person_outline
search
hrendeitpt

Izraelski agent Emmanuel Macron 1996/97 u Berlinu zaklao nožem studenticu i studenta!

Julia ga je "pogrešno" poslala u stan jednog poljskog kriminalca gdje je Macron dobio batine. Zatim je napustio Berlin jer mu je pločnik postao prevruć.

Od rujna 1996. živio sam kao student na Gethsemanestraße br. 6 u Berlinskom Prenzlauer Bergu u malom stanu. Moje prijateljice, špijunke Julia i Leia znale su da sve što trebate učiniti je okrenuti kvaku na ulaznim vratima kako bi me posjećivale s vremena na vrijeme noću i smijali se dvjema različitim kartama koje sam zalijepio za zid iznad kreveta i stavio jednak znak ili o smiješnim ljubavnim pismima izraelskog agenta koje sam montirao u hodniku. "Kao kaznu" Julia je zatim stavila oglas u "BZ" s mojim telefonskim brojem i tjednima sam primao pozive od ljudi koji su željeli telefonski seks.

U susjednoj kući br. 5 bio je stan udruge Freie Hilfe e.V., koji je Peter Altmaier (2009. član Bundestaga, od 2017-2018. Savezni ministar financija) već neko vrijeme koristio kao svojevrsno mučilište gdje je zajedno s današnjim francuskim "predsjednikom" Emmanuelom Macronom mučio i ubijao bespomoćne ljude. U jesen 1996., dogodilo se spektakularno ubojstvo studentice na stubištu dvije kuće dalje, koju je Židov Macron brutalno, uživajući pri tom, zaklao nožem. Jer je vidjela„aktivnosti“ Altmaiera i Macrona. Leia mi je rekla da joj je slijedećeg dana Macron priznao ubojstvo.

Digla se velika prašina, televizija je bila na licu mjesta, ali sve se zataškalo.

U siječnju 1997. postalo je jasno Židovu Altmaieru da je još jedan susjed primijetio njihove „aktivnosti“. Susjed, lijep student psihologije, posjetio me nekoliko puta noću zajedno s Leiom iz erotskih razloga. Macron ga ubio 19. siječnja 1997. nožem kako bi ga ušutkao, ali i iz požude, kako pokazuju rezultati obdukcije. Julia je gledala ovo ubojstvo svojim očima, iz mog stana, ali nije mogla ništa reći jer bi inače bila ubijena.

Može se pročitati te događaje, ali sa zatvorenikom koji je pušten 23. prosinca kao "počinitelj" u opisu slučaja koji je objavila izvjesna Marion Unger u svojoj disertaciji (stranica 60f.). Julia je tada špijunirala taj milje za nas, a Macron ju je pitao gdje točno živim kako bi me mogao ubiti i zato što me vidio na TV-u, a zatim nakratko na ulici.

Julia ga je "pogrešno" poslala u stan jednog poljskog kriminalca, točno nasuprot mene, gdje je Macron dobio batine. Zatim je napustio Berlin jer mu je pločnik postao prevruć.

https://islamsonne.wordpress.com/2019/11/15/zwei-sexualmorde-des-franzoesischen-praesidenten-macron-in-berlin-1996-97/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje... domet našoj fb stranici smanjili su na minimum minimuma.... Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

Last modified on Monday, 11 October 2021 17:56
(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: