person_outline
search
hrendeitpt
Domagoj Granić Domagoj Granić

Daleko od javnosti vodi se rat između DIA-e i frakcija CIA-e upletene u krađu predsjedničkih izbora!

U ovom trenutku diljem svijeta bjesni prikriveni rat, između Trumpovog ministarstva obrane i DIA-e (Obrambeno-obavještajna agencija) i državnih frakcija dubokih država pod vodstvom CIA-e. Dobra vijest je: Trump pobjeđuje.

Kao što već znate, DoD je pokrenuo raciju na tajnoj lokaciji koju je vodila CIA u Frankfurtu u Njemačkoj, kako bi zaplijenio dokaze o uplitanju CIA-e u izbore 2020. godine (tj. Manipulacije izabranim rezultatima izbora putem Dominion glasačkih strojeva). Došlo je do pucnjave u kojoj su sudjelovale DIA i snage CIA-e pojačane paravojnim postrojbama obučenih od CIA-e hitno dopremljenim iz Afganistana kako bi obranili objekt.

Jedan pripadnik CIA-e ubijen je tijekom unakrsne vatre (u glavnim medijima se izvještava da je "ubijen u Somaliji".) Pet vojnika američke vojske također je ubijeno, a objašnjenje je da su poginuli u "padu helikoptera" u Egiptu. DoD je uspješno obavio posao, došao do servera koje je predao obavještajnoj grupi predsjednika Trumpa, koju sada ponovno vodi general Michael Flynn, osuđern i medijski razapet jer nije htio biti Obamina marioneta.

Malo pomalo sve dolazi na svoje

Odvjetnica Sidney Powell sprema se izvesti vještake u parnicama u državi Georgia i Michigan. Jednom od ovih svjedoka uručeni su detalji krađe glasova koji su pribavljeni na dva načina: 1) Program za internetsko ratovanje “Kraken” koji vodi DoD i 2) Podaci pronađeni na poslužiteljima koji su prikupljeni tijekom višestrukih prepada. (Bilo je i napada na farme poslužitelja u Berceloni i Torontu)

Jedan od tih svjedoka je dr. Keshavarz-Nia, poznati istražitelj kibernetičkih kriminala, koji ima dugu povijest suradnje s američkom vojnom kontraobavještajnom službom, kao i NSA i CIA-om. Njegova izjava: „Otkrio sam crne rupe koje se mogu iskoristiti u DVS-u i ES&S-u koje dopuštaju zlonamjernom operateru da izvršava osjetljive funkcije.. Backdoor omogućuje operatoru pristup izvršavanju ažuriranja i testiranja sustava putem Interneta bez otkrivanja. Međutim, može se koristiti i za provođenje nezakonitih aktivnosti poput prebacivanja glasova, brisanja ili dodavanja glasova u stvarnom vremenu ... S velikim povjerenjem zaključujem da su podaci o izborima 2020. promijenjeni u svim ključnim državama što je rezultiralo stotinama tisuća glasova koji su sa predsjednika Trump preneseni na Bidena.“

I tako je krug zatvoren: Sve podatke iz servera izvlače forenzički analitičari DIA , zatim se predaju raznim vještacima koji su spremni svjedočiti pod zakletvom, što će rezultirati time da sudovi ponište lažne rezultate glasovanja u spornim saveznim državama.

Na ovaj način Trump dolazi do najmanje 300 elektora i osigurava svoj drugi mandat na mjestu predsjednika. Ako sve bude išlo po planu i programu ova epska prijevara u potpunosti će uništiti demokratsku stranku i rezultirati zatvaranju tisućama političara i drugih zbog svojih uloga u pokušaju krađe izbora, odnosno kibernetičkom ratu za svrgavanje vlade Sjedinjenih Država.

Mike Adams/ https://www.naturalnews.com/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredjeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.“
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

Last modified on Saturday, 28 November 2020 11:16
(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: