person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 39198 times

Plenković, Beroš, Capak, Markotić, Šostar, Lauc, Đikić...potpuno ste razotkriveni! Vaša igra je gotova!

 Za RT PCR test sam njegov kreator (koji je za to dobio Nobelovu nagradu 1980-ih) Kerry Mullis rekao je da se ne smije koristiti za dijagnozu zaraznih bolesti, jer to ne može raditi! A to je test koji oni koriste da bi odlučili tko ima, a tko nema Covid 19.  Dakle, imamo test, ali ne i testiranje za SARS Cov2 Covid 19, za virus KOJI NE POSTOJI, jer nikada nije zoliran.

„Koronavirus je najveća svjetska prijevara, a Plenković i Nacionalni stožer najobičniji su gremijevi plaćenici koji odrađuju svoje pogane dionice u obmanjivanju hrvatskog naroda! Ova nevjerojatna globalna prijevara uvod je u ekonomski kolaps, nakon čega slijedi obvezno cijepljenje (čipiranje) kao spas od "smrtonosne" korone, a sve po zacrtanom NWO modelu AKCIJA - REAKCIJA - RJEŠENJE! 

Martin Luther King :“Bolje se boriti za nešto nego živjeti za ništa“! Tko vjeruje u Boga i Isusa Krista ne treba se plašiti coronavirusa!

Ignorirajmo preporuke Nacionalnog kriznog stožera jer to nije naš stožer, već gremijev“, napisao sam 19 ožujka 2020, kada je i započeo ovaj cirkus sa lažnom pandemijom tzv. koronavirus, točnije Covid19.

Koji nema veze sa zdravljem. Nažalost, održavaju ga režimski mediji koje kontrolira Duboka država, točnije Židovi cionisti. Ovaj korona teror nad hrvatskim narodom, provodi HDZ-ov stožer ili grupa anonimaca koji su nitko i ništa, farsa, kako je javno izjavio i sam predsjednik Zoran Milanović. Posebnu ulogu u obmanjivanju naroda imaju Soroševi znanstvenici Lauc, Đikić, Rudan... plaćenici koji drže ljestve korumpirano-sluganskom stožeru, posebice "najpopularnijem" ministru zdravlja Berošu koji je naručio 2,7 milijuna cjepiva za projekt Covid19! 
http://istinomprotivlazi.info/novosti/2678-beros-capak-markotic-lauc-dikic-nemoralni-i-beskrupulozni-psihopat-do-psihopata-pripremaju-znanstveni-teren-za-spas-od-coronavirusa

Lauc gura maske, Đikić gura opravdanost cjepljenja, Beroš ga u ime i za račun poreznih obveznika, naručuje od korporacije koju je EU oslobodila svake odgovornosti i posljedica neupitno kontaminiranih cjepiva, Božinović će slati svoje pandure na one koji se bore za istinu, Capak i Alemka najavljuju lockdown i policijski sat jer je stigla naredba od  gazda uz Covid19 da treba uvesti i smjestiti migrante za koje su također uzeli velike novce. A sve sa ciljem da ova korumpirana elita zaštiti hrvatski narod od virusa KOJI NE POSTOJI!

Da ne zaboravim i gremijevog premijera Plenkovića, šefa ovog cirkusa, koji koordinira i daje upute DORH-u koga optužiti i osuditi za govor mržnje. Kao što je mene i suprugu osudio na 10 mjeseci zatvora s rokom kušnje od dvije godine za GOVOR MRŽNJE. Osuda koja treba ući u anale perverznih presuda koja samo potvrđuje da imamo bolesno pravosuđe i još bolesnijeg tzv. hrvatskog premijera koji Markov trg treba zamijeniti najbližom psihijatrijskom ustanovom.

Maske

Neobvezno-obvezno nošenje maske, nema veze sa zdravljem već sa kontrolom i mijenjanjem prirode ljudskog ponašanja, odnosno uništavanjem osjećaja individualnosti. Cilj mi je do 2030 godine, kako su i najavili, povezivanje ljudskog mozga i vještačke inteligencije, nakon čega ćemo postati samo kompjuterski terminal bespravne individualnosti. Jedan od prvih koraka jest obvezno nošenje maski, što je ništa drugo do pristanak na vlastito porobljavanje.

I tako, dok kormilare a narod sisa vesla, uvode apsurdne namete i protuustavno zadužuju, dajući u garanciju sve naše resurse. I nas.  A sve prema Agendi 21 i Agendi 2030 koje su narodu iza leđa odobrili i potpisali. I gurati će ih sve dok prolaze. I što duže budemo šutjeli oni će biti sve ekstremniji. A to znači da će nam trebati mnogo više energije da zaustavimo ovo političko ludilo.

Na koji način funkcionira kult koji stoji iza ovog korona cirkusa?

Oni guraju prvi cilj i ukoliko nema otpora prelaze na sljedeći, i ako nema otpora guraju sljedeći cilj i slijedeći i slijedeći... To je proces u koji smo se svi uvjerili, od kada je sve ovo počelo. Oni najave da će biti obvezno nošenje maski koja apsolutno nema nikakvu svrhu, a veliku štetu. To svi znamo. No, korisni idioti  i dalje maske (ne)svjesno održavajući na životu paradržavni stožer i sve uključene u ovu globalnu prijevaru.A što se događa kada nosimo masku? Udišemo vlastiti ugljični dioksid, što je jako opasno, a ne unosimo dovoljno kisika što ima za posljedicu tumor stanica. Još i prijete novčanim kaznama onima koji ne nose maske! Potpuno je jasno da nas gore navedeni domaći WHO slugani žele pokoriti dajući moć suvereniteta gomili idiota i psihopata NWO-a.

Zašto ima toliko rupa u onome što nam nameću?

„To je čista psihološka manipulacija. Dakle, ako te mogu natjerati da pristaneš na nešto što je neupitno glupo, očigledno bez potpore, definitivno opasno po zdravlje i puno kontradikcija, a ti ipak pristaješ da se pokoriš i to uradiš, što će onda ostati od tvoje jedinstvenosti, neovisnosti, tvog samopoštovanja, što će ostati? Ništa! Ako pristanemo na taj nivo nenormalnosti mi se u potpunosti odričemo naše jedinstvenosti, neovisnosti i samopoštovanja", kaže David Ike.

To je lijepo pojasnio i Marko Francišković:Demokracija je fikcija koju se u svijesti mase izjednačava s istinom i slobodom, a to nema nikakve veze s vezom jer nije istina ovisna o tome kako većina odluči, istina je apsolutna, nepromjenjiva, neovisna o hiru mase, te nekakve većine. Nema demokracija ništa s istinom, a još manje sa slobodom. Upravo suprotno, demokracija je sredstvo zlotvora u službi zatiranja istine i slobode. Samo putem toga kulta demokracije moglo se ljude dovesti u ovo stanje da su do krajnosti slijepi i gluhi na istinu pa se onda njima na očigled truje zrak, truje voda, truje zemlja, truje hrana. Na očigled se razboljevaju djeca kroz cijepljenje, na očigled se ljude opkrada kroz banke i burze kamatom i spekulacijama, na očigled se i pravno, zakonima, vodi ljude kao robu, kao vlasništvo korporacija i države su na očigled registrirane kao tvrtke.

Nevjerojatna je ta očiglednost svega i kako to masa pokorno prihvaća, a prihvaća jer je demokracijom svijest svedena na mentalitet stada, nema individualnosti, nema svjesnosti o sebi kao jedinstvenom i neponovljivom proizvodu Stvoritelja na Njegovu sliku. Nema svijesti o osobnoj uzvišenosti i prateće plemenitosti i dobrote koja ide sa tom sviješću“.

Ako se jedna osoba suprotstavi stožerovom teroru, komunalna paradržavna policija će ga uhititi, jer su laka meta. Ali kada to uradi veliki broj ljudi zajedno, tada se vidi gdje je prava moć. Moć nije u vladi i kod psihopata koji im naređuju. Ako odbijemo poslušnost u velikom broju onda oni ne mogu prijeći na sljedeći korak, jer s prethodnim nisu završili. Ako ne počnemo odbijati odluke paradržavnog stožera, ono što smo do sada doživjeli mačji jer kašalj prema onome što nas sve čeka. A paradržavni stožeraši to već najavljuju. Novi lockdown, policijski sat od 21 sat do 6 ujutro, kada se koronavirus najviše odmara. Meni su ovi cirkusanti zapravo smiješni. Nažalost, mnogi ih i dalje uzimaju ozbiljno. 

Jesen, idealno doba da nas i dalje prave budalama

Ušli smo u jesen, svaku kijavicu, svaki kašalj, svaki respiratorni problem i svaku vrstu gripe pripisati će Covidu 19! I to će koristiti kako bi opravdali ograničenja slobode kretanja, zatvaranja nepodobnih, izolacije, teror, policijski sat. „Ja znam da je ovo zastrašujuće za ljude. Pokušavam kazati da ukoliko sada ne skupimo hrabrost da se suprotstavimo, u stvari ne treba da se ni suprotstavljati, samo trebamo prestati surađivati. Jer nema potrebe da se borimo protiv vlade ili protiv kulta koji stoji iza vlade, nema potrebe da protestiramo, nema potrebe za tim. Samo trebamo reći NE! Neću to uraditi, nećemo to uraditi. Nećemo nositi maske. I tada ćete vidjeti gdje je stvarna moć, shvatiti ćete da je primjenjivanje toga bez našeg pristanka nemoguće! Ukoliko to sada ne uradimo kada ćemo to onda uraditi," upozorava David Ike. 

COVID 19 ne postoji!

Ni u jednom trenutku, nikada virus koji nazivaju SARS Cov2, koji dovodi do bolesti koju nazivaju Covid 19, nije bio izoliran, prešišćen i dokazan da postoji. A oni su do sada imali puno vremena to dokazati. Dr. Andrew Kaufman i drugi, to su osporavali i osporili tražeći da pokažu dokumente i studije. Oni to nikada nisu pokazali. Ovo je proces koji se odvijao još od 1950-ih.

Kako prevaranti varaju svijet?

"Jednostavno uzmu genetski materijal od bolesne osobe ili bolesne životinje, i to stave u posudu s kojom rade. Uzmu ćelije tog genetskog materijala i onda ih izgladnjuju, što je dio procesa. Što se onda događa? Pošto žele ukloniti bakterije oni u posudu dodaju antibiotike i druge stvari. Ćelije počinju propadati, a onda oni kažu da je virus razlog zašto ćelije propadaju. Virus koji nikada nisu dokazali da postoji, samo pretpostavljaju.

Ako uistinu želite saznati što je uzrok bolesti ili nećeg drugog onda treba utrditi kontrolnu studiju što je jako jednostavno. Uzmete zdrave ćelije, a ne bolesne, ćelije koje nisu u vezi sa ovim infektivnim agensom za koji tvrde da postoji. Njih stavite u posudu i na njima uradite potpuno istu sekvencu kroz koje su prošle bolesne ćelije. I onda vidite da zdrave ćelije propadaju na isti način. Ukoliko propadaju, onda nije fantomski virus uzrok propadanja ćelija već sam proces koji oni rade. To nikada nisu uradili. Oni ne rade kontrolni proces sa zdravim ćelijama. Dakle, ovaj virus nikada nije dokazan da postoji“, pojasnio je David Ike.

RT PCR test za dijagnozu Covida 19, virusa koji ne postoji

Za RT PCR test sam njegov kreator (koji je za to dobio Nobelovu nagradu 1980-ih) Kerry Mullis rekao je da se ne smije koristiti za dijagnozu zaraznih bolesti, jer to ne može raditi! A to je test koji oni koriste da bi odlučili tko ima, a tko nema Covid 19. Taj test testira genetski materijal koji će pokazati, ukoliko se dovoljno puta uveća taj genetski materijal, da je svaka osoba koja se testira pozitivna. Dakle, imamo test, ali ne i testiranje za SARS Cov2 Covid 19, za virus KOJI NE POSTOJI, jer nikada nije zoliran.

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/2636-dr-wolfang-wodarg-ne-dajte-se-cijepiti-protiv-korone-cjepivom-vam-zele-promijeniti-gene

Sve je globalna prijevara

Što se tu testira? Kako se može kreirati cjepivo za nešto što se nije izoliralo i samim tim protiv čega nas žele cijepiti. Jasno da je sve ovo prijevara. Oni koriste testove da im naprave slučajeve. Što se više ljudi testira dobivati će sve više pozitivnih slučajeva, ne na virus već na genetski materijal koji svi imamo u svom tijelu.

Tedros Adnanom, homoseksualac, generalni direktor privatne korporacije tzv. Svjetske zdravstvene orgnizacije (WHO) čiji je vlasnik Bil Gates, rekao je da je jedini preostali način da se izbore sa ovom „krizom“ TEST, TEST, TEST. Što se više testova radi dobiti će se sve više pozitivnih, ali ne na virus već na genetski materijal. Naravno, oni će reći da je virus uzrok kako bi se povećao broj slučajeva zbog čega moraju uvesti dodatne mjere, kako bi nas zaštili od virusa KOJI NE POSTOJI!

Zašto je potrebno testiranje kako bi se vidjelo ima li netko „smrtonosnu“ bolest?

„Pa zar ne bi bilo očigledno bez testiranja da netko ima smrtonosnu bolest? Međutim mi imamo više od 85% ljudi kojim su pozitivni na testu koji nije za Covid19, a nemaju simptome. Nemaju simptome jer nemaju zaraznu bolest. Ako imate pravi virus onda nema potrebe za financijskim poticajima u bolnicama da to dijagnosticiraju. Ako imate pravi virus, to ćete dijagnosticirati i nema potrebe za pritiskom. Liječnici u cijelom svijetu su ovo ponavljali, nema potrebe da se liječnici prisiljavaju da napišu Covid 19 na smrtovnici. Ukoliko virus postoji za tim nema potrebe“, objašnjava Ike.

Zašto koriste virus koji ne postoji, a tvrde da postoji? Zašto jednostavno ne puste neki zarazni agens?

„Vrlo jednostavno! Ako pustite uzročnika infekcije, vi tada gubite kontrolu nad njim, gubite kontrolu gdje ide i koga će zaraziti. A zaraziti će i one koji su dio hijerarhije koja gura ovu agendu. Jer ako imate pravog uzročnika zaraze vi ste onda ograničeni na njegove efekte. Ako izmislite virus koji ne postoji, onda u potpunosti kontrolirate ono što „radi“. I simptome toga. Genijalno! Ako imate izmišljen virus onda možete dodavati koje god želite simptome!

Oni se sa nama zajebavaju! Svo vrijeme dodaju nove simptome a njihovi mediji skriptirano prenose proizvodeći paniku. Pročitao sam da istraživaći sa Johns Hopkins univerziteta, partneri ili plaćenici Bil Gatesa, tvrde da se ovaj virus može sakriti u ušima i iza njih. Druga grupa „istraživača“ je rekla da ljudi, muškarci i žene koji su viši od 182 cm imaju veće šanse da se zaraze virusom! Do kuda ide to ludilo? Znaju oni što rade! U Srbiji pak tvrde da su trudnice najrizičnija grupa, zato i umiru!

Pošto imaju viris koji ne postoji, oni ga mogu napraviti kakvim ga god žele, mogu birati simptome i načine na koji se širi, kako god požele. I to je pravi razlog za najnoviju glupost koju su WHO „stručnjaci“ izbacili da ukoliko ste viši od 182 cm imate veće šanse da se zarazite virusom. To je za njih dokaz da se virus širi kroz ćestice u zraku! Ne samo kroz ono što ljudi izbacuju kroz sebe, već se nalazi i u zraku", pojašnjava Ike..

Gdje nas sve ovo vodi?

Ukoliko se virus prenosi putem zraka svatko mora nositi masku svo vrijeme gdje god se nalazili, jer je virus u zraku. I zato vidimo da kada se kreira virus, kada se izmisli, on može ići gdje god to oni požele. Jedno se mora priznati: način kako psihološki manipuliraju ljudima uistinu je genijalan. I ne postoji ograničenje za sve što ovaj virus može uraditi, samo nebo je granica njihove bolesne mašte. Zato imamo virus. I to opasni politički, globalni virus. Ukoliko odemo na protest protiv sve ekstremnijih metoda koje koriste stožeraši, virus će nas napasti. Jer nismo odgovorni, ubijamo ljude s protestom! Ali, kad HDZ slavi izbornu prijevaru, onda ih virus, koji je probuđen, zaobilazi.

"Ako želite pokoriti ogroman broj ljudi, onda morate koristiti ciljanu populaciju „Zavadi pa vladaj“. Da sami sebi budete policija. U trgovinama na ljude bez maski ne viču autoriteti već ostali članovi populacije, korisni idioti, na koje kult cilja. I što može više razdvojiti ljude od maske", zaključuje David Ike.  

Zoran Milanović: "Oni su paradržavno tijelo, grupa anonimaca, nitko i ništa, farsa, a nošenje maski je cirkus"

Dr. Petrella: "Covid 19 nije virus! Covid 19 je projekt - skračenica za „potvrda o identifikaciji cijepljenja!“

Otvorite ove linkove, dalje ne trebate ići. Sve što trebate znati tu piše!

http://istinomprotivlazi.info/novosti/2014-ovo-je-dr-zvonimir-sostar-ravnatelj-zavoda-za-javno-zdravstvo-lopina-koja-nam-uz-capaka-i-ostatak-who-stozerasa-kroji-zivot

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/2480-dr-roberto-petrella-ne-testirajte-se-to-je-jedini-nacin-da-se-spasite-covid19-znaci-program-masovnog-istrebljenja-video

 http://istinomprotivlazi.info/component/k2/2585-dr-mike-yeadon-pandemija-je-gotova-drugi-val-se-trebao-uvesti-na-osnovu-lazno-pozitivnih-covid-testova

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/2424-dr-margarite-griesz-brisson-uskratiti-kisik-mozgu-djeteta-ili-adolescenta-ili-ga-ograniciti-na-bilo-koji-nacin-ne-samo-da-je-opasan-za-njihovo-zdravlje-vec-je-apsolutno-zlocin-protiv-djeteta-i-adolescenta

 http://istinomprotivlazi.info/component/k2/1952-ekskluzivno-uskoro-slijede-uhicenja-svih-clanova-stozera-premijera-vlada-i-svih-drugih-koji-su-sudjelovali-u-aferi-covidgate

 

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

(27 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: