person_outline
search
hrendeitpt
Nizozemski neovisni ured za prijavu štete od covid cjepiva intervenirao na Međunarodnom kaznenom sudu. Korumpirana Vlada negira!
Izraelski zid

Nizozemski neovisni ured za prijavu štete od covid cjepiva intervenirao na Međunarodnom kaznenom sudu. Korumpirana Vlada negira!

Naravno, vlada i tijela u Nizozemskoj, poput svih korumpiranih EU vlada i tijela, negiraju izvješće neovisne nizozemske Komisije. I za njih vrijedi ona Junkerova čuvena rečenica: 'Narodu treba lagati, a odluke donositi u tajnosti '

Krajem kolovoza u Nizozemskoj je pokrenuto neovisno tijelo za izvješćivanje o oštećenjima i smrtnim slučajevima cjepiva u kontekstu cijepljenja protiv Covida ( izvijestio jeReport24). Cilj je bio ispitati dolazna izvješća i usporediti ih sa službenim podacima larebske baze podataka o nuspojavama.
Neovisni ured za izvješćivanje zaprimio je mnogo puta više izvješća nego što to pokazuju službeni podaci. Ali vlasti ne žele znati za to.
1Sccreenshot 25

Svi EU premijeri, predsjednici, ministri, upravitelji bolnica, urednici medija i stožeri kupljeni su od Farmako mafije!

Od 21. kolovoza do 8. listopada (kraj prikupljanja podataka) zabilježeno je 2.204 smrtnih slučajeva i 2.835 ozbiljnih zdravstvenih šteta povezanih s cjepivima protiv Covida. Nakon evaluacije stručnjacima s kojima se Komisija savjetovala bilo je jasno da cjepiva nisu sigurna. Stoga se cijepljenje mora odmah prekinuti.

Naravno, vlada i tijela u Nizozemskoj, poput svih korumpiranih EU vlada i tijela, negiraju izvješće neovisne nizozemske Komisije.
Istraživanja prijavljenih slučajeva stavljena su na raspolaganje i takozvanom Larebu, koji je službeno odgovoran za bilježenje nuspojava cjepiva. Međutim, prema mišljenju Odbora, ni oni ne žele znati ništa o naznakama nerazmjernih rizika od cjepiva u toj zemlji.

Stoga se Odbor sada obratio Međunarodnom kaznenom sudu sa svim dokazima i istragama prijavljenih smrtnih slučajeva i ozbiljne štete po zdravlje. Također je prenesena korespondencija s vlastima i Larebom.

Savjet za zdravlje: 
Često nošenje maski mijenja sadržaj kisika u krvi. Da biste ostali zdravi, trebali biste znati što je sadržaj kisika u tijelu. To je lako mjerljivo s oksimetrom!

Izvor: https://freeworldnews.us/niederlaendische-meldestelle-fuer-impfschaeden-schaltet-internationalen-strafgerichtshof-ein/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/
Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/
Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje... domet našoj fb stranici smanjili su na minimum minimuma.... Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

Last modified on Wednesday, 13 October 2021 13:25
(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: