person_outline
search
hrendeitpt
Zbog pet političara nevjerojatno brzo raste broj umrlih od malignih bolesti!

Zbog pet političara nevjerojatno brzo raste broj umrlih od malignih bolesti!

1. ZORAN MILANOVIĆ (Kukuriku koalicija) ukinuo Uredbu o obveznom označavanju GMO proizvoda na prodajnim policama

2. BOJAN GLAVAŠEVIĆ I IVICA MIŠIĆ sa svoja 2 presudna glasa (podržali HDZ) legalizirali dugogodišnji nelegalni rad zločinačke korporacije Monsanta u Hrvatskoj,

3. STJEPAN MESIĆ DOZVOLIO MONTAŽU HAARP-a (nalazi se u Tušiloviću) koji uništava sadnice i plodove voćaka u cvatu kako bi se što više uvozilo Monsantovo GMO smeće koje nas polako ali sigurno truje (ubija). HAARP, nakon prethodnog špricanja chemtrailsima, inicira (proizvodi) umjetne nepogode: tuče, poplave, potrese, a odgovoran je za sve apokaliptične požare i uništavanje ozonskog omotača.

Naime, nad našim krajevima gotovo svakodnevno provodi se program klimatskog inženjeringa pri kojem vojni avioni u atmosferu ispuštaju nano čestice aluminija, barija, stroncija, titanijuma, arsena, broma, kadmija, ešerihijukoli, genetski modificiran dehidrat krvneplazme, sintetički virusi, bakterije itd.

Jasno je kako nam je zbog toga i život trajno ugrožen, odnosno naše zdravlje, čiji imunološki sistem je sve više i više oslabljen, zbog akumulacije navedenih čestica unutar organizma, koje ponajviše štete neurološkom, pulmološkom i reproduktivnom sistemu.

4. VILI BEROŠ naručio REMDESIVIR (pobio umirovljenike) i 10-ak milijuna GRAFEN-OKSID-ovih Covid cjepiva kako bi ubrzao depopulaciju ostatka hrvatskog naroda. Odnosno prikrio političku pljačku, lihvarenje, trovanje chemtrailsima, GMO-om, (zbog čega smo prvi u Europi po broju umrlih od malignih bolesti), a sve po UN-ovoj Agendi 21 i Agendi 2030 koje su u ime hrvatskog naroda (nitko ih nije ovlastio) potpisale HDZ-ova i SDP-ova vlada.

Autor naslovne slike: pok. Dinko Bartulović

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite Čitajte objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!<<<<

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Donirajte

Amount: