person_outline
search
hrendeitpt
Pročitajte na koji morbidan način Beroš klasificira smrti potpuno cijepljenih kao necijepljene!
covid 19 je projekt depopulacije svjetskog stanovništva, a ne virus!
  • Posted
  • Read 19522 times

Pročitajte na koji morbidan način Beroš klasificira smrti potpuno cijepljenih kao necijepljene!

U pravilu, CDC (Centar za kontrolu i prevenciju bolesti) ne računa nikakve ozljede ili smrti kao "cijepljene" smrti do otprilike 45 dana nakon što netko primi prvu dozu. Time se osigurava da će vrlo mali broj cijepljenih biti prijavljen u sustav

Zbog načina na koji su Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) manipulirali standardima klasifikacije smrtnih slučajeva uzrokovanih cjepivom, mnogi smrtni slučajevi lažno se kategoriziraju kao necijepljeni.

CDC je dao zeleno svjetlo bolnicama i laboratorijima da prijave samo one smrti od covid injekcija koje se dogode 14-og dana ili kasnije nakon zahvata. To znači da će, na primjer, osoba koja umre nakon 13. dana biti klasificirana kao "necijepljena" smrt. Zloupotreba ovog standarda pogrešne klasifikacije način je na koji sustav izmiče prikrivanju mnogih smrti uzrokovanih cjepivima i učinkovito iskrivljuje službene podatke kako bi potisnuo plandemijsku priču.

14 dana

Ova medicinska prijevara i morbidna izdaja omogućuju CDC -u da nastavi s lažnom pričom da nacija pati od 'pandemije necijepljenih'. Ljudi koji umiru od cjepiva koriste se kao rekviziti za lažno oglašavanje potrebe za još ovih smrtonosnih cjepiva. 

Evo kako to funkcionira:

Osoba koja primi jednu dozu injekcije još uvijek se smatra "necijepljenom" do dva tjedna nakon što je primila drugu dozu. Budući da je tipično vremensko razdoblje između prve i druge doze oko mjesec dana, to znači da se osoba ne smatra " potpuno cijepljenom " tek oko mjesec i pol nakon prve injekcije. Što god se dogodi tijekom tog razdoblja čekanja, uključujući "pozitivan" test, bit će službeno zabilježeno kao "necijepljeni slučaj".
U slučaju pojave simptoma, rezultirajuća bolest se također ne označava kao reakcija na cjepivo. Umjesto toga, sustav ga automatski klasificira kao "zdravu imunološku reakciju", što znači da ubod navodno radi kako je predviđeno.

Kovidizam je kult

Potpuno cijepljenim pacijentima koji postavljaju pitanja o bilo čemu od ovoga u pravilu se kaže da bi njihovi problemi bili mnogo gori da su odbili injekcije. Naravno, nema znanosti koja bi podržala ovu priču, ali to je linija kojom se oni hrane. Iako nema načina za usporedbu ozljede cjepivom s hipotetičkim, nepostojećim slučajem bolesti, cijepljenim se pacijentima kaže da prihvate ovu pretpostavku kao činjenicu. Nije važno koliko lijekova pacijent treba za ublažavanje boli nakon što se razboli od cjepiva. Nije važno koliko puta cijepljeni pacijent mora otići liječniku ili zatražiti hitnu nakon cijepljenja.

U pravilu, CDC ne računa nikakve ozljede ili smrti kao "cijepljene" smrti do otprilike 45 dana nakon što netko primi prvu dozu. Time se osigurava da će vrlo mali broj cijepljenih biti prijavljen u sustav.

Ovo pravilo lukavo skriva 80 posto smrtnih slučajeva nastalih nakon cijepljenja pripisujući te smrti necijepljenima. Ovo varanje napuhuje necijepljene smrtne slučajeve i skriva stvarne medicinske probleme koji su posljedica zaraženih koronavirusom. Kako se pokazalo,a to nije slučajno, velika većina smrtnih slučajeva nakon cijepljenja događa se ili unutar razdoblja čekanja između prvog i drugog cjepiva ili unutar 14 dana nakon drugog cijepljenja. To praktički znači da se samo mali dio smrti uzrokovanih cjepivima klasificira kao takav.

Ovo namjerno zataškavanje podataka omogućuje CDC -u da kontrolira priču, kao i da nastavi gurati još smtonosniju agendu kao rješenje problema koji ti isti snimci stvaraju.

Morbidno iskrivljavanje smrti CDC -a nije jedini proces koji zamagljuje podatke i obmanjuje nacije .

Izvori za ovaj članak uključuju:
CrackNewz.com
NaturalNews.com

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje, domet našoj fb stranici smanjili su na minimum minimuma...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

 

 

 

 

 

(14 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: