person_outline
search
hrendeitpt

Otvorena prijevara s Covid varijantama! Zašto ne žele reći kojom ste varijantom zaraženi?

Zakonski vam nije dopušteno znati koja vam je varijanta dala COVID-19, čak i ako je delta . Ne postoji test za bilo koju varijantu Covida, a nijedan laboratorij nigdje ga ne planira napraviti. To je otvorena prijevara s COVID-19 varijantom i zašto vam ne žele reći kojom ste varijantom zaraženi.

To je zato što testovi sekvenciranja moraju biti savezni odobreni kako bi se rezultati otkrili liječnicima ili pacijentima, a većina ih još nije. Laboratorijski znanstvenici kažu kako je proces potvrđivanja testova za odobrenje preskup i dugotrajan.

 

Sam Reider, glazbenik iz San Francisca, dobio je poziv kalifornijskog Odjela za javno zdravstvo u lipnju, izvijestio je Business Insider. Iako potpuno cijepljen, Reider je nedavno bio pozitivan na COVID-19 nakon što je predavao glazbu u ljetnom kampu. Ministarstvo zdravstva ga je zamolilo da ponese drugi test na lokalnom Kaiser Permanenteu. Reider je pretpostavio da je to zato što su vlasti htjele saznati ima li infekciju Deltom. I on je bio znatiželjan – ali kad je dobio rezultate testa, iznenadio se kad je saznao da mu liječnici ne mogu dati nikakve informacije o njegovoj varijanti.

"Kada sam dobio nastavak s Kaisera, rekli su da je pozitivan, ali nisu imali nikakve informacije o sekvencii", rekao je Reider za Insider. To mi je "bilo čudno", rekao je. Nekoliko pravnih prepreka spriječilo je Reidera i njegove liječnike - kao i gotovo sve Amerikance koji su bili pozitivni na koronavirus - da znaju koja je varijanta kriva. Centar za medicare i medicaidnu službu (CMS), koji nadzire regulatorni proces za američke laboratorije, zahtijeva da se testovi sekvenciranja genoma federalno odobre prije nego što se njihovi rezultati mogu otkriti liječnicima ili pacijentima.

Ovo su testovi koji pokupe varijante, ali trenutno, malo je poticaja za laboratorije da odrade posao kako bi potvrdili te testove. "Mislim da nema puno motivacije, sasvim iskreno, da se to učini", izjavila je za Insider Kelly Wroblewki, direktorica za zarazne bolesti u Udruzi laboratorija za javno zdravstvo. 'Do sada je više od 50 javnih laboratorija u SAD-u sposobno sekvencirati uzorke koronavirusa kako bi otkrili varijante'.
"Proces potvrđivanja testa sekvenciranja sljedeće generacije opterećujući je", kazala je Wroblewki. "Potrebno je puno vremena. Potrebno je puno podataka. Potrebno je puno resursa.

A stvar u varijantama je da se varijante zabrinutosti i interesa stalno mijenjaju, tako da biste morali napraviti cijelu potvrdu svaki put kada imate varijantu." Provjera valjanosti testa za jednu varijantu mogla bi potrajati tjednima do mjesecima", dodala je.

U međuvremenu, prema vrhunskom virologu, provođenje kampanja masovnog cijepljenja na pozadini visokih stopa infekcije stvara optimalne uvjete za uzgoj još zaraznijih Sars-CoV-2 varijanti. Također, CDC je opozvao odobrenje za hitnu uporabu koje je dano RT-PCR-u za testiranje na COVID-19. Brojni sudovi diljem svijeta utvrdili su korištenje RT-PCR-a za otkrivanje SARS-COV-2 kao nepouzdano i potpuno lažno. Portugalski žalbeni sud presudio je da su PCR testovi nepouzdani i da je nezakonito stavljati ljude u karantenu isključivo na temelju PCR testa.

Slično tome, austrijski sud presudio je da PCR testovi nisu prikladni za dijagnozu bolesti COVID-19 i da zaključavanja nemaju pravnu ili znanstvenu osnovu. Tada je austrijski saborski zastupnik razotkrio neispravnost vladinih testova na COVID- 19 pokazujući u parlamentu kako je čaša Coca Cole pozitivna na COVID- 19.

Čak je i sama Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) napravila zaokret i promijenila svoju pcr testnu ctiterriju upozoravajući stručnjake da se ne oslanjaju samo na rezultate PCR testa za otkrivanje koronavirusa.
Kao što je GreatGameIndia ranije izvijestila, standardni testovi na koronavirus svakodnevno su bacali veliki broj pozitivnih slučajeva. Ti se testovi provode na temelju neispravnih protokola WHO-a koji su osmišljeni tako da uključuju i lažno pozitivne slučajeve.

Ovu činjenicu o lažnim pozitivnim rezultatima PCR testova prvi je u javnosti zabilježila dr. Beda M. Stadler, švicarska biologinja, profesorica emeritusa i bivša direktorica Imunološkog instituta Sveučilišta u Bernu.
Ranije je protokol testiranja WHO-a čak bio upitan od strane finskog nacionalnog zdravstvenog tijela. WHO je pozvao zemlje da testiraju što više pacijenata na koronavirus.

U zapanjujućoj objavi, finski šef zdravstvene sigurnosti, Mika Salminen odbacio je savjet WHO-a rekavši da WHO ne razumije pandemije i da je njihov protokol testiranja na koronavirus nelogičan i ne funkcionira.

https://humansarefree.com/2021/09/covid-19-variant-fraud-exposed.html

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje... domet našoj fb stranici smanjili su na minimum minimuma....

 

 

 

 

Last modified on Friday, 17 September 2021 22:19
(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: