person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 40165 times

Andrej Plenković je prikriveni Židov! Njegov zakon je Talmud koji između ostalog kaže: 'Opljačkati nežidova sasvim je dozvoljeno...I najpošteniji među nežidovima imaju se ubiti...'

U hrvatskim sudovima donose se presude po izraelskom zakonu (Talmudu), a sude nam gremijeve sluge: Jugosloveni, lažni Židovi, orjunaši, novonormalni partizani ili kako se danas nazivaju cionisti. Zato se šalju ovrhe za 1 lipu ili starice za dug od par stotina kuna osuđuju na zatvorsku kaznu, a kriminalci (prikriveni Židovi) koji su pokrali desetine milijuna kuna poreznim obveznicima, oslobađaju se. Jer, po Talmudovom zakonu oni imaju pravo otimati od nežidova

Lažnodomoljubni HDZ-ovci i lažni SDP-ovi antifašisti bestijalno pljačkaju hrvatski narod, njegovo prirodno i privatno vlasništvo (per capitta). I k tome ga još truju GMO-om, chemtrailsom i Beroševim virusnim cjepivima samo se čeka povoljni trenutak da tzv. hrvatski zastupnici - saborski cirkusanti koji služe kao dekor demokracije, izglasaju zakon o obveznom cjepljenju jer je Mostova zastupnica Ines Strenja Linić, kao predsjednica saborskog odbora za zdravstvo, donijela Uredbu o obveznom cjepljenju. Ili će to učiniti stožer nakon što je Plenković izvršio tihi udar na trodiobenu vlast dodavši joj četvrtu, stožerovu, koji je protustavno preuzeo sve ustavne ovlasti. Na očigled svih zastupnika, takozvanih predstavnika hrvatskog naroda, koju su svoju pokornost Plenkovićevom stožeru pokazali stavljanjem brnjice na svoje sluganske njuške. Naklon Karolini Vidović Krišto, jedinoj zastupnici koja se odbila staviti brnjicu.

Andrej Plenković (pravog židovskog prezimena Palenker) i njegovi novonormalni partizani mrze Hrvate. A što znači prava mržnja najbolje je pojasnio jedan od najliberalnijih američkih ministara i propovjednik Hary Emerson Fosdick kazavši 'da je mrziti ljude ili neistomišljenike isto što i spaliti svoj dom da bi se riješili štakora'. Politički kazano, Hrvatskom vladaju psihički poremećene osobe.

Pravičnost je osnov vladavine, a zakonitost temelj svake države.

Ustav RH Temeljne odredbe Članak 1. kaže da je Republika Hrvatska jedinstvena i nedjeljiva demokratska i socijalna država. 

Članak 2. kaže da je suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv, a Hrvatski sabor ili narod neposredno, samostalno, u skladu s Ustavom i zakonom, odlučuje:
– o uređivanju gospodarskih, pravnih i političkih odnosa u Republici Hrvatskoj;
– o očuvanju prirodnog i kulturnog bogatstva i korištenju njime;
– o udruživanju u saveze s drugim državama.

Tako kaže Ustav RH a političari na vlasti i pri vlasti rade potpuno suprotno jer:

- Hrvatska nije jedinstvena, podijeljena je i nije socijalna država.

- Narod nije odlučio za udruživanje u savez s drugim državama (EU) jer je potpisivanje Lisabonskog Ugovora (Kosor - Josipović) za pristupanje u Europsku Uniju (udruživanje Republike Hrvatske u savez sa drugim državama) protivno članku 135. Ustava RH, koji zabranjuje udruživanje prije narodnog referenduma.

Pravnim rječnikom, mi nismo članica Europske unije, bolje rečeno fiktivna smo članica EU. 

- Sabor nije predstavničko tijelo naroda već gremija što je priznao sam Vladimir Šeks, pravog židovskog prezimena Schek.

Drugim riječima, Hrvatska je, kako se jednom Sanader izrazio, banana država u kojoj tajno društvo ili gremiji donose sve odluke a zastupnički slugani ih izglasavaju, zbog čega je Hrvatska zemlja korupcije, kriminala, mafije, nepotizma, zemlja u kojoj politička oligarhija APIS-ovim varanjem birača dolazi na vlast sa jedinim ciljem - pljačkanja poreznih obveznika, lihvarenja i depopulacije  hrvatskog naroda.

Takvo ponašanje ne postoji u demokratskim uređenim društvima, za takvo ponašanje narod nije dao legitimitet zastupnicima. To nema veze sa Ustavom RH. Ali ima veze sa drugim ustavom, drugim zakonom, gremijevim ili talmudovim zakonom, po vlastitom priznanju Vladimira Šeksa koji se sa Palićem vodi kao vlasnik hrvatskog ustava!!??

Gremijev zakon ili TALMUD 

Talmud je sveta knjiga za Židove. On sadržava ne samo religiozni nauk Židova, nego i građanske zakone: privatno pravo, obiteljsko pravo i kazneno pravo. Talmud je za Židove više nego sveto pismo za Kršćane! A Talmud ili židovska knjiga zla, zapravo je knjiga zla koja poziva na ubijanje nežidova, poziva na holokaust nad kršćanima. Talmud uči da je Isus Krist kopile, sin prostitutke, nečiste životinje i za Talmud su svi nežidovi gojimi (stoka) i rođeni da služe Židovima. 

0p040808c1

ggooy

Uvođenje istospolnih brakova, promovirane rodne ideologije (Tvoje lice zvuči poznato), Istanbulska konvencija, pedofilija, istospolne zajednice, udomljavanje (Šeparovićevo ozakonjenje) djece istospolnim parovima, općenje sa životinjama.... sastavni su dio Talmudovih zakona. I to nam se sve događa pred nosom.

Citati iz Talmuda: 

'Istrebljenje kršćana je neophodna žrtva' (Zohar, Shemoth). Zar nam se to ne događa?

20170514 145949

'Bog je naredio da se nežidovu novac pozajmi samo uz lihvarsku kamatu. Mi mu na taj način ne pomažemo nego štetimo' (Talmud, Safer Mikvod 73). 

''Dozvoljen je nežidovsku vlast prevariti za carinu. Dozvoljeno je krijumčariti' (Šulhan aruh, Košen ha-mišpat 369). 

'Nežidovska djevojčica stara tri godine i jedan dan može se oskrnaviti'( Talmud, Aboda sara 37a). 

'Dozvoljeno je lijekove na nežidovima isprobavati, da bi se ustanovilo da li su lijekovi štetni' (Šulah aruh, Joreh deah 158a).... 

Završni citati Talmuda govore o potpunoj izopačenosti uma:

'Tko prolijeva krv onih koji nisu Židovi, Bogu žrtvu prinose' (Jalkut 772).

'Najpošteniji među nežidovima imaju se ubiti' (Talmud, S.ben Johaj 406).

Židovski profesor Noel Ignatiev: 'Uništimo bijelu rasu svim raspoloživim sredstvima. Ključ rješenja svih društvenih problema jeste uništenje bijele rase'

Židov Maurice Samuel: 'Gdje god se Židov nađe on je problem, izvor nesreće za samoga sebe i sve ostale oko njega.... Vi vjerujete u doktrinu opraštanja, dok mi vjerujemo u doktrinu odmazde. U našem životu, židovskom životu, lojalnost je nepoznata. Mi smo remetilački utjecaj u vašem životu. Mi Židovi, uništavatelji, ostati ćemo uništavatelji zauvijek. Bilo što da uradite, nećete udovoljiti našim potrebama i zahtjevima. Mi ćemo zauvijek uništavati....'

Potpuno je jasno da su političari na vlasti i pri vlasti, novonormalni partizani, iznad hrvatskog zakona, iznad Ustava RH, a HDZ-ovi lažnodomoljubni zastupnici i SDP-ovi lažni antifašisti, samo su saborske lude koje imaju zadatak zabavljati i uveseljavati hrvatske građane i svoje gospodare gremije. I za to su debelo plaćeni! A plaćamo ih mi, porezni obveznici, samo to hrvatskom narodu još nije ušlo u glavu.

oidd7c28b682b518bfb8e0ab414359d0b5

io7460b97197eedfebd7972075874be35e XL Copy

Svi 'naši' tzv. predsjednici i premijeri, nakon instaliranja na dužnost, odlaze u Izrael pokloniti se ocu cionizma Theodoru Herzlu! 

45-te je izvršen holokaust nad hrvatskim narodom, 91. je izvršen genocid nad hrvatskim narodom u Vukovaru, Škabrnji.., od 2000-te chemtrailsom, GMO-om, ovrhama, raznim konvencijama, 5G mrežom, perverznim stožerovim odlukama, Beroševim covid cjepivima. A počeli su fizičkim likvidacijama (Jadranka Skender, Danijel Bezuk...).

U hrvatskim sudovima donose se presude po izraelskom zakonu (Talmudu), a sude nam gremijeve sluge: Jugosloveni, lažni Židovi, orjunaši, novonormalni partizani ili kako se danas nazivaju cionisti. Zato se šalju ovrhe za 1 lipu ili starice za dug od par stotina kuna osuđuju na zatvorsku kaznu, a kriminalci (prikriveni Židovi) koji su pokrali desetine milijuna kuna poreznim obveznicima, oslobađaju se. Jer, po Talmudovom zakonu oni imaju pravo otimati od nežidova!

'Imanje nežidova je kao bez gospodara. Židov ima pravo to imanje uzeti u posjed' (Šulhan aruh, Košen ha-mišpat).

'Opljačkati nežidova sasvim je dozvoljeno, a isto tako i nadnicu mu zadržati' (Talmud, Baban 111b).

Coronavirus ili Covid cirkus

je završni udarac svim nežidovima, a ime nije slučajno izabrano. Korona u prijevodu znači kruna. Zadnji dio atmosfere Sunca i ostalih zvijezda naziva se Korona. Pandemija je proizvedena s ciljem uvođenja čovječanstva u stanje globalne panike straha i neizvjesnosti kako bi se pod plaštom lažnog spasenja i rješenja problema uvelo ukidanje papirnatog novca, jer se tobože preko njega prenosi virus. Cilj je digitalna valuta - jedinstvena za sve u svijetu i primanje čipa ispod kože i lasera na čelu koje predstavlja odricanje od Isusa Krista. Korona je kruna koja najavljuje dolazak lažnog mesije antikrista kome pripremaju ustoličenje u Jeruzalemu. Prije nego se pojavi i prdestavi spasiteljem svijeta biti ćec kaotično stanje na Zemlji, što od bolesti, što od ratova. Danas na svakom koraku ljudi spominjiu riječ KORONA. Panično ponavljanje te riječi ujedno predstavlja i prizivanje dolaska krune - antikrista koji će pokušati zavesti svijet.

I da zaključimo: Koronavirus (Covid-19) najveća je prijevara od postanka svijeta! Plenkovićev Krizni stožer sluganski odrađuje svoju, zadnju, dionicu za svoje gazde koji su nam na prijevaru oteli državu, godinama je pljačkaju, lihvare, truju chemtrailsima, GMO-om, a sada nas planiraju i potrovati (dovršiti posao započet 45-e) Beroševim Covid-19 "cjepivima".

13. Plenkovićevih veleizdaja potvrđuje sve navedeno: http://istinomprotivlazi.info/component/k2/930-genijalni-veleizdajnik-jos-jednom-procitajte-kako-nas-je-13-puta-preveslao

 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite Čitajte objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(63 votes)

Donirajte

Amount: