person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 56147 times

Pročitajte prava prezimena aktualnih političara koji dogovorno pljačkaju, lihvare i ubijaju (GMO-om, chemtrailsima, 5G mrežom, Covid cjepivima) narode bivše države!

Potpuno je jasno da aktualni politički predstavnici svih naroda bivše države, prikriveni jugožidovi (Židovi cionisti), uz pomoć paradržavnih stožera, korumpitvnih urednika mainstream medija, raznoraznih Soroševih GONG-ova i sekta dovršavaju nedovršeni, šlampavi, partizanski posao iz 45-e godine  

Kako smo 'uspjeli' u tako kratkom vremenu od zdrave nacije postali najbolesniji narod u Europi?

Nakon što su nas veleizdajnici Ivo Josipović (Muha) i Jadranka Kosor, utrpali u fašističku EU tvorevinu protuustavnim potpisom Lisabonskog sporazuma (Kraljevina SHS je potpisala sličan ugovor - Rapalski sporazum) krenuo je proces uništenja hrvatskog naroda, odnosno dovršetak onog što su 45-e partizani šlampavo napravili. Samo su metke zamijenili pljačkom, trovanjem chemtrailsima, GMO-om, ovrhama, zaduživanjem, lihvarenjem, rasprodajom resursa, lockdown-ima, smrtonosnim grafenovim covid cjepivima.... A trend pauperizacije i depopulacije hrvatskog naroda samo će rasti.

Podsjetimo se na zastupnike koji su izglasati EU uredbu tzv. ''Koegzistencija GMO-a i ekološke hrane''.

Državni tajnik Željko Plazonić, crven u licu od srama dok je slušao moralne kritike zastupnika Branimira Bunjca na tu novu EU uredbu, ostao nam je dužan objašnjenje kako će pčele, ptice i drugi oprašivači prepoznati ili razlikovati GMO tučak od ekološkog tučka. A pčele nam nestaju, ugibaju. Pomor pčela događa se svake godine nakon intenzivnog špricanja chemtrailsima. Savjest mu je tek nedavno proradila kada je razotkrio koruptivnog Vilija Beroša. 

13102625 861106164001521 3394853753355838975 n

Ta nova, lukavo podvaljena EU uredba, nije se smijela izglasati jer su se sve županije izjasnile za GMO Free. Sjetimo se kako je HDZ-ov štakor Branko Bačić zagovorljivo objašnjavao da je Hrvatska GMO Free. Istina, Živi zid, Most i HSS nisu glasovati za tu uredbu. No, glasačka  mašinerija, unaprijed prebrojena, izglasala je ovu uredbu. Bojan Glavašević i Ivica Mišić doslovno su presudili hrvatskom narodu. Sa svoja dva presudna glasa odbili su amandman Mira Bulja koji je tražio da Monsanto ode iz Hrvatske.

Na koji način su vladajući i lažna oporba marginalizirali ovu, od života važnu temu, ishranu hrvatskog naroda, najbolje pokazuje slika sabornice.  

20180126 133153

Sramotno prazna sabornica a radi se o hrani koju ćemo morati jesti, a uskoro će nam zabraniti sijati i autohtono sjeme 

Većina tzv. hrvatskih zastupnika nisu Hrvati

Zastupnici HDZ-a, SDP-a, HNS-a, SDSS-a, IDS-a, Možemo, Pametno, manjinci nemaju ni jednu dodirnu točku s hrvatskim narodom. Jedine dodirne točke su hrvatske (ustaške kune) koje porezni obveznici bacaju na ove veleizdajnike i neradnike. Koji se ne stide uzimati novac od tog istog naroda kojeg pljačkaju, truju i ubijaju. I to je hrvatska istina.  Kao što je istina da su njihovi djedovi, očevi, stričevi, rođaci na Križnom putu 1945-te izvršili holokaust nad razoružanim hrvatskim narodom.  Nad Hrvatima, Srbima, Muslimanima,..

Ponovili su to i 1990-te. http://istinomprotivlazi.info/component/k2/2496-procitajte-u-kojim-mjestima-su-u-domovinskom-ratu-zvijeri-petokolonasi-ili-novi-partizani-izvrsili-pokolj-nad-hrvatskim-narodom

20180201 110714

Pijane plaćeničke horde nakon pokolja nad Vukovarcima 

Istinu o Križnom putu krili su desetljećima. Vukovarsku istinu nisu uspjeli skriti. Istinu koju mora znati svaki hrvatski građanin. Istinu koju mora učiti svako dijete čim krene u prvi razred osnovne škole. A generacije prenositi.

Od 45-te godine pa sve do 90-ih, jednopartijski sistem nije dozvolio da hrvatska istina izađe iz komunističkog mraka. Sada imamo reprizu genocida nad hrvatskim narodom. 45-e i 90-ih otvorenom fizičkom likvidacijom, i ekonomskom likvidacijom. Ovo što se danas događa sa cijenama nema nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Ali ima veze sa bestijalnom pljačkom garniranom trovanjem naroda chemtrailsima, GMO-om, počeli su i vodom (imena koncesionara se kriju), i cijepljenjem grafenovim cjepivima protiv protiv Covida 19 koji nije virus već projekt depopulacije, točnije: Potvrda o identifikaciji cijepljenja sa vještačkom inteligencijom.

U Domovinskom ratu duboka država je doživjela teški poraz i sramotu. No, od 2000-te nižu velike uspjehe

U najkritičnijem trenutku novije povijesti Hrvatsku pruzimaju gremijeve sluge i poslušnici Račan i Mesić. Doveli su zločinački NATO u paketu sa MMF-om i Monsantom. Za njima su stigli GONG, Faktograf, LGBTQ-ovci, dvije anketarske lažljive agencije, CRO Demoskop i CRO Barometar... Mesić i Račan dilaju transkripte, zatvaraju se i procesuiraju generali i branitelji, aboliraju agresori, a NATO i Monsanto nam uz pomoć HAARP-a i chemtrailsa uništavaju zdravlje, PH zemlje, pčele koje umjesto oprašivanja plodova u cvatu dezorijentirane ugibaju. A dokazano je i da su chemtrailsi glavni uzročnik svih velikih požara, zbog lako zapaljivih metalnih nano ćestica koje iz aviona prskanjem ispuštaju, lijepe na drveće.

20180201 151636

HAARP postrojenje smješteno kod Slunja

HAARP je poplavio Gunju nakon čega se javio "dobrotvor i humanitarac" Monsanto (akcija-reakcija-rješenje) sa svojim čuvenim GMO sjemenom, o kojem se nije gotovo ništa znalo. HAARP je odgovoran i za potrese u Zagrebu i Petrinji. Dok se sve to događalo Monsanto se pozicionirao u Zagrebu, Osijeku i Novom sadu a Zoran Petrović imenovao zajedničkim 'jugoslavenskim' GMO direktorom.

20160921 002442

Ostao im je jedini problem, Uredba o obveznom obilježavanju GMO na prodajnim policama.

Taj problem 'riješio' je Zoran Milanović ukinuvši Uredbu o obveznom obilježavanju GMO-a na policama. Ona je i dan-nas na snazi: 

-Odlukom Komisije od 17.lipnja 2011.godine odobrava se stavljanja na tržište proizvoda koji sadrže, sastoje se ili su proizvedeni od genetski modificiranog kukuruza u skladu s uredbom EZ Europskog parlamenta i Vijeća.

- Ovom odlukom je propisano da na proizvodima koji sadrže kukuruz OZNAKE MON 89034XMON 88017 ne treba isticati da je riječ o GMO sorti.

Ova uredba također znači da je Monsanto vlasnik svog kukuruza u Hrvatskoj koji u budućnosti bude prihvatio karakteristiku modificiranog MON 89034xMON 88017!

Što nam se dogodilo nakon što je 90 GMO tzv hrvatskih zastupnika (veleizdajnika) reklo DA Monsantu!

Težina zločina duboke države doveo je Hrvatsku na prvo mjesto u Europi po broju umrlih od malignih bolesti. A uz rame im idu Slovenija, Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija.

20180129 191925

Opljačkali su nas, truju nas, lihvare nas, zadužuju, rasprodaju privredne resurse, prodali su Savudriju, Vode, Šume, novac poreznih obveznika odlazi na račun privatne paradržavne korporacije Republika Hrvatska d.o.o., nemamo ni jednu definiranu granicu sa susjedima, nisu zaštitili naše more, uzeli su nam i novce da bi nas našim novcima eutanizirali smrtonosnim grafenovim ("spasonosnim", "Misli na druge") cjepivima prodavši nam i lažnu pandemiju Covid-19. 

A hrvatski narod i dalje šuti?

Pitam se: zašto i za koga su 90-ih ginuli hrvatski branitelji? Zašto ih se preko tri tisuće ubilo? Zašto svakodnevno umiru? Zašto ni nakon 30 godina nisu pronađeni nestali branitelji? Zašto se preko pola milijuna radno najsposobnijih Hrvata iselilo iz Hrvatske? Zašto se prazni Slavonija koja je zdravom hranom hranila cijelu bivšu državu? Zašto smo prvi u Europi po broju umrlih od malignih bolesti? Zašto se, narodu iza leđa potpisala Agenda 21, Agenda 2030, istanbulska konvencija, marakeški sporazum? I tko zna što sve još? 

20180201 150805

Mnogo pitanja, ali odgovora i dalje nema.

Izravni predstavnici naroda - zastupnici u saboru morali su dati odgovore na sva ova pitanja, jer oni donose sve zakone. A zašto donose gremijeve – talmudove zakone, a ne hrvatske, trebamo se upitati svi mi koji ih godinama gledamo, slušamo i debelo plaćamo!

Netko je rekao da Hrvatima u prosjeku treba 70 godina da im mozak prijeđe dionicu od guzice do glave. Imajući u vidu da je bivša direktorica zloglasnog MMF-a Christine Lagarde rekla da stariji ljudi predugo žive i da se mora nešto učiniti, taj put, tu dionicu, po svojoj prilici Hrvati nikada neće prevaliti.

Potpuno je jasno da aktualni politički predstavnici svih naroda bivše države, prikriveni jugožidovi (Židovi cionisti), uz pomoć paradržavnih stožera, korumpitvnih urednika mainstream medija, raznoraznih Soroševih GONG-ova i sekta dovršavaju nedovršeni, šlampavi, partizanski posao iz 45-e godine. 

Tko i po kojim kriterijima kadrovira političke veleizdajnice i lažnu oporbu?

Putem Masonerije i obavještajnog sektora, Kripto-židovske porodice daju šefove političkih stranaka, direktore institucija, urednike medija, rukovodioce unutar obavještajno-sigurnosnog sektora, itd. S druge strane, globalna elita Kripto Aškenazija (Soroš i dr.) financira bezbroj nevladinih organizacija i fondacija u svijetu...

'Plenković zabranio Vučiću dolazak u Jasenovac' samo je jadan u nizu dogovorenih igrokaza na koji se kao, češljugari na baketine ili muhe na govna lijepe naivne ovce dviju susjednih država.  

Pročitajte prava prezimena političara (Židova cionista - novonormalnih partizana) koji nam godinama rade o glavi 

HRVATSKA

Andrej Plenković (Palenker)

Stjepan Mesić (Mesis),
Ante Nobilo (Antel Nobel),,
Vesna Pusić (Wessner Pusch),
Ivica Račan (Jawitz Rach),
Ivo Sanader (Jawor Sander),
Aleksandar Stanković (Steinkopf) 

Milan Bandić (Mil Bandis),
Ivo Banjac (Jawor Beina(c)ker),
Ivan Čermak (Tschermak),
Ivan i Petar Čobanković (Iwan & Peter Czoban),
Ljubo Ćesis zv. Rojs (Ches - i njegov nadimak Rojs doslovno je sefardsko prezime iz Galicije),

Martina Dalić (Martiner Dalicz),
Ivan Đikić (Dieck),
Mate Granić (Granik),
Eugen i Slavko Kvaternik (Kwater),
Ivan Malenica (Mielnica),
Vladimir Šeks (Schek, Seks),
Miroslav Škoro (Skóra),
Mika Špiljak (Spilek) i mnogi drugi

SRBIJA

Aleksandar Vučić (Alexander Wuchs),
Aleksandar Vulin (Alexander Wulin),

Ivica Dačić (Jawitz Daches), 

Dobrica Ćosić (Dobrisch Chocz),
Vladan Danković (Dankowicz),
Vuk Drašković (Dereschowitz),
Milovan i Dragan Đilas (Mielwurm & Dragon Gielso(h)n), Zoran Đinđić (Zoren Ginzich),
Vuk Jeremić (Jeremiasz),
Borisav Jović (Boriczower Jawitsch),
Nataša Kandić (Kan, Kandel),
Vuk Karadžić (Byk Karach),
Nenad Janković alias Nele Karajlić (Nenadel Jankowicz alias Koralik),
Jelena Karleuša (Czarnolewski),
Nenad Kecmanović (Nenadel Kesmann),
Miloš Ković (Miloch Kowis),
Siniša Mali (Mały),
Goran Milić (Gorn Milich),
Slobodan Milošević (Miloch),
Željko Mitrović (Zehl Mittler),
Branimir Nestorović (Nestrowicz),
Srđan i Rajko Nogo (Nog), Goran Novaković (Gorn Nowak),
Dositej i Boško Obradović (Oberard),
Željko Ražnatović zv. Arkan (Zehl Rożniatowski - i njegov nadimak Arkan doslovno je drevno jevrejsko prezime), Jovan i Ljubiša Ristić (Jofe & Lubasch Rister),
Nikola Sandulović (Nik Sandel),
Ivan i Petar Stambolić (Iwan & Peter Stambulka),
Vojislav Šešelj (Weisler Sessel) i po majci Danici Misita (Messite), Dragan Škobalj (Dragon Schöbs),
Teša Tešanović (Teschner),
Branislav i Sergej Trifunović (Branis & Serkes Trif) i mnogi drugi

SLOVENIJA:

Janez Janša (Jantschalek),
Milan Kučan (Kuchen),
Borut Pahor (Paczornik),
Lojze Peterle (Peterling),
Janez Potočnik (Potocznik) i drugi

CRNA GORA:

Milo Đukanović (Jochanowicz),
Ranko Krivokapić (Krywólka),
Andrija Mandić (Mand),
Slavko Perović (Perowicz) i mnogi drugi

BOSNA I HERCEGOVINA:

Alija i Bakir Izetbegović/Izet-bega Jahića (Bäker Jahwetz) i po majci Halidi Repovac (Repan),
Dragan Čović (Dragon Chowis),
Milorad Dodik (Milrad Dodik),

Edhem Bičakčić (Edelheim Biczaczer),
Ejup Ganić (Ganz),
Ivo i Željko Komšić (Jawor & Zehl Kamche),
Emir Kusturica (Emer Kustin),
Branko i Mario Mikulić (Bran & Marin Mikulincer),
Jozo Leutar (Leuter),
Hakija i Hamdija Pozderac (Haker & Hummer Poster),
Zdravko Krsmanović (Kesmann),
Haris Silajdžić (Harz Seeliger)
Jadranko Prlić (Perlis),
Krešimir Zubak (Dziubak) i mnogi drugi

Nije teško zaključiti što im je zajedničko! 

Židova (cionista) sa lažnim imenima i prezimenima najviše ima u Bosni i Hercegovini! 

Svi oni rade usklađeno služeći zajedničkom gazdi - dubokoj državi - fašistima 21 stoljeća!

Njihov Ustav je Talmud, a Bog Lucifer. 

A Talmud je sveta knjiga za Židove. On sadržava ne samo religiozni nauk Židova, nego i građanske zakone: privatno pravo, obiteljsko pravo i kazneno pravo. Talmud je za Židove više nego sveto pismo za Kršćane! A Talmud ili židovska knjiga zla, zapravo je knjiga zla koja poziva na ubijanje nežidova, poziva na holokaust nad kršćanima. Talmud uči da je Isus Krist kopile, sin prostitutke, nečiste životinje i za Talmud su svi nežidovi gojimi (stoka) i rođeni da služe Židovima.

Židovi cionisti su autori AGENDE 21 i AGENDE 2030!

AGENDA 21 ili nova verzija Agenda 2030, plan je iluminata za preuzimanje svih resursa na zemlji, upravljanje njima, stvaranje jedne svjetske vlade, jedne svjetske banke i ostalih institucija preko kojih će kontrolirati sve procese u svijetu. AGENDU 21 daleko od naše javnosti i bez da se pita narod, i bez referenduma, potpisala je najprije HDZ-ova vlada 1992. na svjetskom samitu zemalja u Brazilu, a 2012.godine na samitu RIO+20, u ime Kukuriku koalicije agendu je potpisao Neven Mimica. Potpisom su se obvezali i sprovoditi agendu.

Završni citati Talmuda govore o potpunoj izopačenosti uma:

'Nežidovska djevojčica stara tri godine i jedan dan može se oskrnaviti'( Talmud, Aboda sara 37a).
'Dozvoljeno je lijekove na nežidovima isprobavati, da bi se ustanovilo da li su lijekovi štetni' (Šulah aruh, Joreh deah 158a)....

'Tko prolijeva krv onih koji nisu Židovi, Bogu žrtvu prinose' (Jalkut 772).

'Najpošteniji među nežidovima imaju se ubiti' (Talmud, S.ben Johaj 406).

'Koljite nežidove kao gamad' (Talmud, Sohar).

Židovski profesor Noel Ignatiev: 'Uništimo bijelu rasu svim raspoloživim sredstvima. Ključ rješenja svih društvenih problema jeste uništenje bijele rase'

'Cijela Zemlja mora pripasti Židovima a ostali pogani narodi, koji su samo životinjski izmet, ne smiju posjedovati ništa'!

 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/
Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredjeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.“

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(32 votes)

Donirajte

Amount: