person_outline
search
hrendeitpt
Domagoj Granić Domagoj Granić

Nakon insceniranog napada Soroševe antife, Kongres će se večeras ponovno sazvati i potvrditi svoj čin izdaje Amerike!

"Prosvjednici“ koji su vodili juriš na zgradu isti su oni ljudi koji su prethodno fotografirani kao aktivni pojedinci na BLM skupovima, što se može vidjeti po njihovim tetovažama, dlakama na licu i čak nošenom odječom.

Sada je sve jasno. Kongres, predvođen izdajicama Nancy Pelosi i Mitchom McConnellom, svo vrijeme potajno je kovao planove kako, pod plaštom noći, dovršiti čin veleizdaje protiv Amerike. Nakon lažnog napada na Kongres, objavili su priopćenje za tisak koje se nalazi na ovoj poveznici iz ureda predsjednika Doma Nensi Pelosi. https://www.speaker.gov/newsroom/1621-0

Ona saziva ponovno zasjedanje Kongresa, posebno naglasivši kako je napad na Kapitol Buliding bio "sramotni napad na našu demokraciju", ne zaboravivši izravno optužiti Donalda Trumpa. U priopćenju se navodi kako će Kongres većeras prihvatiti rezultate izbora i proglasiti Joe Bidena predsjednikom: „Uvijek smo znali da će nas ova odgovornost odvesti u noć. Noć je možda još uvijek duga, nadamo se kraćem programu, ali naša će svrha biti ostvarena“.

Sve su to isplanirali

Prvo, koriste se operativcima BLM-a i Antife kako bi "napali" zgradu Kapitola uz pomoć policije koja je cijelu stvar koordinirala. Pregledavajući videozapise vidi se kako policija Capitol Hilla uvodi "prosvjednike" u zgradu. Zapravo su ih pozvali unutra, izravno, bez da su ih pokušali zaustaviti. Kada je "oluja" završila, policija Kapitola primijenila je suzavac kako bi uklonila sve prosvjednike, dok je Trump bio prisiljen reći svima da idu kući.

Nakon što je zgrada Kapitola raščišćena, pozivaju zajedničko zasjedanje Kongresa natrag i započinju svoj posljednji čin izdaje protiv Amerike, prihvaćajući izbornu prijevaru kako bi instalirali KPK marionetu Joe Bidena.

Tako djeluju demokrati i duboka država: sve je temelji na lažima, prevarama, obmanama, mitu, ucjenama, ubojstvima, pod okriljem noći, uz pomoć glavnih medija koji ih pokrivaju.
Amerikanci, večeras vam se krade vaša zemlja. I kad se probudite - baš kao i 4. studenog - otkrit ćete da ste svoju zemlju izgubili zbog grupe pedofilskih kriminalnih nasilnika koji prije svega žele moć“.

Da bi to postigli morali su imati glavne pomagače, iznutra, poput Mikea Pencea, Nensi Pelosi i Mitcha McConnella.

Na veleizdaju, potpredsjednika Amerike, Mikea Pensa, upozoravao je Trumpov odvjetnik Lin Wood.

suprug

Supruga Mikea Pensa, na sprovodu Busha prima ček

Što će se dalje događati: hoće li Trump pozvati vojsku pozivajući se na veleizdaju, hoće li Amerikanci prihvatiti marionetu Joe Bidena,  uskoro ćemo saznati!

Izvor: https://www.naturalnews.com/2021-01-06-staged-storming-event-congress-to-re-convene-tonight.html

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredjeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.“

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Last modified on Monday, 11 January 2021 13:46
(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: