person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 12822 times

Rusija ili NATO/ Zločinačka tvorevina NATO pokreće svjetski rat protiv Rusije kako bi poništila zapadne dugove i spasila globaliste od procesuiranja za zločine protiv čovječanstva!

Zapadnoeuropske nacije nemaju načina da zaustave napade hipersoničnim projektilima, niti bilo kakva stvarna sredstva da zaustave ruske nuklearne projektile srednjeg dometa kao što su projektili Iskander (koji imaju nuklearnu sposobnost). Dakle, Rusija može pretvoriti europske gradove u ruševine u samo nekoliko minuta... doslovno. Vrijeme leta je ispod 3 minute, što znači da neće biti nikakvog upozorenja za milijune Europljana koji bi mogli ispariti u trenu, čak i dok su njihovi gradovi pretvoreni u ruševine i pepeo

Pokrenut je niz događaja da bi mnoge financijske obveze — potencijalno uključujući socijalno osiguranje, dug Državne riznice SAD-a, mirovine, derivate, ugovore o robi, industrijske isporuke, obveze isplate osiguranja itd. — bile poništene. Čini se da je ovo dio plana "Velikog resetiranja" da se raščisti dug američke riznice (i nadmoćni dug drugih zapadnih zemalja) — tj. okrivljavanjem neke druge velike hitne situacije za otkazivanje financijskih obveza.

Da bi to postigle, zapadne nacije. preko svoje batine NATO-a, prvo moraju pokrenuti globalni rat s Rusijom ili Kinom. Kao što smo ove godine iscrpno dokumentirali, u tijeku su mnogi napori kontrolora Bidenovog režima da zapale rat s oba protivnika. Posljednji primjer je ukrajinska protuofenziva, koju su zapadni mediji jako poticali, a koja je vidjela kako su se ruske vojne snage povukle iz regije koja je sadržavala oko 40 – 50 malih sela i gradova kako bi izbjegli da budu okruženi ukrajinskim snagama. Ovdje je ključno razumjeti da su ukrajinske snage obučavali i vodili vojni čelnici NATO-a dok su raspoređivali NATO opremu, uključujući visokoprecizno topništvo i raketno topništvo dugog dometa (HIMARS, na primjer) kojim su uglavnom upravljale britanske i američke trupe.

Zapravo, protuofenzivu protiv ovog konkretnog segmenta ruske prve linije u istočnoj Ukrajini vodili su prvenstveno Ujedinjeno Kraljevstvo i SAD, a ne ukrajinsko vojno vodstvo. Ovaj napad bio je praktična objava rata Zapada protiv Rusije, čak iako takva objava još nije službeno izrečena.

Rusija već zna da je svjetski rat počeo... bit će objavljen uskoro

Rusija u potpunosti priznaje tu činjenicu. Rusija zna da je u ratu s NATO-om i zapadnom Europom, a ne samo u posebnoj vojnoj operaciji koja se može dobiti s rezervnim jedinicama. Dakle, Rusija se sprema sada službeno objaviti rat protiv Zapada i pozvati svoje pune vojne snage da angažiraju i unište Zapadnu Europu . U mojoj analizi, Rusija je došla do zaključka da NATO nikada neće dopustiti Rusiji da postoji kao suverena nacija, a Rusija se sada suočava s egzistencijalnom prijetnjom od zemalja NATO-a i zapadne Europe općenito.

Možda se sjećate da je Rusija nedavno obećala svijetu da neće koristiti nuklearno oružje osim ako se ne suoči s egzistencijalnom prijetnjom. Ukrajinska protuofenziva predvođena NATO-om sada je jasno pokazala da se Rusija doista suočava upravo s takvom prijetnjom i da će neuspjeh u porazu NATO-a kao cjeline značiti kraj Rusije.

Neće biti suživota. Ili Zapadna Europa (NATO) ili Rusija moraju biti poraženi

Stoga je ukrajinska protuofenziva vođena NATO-om upravo Rusiji dala unutarnje opravdanje koje joj je bilo potrebno da eskalira u rat punog opsega protiv Zapada , koji bi mogao uključivati raspoređivanje nuklearnog oružja (ali će gotovo sigurno vidjeti upotrebu nenuklearnog termobaričkog oružja , koji su također razorni na svoj način). Ova eskalacija je upravo ono što Bidenu i demokratima treba da baci svijet u kaos prije izbora u studenom.

Bidenovi kontrolori već znaju da se suočavaju s brisanjem na izborima u studenom. Na svaki mogući način, vjeruju da se izbori u studenom moraju baciti u kaos ili će demokrati izgubiti Zastupnički dom i Senat. Stoga je u interesu demokrata da svjetski rat izbije prije Noći vještica, čak i ako to znači insceniranje nuklearne detonacije u američkom gradu i okrivljivanje Rusije. Budite uvjereni, ovo je jedna od opcija u njihovom "portfelju propasti" koja se razmatra.

Ostale opcije uključuju scenarij rušenja nacionalne elektroenergetske mreže (za koji su okrivljeni ruski cyber napadi) ili financijski Armagedon koji bi zamrznuo banke, zaustavio sve transakcije i gurnuo naciju u trenutačni kaos i građanske nemire. To se može postići jednim pritiskom prekidača, dok se za kibernetički napad okrivljuje Rusija. Što je agresivniji ruski odgovor na ukrajinsku protuofenzivu, to će nas Biden/Obama i globalisti brže moći gurnuti u svjetski rat, u kojem trenutku se mogu pozvati na iste neustavne zloporabe moći koje je Amerika vidjela u Drugom svjetskom ratu. A to znači:

Prisilno interniranje u koncentracijske logore na temelju vaše etničke pripadnosti (japansko interniranje)
• Državno oduzimanje trgovačkog inventara privatnim i javnim tvrtkama
• Državno preuzimanje privatnog poslovanja, forsiranje ratne proizvodnje
• Državna kontrola cijena strateških proizvoda
• Kriminalizacija protuvladinog govora
• Racioniranje odjeće, šećera, kave, mlijeka, mesa, sira, maslaca i drugih namirnica – građanima su uručeni kuponi za racioniranje i morali su se zadovoljiti ograničenom zalihom osnovnih životnih namirnica

Drugim riječima, u ratu američka vlada postaje diktatura pod digitalnom kontrolom i uz stalni nadzor vlade. To je upravo ono što demokrati ponovno pokušavaju postići, kako bi se zadržali na vlasti i poništili Ustav kao i izbore. Oni jednostavno trebaju Putina da objavi rat i počne lansirati agresivnije oružje, uključujući napade termobaričnim projektilima koje nepošteni mediji mogu nazvati "nuklearnim oružjem". Jednom kada velike bombe počnu padati, Bidenovi voditelji samo će aktivirati prekidače kako bi srušili električnu mrežu i bankarske institucije, a zatim će njihovi mediji vrištati da je Putin pokrenuo cyber rat protiv Amerike. To će gotovo odmah biti popraćeno proglašenjem ratnih ovlasti i pokretanjem vojne okupacije diljem Amerike, u kombinaciji s vladinom suspenzijom svih ustavnih prava.

Zatvaranja zbog Covida-19 bila su probni balon za ovaj scenarij

Prema NDAA-i, koju je Obama potpisao 2012. godine, savezna vlada ima neograničenu ovlast zaplijeniti svu hranu, farme, gorivo, streljivo, robu, gnojivo i sve ostalo što smatra strateškim nacionalnim resursom. Sve što im sada treba je rat. Trenutačna putanja dovodi nas u Treći svjetski rat za nekoliko tjedana

Osim ako ne prevladaju hladne glave, nalazimo se na putu do Trećeg svjetskog rata za nekoliko tjedana. Rusiju samo nekoliko dana dijeli od vlastite objave rata protiv Zapada, a to bi gotovo sigurno bilo popraćeno jačanjem raketnih napada na zapadne gradove poput Berlina, Pariza, Londona, a možda čak i Bruxellesa. Zapadnoeuropske nacije nemaju načina da zaustave napade hipersoničnim projektilima , niti bilo kakva stvarna sredstva da zaustave ruske nuklearne projektile srednjeg dometa kao što su projektili Iskander (koji imaju nuklearnu sposobnost).

Dakle, Rusija može pretvoriti europske gradove u ruševine u samo nekoliko minuta... doslovno. Vrijeme leta je ispod 3 minute, što znači da neće biti nikakvog upozorenja za milijune Europljana koji bi mogli ispariti u trenu, čak i dok su njihovi gradovi pretvoreni u ruševine i pepeo.

Zapadna Europa već se suočava s razornom zimom s nepristojnim razinama nestašice hrane i energije + povećanja troškova. Ako se električna mreža prekine, a komunalni vodoopskrbni sustavi ne funkcioniraju jer su ih pogodili ruski projektili, Zapadna Europa bi se našla u mračnom srednjem vijeku, smrzavajući se do smrti, gladujući, umirući od bolesti koje se prenose fekalijama i prosjače za humanitarnu pomoć iz svijeta koji je već u krizi hrane i energije.

U ovom trenutku NATO Rusiji nije dao nikakvu drugu opciju osim eskalacije. To je zato što SAD još jednom želi Treći svjetski rat prije studenog. S ovom brzinom eskalacije događaja, oni bi vrlo lako mogli dobiti upravo ono što žele.

Izvor: Naturalnews

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

(7 votes)

Donirajte

Amount: