person_outline
search
hrendeitpt
NE ŠALJITE DJECU U ŠKOLU S MASKAMA!

NE ŠALJITE DJECU U ŠKOLU S MASKAMA!

Europski patolozi nisu identificirali antitijela specifična za SARS-CoV-2, pa je prema tome nemoguće stvoriti cjepivo protiv nepostojećeg virusa SARS-CoV-2 koji uzrokuje COVID. Manjak dokazanih protutijela na COVID daljnji su dokaz da virus uistinu ne postoji. Zato bacite beskorisne i štetne maske!

Oduzmete li zdravoj stanici 35% njenog kisika, možete je pretvoriti u stanicu raka za samo dva dana. Sve normalne stanice imaju apsolutnu potrebu za kisikom, ali tumorske stanice mogu živjeti bez njega. To je pravilo bez iznimke“ A roditelji, na preporuku dokazano korumpiranog stožera, djeci kupuju maske za školu. Koje moraju držati za vrijeme cijele nastave. Čak im je Plenkovićava fuksara, ministar Fuchs, svojevremeno odmor ukinuo! 

Europski patolozi nisu identificirali antitijela specifična za SARS-CoV-2, pa je prema tome nemoguće stvoriti cjepivo protiv nepostojećeg virusa SARS-CoV-2 koji uzrokuje COVID. Manjak dokazanih protutijela na COVID daljnji su dokaz da virus uistinu ne postoji.

Virus ne postoji, a vi i dalje šaljte djecu u školu s maskama, da bi ih zaštitili od tog istog virusa koji ne postoji!?

A počeo je i mutirati, po riječima korumpiranih članova paradržavnog stožera i sluganskih medija.

Bacite svoje maske i ne šaljite djecu u školu s maskama!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

 

Donirajte

Amount: