person_outline
search
hrendeitpt

Francuska uvodi prijedlog zakona o obaveznom cijepljenju za sve od 1. siječnja 2022. godine!

Oni koji se ne budu pridržavali bit će kažnjeni sa 135 eura prema članku 519. Francuskog zakona o kaznenom postupku, a kazna bi se mogla povećati na čak 1500 eura za ponovljene prekršaje ako ih se građani ne pridržavaju

Otkako je na prijevaru instalirani (uništavanjem 12 milijuna kuverti glasova za Le Peen) predsjednik Emmanuel Macron 12. srpnja najavio mjere koje zahtijevaju dokaz o cijepljenju za ulazak u kafiće, restorane i bolnice, uslijedile su svakodnevne demonstracije. Ove mjere samo su uvertira na ono što Rothschildov potrčko Macron planira.

Naime, Odbor za socijalna pitanja Senata predstavio je prijedlog zakona koji će zahtijevati obvezno cijepljenje protiv SARS-CoV-2 za sve građane od 1. siječnja 2022. Budući da je francuska vlada primijenila takve prethodne oštre zahtjeve, težnja da postane prva država zahtijevaju cijepljenje protiv Covid-19 za sve svoje građane, moglo bi se i ostvariti. Podsjetimo: Macronov masonski kolega, član Velikog Orijenta, Andrej Plenković prvi je u Europi uveo Covid putovnice.

Predloženi mandat cjepiva uveo je senator Bernard Jomier 4. listopada. Senator Jomier, koji je predstavio prijedlog zakona, potpredsjednik je Odbora za socijalna pitanja. Također je član parlamentarnog Ureda za ocjenu znanstvenih i tehnoloških izbora, misiju za procjenu socijalne sigurnosti i kontrolu te ekolog. Član Socijalističke partije, zajedno sa svojim kolegama senatorima, prvo je predstavio premisu nacionalnog mandata cjepiva francuskom Senatu 31. kolovoza.

Otkrio je posebno učinkovit način na koji će provesti novo zakonodavstvo o obveznim cjepivima protiv Covida, koristeći presedan koji već zahtijeva cijepljenje protiv drugih bolesti. Prema članku L3111-1 Kodeksa o javnom zdravlju, trenutno je jedanaest obveznih cjepiva potrebno za francuske građane bez medicinskih izuzetaka. Uz Antidifteriju, antitetanus, antipoliomijelitis, hripavac, haemophilus influenzae tip b, virus hepatitisa tip b, invazivne pneumokokne infekcije, meningokok serogrupe c, ospice, zaušnjake i rubeolu hoće dodati prisilno cijepljenje protiv SARS-CoV-2.

Oni koji se ne budu pridržavali bit će kažnjeni sa 135 eura prema članku 519. Francuskog zakona o kaznenom postupku, a kazna bi se mogla povećati na čak 1500 eura za ponovljene prekršaje ako ih se građani ne pridržavaju. Javna sjednica o predloženoj izmjeni i dopuni Zakona o javnom zdravlju održat će se u Senatu 13. listopada prije nego što bude poslana Narodnoj skupštini. 15. rujna više od 2,5 milijuna ljudi koji rade kao bolničko osoblje, bolničari, radnici u domovima umirovljenika i privatni liječnici bili su prisiljeni poštivati mandat parlamentarnog cjepiva. To se odnosilo i na vatrogasce diljem Francuske, ali je naišlo na otpor kroz organizirane štrajkove radnika. Najmanje 3000 francuskih zdravstvenih radnika od tada je suspendirano zbog odbijanja da se cijepe.

Neupitno korumpirani senator Bernard Jomier vodio je borbu protiv profesora Didiera Raoulta, specijaliste za zarazne bolersti, i hidroksihlorokina .
“Danas se čini da većina zemalja, od Sjedinjenih Država do Japana, od Južne Koreje do Njemačke do Kine, ne preporučuje ovaj tretman”, rekao je Jomier.
Kao što je već učinio u lipnju pred parlamentarnim odborom za upravljanje zdravstvenom krizom, profesor Didier Raoult ponovno je branio interes hidroksiklorokina protiv Covid-19 tijekom saslušanja u Senatu, iako je protiv sebe imao poveliki broj liječnika koji su tvrdili da lijek nije učinkovit protiv bolesti.

Liječnici koji su javno osudili hidroksiklorokin, slučajno su svi sponzorirani od farmaceutske tvrtke Gilead.

Profesor Raolt je još dodao: „Bio sam iznenađen kad sam vidio da je direktor Gileada blizak prijatelj onog koji je bio zadužen za terapijska ispitivanja u Francuskoj zbog Covid-19. "

Čitaj više

• Američka vlada izgubila je bitan sudski spor o sigurnosti cjepiva
• Proizvođači cjepiva zaštićeni su od svake odgovornosti jer se gomilaju nuspojave
• Prisilno cijepljenje protiv korone "namjerna je tjelesna ozljeda", kaže stručnjak za toksikologiju
• Zašto se ne otkrivaju ozljede cjepiva?
• EMA: Gotovo trećina nuspojava cijepljenja protiv Covid -a je teška

izvor: www.freewestmedia.com.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje... domet našoj fb stranici smanjili su na minimum minimuma....Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

 

Last modified on Thursday, 07 October 2021 12:51
(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: