person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 31476 times

Dr. Margarite Griesz-Brisson: 'Uskratiti kisik mozgu djeteta ili adolescenta ili ga ograničiti na bilo koji način, ne samo da je opasan za njihovo zdravlje, već je apsolutno zločin protiv djeteta i adolescenta!

 I za to odgovorni moraju kazneno odgovarati. Nedostatak kisika inhibira razvoj mozga, a šteta koja je nastala NE MOŽE se poništiti

Što je dr. Margarite Griesz-Brisson, neurologinja i neurofiziologinja s doktoratom farmakologije, s posebnim zanimanjem za neurotoksikologiju, medicinu okoliša, neuroregeneraciju i neuroplastičnost, rekla vezano za nošenje maski i učincima na naš mozak:

„Ponovno udisanje našeg izdahnutog zraka bez sumnje će stvoriti nedostatak kisika i poplavu ugljičnog dioksida. Znamo da je ljudski mozak vrlo osjetljiv na depravaciju kisika. Na primjer, u hipokampusu postoje živčane stanice koje bez kisika ne mogu biti duže od 3 minute - ne mogu preživjeti. Akutni simptomi upozorenja su glavobolja, pospanost, vrtoglavica, problemi s koncentracijom, usporavanje vremena reakcije - reakcije kognitivnog sustava.

Međutim, kada imate kroničnu depravaciju kisika, svi ti simptomi nestaju, jer se na to naviknete. Vaša će učinkovitost ostati oslabljena, a nedovoljna opskrba kisikom u vašem mozgu nastavlja napredovati. Znamo da su za oboljevanje od neurodegenerativnih bolesti potrebne godine . Ako danas zaboravite svoj telefonski broj, znači da je bolest započela prije 20 ili 30 godina. Degenerativni procesi u vašem mozgu samo će se ubrzavati zbog nošenja maski - nedostatka kisika.

Drugi je problem što se živčane stanice u vašem mozgu ne mogu normalno podijeliti. Dakle, u slučaju da naše vlade velikodušno ukinu obvezno nošenje maski neće ispraviti štetu jer se izgubljene živčane stanice, zbog nedostatka kisika, više neće regenerirati. Ono što je nestalo, nestalo je! Zato ne nosim masku. Želim imati bistru glavu kad razgovaram sa svojim pacijentima i ne biti u anesteziji izazvanoj ugljičnim dioksidom.

Nedostatak kisika opasan je za svaki pojedini mozak, posebice za dječji

Svako ljudsko biće ima pravo odlučiti želi ili ne želi nositi masku koja je apsolutno neučinkovita od virusa. Za djecu i adolescente prisila na nošenje maski je zločin. Djeca i adolescenti imaju izuzetno aktivan i prilagodljiv imunološki sustav te im je potrebna stalna interakcija s mikrobiomom Zemlje. Njihov mozak je također nevjerojatno aktivan, jer ima toliko toga za naučiti. Dječji mozak ili mozak mladeži žeđa za kisikom. Što je organ metabolički aktivniji, to mu je potrebno više kisika. U djece i adolescenata svaki je organ metabolički aktivan.

Uskratiti kisik mozgu djeteta ili adolescenta ili ga ograničiti na bilo koji način, ne samo da je opasan za njihovo zdravlje, već je apsolutno zločin protiv djeteta i adolescenta. I za to odgovorni moraju kazneno odgovarati. Nedostatak kisika inhibira razvoj mozga, a šteta koja je nastala NE MOŽE se poništiti!

Djetetu je mozak potreban za učenje, a mozgu je potreban kisik da bi funkcionirao. Za to nam nije potrebna klinička studija. Ovo je jednostavna, neosporna fiziologija. Svjestan i namjerno izazvan nedostatak kisika apsolutno je namjerna zdravstvena opasnost i apsolutna medicinska kontraindikacija.

Apsolutna medicinska kontraindikacija u medicini znači da se ovaj lijek, ova terapija, ova metoda ili mjera ne smije koristiti. Da bi se cijela populacija prisilila da na silu koristi apsolutnu medicinsku kontraindikaciju, za to moraju postojati određeni i ozbiljni razlozi, a razlozi moraju biti predstavljeni nadležnim interdisciplinarnim i neovisnim tijelima koja treba provjeriti i odobriti.

Kad se za desetak godina demencija eksponencijalno povećava, jer mlađe generacije nisu mogle ostvariti svoj bogomdani potencijal, neće nam pomoći isprika odgovornih "nisu nam trebale maske".

Kako veterinar, distributer softvera, poslovni čovjek, proizvođač električnih automobila i fizičar mogu odlučivati o pitanjima koja se tiču zdravlja cjelokupne populacije? Molim vas drage kolege, svi se moramo probuditi.

Ja znam koliko je oštećenje mozga zbog nedostatka kisika, kardiolog to zna za srce, pulmolog to zna za pluća. Oduzimanje kisika oštećuje svaki pojedini organ. Gdje su naši zdravstveni odjeli, naše zdravstveno osiguranje, naša liječnička udruženja? Njihova je dužnost žestoko se protiviti protiv zaključavanja i zaustaviti od samog početka.

Tko će biti odgovoran za ovaj zločin?

Oni koji to žele provesti? Oni koji su to dopustili i poigrali se, ili oni koji to ne sprečavaju? Ne radi se o maskama, ne radi se o virusima, sigurno nije o vašem zdravlju. Riječ je o puno puno gorem. Ne sudjelujem u tome.Ja se ne bojim. Imperativ sata je osobna odgovornost.

Odgovorni smo za ono što mislimo, a ne mediji. Odgovorni smo za ono što radimo, a ne nadređeni. Odgovorni smo za svoje zdravlje, a ne Svjetska zdravstvena organizacija. Odgovorni za ono što se događa u našoj zemlji a ne vlada."

Google je uklonio ovu objavu pa je ponavljamo i ponavljati ćemo je!

Izvor: Global Research, 8. listopada 2020

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(18 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: