person_outline
search
hrendeitpt
MEDIJI, Vi GURATE COVID PUTOVNICE, A MI TRAŽIMO COVID SMRTOVNICE!

MEDIJI, Vi GURATE COVID PUTOVNICE, A MI TRAŽIMO COVID SMRTOVNICE!

Hrvatski narod mora znati što unose u naše tijelo, a Beroš i ostali političko-medijski koruptivni šljam prešućuje

Mainstream (režimski ili sluganski) mediji danima provlače COVID PUTOVNICE. Zato i mi, hrvatski narod, kojeg već godinu dana politićari i njihovi mediji prave budalama s lažnom pandemijom ili nepostojećim virisom SARS-CoV-2 (europski patolozi nisu identificirali antitijela specifična za SARS-CoV-2, pa je prema tome nemoguće stvoriti cjepivo protiv nepostojećeg virusa SARS-CoV-2 koji uzrokuje COVID. Manjak dokazanih protutijela na COVID daljnji su dokaz da virus uistinu ne postoji) tražimo COVID SMRTOVNICE!

Odnosno broj preminulih od zatajenja srca nakon cjepiva, nalaze obdukcije preminulih. Ne želimo n ikakvo cjepivo dok nam ne pokažete imaju li preminuli spike protein. Ako imaju unijeli su ga cjepivom. Spike protein kojeg mRNK unosi, ima determinantu koja blokira ACE enzim plućnog tkiva. Posljedica je deregulacija arterijskog tlaka plućnog optoka Za srčane bolesnike-kobno. Hrvatski narod mora znati što unose u naše tijelo, a Beroš i ostali političko-medijski šljam prešućuje.

Izvor ovog podatka: prof. Dr. sc Wodarg, Bhakdi, Sladoljev...

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

 

 

Donirajte

Amount: