person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 52952 times

Uskoro slijede uhićenja svih članova stožera, premijera vlada i svih drugih koji su sudjelovali u aferi Covidgate!

15. 10. 2020. u 5 sati ujutro francuski sud naredio je francuskoj policiji da upadne u stanove članova stožera i u stan ministra zdravlja. Vojska odvjetnika iz Amerike, Francuske, Njemačke i Kanade već je podigla optužnice protiv učesnika u aferi Covidgate. Vrhunski liječnici, doktori prava, profesori, istraživači, naučnici, forenzičari, kriminolozi (ne obični virolozi i epidemiolozi poput raznih Alemki i Capaka) dali su njemačkim odvjetnicima sve podatke, dokaze, sa zaključkom da su svi pozitivni testovi, testirani na bazi nepostojeće infekcije lažnog testa PCR-a, potpuno nevažeći...

Upadom u stanove članova stožera i francuskog ministra zdravlja policija je zaplijenila mnogo kompromitirajućih dokumenata. Mjere koje Macronova vlada (Macron je izbornom prijevarom postao predsjednik) nameće francuskom narodu idu u jednom pravcu, a mjere koje francusko pravosuđe traži od francuske vlade idu u drugom pravcu. Poznato je da je gremijev premijer na privremenom radu u Hrvatskoj Andrej Plenković zajedno sa Macronom član zloglasne francuske masonske lože. 

Ova vijest nije objavljena u mainstream medijima koji su pod potpunom kontrolom, ali zato oni skriptirano objavljuju sve odluke paradržavnih stožera koji su protustavno preuzeli sve ovlasti. Tako su mediji objavili da je Macron zatvorio zemlju što nije istina. Uveo je policijski sat od 21h do 6 ujutro u nekim gradovima gdje je ocjenio da neće biti većeg otpora. Protiv fašističkih mjera Macrona i njegova stožera mjesececima se bori narod, no glavni mediji, Facebook, Google, Twitter blokiraju svaku informaciju koja bi mogla ugroziti vladu Francuske. Nije ni Australija zatvorena osim Melburna, kada je policija upala u sjedište kabale i spasila više od 800 djece koje su konzumirali pedofili iz cijeloga svijeta. Što niotko nije objavio!

No, na nesreću Macrona, a sreću francuskog naroda, svaki put kad Macronov stožer donese neku mjeru metodom retorzije reagira francusko neovisno pravosuđe. Za razliku od „našeg“ gremijevog korumpiranog Plenkovićevog  pravosuđa. Važno je reći da su gotovo svi europski premijeri i predsjednici kupljeni. Najveći su im problem pošteni sudci koje nisu mogli kupiti, kako u Francuskoj tako u Njemačkoj, Španjolskoj, Italiji, pa i u Hrvatskoj gdje Plenkoviću i stožeru najviše glavobolje zadaje sudac Ustavnog suda Abramović.

Treća grana vlasti (pošteno sudstvo), započelo borbu protiv svih umiješanih u aferi Covidgate

Treća grana vlasti ustanovljena je u drevnoj antičkoj Grčkoj u knjizi Politika koju je promovirao francuski filozof i pisac Charles-Louis de Secondat Montesquie. Koja u Hrvatskoj ne postoji zato što nemamo ni poštene sudce, ni pošteno pravosuđe, ni pošteno tužilaštvo. Imamo struku, ali nemamo nikakve reakcije, struku koja je u dubokoj hibernaciji, doslovno mrtva. No, neće ni njih sutra zaobići reperkusije, zbog nečinjenja.

Daleko od javnosti u Europi se vodi bespoštedni rat protiv mjera stožera i korumpiranih vlada. Pravosudni sud Francuske naredilo je pretres stanova svih članova stožera i ministra zdravlja zbog kriminala u tzv, Covidgate aferi, bolje rečeno Covid terorizmu. Prije tri dana, točnije 15.10 2020 u 5 sati ujutro policija je upala u stanove članova kriznog stožera i ministra zdravlja. Kada policija upadne u stan ministru zdravlja u 5 sati ujutro znači da za narod ima nade. Sud neće stati dok se svi akteri covidgatea ne osude, a osuditi će se kad im istekne imunitet. Koji im u konačnici neće pomoći.

Dakle, važno je da reći da se, kako u svijetu tako i u Europi, vodi velika bitka između neovisnog pravosuđa i Covid mafijaša sponzoriranih od WHO-a, pod pokrićem EU-a i UN-a. Pravosudni proces je započeo. I neće stati. Zahvaljujući javnom istupanju hrabrih, neovisnih, poštenih ljudi koje se bore protiv protuustavnih mjera koje su jednake u svim zemljama gdje su na vlasti korumpirani premijeri ili predsjednici. Bolje rečeno mafijaši koji upravljaju preko tzv. Nacionalnih stožera „koji brinu o zdravlju svojih naroda“. 

Čitava vojska odvjetnika iz Amerike, Francuske, Njemačke i Kanade već je podigla optužnice protiv učesnika u aferi Covidgate. Vrhunski pravnici, liječnici, profesori, istraživači, naučnici, forenzičari, kriminolozi (ne obični virolozi i epidemiolozi poput raznih Alemki i Capaka) unatoč prijetnjama, dali su njemačkim odvjetnicima sve podatke, dokaze, sa zaključkom da su svi pozitivni testovi, testirani na bazi nepostojeće infekcije lažnog testa PCR-a, potpuno nevažeći, ne validni, u dijagnosticiranju NULA - 0,0000. Na osnovu tog lažnog testa i lažnog broja pozitivnih na Covid19 (a radi se o najobičnijoj gripi koju imamo svake godine) uveli su stravične mjere.

Njemački odvjetnici na čelu sa doktorom Reinerom Fuellmichom pokrenuli su tužbu pod nazivom ZLOČIN PROTIV ČOVJEČNOSTI (po članku 7. Međunarodnog zakona o kriminalu i zločinima) protiv svih učesnika Covid krimina, odnosno afere EU Covidgate. U prilog im ide što u Anglosanskom pravu stoji da se na osnovu jednog presuđenog slučaja donose i sve slijedeće presude. Što znači da svatko drugi može na osnovu te jedne presude nastupiti kao tužitelj. Dakle, kad se jedan slučaj presudi pozitivno svi drugi mogu učestvovati u tužbi protiv učesnika covidgate afere.

Pošto je bivši predsjednik Ustavnog suda Njemačke već proglasio Zločin protiv čovječnosti, neupitno je da će sudci u Njemačkoj, koji su kao i francuski također neovisni ,presuditi za zločin protiv čovječnosti svim učesnicima ove velike prijevare. I tada stupa na snagu Anglosanski zakon što znači da se svi možemo pojaviti u ulozi tužitelja za naknadu štete zbog izgubljene dobiti, pretrpljenog straha, psihičkog svakodnevnog zastrašivanja, naročito zločina prema djeci uvođenjem obveznog nošenja maski. Već smo pisali što za zdrave stanice znači smanjen unos kisika. 

http://istinomprotivlazi.info/novosti/2424-dr-margarite-griesz-brisson-uskratiti-kisik-mozgu-djeteta-ili-adolescenta-ili-ga-ograniciti-na-bilo-koji-nacin-ne-samo-da-je-opasan-za-njihovo-zdravlje-vec-je-apsolutno-zlocin-protiv-djeteta-i-adolescenta

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/2636-dr-wolfang-wodarg-ne-dajte-se-cijepiti-protiv-korone-cjepivom-vam-zele-promijeniti-gene

Srbija je jedina zemlja u Regiji podigla optužnicu za Zločin protiv čovječnosti protiv članova njihova Kriznog stožera i premijerke.

Američki odvjetnik, jedan od članova tima koji je pisao optužnice, na konferencijioja za tisak u Beogradu obratio se srpskom narodu, citiram:
„Presuda koja bi bila vama u korist važna je ne samo iz moralnih nego i praktičkih razloga. Počinitelji kojima će biti presuđeno naći će se na potjernicama i prva slijedeći šoping u inozemstvu biti će im vrlo neprijatan. Njihove nekretnine u inozemstvu i računi u stranim bankama biti će predmet zapljena i embarga. Učesnici Covidgatea biti će uhićeni čim budu kročili van teritorije vaše zemlje od trenutka kada im imunitet istekne. Želim vam uspjeh u vašoj tužbi.“

„Nije više vrijeme ni za priče ni za pisanje po društvenim mrežama, ni deklaracije, već je vrijeme za akciju. A to znači da svatko treba podignutiu kaznenu prijavu protiv stožera i predsjednika vlade. Mora postojati pisani trag za sutra, kako bi mogli tražiti naknadu zbog svih mjera koje vam je donosio Krizni stožer“ poručila je svojim sugrađanima prof.dr Mila Alečković žena, državljana Europe supruga Francuza čiji su svi članovi obitelji djelatnici u pravosuđu. Ženu koja je rasturila srpsku političku mafiju inkorporiranu u sve pore društva, posebice Smilju Igić, glavnu plaćenicu Barneverneta zaduženu za „zakonsko“ otimanje djece koja je i njoj „zakonski“ oduzela djevojčicu nakon što ju je usvojila, doslovno spasila, kada je ostala bez roditelja.

Što čekaju naši odvjetnici, liječnici, pravnici, forenzičari, znanstvenici?

Ignorirajmo sve odluke mafijaškog stožera! Obvezno pogledajte video! https://m.youtube.com/watch?v=j5MS83-yLsQ

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(17 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: