person_outline
search
hrendeitpt

Objava za korisne cijepljene idiote/ Redefinicija pojma potpuno cijepljeni!

Budući da se ne smatrate potpuno cijepljenima do 14 ili više dana nakon konačne doze, mnoge nuspojave i probojni slučajevi će biti označeni kao necijepljeni.

Rochelle Walensky, ravnateljica Centra za kontrolu i prevenciju bolesti, rekla je u petak da bi SAD “možda trebale ažurirati” svoju definiciju o tome što znači imati potpuno cijepljenje protiv COVID-a. A što CDC i FDA najave to i „ozakone“, a europski i drugi sluganski premijeri i predsjednici bezuvjetno prihvaćaju.

CDC i FDA službeno su odobrili pojačivače za svako odobreno cjepivo u SAD-u za osobe koje ispunjavaju posebne zahtjeve. Walensky je objasnila da, budući da nemaju svi pravo na dopunu, definicija "još" nije promijenjena. Trenutačno je definicija CDC-a sljedeća: "Potpuno cijepljene osobe su one koje su ≥14 dana nakon završetka primarne serije cjepiva protiv COVID-19, koje je odobrila FDA."

Trenutačno je definicija CDC-a sljedeća: "Potpuno cijepljene osobe su one koje su ≥14 dana nakon završetka primarne serije cjepiva protiv COVID-19 koje je odobrila FDA."

Što je rekla: “Još nismo promijenili definiciju 'potpuno cijepljeni'. Nastavit ćemo gledati na ovo. Možda ćemo morati ažurirati našu definiciju 'potpuno cijepljenih' u budućnosti”, rekla je Walensky tijekom brifinga za novinare. Tako CDC zavarava javnost svojom lažnom pričom o “pandemiji necijepljenih”.

ravnatelj

Budući da se ne smatrate potpuno cijepljenima do 14 ili više dana nakon konačne doze, mnoge nuspojave i probojni slučajevi će biti označeni kao necijepljeni. A korporativni mediji svaki dan guraju obmanjujuće statistike. Off-Guardian.org dodao je svoj doprinos obrazloženju promjene definicije:

Redefiniranjem "potpuno cijepljenih", oni mogu pretvoriti milijune dvostruko ubodenih ljudi natrag u "necijepljene" ljude i spriječiti ih da postanu potencijalne "probojne infekcije" i naškode statistici učinkovitosti cjepiva.
To će zauzvrat zakamuflirati svaki višak smrtnosti kod onih koji su primili cjepivo, na primjer zbog poboljšanja ovisnosti o antitijelima, jer svi oni koji umru službeno "neće biti potpuno cijepljeni".

Vjerojatno će to uspjeti uskoro, prije nego što nastupi zimska sezona gripe, tako da svaki smrtni slučaj od gripe može biti "smrt od necijepljenog covida".

A za svakoga tko je uzeo dvostruku dozu, misleći da otkupljuje svoj život, iskrena sućut.

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/2091-cijepljeni-ce-na-jesen-poceti-masovno-umirati

Mi, koje sluganski novinari korporativnih medija nazivaju teoretičarima zavjere, upozorili smo vas da će se ovo dogoditi. Još jednom upozoravamo i na "korisne maske" koje "štite" od virusa.

A budite i dalje odgovorni, slušajte glavne medije, ubodite se i trećom, četvrtom, petom... dozom...ako do tada budete živi.


 bacite

IZVOR: https://welovetrump.com/2021/10/26/cdc-director-says-definition-of-fully-vaccinated-may-change-to-include-boosters/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Last modified on Wednesday, 27 October 2021 13:54
(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: