person_outline
search
hrendeitpt

Samo je pitanje vremena kada će masonska tvorevina EU uvesti porez na linkove i cenzuru sadržaja!

Što se tiče novinarstva, ono će biti uništeno. Ugasit će se mali mediji i mnogi online portali. Ograničavanje slobode govora, mogućnost pogrešaka softwarea i povećavanje kontrole korisnika društvenih mreža, samo su neke od mnogobrojnih opasnosti za građane koje stručnjaci navode.

Autori direktive tvrde kako je njen cilj zaštititi medije, umjetnike, pisce, novinare i sve druge proizvođače sadržaja na internetu, dok njeni kritičari, među kojima je i utemeljitelj Interneta Tim Berners Lee, tvrde kako se radi o napadu na slobodu izražavanja i slobodni protok informacija.

Reformu zaštite autorskih prava institucije Europske unije vide u implementaciji posebnih programa koji bi bili zaduženi za kontroliranje porijekla svog sadržaja dostupnog na internetu, te u naplati poveznica na novinske članke na svim portalima, takozvanom “porezu na linkove”. Što se tiče novinarstva, ono će biti uništeno. Ugasit će se mali mediji i mnogi online portali.

Ograničavanje slobode govora, mogućnost pogrešaka softwarea i povećavanje kontrole korisnika društvenih mreža, samo su neke od mnogobrojnih opasnosti za građane koje stručnjaci navode. Toliko rigorozno regulirane mjere neće uvijek biti usklađene s idejom slobode govora na kojoj počiva Europska unija. U tom se kontekstu predviđa najveća opasnost za parodiju i satiru baziranu na određenom tipu autorskog sadržaja.

Praksa objavljivanja popularnih priča na društvenim mrežama poput Facebooka i Instagrama mogla bi izgledati potpuno drugačije. Naime, objavljivanje video sadržaja koji u svojoj pozadini sadrži pjesmu, kao i objavljivanje profilnih slika na kojima pojedinci nose majice omiljenog glazbenog sastava, u kontekstu predložene Direktive više neće biti dozvoljeno bez toga da iste društvene mreže plate naknadu izvođačima.

Direktivu je predložila Europska komisija, a svoj prijedlog teksta poslalo je i Vijeće EU, te je sljedeći korak glasanje o prijedlogu na Odboru za pravna pitanja Europskog parlamenta, koje bi se trebalo održati u srijedu (to je sutra), no očekuje se da bi moglo proći uz tijesnu većinu.

Hrvatska Vlada je, inače, službeno podržala sve prijedloge Direktive još za vrijeme njezina usuglašavanja u Vijeću Europske unije, naglasivši kako smatra da bi članak 11 trebao biti još restriktivniji.“

Montague Keen:

„Kabala UKLANJA SADRŽAJE S INTERNETA. Uklonili su stvari s moje vlastite web stranice. Pokušavaju ušutkati ljude koji govore, kako bi sakrili istinu. Žele vas držati u neznanju, budući da lutke slušaju njihove zapovijedi.

Ali istina se više ne može skrivati. Internet to osigurava. Predatori pokušavaju oduzeti vam internet. Ne dopustite da se to dogodi. Pronađite svoj glas i recite NE bilo kakvoj kontroli interneta. Zapamtite, Kabala MOŽE SAMO IĆI TOLIKO DALEKO KOLIKO IM VI DOPUSTITE. VAS JE 99%.

Planovi da napadnu vaš internet nisu mogli biti provedeni, jer dobri ljudi su podijelili ovu informaciju po cijelom svijetu, čime su onemogućili Kabalu da provede svoje planove. Važno je da ste nešto naučili iz ovog iskustva. Shvatili ste da niste nemoćni. Tako su mnoge zemlje bile svjesne njihovih planova da napadnu internet. Tako je Kabala uvidjela da je sve teže držati njihove planove u tajnosti.

Surađujući, udružujući se, i djelujući kao cjelina, čovječanstvo će preživjeti. Ne treba vam Kabala za vaš opstanak. Njihovi planovi za čovječanstvo su strašni, ali oni su izloženi. Zajedno, možemo spriječiti da ih provedu. Nemojte se zavesti njihovim lijepim riječima, lažnim izrazima prijateljstva, pod krinkom da rade za dobrobit čovječanstva.

Oni znaju da su bili izloženi putem interneta, tako da ga sada žele uništiti.

NAPOMENA: Ponovno nam djeca partizana upadaju u računalo, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju link! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Sunday, 30 May 2021 10:09
(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: