Print this page
IZDVOJENO / Hrvatska je fiktivna članica EU koja 'novonormalnoj' eliti služi kao pokriće za pljačku, lihvarenje i depopulaciju hrvatskog naroda. Jedino što me dojmilo u EU je dizajn WC papira.
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 44687 times

IZDVOJENO / Hrvatska je fiktivna članica EU koja 'novonormalnoj' eliti služi kao pokriće za pljačku, lihvarenje i depopulaciju hrvatskog naroda. Jedino što me dojmilo u EU je dizajn WC papira.

Čin potpisivanja Lisabonskog ugovora za pristupanje u Europsku Uniju protivan je članku 135. Ustava RH, koji zabranjuje udruživanje u neku novu asocijaciju prije provedenog narodnog referenduma. SAMO NAROD MOŽE donijeti odluku o udruživanju, a nikako državni službenici, premijerka i(li) predsjednik

Hrvatski narod je na prijevaru utrpan u Europsku uniju. Za to su najzaslužniji HDZ i SDP, odnosno Jadranka Kosor i Ivo Josipović koji su protuustavno potpisali Lisabonski ugovor. Zatim Vesna Pusić koja je umirovljenicima prijetila mirovinama i sluganski javni mediji koji su cijelo vrijeme krili istinu i pokrivali plaćene političare koji su zagovarali ulazak u EU.

A zastupnicima u Hrvatskom saboru naređeno je da se svih 35 potpisanih poglavlja drže u tajnosti i nastavi narodu prodavati magla do konačnog ulaska - utrpavanja u EU. Mnogi dobronamjernici su nas upozoravali na EU tvorevinu. Sjećamo se slučaja Francišković kojeg je Ostojić strpao na psihijatriju…itd. No, uspjeli su nas prevariti!

Što nismo znali a trebali smo znati? Na što su nas upozoravali, a što su skrivali političari, zastupnici i mediji?

1. Ulaskom u EU gubi se suverenitet, neovisnost i pravo na slobodu odlučivanja. Sve daljnje odluke su ustvari naredbe po volji Bruxellesa koje moraju biti izvršene, inače slijede kazne i sankcije!

2. Lisabonski ugovor (Ustav EU) napisan je na nerazumljivih 2800 stranica koje nitko od naših političara, iz HDZ-a i SDP-a, nije želio niti je pročitao.

3. EU nije zastupnička demokracija. Političari u EU se sami biraju između sebe.

4. Vijeće ministara EU bespogovorno potpisuje sve zakone koje im EU komisija daje na potpis i pečatiranje.

5. Predsjednik EU komisije sam odabire članove EU komisije! EU komisija sama bira predsjednika EU komisije! Junckera, notornog alkoholičara poznatog po izreci: narodu treba raditi iza leđa', zamijenila je dilerica Pfizerovih covid cjepiva DEMONkršćanka Ursula von der Leyne.

6. Zakone za EU komisiju piše 3000 radnih grupa za koje nitko ne glasa i nitko ne zna tko su. Ispisano je stotine tisuća stranica zakona preko kojih se građani privikavaju na novi 'novonormalni' robovlasnički sistem!

7. U EU možete glasati samo da bi izabrali zastupnike u EU parlamentu. Hrvatskoj je dozvoljeno samo 12 mjesta u EU parlamentu koji trenutno broji čak 784 zastupnika!

8. EU parlament nema prava veta na zakone. EU parlament samo diskutira o već donesenim zakonima.

9. Odluke poput rasprodaje svih hrvatskih nacionalnih bogatstava, naseljavanja Hrvatske, broja izbjeglica za prihvat, odlaganje radioaktivnog otpada, uzgoj GMO kultura će se donositi bez pristanka Hrvatske!

10. BBC već sada savjetuje cijeli svijet da razgrabi hrvatsku obalu i otoke. Postoje planovi o naseljivanju 250.000 ljudi i to samo u Dalmaciji! Ulaskom u EU, Španjolska je naseljena sa 5,5 milijuna useljenika, od čega samo 780,000 Rumunja, dok je Poljsku, nakon ulaska u EU, naselilo 60,000 Vjetnamaca. Tako će i Hrvatska dobiti nove stotine tisuća useljenika, na način da jedna ćelija partije (SDP) kada dođe na vlast priprema teren za veliko useljenje Hrvatske, a druga ćelija (HDZ) tjera Hrvate da rade van!

11. Lisabonski ugovor propisuje da se bilo koji državljanin EU može kandidirati za lokalne jedinice uprave ili mjesto u vladi bilo koje države članice. S obzirom na planove naseljenja Hrvatske, lokalne jedinice uprave ili gradonačelnik će biti birani iz redova stranaca koji će nas brojčano nadjačati nakon poplave useljenika, a koja će uslijediti upravo zbog hrvatske sačuvane ljepote kakvu je EU sebi već odavno uništila i hrvatskog Jadrana, najljepšeg mora na svijetu, koje bi takvom politikom useljenja stranaca postalo europsko. Zato su Račan, Plenković i Kosorica Sloveniji dali Savudriju.

12. Hrvatska vlada je potpisala ugovor o rasprodaji hrvatskih oranica i zemlje Europskoj uniji 7 godina nakon ulaska. A riječ zemlja često se koristi u zamjenu za riječ država!

13. Ulaskom Hrvatske u EU, NE otvaraju se nikakve nove mogućnosti izvoza hrvatskih proizvoda u EU, a koje već nisu ostvarene kroz “Sporazum o slobodnoj trgovini između Hrvatske i EU”.

14. Ulaskom u Europsku uniju bit će Vam zabranjeno zaposlenje u uniji slijedećih 7 godina, dok se danas tamo možete zaposlit odmah, ako nađete posla pored njihovih 30 milijuna nezaposlenih.

15. Prema Lisabonskom ugovoru, ako tvrtka obavlja poslove u EU, plaće moraju biti hrvatske. Ukoliko želite studirati u EU, možete, ako vam roditelji to mogu omogućiti.

16. Bruxellesu, putem izdvajanja plaća se: 50% prihoda od pdv-a + 50% prihoda od hrvatskih carina + godišnja članarina od 550 milijuna eura, što je ujedno i cijena Pelješkog mosta.

17. Ulaskom Hrvatske u EU, hrvatski dug će enormno porasti. Primjer za to su države poput Portugala, Irske, Italije, Grčke, Španjolske koje Europska unija pogrdno naziva skraćenicom PIIGS (SVINJE), dok će izlazak iz EU značiti plaćanje do 30% jednogodišnjeg proračuna. Uvođenjem eura narod potpuno osiromašiti.

18. Ako je hrvatsko zakonodavstvo sada usklađeno sa EU zakonodavstvom, čemu onda ulaziti?

19. Omjer ravnopravnosti Hrvatske u Europskoj uniji kao i mogući njen utjecaj u EU: Europska unija (500 milijuna stanovnika), a Hrvatska danas ima manje od 4 milijuna stanovnika. 

Najvažnije je shvatiti: Hrvatska je fiktivno članica EU

Hrvatska pravno nije članica Europske unije jer su Jadranka Kosor, kao premijerka RH, i Ivo Josipović, kao predsjednik RH 9.12.2011. protuustavno potpisali Lisabonski ugovor. Naime, čin potpisivanja Lisabonskog ugovora za pristupanje u Europsku Uniju protivan je članku 135. Ustava RH, koji zabranjuje udruživanje u neku novu asocijaciju prije provedenog narodnog referenduma. 

Članak 135. stav 4. kaže (142): „Odluka o udruživanju Republike Hrvatske donosi se na referendumu, a i pravo da slobodno iz njih istupa“ članak 2. Temeljne odredbe Ustava, Članak 2. stav 1. kaže „Suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv.

Potpisom Lisabonskog ugovora Hrvatska se odrekla (izgubila) svoj suverenitet, što je protuustavno prema Ustavu RH članak 2. i članak 135. (142), koji jasno kaže: SAMO NAROD MOŽE donijeti odluku o udruživanju, a nikako državni službenici, premijerka i(li) predsjednik. A oni, Josipović io Kosor, su ga potpisali, a nisu prethodno, već naknadno, održali referendum!!

Jadranka Kosor i Ivo Josipović za protuustavno potpisivanje Lisabonskog ugovora (nova verzija Rapalskog ugovora kojeg je supotpisao Trumbić) veleizdajnički čin, trebaju dobiti dugogodišnju robiju (kaznene prijave protiv njih su uredno podnesene), a zastupnici u saboru moraju proglasiti članstvo u EU ništavnim, a nakon toga poništiti sve donesene zakone koji su protivni interesima hrvatskih građana.

Nakon ulaska u EU prvi smo u Europi po broju umrlih od malignih bolesti, legaliziran je dugogodišnji nelegalni rad zločinačkog Monsanta, praše nas kao štakore chemtrailsima, HAARP nam proizvodi poplave, potrese, požare, prazni se žitnica Europe Slavonija, svi izbori su namješteni, samim tim su nelegalni i neligitimni zastupnici u saboru, prodana su izvorišta voda, zabranjuju se referendumi, uvedeni su istospolni brakovi koji mogu čak usvajari i djecu, najsiromašnija smo zemlja u Europi, prva po kriminalu a uskoro i po broju mrtvih od Pfizerovih grafen covid cjepiva.

Treba li i dalje nabrajati što nam rade novonormalni, elitni, političari na vlasti i pri vlasti uz pomoć lažljivih medija i anketarskih kuća koje im napumpavaju lažnu popularnost. A APIS njihovim odabranim kanditatima pribraja fiktivne glasove odbjeglih 90-ih godina Jugoslovena i Srba koji se i nakon 32 godine vode u Ministarstvu uprave kao hrvatski birači!? 

Hrvatskom od 29.04.2013. (datum početka rada paradržavne, privatne tvrtke ili tvorevine tzv. 'Republika Hrvatska d.o.o'.) upravlja mafijaška organizacija (duboka država) koja kroji zakone prema sebi. Prvi direktor te tvorevine bio je Ivo Josipović- Nakon njega instalirali su Kolindu Grabar Kitarović koja je potpisala Agende 2030 i Marakeški sporazum. Ostavila u dotu Andreju Palenker alias Plenkoviću i Zoranu Milanoviću.

ZAKLJUČAK

Udruživanje Republike Hrvatske u savez sa drugim državama, protivno je Članku 142. Ustava RH, koji zabranjuje udruživanje prije referenduma! Što znači da je Hrvatska fiktivno članica EU koja je 'novonormalnoj' političkoj eliti pokriće za pljačku, lihvarenje i depopulaciju hrvatskog naroda.

Stoga, slobodno izađimo iz sotonske tvorevine, današnje Europske unije, koja je u vlasništvu Duboke države...Rothschilda, Rockefellera, Sorosa, Schwaba..i tko zna kojih još psihopata tzv. Novog Svjetskog poretka. U protivnom nećemo posjedovati ništa...i biti ćemo sretni zbog toga, kako kaže Schwab.

cx4499a0e577c756b59dbc3fc7824f3bb4 L

Izvor: Hrvatska istina

Naslovnica Ipl-a - 31.07.2022.

Scrnshot 2

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

 

 

(16 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved