person_outline
search
hrendeitpt
Nema saharskog pijeska, ali ima chemtrailsovog pijeska (prašine)...lešinari dnovinarski i DHMZ-ovi!

Nema saharskog pijeska, ali ima chemtrailsovog pijeska (prašine)...lešinari dnovinarski i DHMZ-ovi!

Svako malo (nakon špricanja neba chemtrailsima) možemo vidjeti na svojim limenim ljubimcima tamno žućkastu prašnjavu nakupinu, u javnosti poznato kao "saharski pjesak"...činjenično supstanca koju nam prskaju chemtrailsima

Svako malo (nakon špricanja neba chemtrailsima) možemo vidjeti na svojim limenim ljubimcima tamno žućkastu prašnjavu nakupinu, u javnosti poznato kao "saharski pjesak"...činjenično supstanca koju nam prskaju chemtrailsima. Nažalost, velika većina hrvatskog naroda prihvaća objašnjenje korumpiranih medija i ravnateljice DHMZ-a Branke Ivančak-Picek (protiv nje je podignuta kaznena prijava za suučesništvio u genocidu nad hrvatskim narodom) borbom protiv kovida.

Stalno nam se događa ta "žuta kiša" - a zapravo radi se o:

Trovanje kadmijem

Kadmijev - sulfid je praškasta supstanca nalik na tamno žućkastu prašinu ili preciznije, na pustinjsku prašinu koja nam preko režimskih medija 'uredno' kao najava novom labovirusu, stiže u Hrvatsku.

Kadmij spada u kancerogene teške metale i rukovanje njime zahtjeva izuzetnu opreznost.
Ako se nađe u zraku, može izazvati iritaciju očiju, nosa, ždrijela i kože, a može se javiti i gubitak čula mirisa i ukusa. Ako se inhalira manja doza ovog praha, može se javiti kašalj. Ako bi netko češće bio izložen manjim dozama ovog praha, može se javiti "groznica metalnog dima", stanje veoma slično gripi, sa povišenom temperaturom, kašljem i smanjenom transparencijom plućnog parenhima na Rtg snimku, uz pojačanje bronhovaskularnih pruga (naglašen bronhovaskularni crtež).

Pri višestrukoj izloženosti (NATO-vi vojni avioni godinama chemtrailsima špricaju naše nebo, a HAARP u Tušiloviću te otrove umjetnom kišom "spušta" na zemlju) i u manjim dozama može se javiti malaksalost, pa čak i depresivna stanja.

Od laboratorijskih nalaza, kod trovanja kadmij - sulfidom, u ovisnosti od unijete doze, mogu se javiti malokrvnost, a posebno pad broja leukocita (bijelih krvnih zrnaca) sa posljedičnim smanjenjem imuniteta i infekcijama. Takođe se mogu javiti oštećenja jetre i bubrega, kao i endotijela krvnih sudova, što može dovesti do vaskulitisa sa posljedičnim trombozama.

Ako bi se inhalirala veća doza kadmijevog sulfida, može se javiti akutni edem pluća sa smrtnom posljedicom. U slučaju unosa preko usta, može se javiti mučnina, povraćanje, bol u stomaku i proljev. Međutim, čak i ako se prebrodi akutna faza trovanja, kancerogeni učinak neće izostati.

index krenuo

Indexove presstitutke uvijek "najbrže" na izvoru DMHZ-ovih aktivnosti

Mali je broj liječnika u svojoj praksi imao susrete sa trovanjem ovom supstancom, pa se zato i teško dijagnosticira uobičajenim laboratorijskim analizama. U liječenju kontaminiranih pacijenata „pomažu“ im  patolozi (obdukcije se ne provode) odrađujući tako svoju poganu, plaćeničku dionicu u depopulaciji  hrvatskog stanovništva.

Sastav chemtrailsacreenshot 6

 

Pročitajte s kojim nas "koktelom" časte kurvini sinovi!

Izvor: Pantera Tsunamiy

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/


Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/


Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

Last modified on Saturday, 09 July 2022 13:20
(10 votes)

Donirajte

Amount: