person_outline
search
hrendeitpt
IZDVOJENO/ Prof. Michel Chossudowsky: 'COVID-19 je lažan, probudite se narodi'!

IZDVOJENO/ Prof. Michel Chossudowsky: 'COVID-19 je lažan, probudite se narodi'!

Ono s čime imamo posla je samo još jedan soj gripe kao i svake godine, COVID 19 ne postoji i fiktivan je. Vjerujem da su Kina i globalisti organizirali ovu podvalu COVID-a (gripu prerušenu u novi virus) kako bi donijeli globalnu tiraniju i svjetsku policijsku državu totalitarnog nadzora, a ova je radnja uključivala masovnu izbornu prijevaru za svrgavanje Trumpa.

Prof. Michel Chossudowsky:

'Doktorirao sam virusologiju i imunologiju. Ja sam znanstvenik iz kliničkog laboratorija i testirao sam 1500 "navodno" pozitivnih uzoraka Covid 19 prikupljenih ovdje u S. Kaliforniji. Kada smo moj laboratorijski tim i ja izvršili testiranje putem Kochovih postulata i promatranje pod SEM-om (skenirajući elektronski mikroskop), nismo pronašli NO Covid u bilo kojem od 1500 uzoraka. Otkrili smo da je svih 1500 uzoraka uglavnom bilo gripe A, a nekih gripe B, ali niti jedan slučaj Covida i nismo koristili BS PCR test.

Zatim smo ostatak uzoraka poslali u Stanford, Cornell i nekoliko laboratorija Sveučilišta u Kaliforniji i oni su pronašli iste rezultate kao i mi, NO COVID. Pronašli su gripu A i B. Svi smo tada razgovarali s CDC-om i zatražili održive uzorke COVID-a, koji su iz CDC-a rekli da ne mogu pružiti jer nisu imali uzorke. Sada smo kroz sva naša istraživanja i laboratorijske radove došli do čvrstog zaključka da je COVID 19 bio zamišljen i izmišljen.

Gripa se zvala Covid i većina od 225 000 mrtvih umrla je od popratnih bolesti poput bolesti srca, raka, dijabetesa, emfizema itd., A zatim su dobili gripu koja je dodatno oslabila njihov imunološki sustav i umrli.

Još nisam pronašao niti jedan održivi uzorak Covid-a 19 s kojim bih mogao raditi. Mi na 7 sveučilišta koja su radila laboratorijske testove na ovih 1500 uzoraka sada tužimo CDC zbog prijevare Covid 19. CDC nam još nije poslao niti jedan održivi, izolirani i pročišćeni uzorak Covida 19. Ako nam ne mogu ili ne žele poslati održiv uzorak,

Kažem da ne postoji Covid 19, on je fiktivan. Četiri istraživačka rada koja opisuju genomske ekstrakte virusa Covid 19 nikada nisu bila uspješna u izoliranju i pročišćavanju uzoraka. Sva četiri rada napisana na Covid 19 opisuju samo male komadiće RNA koji su bili dugački samo 37 do 40 baznih parova, što NIJE VIRUS. Virusni genom obično ima 30 000 do 40 000 baznih parova.

S toliko lošim koliko bi Covid trebao biti posvuda, kako to da nitko u niti jednom laboratoriju širom svijeta nikada nije u cijelosti izolirao i pročistio ovaj virus? To je zato što nikada zapravo nisu pronašli virus, već su pronašli samo male komadiće RNA koji ionako nikada nisu identificirani kao virus.

Dakle, ono s čime imamo posla je samo još jedan soj gripe kao i svake godine, COVID 19 ne postoji i fiktivan je. Vjerujem da su Kina i globalisti organizirali ovu podvalu COVID-a (gripu prerušenu u novi virus) kako bi donijeli globalnu tiraniju i svjetsku policijsku državu totalitarnog nadzora, a ova je radnja uključivala masovnu izbornu prijevaru za svrgavanje Trumpa.

Izvor: https://www.globalresearch.ca/clinical-lab-scientist-covid-19-fake-wake-up-america/5737013

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.“

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Sunday, 03 July 2022 06:45
(27 votes)

Donirajte

Amount: