person_outline
search
hrendeitpt
IZDVOJENO/ Jedini fašizam na svijetu je CIONIZAM čiji su članovi i "naši" političari: Plenković, Josipović, Kosor, Mesić, Šeparović, Beroš, Božinović... i najmanje 77 zastupnika koji nas uništavaju u ime njihova zakona

IZDVOJENO/ Jedini fašizam na svijetu je CIONIZAM čiji su članovi i "naši" političari: Plenković, Josipović, Kosor, Mesić, Šeparović, Beroš, Božinović... i najmanje 77 zastupnika koji nas uništavaju u ime njihova zakona

Izraelska vojska nemilosrdno ubija svakog Palestinca, koji samo digne 2 prsta u zrak, a Zapad, kao i većina država EU, pod kontrolom cionista šute o tome. Palestinski životi ionako ne vrijede ni pišljiva boba, ali zato je cijela cionistička mašinerija upregnuta u aktivnosti pripremanja rata protiv Sirije i Rusije, a možda i trećega svjetskog rata.

Dok "lovac na naciste", kako Zuroffu slinavo ulizivački tepaju hrvatski korporativni mediji, Index, Jutarnji i ostali traga za nepostojećim nacistima iz 2. sv. rata koji su svi već umrli, dotle stvarni nacisti i zločinci kao Benjamin Netanyahu (od 13.06.2021. Naftali Bennett) stoje na čelu države Izrael. Samo u kolovozu 2014., Izrael je pod Netanyahom izvršio strahoviti pokolj u Gazi u kojemu je ubijeno 2000 Palestinaca. Da ne govorimo o drugim pokoljima, ranijih godina i desetljeća.

Jedini stvarni fašizam na svijetu, je cionistički fašizam, koji faktički cijeli svijet drži za gušu 

Svu podmuklost i neljudsku perverznost cionističkog fašizma, mogli smo vidjeti upravo ovih dana. Na nekoliko primjera istovremeno. U zadnja dva tjedna izraelska vojska ubila je preko 30 nenaoružanih Palestinaca, koji su mirno prosvjedovali protiv izraelskog aparthejda u Gazi. Pojas Gaze je faktički jedini sabirni logor na svijetu. Na sićušnoj površini od oko 360 km², stiskano je oko 1.700.000 Palestinaca. Koji su zatvoreni između zidova visokih 6 metara sa bodljikavom žicom na vrhu, kao kokoši u onim tijesnim industrijskim kokošinjcima.

Mnogi Židovi iskazuju solidarnost prema Palestincima, a cionizam i politiku Netanyahua poistovječuju sa nacizmom 

A okolo je izraelska vojska, koja može kada hoće, gađati Palestince kao zečeve. Lažljivi zapadni korporativni mediji pod kontrolom Rotschilda, Rockefellera i ostalih svjetskih cionista, ne izvješćuju o tome, ili ako izvješćuju, onda kažu da su sve to teroristi i da Izrael ima pravo da brani svoju teritoriju. Tu "vlastitu teritoriju" Izrael je nasilno oteo Palestincima, prije 70 godina. Zapadni mediji, iako su suočeni sa surovim činjenicama, cenzuriraju je i ne žele pokazati javnosti. Kao njemački drugi državni kanal ZDF koji, u svojim emisijama vijesti, nije želio prikazati snimke kako izraelski vojnici ubijaju palestinske prosvjednike.

Sa obrazloženjem, da su snimci previše brutalni i uznemiravajući za gledatelje. Licemjerje ZDF-a ne poznaje granice, jer ovaj kanal je zadnjih godina rado prikazivao navodne "brutalnosti" Asadovog "režima" protiv "sirijskih pobunjenika" (čitaj: koljača ISIS-a), dok je na drugoj strani skoro potpuno prešućivao stvarne brutalnosti i ogromne zločine koje su ti "sirijski pobunjenici", potpomognuti SAD-om, Izraelom i Saudijskom Arabijom, počinili protiv kršćana, muslimana sunita i šijita, Kurda i Jezida u Siriji i Iraku.
https://propagandaschau.wordpress.com/2018/03/31/zu-grausam-das-zdf-will-bilder-der-erschiessung-palaestinensischer-demonstranten-durch-die-israelische-armee-nicht-zeigen/

Glavni urednik ZDF-a, Peter Frey, član je organizacije "Atlantikbrücke" (Most preko Atlantika) i "Američkog židovskog vijeća". "Atlantikbrücke" je glavna Rockefellerova podružnica u Njemačkoj, u kojoj su članovi i Merkelica i svi ostali vodeći njemački političari i svi glavni urednici vodećih medija. ZDF, kao i svi ostali njemački glavni mediji, državni i privatni, su pod kontrolom "duboke države" i njenog glavnog središta, Rockefellerovog "Vijeća za vanjske odnose" (CFR), političkog krila cionističke bankomafije iz FED-a, stvarne vlade SAD-a u sjeni, koju se u medijima naziva "duboka država". Na ovoj šemi neovisnog švicarskog portala, prikazano je kako CFR kontrolira sve glavne njemačke medije, među njima i dva državna TV kanala, ZDF i ARD. Među malim slikama, glavnih urednika tih medija je i Peter Frey.
https://swprs.files.wordpress.com/2017/08/netzwerk-medien-deutschland-spr-mt.png

20180416 065119

Perverzno i gadljivo je vidjeti, kako se na jedoj strani, bez ikakve grižnje savjesti i bez ikakve reakcije tzv. ",međunarodne zajednice" ubijaju palestinski civili, a istovremeno se obilježava godišnjica holokausta i cijeli narodi i države u Europi i dan danas, 73 godine, nakon završetka 2. svjetskog rata, optužju se i ucjenjivaju zbog holokausta. Dok, svatko onaj tko se usudi kritizirati židovski aparthejd prema Palestincima, taj odmah dobije batinu antisemitizma po glavi.

2

Tako je jesenas prošao i Roger Waters, slavni engleski roker, iz nekadašnje velike grupe Pink Floyd. Waters već nekoliko godina kritizira državu Izrael zbog terora nad Palestincima i podržava organizaciju koja poziva na bojkot Izreala. Zato su svjetski cionisti, medju njima i Efraim Zuroff, jesenas napali Watersa i proglasili ga antisemitiom.

Taj isti cionistički lažov Efraim Zuroff, pobratim mu Ivo Goldstein i Stipe Mesić u Zagrebu su prezentirali Zuroffovu propagandnu knjigu i kmečali o fašizmu. A Goldstein je u korporativnom Jutarnjem još popljuvao i kardinala Stepinca i optužio ga za fašizam. "Lovac na naciste", kako Zuroffu slinavo ulizivački tepaju hrvatski korporativni mediji, Index, Jutarnji i ostali, traga za nepostojećim nacistima iz 2. sv. rata, koji su svi već umrli. Dotle stvarni nacisti i zločinci kao Benjamin Netanyahu stoje na čelu države Izrael. Samo u kolovozu 2014., Izrael je pod Netanyahom izvršio strahoviti pokolj u Gazi u kojemu je ubijeno 2000 Palestinaca. Da ne govorimo o drugim pokoljima, ranijih godina i desetljeća.

10411842 891065600960400 3528580689925482229 n Copy

13174144 870654359713368 4608608394374857619 n

Hrvatski cionisti Kolinda, Plenković, Josipović..., nakon instaliranja na vlast, odlaze u Izrael pokloniti se svom kralju Theodoru Herzlu-ocu cionizma  

Dok izraelska vojska nemilosrdno ubija svakog Palestinca, koji samo digne 2 prsta u zrak, dotle Zapad, kao i većina država EU, pod kontrolom cionista šute o tome. Palestinski životi ionako ne vrijede ni pišljiva boba, ali zato je cijela cionistička mašinerija upregnuta u aktivnosti pripremanja rata protiv Sirije i Rusije, a možda i trećega svjetskog rata. Koljači ISIL-a, čudovišta stvorena u laboratorijama CIA-e i Mosada su pred potpunim porazom u Siriji i zato cionistička mafija iz "duboke države", sada pokušava opet sa onim istim otrcanim jeftinim trikom, novim "napadom kemijskim oružjem".

Iako na taj trik skoro više nitko ne nasjeda, SAD i zapadne države opet ga drsko i bezobrazno primjenjuju. Taman nakon što je Trump prije dva tjedna najavio da bi se SAD trebale povući iz Sirije, eto ti "napada kemijskim oružjem" kao naručen. I naravno, Asadova vlada i Rusija su krivi- dreče svi kurvanjski korporativni lažljivi mediji u glas i njihove hrvatske pudlice, Index, Jutarnji, Telegram, Večernji... Isto mišljenje ima i Plenkovićeva vlada.

May, Merkel i Macron, cionističke pudlice, odmah su optužili Asada i Rusiju za taj "napad", iako nema nijednog dokaza da se "napad" uopće dogodio. Ali koga interesiraju dokazi, kadija te sudi, kadija te ruži. Donald Trump nema vlast u SAD, on je vezan na lance duboke države i mora igrati kako oni sviraju. Zato su izvršile zračne udare na položaje sirijske armije u Siriji. Njihove gazde ne mire se sa porazom u Siriji, jer po svaku cijenu žele rušenje Asada, napad na Iran, u konačnici i rat protiv Rusije.

Američki neovisni portal "Veterans today" naziva ih "rotšildsko-kazarska mafija" (rotschild-khazarian mafia), kratica RKM. Koja cijelu državu SAD faktički drže kao svog taoca. Država SAD je korporacija u njihovom vlasništvu kao i Velika Britanija i Francuska. Izrael je već prije nekoliko dana izvršio nekoliko zračnih udara na regulanu sirijsku vijsku, pri čemu je poginulo 14 sirijskih vojnika. Tako teroristička država Izrael pokazuje svoje pravo lice, da je saveznik koljača ISIL-a i Al Kaide. Ne po prvi put, jer Izrael je i ranije više puta otvoreno pomagao koljače u Siriji.

20170531 205118

Rothschild, jedan od najvećih svjetskih zločinaca - vlasnik cionističkog Izraela 

Izraelska avijacija već je prije 2 mjeseca izvršila zračne udare na položaje regularne sirijske armije u Siriji. Te udare, je tada otvoreno podržao Saleh Al-Hamwi, bivši vođa Al Nusre, ogranka Al Kaide u Siriji, a sada vođa druge skupine glavosječa, Ahrar al-Sham. Al-Hamwi je na tviteru napisao između ostaloga: "Mi pozdravljamo svaki izraelski napad, iz zraka ili sa mora, na režim (Asadov) i na iranske snage (u Siriji) i izričito zahtjevamo od Izraela, da to i dalje čini..."
https://deutsch.rt.com/der-nahe-osten/65060-nach-angriff-auf-syrien-ehemaliger-al-kaida-fuehrer-lobt-israel-luftwaffe/

I vehabijska Saudijska Arabija, pajdaška mafijaška država mafijaškog Izraela i SAD-a, je ovih dana također skinula sve maske i pokazala svoje pravo lice. Kada je princ Mohammed Bin Salman u američkim korporativnim medijima najavio priznavanje države Izrael i otvoreno se založio za rat protiv Irana, zajedničkog neprijatelja Izraela i S. Arabije. Dvije pobratimske terorističke države, Izrael i S. Arabija po svaku cijenu žele rat protiv Irana. Saudijska Arabija je žrtvovala Palestince, odnosno, nikad se za njih nije iskreno ni zalagala, sve je bilo samo igrokaz i glumatanje. Jer su članovi saudijske kraljevske obitelji plaćenici cionista, pod maskom radikalnog vehabizma. Ogorčeni palestinski aktivist Adnan Abu Amer iz Gaze, ironično je rekao; "Saudijski vlastodržci sanjaju o tome, da jednoga dana idu na godišnji odmor u Izrael."

Vincent  / Istinom protiv laži

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, zamijenjuju slike u objavama, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, blokiraju daljnje dijeljenje, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

Last modified on Sunday, 03 July 2022 06:50
(6 votes)

Donirajte

Amount: