person_outline
search
hrendeitpt

"S medicinske točke gledišta nema dokaza o koristi nošenja maske za lice. Stoga smo odlučili ne uvoditi obvezu nošenja maski", izjavila je nizozemska ministrica zdravlja!

 

Za Tamaru van Ark, ministricu zdravstva Nizozemske, ne postoji medicinski dokaz da se trebaju nositi maske za lice za vrijeme corona krize. Stoga ne postoji zahtjev za obveznim nošenjem maske na nacionalnoj razini

O maskama za lice dugo se raspravljalo. Profesor Christian Drosten, vodeći virolog vlade Angele Merkel, davao je proturječne izjave. Mnogi su upozoravali i kritizirali nacionalne stožere da je maska za lice besmislena mjera jer su virusi toliko mali da mogu prodrijeti kroz pore maske. Umjesto analize i stručne rasprave kritika je Nacionalnim (paradržavnim) stožerima bio okidač da donose preporuke, negdje i protuustavne mjere, zakone  za obveznim nošenjem maski.

U Nizozemskoj ne misle tako. Ministrica zdravlja Tamara van Ark rekla je o maskama:
“S medicinske točke gledišta nema dokaza o medicinskoj koristi nošenja maske za lice. Stoga smo odlučili ne uvoditi obvezu nošenja maski na nacionalnoj razini. "

Maske su bezvrijedne. Mnogo virusnih patogena uvijek će zaobići i proći kroz bilo koju masku. Znanost koja to dokazuje nije se promijenila. Promijenila se politička agenda. A Agendu 21 i Agendu 2030, narodima iza leđa, potpisale su mnoge vlade. I zato ih aktuelni političari preko instaliranih stožera moraju provoditi. Provode ih tamo gdje nema otpora od naroda. Tako je "naš" ministar prosvjete Fuchs obvezno nošenje maski uveo učenicima srednjih škola!

Nizozemska je primjer kako se treba ponašati ministar zdravlja!

Objavljeno: 25.09.2020 - 11.15

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Last modified on Sunday, 27 September 2020 18:20
(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: