person_outline
search
hrendeitpt
Traže da se djeca već u vrtićima podučavaju seksualnim LGBT nastranostima!
Pedofilija je neizlječiva bolest, a promotori se opasno igraju s našom djecom - Ovo su pokušali Jokić i Kolinda uvesti u naš Kurikulum!

Traže da se djeca već u vrtićima podučavaju seksualnim LGBT nastranostima!

Demokratski zastupnici u Illinoisu odobrili su u srijedu prijedlog zakona koji zahtijeva da djeca mlađa od 5 godina prisustvuju klasičnim školama, odnosno podukama seksa LGBT-ovaca. Senat Illinoisa odobrio je (Bill 3249), zakon koji će natjerati javne škole da poučavaju djecu o gay sexu.

Christianpost.com izvještava: "To zahtijeva da svaka javna osnovna škola i srednja škola uključe u svoj kurikulum jedinicu poduke koja proučava ''značajnu'' ulogu lezbijki, homoseksualaca, biseksualnih i transrodnih pojedinaca u društvu. A regionalni nadzornik škola će nadzirati usklađenost školskog okruga s potrebama kurikuluma", navodi se u prijedlogu zakona.

Predlagatelj ovog sotonskog zakona, izjavio je za The State Journal Register da vjeruje kako će podučavanje LGBT povijesti u školama pomoći prihvaćanju i poboljšanju slike LGBT zajednice među studentima. "Poučavanjem studenata inkluzivnim nastavnim planom, Illinois učionice će promovirati prihvaćanje različitosti, a LGBT učenici će naučiti o ljudima koji su imali slične ''kvalitete'' i povijesne uloge", izjavio je.

Kršćanske skupine poput 'Zabrinute kršćanske Amerike' i 'Illinois Family Instituta' nastojati će zaustaviti obveznu poduku učenja njihove djece o LGBT-ovim nastranosti u školama. "Poznato je da su kontroverze transrodnih i homoseksualnih pokreta u izravnoj suprotnosti sa jasnim judeo-kršćanskim uvjerenjima mnogih u Illinoisu. Škole bi trebale podučavati da bismo trebali poštivati svakog učenika i svaku osobu. Međutim, škole se ne bi trebale koristiti za zagovaranje stilova života koji su protiv vjerskih vrijednosti učenika i roditelja'', stoji u dopisu upućenom zakonodavcima od glasnogovornika Family Instituta Illinois.

Ako bi ovaj kontrovezni prijedlog zakona odobrila Generalna skupština i potpisao zakon guverner Bruce Rauner, u što ne treba sumnjati jer gotovo svaki demokratski guverner je homoseksualac ili pedofil,  Illinois bi se pridružio Kaliforniji (nove Sodome i Gomore) i postao druga država koja je uvela ovaj sotonistički zakon u školama.

Izvor: https://yournewswire.com/illinois-democrats-bill-obscene-lgbt-classes

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice

Last modified on Friday, 30 October 2020 11:02
(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: