Print this page
Gospođo Zlata Hrvoj Šipek, uhitite Branku Ivančan Picek jer je najodgovornija za potrese, požare i ekstremne vrućine. Na vrijeme je bila upozorena, ali je šutjela!
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 11708 times

Gospođo Zlata Hrvoj Šipek, uhitite Branku Ivančan Picek jer je najodgovornija za potrese, požare i ekstremne vrućine. Na vrijeme je bila upozorena, ali je šutjela!

Tražimo od Državnog odvjetništva da postupi po Kaznenoj prijavi koju je 03. 04. 2018. podnijela Udruga 'Ne govoru mržnje – Istinom protiv laži'. Tražimo da uhite Branku Ivančan Picek jer je kao Ravnateljica DHMZ-a bila najodgovornija za poplave, sve požare, potrese i uništenje ozonskog omotača zbog čega danas imamo ekstremne temperature. Tražimo da uhite i ostale (su)učesnike navedene u Kaznenoj prijavi: Kolindu Grabar Kitarović, Andreja Plenkovića, Damira Krstičevića i Tomislava Ćorića

3.travnja 2018. godine, na 49 stranica sa svim dokazima, Udruga 'Ne govoru mržnje-istinom protiv laži' podnijela je Državnom odvjetništvu Kaznenu prijavu protiv Kolinde Grabar Kitarović, Andreja Plenkovića, Damira Krstičevića, Tomislava Čorića i Branke Ivančan Picek, za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom. Jer nisu zaustavili trovanje građana chemtrailsom, iako su na vrijeme upozoravani na kontinuirani aerosolni napad na atmosferu, na globalni napad klimatskim inženjeringom i menadžmentom solarne radijacije čiji programi razaraju Zemljine sisteme za održavanje života.

Članica Udruge 'Ne govoru mržnje-Istinom protiv laži' Svjetlana Valentić- enky prvi put, 11.prosinca 2016. obratila se ravnateljici DHMZ.a Branki Ivančan Picek kako bi je na vrijeme upozorila na ovo što se danas događa.

.. Već smo vas pokušavali kontaktirati prije. Na žalost, niste nam odgovorila. U gornjem forwardu imate još jedan video u kojem je sve mnogo bolje objašnjeno, no zato i dosta dulje traje. Budete li ga pogledala od početka do kraja, plakat ćete. Ako želite još informacija o geoinženjeringu, klimatskom inženjeringu, menadžmentu solarne radijacije, fertilizaciji oceana, nukleaciji leda itd. posjetite ovu adresu, gdje imate sve prevedeno. http://www.eforum.hr/threads/2512-Geoin%C2%9Eenjering-Zemlje-Smrtonosna-Stvarnost Ili posjetite strancu geoengineeringwatch.org na kojoj se nalaze sve potrebne informacije na engleskom.

U nadi da vi ne spadate u veliku većinu, koja ide linijom manjeg otpora i okreće glavu na drugu stranu, od srca vas pozdravljam.
Topli pozdrav Svjetlana Valentić – enky

Ovo je dio prepiske, ostatak možete pročitati niže – navedeno kao dokaz u Kaznenoj prijavi pod brojem 5:

protiv Branke Ivančan Picek

Jer, kako direktorica Državnog hidrometeoroškog zavoda nije zaustavila trovanje hrvatskih građana chemtrailsom, a bili su joj dostavljeni dokazi od naše članice Udruge Svjetlane Valentić. Kao i objave portala 'Istinom protiv laži' koji već dugo vremena upozorava na kontinuirani aerosolni napad na atmosferu, na globalni napad klimatskim inženjeringom i menadžmentom solarne radijacije čiji programi razaraju Zemljine sisteme za održavanje života.

Prof.dr. Branka Ivančan-Picek 20 godina je radila u DHMZ-u (Državnom Hidrometeorološkom zavodu), dugo godina je predavala Dinamičku Meteorologiju na PMF-u, aktivna unutar akademske zajednice sa zadnjim angažmanom iz kraja 2017-e godine, u kojem je DHMZ traži da napravi, zajedno s magistrom Editom Lončar, receziju knjige “Primjenjena znanstvena istraživanja u Državnom hidrometeorološkom zavodu”. Profesorica dr. Nadežda Šinik uputila je molbu upraviteljici DHMZ-a, Branki Ivančan-Picek, da u sklopu proslave Dana Meteorologa, 23.03.2018. prezentira kratki video (od minute i 15 sekundi) o utjecaju geoinženjeringa na klimatske promjene.

No, Branka Ivančan-Picek odbila je molbu profesorice Šinik s obrazloženjem kako unutar programa proslave Dana Meteorologa, na žalost, NEMA VREMENA za 2 minutnu prezentaciju.
Postavlja se indikativno pitanje: Zašto upraviteljica DHMZ Branka Ivančan-Picek ne želi pričati o klimatskom inženjeringu i kome, tj čemu služe hrvatski meteorolozi!? https://www.youtube.com/watch?v=SPxtLAOjqvw&t=1s (prijevod na hrvatski namjestiti unutar postavki videa)

Prije je bilo indikativno, a sada je potpuno jasno zašto Branka Ivančan-Picek, izbjegavala govoriti o klimatskom inženjeringu, chemtrailsima i HAARP-u Hrvatskoj koji su ''najzaslužniji'' za klimatske promjene, za Gunju, Petrinju, Zagreb, sve velike požare, tuče, poplave...

DHMZ, a malo tko to zna, zajedno s Brankom Ivančan-Picek u vlasništvu je privatne korporacije, a ne Hrvatske države!! Branka Ivančan-Picek je instalirana na mjesto direktorice DHMZ-a, unutar korumpirane strukture i jasno je da neće zviždati o kriminalu unutar DHMZ-a kojeg svaki meteorolog mora biti svjestan. Jer za to postoji i dokaz, vidljiv u Atlasu Oblaka, gdje su meteorolozi ispušni trag aviona, koji se proteže cijelim nebom, prozvali Cirrus Homogenitus te tako legalizirali trovanje hrvatskog stanovništva.

Da avioni svojim ispuhom stvaraju kondenzacijski trag, koji se proteže cijelim nebom, to bi već davno bilo uvršteno unutar Atlasa Oblaka. Jer bi takav trag itekako djelovao na temperaturu tj. količinu toplinske energije, koja do Zemlje dolazi od Sunca, pa tako i na klimatske promjene o kojima meteorolozi na veliko pričaju već godinama. Branka Ivančan Picek, kao i mnogi drugi meteorolozi, dobro zna da se tu radi o kemijskim tragovima, o patentiranom klimatskom inženjeringu, ali o tome šuti. Šutnja i nečinjene, odbijanje ponuđenih dokaza, a biti na najodgovornoj dužnosti u DHMZ-u, neupitno je suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom.

Prepiska - dokazi navedeni u Kaznenoj prijavi

Prepiska direktorice DHMZ-a Branke Ivančan Picek sa članicom naše Udruge ''Ne govoru mržnje-istinom protiv laži'' Svjetlanom Valentić koja joj je ponudila pomoć i dokaze o trovanju hrvatskog naroda.

Prvi put 11. Prosinca 2016:

From: Svjetlana Valentic [mailto:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.]
Sent: Sunday, December 11, 2016 7:06 PM
To: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.' <This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.>
Subject: Geoinženjering Zemlje

Poštovana gospođo Branka,
Moje ime je Svjetlana Valentić. Kćerka sam profesorice Nadežde Šinik. Moja majka vas moli da pogledate sljedeći video: https://youtu.be/mSLKetLMSJU (Video sam prevela na hrvatski. Titlovi se uključuju na postavkama u donjem desnom kutu videa)
Topli pozdrav od majke i mene

Bez odgovora!

Drugi put 22.ožujka 2018.

-----Original Message-----
From: Svjetlana Valentic [mailto:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.]
Sent: Thursday, March 22, 2018 7:10 PM
To: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.' <This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.>
Subject: RE: FW: Geoinženjering Zemlje

Cijenjena gospođo upraviteljice,
Šaljemo vam video, koji je bio spominjan u vašem jučerašnjem razgovoru s mojom majkom, prof. Nadeždom Šinik. https://www.youtube.com/watch?v=SipxiZabLxA&t=196s Taj je u trajanju 5 minuta i još nema titlove (danas i sutra ću ga prevesti te staviti titlove). Ujedno, šaljemo vam i drugi video, kraćeg trajanja (titlovi su prisutni, samo ih treba uključiti), ukoliko bi vam taj više odgovarao. https://www.youtube.com/watch?v=SPxtLAOjqvw

Već smo vas pokušavali kontaktirati prije. Na žalost, niste nam odgovorila. U gornjem forwardu imate još jedan video u kojem je sve mnogo bolje objašnjeno, no zato i dosta dulje traje. Budete li ga pogledala od početka do kraja, plakat ćete. Ako želite još informacija o geoinženjeringu, klimatskom inženjeringu, menadžmentu solarne radijacije, fertilizaciji oceana, nukleaciji leda itd. posjetite ovu adresu, gdje imate sve prevedeno -
http://www.eforum.hr/threads/2512-Geoin%C2%9Eenjering-Zemlje-Smrtonosna-Stvarnost Ili posjetite strancu geoengineeringwatch.org na kojoj se nalaze sve potrebne informacije na engleskom.

U nadi da vi ne spadate u veliku većinu, koja ide linijom manjeg otpora i okreće glavu na drugu stranu, od srca vas pozdravljam.
Topli pozdrav Svjetlana Valentić - enky

Odgovor

-----Original Message-----
From: Branka Ivancan-Picek [mailto:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.]
Sent: Thursday, March 22, 2018 2:26 PM
To: Svjetlana Valentic <This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.>
Subject: Re: FW: Geoinženjering Zemlje

Postovana Svjetlana,
Zahvaljujem na poslanim videom. Jako je zanimljiv i dala sam ga kao prijedlog za prikaz nasoj sluzbi koja organizira Svjetski meteoroloski dan. Receno mi je da je program gotov i da za sada nema mogucnosti za prikaz. No, postoji mogucnost da na nasoj internet stranici stavimo link na video. To ce se jos razmotriti.
Puno hvala na trudu i ovim informacijama.
Lijepi pozdrav, Branka

To će se još razmotriti ( vidimo 5 godina kasnije kako je razmotrila i što je poduzela)… kaže direktorica HDHZ Branka Ivančan Picek, a mladi ljudi svakodnevno umiru, a da i ne znaju zbog čega! No mi nećemo više razmatrati ni minute, niti se nuditi za pomoć, već ćemo napraviti ono što je davno trebalo napraviti, podnijeti kaznenu prijavu protiv najodgovornijih, što smo i napravili, a u popisu 5 najodgovornijih za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom, možda i "najzaslužnije" mjesto zauzima i direktorica privatiziranog HDMZ-a Branka Ivančan Picek!

Zaključak:

Navedenom (ne)radnjom Branka Ivančan Picek ostvarila je sva bitna obilježja Kaznenog dijela genocida nad hrvatskim narodom iz Članka 88 Kaznenog zakona Republike Hrvatske GLAVA DEVETA - GENOCID!

Tražimo od Državnog odvjetništva da postupi po Kaznenoj prijavi koju je 03. 04. 2018. podnijela Udruga 'Ne govoru mržnje - Istinom protiv laži'. Tražimo da uhite Branku Ivančan Picek jer je kao Ravnateljica DHMZ-a bila najodgovornija za poplave, sve požare, potrese i uništenje ozonskog omotača zbog čega danas imamo ekstremne temperature. Tražimo da uhite i ostale (su)učesnike navedene u Kaznenoj prijavi: Kolindu Grabar Kitarović, Andreja Plenkovića, Damira Krstičevića i Tomislava Ćorića.

picek

picek 2 genocid

kolinda

plennki

 koćorić

pprijjava

DOSTAVLJENO:

Ssscreenshot 3

Ssssscreenshot 4

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

 

 

 

(3 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved