person_outline
search
hrendeitpt
Nakon Italije i Francuska donijela cionistički (nacistički) zakon o obveznih 11 cjepiva!

Nakon Italije i Francuska donijela cionistički (nacistički) zakon o obveznih 11 cjepiva!

Francuska je donijela novi zakon koji će zahtijevati da se djece moraju obvezno cijepiti od 2018. godine pa nadalje, u protivnom biti će oduzeta roditeljima!

Roditelji u Francuskoj biti će zakonski obvezni cijepiti svoju djecu opasnim kemikalijama, slijedeći korake Italije gdje se djeca mogu prisilno odstraniti od roditelja ako ostanu necijepljeni kada krenu u školu.

Independent.co.uk izvješća: Francuski premijer Édouard Philippe izjavio je kako je "neprihvatljivo" da djeca "još uvijek umiru od ospica" u zemlji gdje koja je nekada bila pionir u pronalasku i proizvodnji cjepiva. Trenutno su obavezna tri dječja cjepiva za difteriju, tetanus i polio, u Francuskoj.

Objavljujući svoju odluku, inače gay, Philippe je spomenuo Louisa Pasteura, francuskog biologa koji je napravio revoluciju u istraživanju bolesti i razvio prva cjepiva protiv bjesnoće i antraksa u 19. stoljeću. Rekao je da će sva cjepiva koja su preporučena od strane zdravstvenih tijela - ukupno 11 – biti obvezna.

Taj njegov potez, slijedi sličnu fašističku inicijativu u Italiji, koja je nedavno zabranila djeci, koja nisu cijepljena, pohađati državne škole. Talijanska ministrica zdravlja Beatrice Lorenzin izjavila je kako je pad stope cijepljenja u zemlji "veliki problem zbog laži o štetnosti cjepiva'' naglasivši da će 12 cjepiva bit obvezno za učenike u dobi do 16 godina.

Nedavna anketa pokazala je mnogi Francuzi jednostavno ne vjeruju u cjepljenja nakon brojnih smrtnih slučajeva djece (mainstream mediji kriju stvarno stanje) nakon primljenih cjepiva. Strah koji okružuje kombiniranu inokulaciju za tri infektivne bolesti, poznat kao MMR cjepivo, djelomično proizlazi iz neovisne znanstvene studije koja tvrdi da pokazuje vezu između cjepiva i autizma.

Cijepljenje nije obvezno u Britaniji

Zašto nisu obvezna cjepljenja u Britaniji? Samo dvoje djece u Velikoj Britaniji je od 2006-te umrlo od toliko razvikane ospice! Naravno, da nije obvezno jer su Britanci sučesnici u genocidu nad čovječanstvom! Britanija, uz Ameriku, Vatikan i Izreal  je svjetsko zlo protiv kojeg mora ustati cijeli svijet. Sva sr*nja koja se događaju u svijetu njihovo su djelo! 

Psihopate su planirali do 2030 godine, svesti stanovništvo na ''održivih'' 500 milijuna, kako su i zapisali na šest metarskim kamenim pločama u Georgiji. Dakle, 7 milijardi ljudi planiraju potamaniti!! Da bi u tome uspijeli, na vlast su montirani korumpirani političari poput Beatrize Lorenzin, Edouarda Philippa i sličnih koji, nakon što su kupljeni, moraju provoditi zamisli svojih gazda.

Uz obvezna ''bezopasna'' cjepiva ide i ''zdrava'' GMO hrana i ''korisno'' svakodnevno prašenje chemtrailsom.

5. srpnja 2017. Sean Adl-Tabatabai vijesti, Svijet

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte nas na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Last modified on Friday, 16 March 2018 08:19
(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: