaključeno je:

DA ZDRAVA DJECA NE SMIJU BITI PODVRGNUTA PRISILNOM CIJEPLJENJU (pogledajte popratne dokazE)

• Zanemarivi klinički rizici od infekcije virusom SARS-CoV-2 postoje za zdravu djecu mlađu od osamnaest godina.
• Dugoročna sigurnost postojećih cjepiva protiv bolesti COVID kod djece ne može se utvrditi prije uvođenja takvih politika. Bez snažnih, ponovljivih, dugoročnih sigurnosnih podataka, rizici za dugoročno zdravstveno stanje djece i dalje su previsoki da bi podržali uporabu u zdrave djece.
• Djeca riskiraju teške, štetne događaje od primanja cjepiva. Trajno fizičko oštećenje mozga, srca, imunološkog i reproduktivnog sustava povezano s genetskim cjepivima na bazi proteina SARS-CoV-2 dokazano je u djece.
• Zdrava, necijepljena djeca ključna su za postizanje imuniteta krda. Dokazano je da prirodni imunitet tolerira infekciju, što pogoduje zaštiti zajednice, dok nema dovoljno podataka za procjenu pomažu li Covid cjepiva imunitetu krda.

Zaključeno je:

DA PRIRODNO IMUNE OSOBE OPORAVLJENE OD SARS-CoV-2 NE PODLIJEŽU NIKAKVIM OGRANIČENJIMA ILI MANDATIMA ZA CIJEPLJENJE (pogledajte popratne dokazE)

• Prirodni imunitet je najzašitnijei najdugovječnije rješenje protiv razvoja bolesti COVID-19 i njezinih ozbiljnijih ishoda.
• Prirodno imune osobe su u najnižem riziku od prijenosa, stoga ne bi trebale podlijegati putnim, profesionalnim, medicinskim ili socijalnim ograničenjima.
• Prirodni imunitet pruža najbolji izvor imuniteta krda, stanje potrebno za iskorjenjivanje Virusa Covid.

Zaključeno je:

DA SE SVE ZDRAVSTVENE AGENCIJE I USTANOVE PRESTANU MIJEŠATI U LIJEČNIKE KOJI LIJEČE POJEDINAČNE BOLESNIKE (pogledajte popratne dokazE)
• Rana intervencija s brojnim, dostupnim sredstvima pokazala se sigurnom i učinkovitom, te je spasila stotine tisuća života.
• Nijedan lijek koji je već dobio regulatorno odobrenje ne smije biti ograničen na "nezvanično" korištenje, posebno tijekom ove globalne humanitarne krize uzrokovane virusom koji brzo mutira, što zahtijeva brzo donošenje strategija liječenja.
• Zdravstvenim agencijama zabranjeno je uplitanje u liječnike koji propisuju tretmane utemeljene na dokazima koje smatraju potrebnima, a osiguravajuća društva moraju prestati blokirati plaćanja za spasonosne lijekove koje propisuju liječnici.

PREPORUČENO ZAKONODAVNO ILI IZVRŠNO DJELOVANJE:
Vjerujemo da kršenje bilo kojeg od ova tri načela nepotrebno i izravno riskira smrt naših građana. Ovim putem preporučujemo čelnicima država, pokrajina i naroda da dosuđuju zakone ili poduzmu izvršne mjere kako bi zabranili tri gore opisane prakse.

Sssscreenshot 2

Potpišite deklaraciju https://doctorsandscientistsdeclaration.org/

https://rumble.com/vp9sx4-dr.-robert-malone-13000-scientists-and-physicians-signed-the-rome-declarati.html

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, zamijenjuju slike u objavama, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, blokiraju daljnje dijeljenje, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: