Print this page
IZDVOJENO/ Španjolska vlada priznala raspršivanje smrtonosnih Chemtrailsa kao dio tajnog programa UN-a! Hoće li konačno priznati i Plenkovićeva vlada?
  • Posted
  • Read 12429 times

IZDVOJENO/ Španjolska vlada priznala raspršivanje smrtonosnih Chemtrailsa kao dio tajnog programa UN-a! Hoće li konačno priznati i Plenkovićeva vlada?

Nije prvi put da je španjolska vlada upletena u skandal oko chemtraila. Godine 2015. četiri su zviždača Državne meteorološke agencije putem Europskog parlamenta objavila da zrakoplovi redovito prskaju diljem Španjolske. Dana 19. svibnja 2015., zastupnik u Europskom parlamentu Ramon Tremosa i Balcells (ALDE) objavio je u Europskom parlamentu da su četiri radnika Državne meteorološke agencije priznala da se Španjolska prska u potpunosti iz zrakoplova koji šire olovni dioksid kroz atmosferu, srebrni jodid i dijatomit 

Španjolska vlada naredila je [16. travnja 2020., mjesec dana nakon zatvaranja u ožujku 2020.] vojsci da tiho raspršuje smrtonosne kemijske tragove na svoje građane uz odobrenje UN-a pod okriljem "izvanrednog stanja za upravljanje zdravstvenom kriznom situacijom uzrokovanom Covidom -19.

Chemtrail program, koji uključuje raspršivanje biocida po stanovništvu, odobren je Kraljevskim dekretom 16. travnja 2020., samo mjesec dana nakon što je Svjetska zdravstvena organizacija objavila da je Covid-19 pandemija.

Naredba SND/351/2020 koju je španjolska vlada objavila u Službenim državnim novinama glasi kako slijedi:

Naredba SND/351/2020 od 16. travnja kojom se oružanim snagama i postrojbama te vojnim postrojbama za hitne slučajeve ovlašćuje korištenje biocidnih kemikalija koje je odobrilo Ministarstvo zdravlja za dezinfekciju u svrhu suočavanja sa zdravstvenom krizom uzrokovanom Covidom 19.

Kraljevski dekret 463/2020 od 14. ožujka ovime proglašava izvanredno stanje za upravljanje zdravstvenom kriznom situacijom uzrokovanom COVID-19, što uključuje niz mjera usmjerenih na zaštitu dobrobiti, zdravlja i sigurnosti građana i obuzdavanje progresije bolesti i ojačati javnozdravstveni sustav.

Ministar zdravstva Salvador Illa Roca također je dobio dodatne ovlasti da " diktira " naredbe vojsci tijekom " hitnog zdravstvenog stanja ".
Konkretno, u skladu s odredbama članka 4.3 Kraljevskog dekreta 463/2020 od 14. ožujka, ministar zdravstva ovlašten je diktirati naredbe, rezolucije, odredbe i upute za tumačenje koje, u okviru svog djelokruga djelovanja kao delegirane ovlasti, potrebne su za jamčenje pružanja svih usluga, redovnih ili izvanrednih, u cilju zaštite ljudi, dobara i mjesta, usvajanjem bilo koje od mjera predviđenih člankom jedanaest Organskog zakona 4/1981 od 1. lipnja stanja alarma, iznimke i mjesta.

Za djelotvorno ispunjavanje ovih mjera, izaslanici nadležnih vlasti mogu zahtijevati djelovanje Oružanih snaga, u skladu s odredbama članka 15.3. Organskog zakona 5/2005 od 17. studenog o nacionalnoj obrani. Ministarstvo zdravstva priznalo je da je procjenjivalo virucidni kapacitet kemijskih dezinficijensa. Ministarstvo zdravlja objavljuje i ažurira popis biocida koji se koriste protiv novog koronavirusa, odobrenih i registriranih u Španjolskoj prema standardu UNE-EN 14476, koji ocjenjuje virucidni kapacitet antiseptika i kemijskih dezinficijensa. Konkretno, zbog svoje posebne učinkovitosti, neki biocidi su utvrđeni u glavnoj skupini 1 članka 1.1 Kraljevskog dekreta 830/2010 od 25. lipnja, koji uspostavlja propise koji uređuju obuku za provođenje tretmana biocidima.

Odredba španjolske vlade izričito poziva na korištenje " medija iz zraka " i " tehnika dezinfekcije iz zraka" kako bi se brzo dosegnule " sve površine" putem tehnika nebulizacije, termonebulizacije i mikronebulizacije. Među najučinkovitijim tehnikama dezinfekcije je uporaba medija iz zraka , a preko njih se tehnikama nebulizacije, termonebulizacije i mikronebulizacije brzo dolazi do svih površina, izbjegavajući ovisnost o ručnom nanošenju koje je sporije, a ponekad i ne dosegne sve. površine jer postoje prepreke koje sprječavaju dolazak do njih.

Postrojbe KBRN obrane Oružanih snaga i Vojne jedinice za izvanredna stanja (UME) imaju osobna sredstva, materijale, procedure i dostatnu obuku za provođenje dezinfekcije iz zraka, budući da su to operacije koje provode redovito, s tim da umjesto korištenja biocidni proizvodi to čine s drugim dekontaminirajućim kemikalijama. Stoga se, s obzirom na prethodno navedeno i učinak poboljšanja i racionalizacije poslova dezinfekcije svih vrsta objekata koje pripadnici Oružanih snaga dolaze provoditi, smatra primjerenim iznimno i za vrijeme trajanja odobriti stanje alarma, CBRN obrambene jedinice oružanih snaga i UME, korištenje dezinficijensa i biocida iz glavne skupine 1 opisanih u članku 1.1 Kraljevskog dekreta 830/2010 od 25. lipnja,

Nije prvi put da je španjolska vlada upletena u skandal oko chemtrailsa.

Godine 2015. četiri su zviždača Državne meteorološke agencije putem Europskog parlamenta objavila da zrakoplovi redovito prskaju diljem Španjolske: Dana 19. svibnja 2015., zastupnik u Europskom parlamentu Ramon Tremosa i Balcells (ALDE) objavio je u Europskom parlamentu da su četiri radnika Državne meteorološke agencije priznala da se Španjolska prska u potpunosti iz zrakoplova koji šire olovni dioksid kroz atmosferu, srebrni jodid i dijatomit .

https://www.globalresearch.ca/spain-admits-spraying-deadly-chemtrails-part-secret-un-program-fight-covid-19/5788746

PROČITAJTE: 

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/2309-gospodo-zlata-hrvoj-sipek-uhitite-branku-ivancan-picek-jer-je-najodgovornija-za-potrese-pozare-i-ekstremne-vrucine-na-vrijeme-je-bila-upozorena-ali-je-sutjela

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

 

 

(9 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved