person_outline
search
hrendeitpt
IZDVOJENO / Zoran Petrović: Monsanto će sijati GMO u Slavoniji i Vojvodini! Plenković pokušava zabraniti sijanje autohtonog sjemena!
Dr.Zoran Petrović direktor monsanta za cijelu regiju!

IZDVOJENO / Zoran Petrović: Monsanto će sijati GMO u Slavoniji i Vojvodini! Plenković pokušava zabraniti sijanje autohtonog sjemena!

Rasprava o GMO-u, temi koja se ticala zdravlja cijelog hrvatskog naroda, vodila se u gotovo praznoj sabornici. HDZ-ovaca nije bilo, tek poneki, ali kada se glasovalo za zeleno svjetlo Monsantu, HDZ-ovce bile su sve na broju. Znakovita je i fb objava HDZ-ovog predsjednika saborskog kluba Branka Bačića koji kaže da izglasani zakon ograničava sadnju GMO-a. To ga po Bačiću dođe kao da je HDZ pustio lisicu u kokošinjac i ograničio joj koliko može zaklati kokoša! Danas se isto događa. Plenkovićeva, a ne hrvatska, ministrica Marija Vučković pokušava zabraniti sijanje autohtonog sjemena!

Fox News reporteri su dobili otkaz zbog otkrivanja istine o Monsantu. IPL svojim suradnicima ne daje otkaze, ali ima problema sa dijeljenjem objava koje facebook blokira, čak uspjevaju zamijenjivati slike u tekstovima kako bi IPL učinili nevjerodostojnim i neozbiljnim.

Pisali smo još prije tri godine da Zagreb i Beograd neće postati regionalno središta Monsanta, ali će to postati Osijek i Novi Sad, odnosno GMO hrana će se proizvoditi u Slavoniji i Vojvodini. To je izjavio direktor Monsanta za Srbiju i zemlje bivše Jugoslavije dr. Zoran Petrović.

Dogovoreno je da između Slavonije i Vojvodine ne bude granice jer Monsantno planira to područje imati kao svoju malu državicu na Balkanu. Centar Monsanta Srbije nalazi se u Novom Sadu, u ulici Bulevar vojvode stepe 84, 21000 Novi Sad, a centar Monsanta Hrvatske će biti u Osijeku, a za sada se ured nalazi u Zagrebu u ulici Vrlička 30 i registrirani su kao Monsanto Croatia d.o.o.

Drugim rječima, Hrvatska i Srbija sve rade u dogovoru, a Šešelj, Vučić, Vulin i Dačić sa srpske strane i Pupovac, Kosor, Mesić, Pusić, Kitarović, Josipović, Puhovski, sa hrvatske strane, svako malo šalju “otrovne“ strelice odnosno ćorke da bi probudili ili održavali nacionalizam kod naivnog hrvatskog i srpskog naroda kada se nešto radi hrvatskom narodu iza leđa. A napravilo mu se prije 10-ak dana EU uredbom, tzv. ''Koegzistencijom GMO proizvodnje i ekološke proizvodnje''.

Rasprava o GMO-u, temi koja se ticala zdravlja cijelog hrvatskog naroda, vodila se u gotovo praznoj sabornici. HDZ-ovaca nije bilo, tek poneki, ali kada se glasovalo za zeleno svjetlo Monsantu, HDZ-ovce bile su sve na broju. Znakovita je i fb objava HDZ-ovog predsjednika saborskog kluba Branka Bačića koji kaže da izglasani zakon ograničava sadnju GMO-a.

20170927bacic 1IZ

Branko Bačić, glavni HDZ-ov saborski šerif

To ga po Bačiću dođe kao da je HDZ pustio lisicu u kokošinjac i ograničio joj koliko može zaklati kokoši! Svi znamo odavno da u hrvatskom saboru sjedi dosta polupismenih zastupnika, ali da HDZ ima toliko budala koje može zamantati jedan Branko Bačić, uistinu nismo mogli ni pretpostaviti.Sad se mnogi od HDZ-ovih ovaca pravdaju da nisu bili dobro upoznati sa EU uredbom!?

Tko je MONSANTO?

Monsanto je multinacionalana kompanija koja se u prošlosti bavila proizvodnjom kemijskog oružja čija je sadašnja osnova djelatnost biotehnologija. Proizvođač je zloglasnog herbicida glifosata poznatog kao Raundup. Također je najveći proizvođač genetički modificiranog sjemenja sa tržišnim učešćem od 70% do čak 100% kod nekih kultura. Među najpoznatijim je ROUNDUP READY, sjeme soje modificirano tako da soja može podnijeti herbicid Roundup, dok sve ostale biljke venu.

Kao glavni eksponent genetički modificirane hrane Monsanto je u fokusu zbog sjemena soje i hormona rasta za govedinu. Po istraživanjima koja su vršena dokazano je da proizvodi ove kompanije truju i izazivaju razne bolesti kod ljudi, a to se vješto prikriva jer kontroliraju sve najvažnije medije.

Još jedan od problema sa GMO sjemenom koje proizvodi ova kompanija je i to što kada se jednom zasije genetički modificirano sjeme, na tom zemljištu više ništa drugo ne može rasti, na taj način Monsanto postaje doslovno „gospodar života“ jer nas prisiljava uzimati njegove proizvode. A kada vjetar njihovo sjeme otpuše na drugo zemljište onda tuže vlasnika tog zemljišta koji propada, jer oni dobivaju sve parnice.

Sam potpredsjednik Monsanta 1998. godine je izjavio da Monsanto ne garantira sigurnost hrane koju proizvodi jer je njihov cilj proizvesti što više, a zadatak ministarstva (FDA) je da kontrolira sigurnost. Jasno, u FDA-u sjede njihovi ljudi, a sjede i u Bijeloj kući, Kongresu i svim ostalim političkim institucijama. Drugim riječima, nitko ga ne kontrolira!

Mediji su prenijeli da je Svjetska zdravstvena organizacija objavila da je glifosat, aktivni sastojak u herbicidu“ Rauudup, karcogen za ljude. Međutim „glifosat“ se nalazi na listi odobrenih supstanci u EU (produžen je na 5 godina) tako da su sredstva na bazi ove aktivne supstance u prodaji u svim republikama bivše regije, ali i u europskim zemljama gdje su na vlasti kupljeni političari.

Svake godine održava se „marš protiv Monsanta“ u zemalja širom Europe, Sjeverne i Južne Amerike i Afrike. Na jednom od plakata je pisalo “Želite da počinite masovno ubojstvo, posegnite za Raundapom“. U Burkini Faso gdje je Monsanto 2003. godine uveo genetski modificirani pamuk građani su zahtijevali 10-godišnji moratorij, kako bi se provelo nezavisno istraživanje o efektima te tehnologije. Vladimir Putin uveo 100-godišnji moratorij za sve Monsantove proizvode.

Ispred zgrade europskog vijeća u Strazburu održava se minut šutnje u znak sjećanja na dosadašnje žrtve trovanja pesticidima od kompanije Monsanto. U Rio de Janeiru su optužili Monsanto za bioterorizam dok su u Santiagu zahtijevali povlačenje američkog giganta iz svoje zemlje i kraj proizvodnje genetski modificirane hrane. Fox News reporteri su dobili otkaz zbog otkrivanja istine o Monsantu.

Što se događa u Hrvatskoj i regiji?

Zagreb i Beograd neće postati regionalno središta Monsanta, ali će to postati Osijek i Novi Sad“, rekao je dr. Zoran Petrović direktor Monsanta za Srbiju i zemlje bivše Jugoslavije. Dakle, centar Monsanta Srbije nalazi se u Novom Sadu, u ulici Bulevar vojvode stepe 84, 21000 Novi Sad, a centar Monsanta Hrvatske će biti u Osijeku, a za sada se nalazi u Zagrebu u ulici Vrlička 30 i registrirani su kao Monsanto Croatia d.o.o.!

mons1vojv

Vojvodina  je već prepravljena Monsantovim GMO sjemenom!

90 zastupnika, možemo slobodno reći, ubojica hrvatskog naroda, dalo je 2.veljače 2018.godine zeleno svjetlo Monsantu. Saborski odbor, na čelu sa Ines Strenja Linić, jednoglasno je usvojio EU uredbu ''Koegzistencija GMO poljoprivrede i ekološke poljoprivrede'', a 90 zastupnika ju je izglasalo. Da nije bilo zastupnika Živog zida Branimira Bunjca koji je državnom tajniku Željku Plazoniću u lice rekao kako ga nije sram tako nešto donijeti u sabor, ne bi ni znali što se zapravo događa i nažalost, dogodilo.

MOST je tražio da zastupnici usvoje amandman kojim bi se riješili Monsanta i GMO-a. Nije prošao zbog dva glasa, Bojana Glavaševića i Ivice Mišića koji su preuzeli ulogu GMO Juda. Nakon toga, 90 zastupnika izglasalo je EU uredbu koja je Monsantu i legalno dozvolila da nas još intentzivnije nastavi trovati.I ne samo hrvatski narod, nego i sve narode bivše države.

2 Copy Copy

Lijevo, crveni gumb (Bojan Glavašević) i sredina, zadnji crveni gumb (Ivica Mišić), ostavili su Monsanto u igri koja će za sobom ostaviti pustoš i smrt mnogih građana, kako u Hrvatskoj, tako i u  u cijeloj regiji  

Protiv 90 GMO zastupnika podnijeti ćemo kaznenu prijavu za genocid nad hrvatskim narodom! Koristiti ćemo svaku priliku da ih javno prozovemo. Kopirajte, trebati će vam njihova imena  kada budete slijedeći put birali osobe i stranke. 

''Domoljubni'' HDZ-ovi zastupnici

Anušić, Ivan (HDZ)
Bačić, Branko (HDZ)
Balić, Marijana (HDZ)
Barišić, Dražen (HDZ)
Bedeković, Vesna (HDZ)
Boban, Blaženko (HDZ)
Borić, Josip (HDZ)
Bošnjaković, Dražen (HDZ)
Brkić, Milijan (HDZ)
Burić, Majda (HDZ)
Culej, Stevo (HDZ)
Čičak, Mato (HDZ)
Ćelić, Ivan (HDZ)
Ćosić, Pero (HDZ)
Đakić, Josip (HDZ)
Felak, Damir (HDZ)
Franković, Mato (HDZ)
Jandroković, Gordan (HDZ)
Jelić, Damir (HDZ)
Jelkovac, Marija (HDZ)
Josić, Željka (HDZ)
Juričev-Martinčev, Branka (HDZ)
Karlić, Mladen (HDZ)
Kirin, Ivan (HDZ)
Klarić, Tomislav (HDZ)
Kliman, Anton (HDZ)
Kopić, Vlatko (HDZ)
Kovač Miro (HDZ)
Križanić, Josip (HDZ)
Lipoščak Tomislav (HDZ)
Lucić, Franjo (HDZ)
Lukačić, Ljubica (HDZ)
Ljubić Božo (HDZ)
Maksimčuk, Ljubica (HDZ)
Mesić, mr. Jasen (HDZ)
Mikulić, Andrija (HDZ)
Miličević, Davor (HDZ)
Milinović, Darko (HDZ)
Milošević, Domagoj Ivan (HDZ)
Perić, Grozdana (HDZ)
Petrijevčanin Vuksanović (HDZ)
Prgomet Drago (HDZ)
Raguž, Željko (HDZ)
Reiner Željko (HDZ)
Roščić, Dragica (HDZ)
Sanader, Ante (HDZ)
Stričak, Anđelko (HDZ)
Šimić, Marko (HDZ)
Šipić, Ivan (HDZ)
Škorić, Petar (HDZ)
Totgergeli Miro (HDZ)
Tuđman Miroslav (HDZ)
Tušek, Žarko (HDZ)

Lažni antifašisti ili fašisti 21 stoljeća

Bauk, Arsen (SDP)
Glavašević, Bojan (SDP)
Habek, Mario (SDP)
Hajduković Domagoj (SDP)
Jovanović Željko (SDP)
Klisović, Joško (SDP)
Lalovac Boris (SDP)
Maras, Gordan (SDP)
Matić, Predrag (SDP)
Opačić, Milanka (SDP)
Saucha, Tomislav (SDP)
Tomić, Damir (SDP)
Zmajlović, Mihael (SDP)
Žagar, Tomislav (SDP)
Batinić, Milorad (HNS)
Beus Richembergh, Goran (HNS)
Makar, Božica (HNS)
Mrak-Taritaš, Anka (HNS)
Puh, Marija (HNS
Topolka Bernarda (HNS)

Pupovčevi manjinci, prema potrebi ''antifašisti'' i ''domoljubi''

Jeckov Dragana (SDSS); zastupnica srpske nacionalne manjine
Milošević, Boris (SDSS); zastupnik srpske nacionalne manjine
Pupovac Milorad (SDSS); zastupnik srpske nacionalne manjine
Bilek, Vladimir (NZ); zastupnik češke i slovačke nacionalne manjine
Jankovics, Robert (NZ); zastupnik mađarske nacionalne manjine
Kajtazi, Veljko (NZ); zastupnik austrijske, bugarske, njemačke, poljske, romske, rumunjske, rusinske, ruske, turske, ukrajinske, vlaške i židovske nacionalnemanjine
Lekaj Prljaskaj, Ermina (NZ); zastupnica albanske, bošnjačke, crnogorske, makedonske i slovenske nacionalne manjine)
Radin Furio (NZ); zastupnik talijanske nacionalne manjine

Saborski spam koji služi samom sebi ili onome tko bolje plati

Lacković, Željko (NZ)
Varda, Kažimir (NZ)
Mišić Ivica (Promjenimo Hrvatsku)
Dumbović, Darinko (Reformisti)
Darinko Kosor (HSLS)
Glavaš Branimir (HDSSB)
Hrg, Branko (HDS)
Zekanović, Hrvoje (HRAST)

Zastupnici nas godinama pljačkaju, truju, ubijaju, a mi, porezni obveznici, ih za to godinama bogato nagrađujemo! Po mandatu svaki zastupnik nam uzme cca 200 tisuća eura!

A mi i dalje na sve to gledamo kao na ružno vrijeme koje će samo od sebe proći!

Vjerujte mi, neće!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

Last modified on Monday, 06 June 2022 07:51
(12 votes)

Donirajte

Amount: