person_outline
search
hrendeitpt
Svjetlana Valentić-enky Svjetlana Valentić-enky
  • Posted
  • Read 19989 times

Probudimo se! Malo je vremena ostalo! Istina se ne može više kriti! Raskrinkajmo i zaustavimo klimatski inženjering! /video s prijevodom!

Struktura moći ne želi da se stanovništvo probudi, prije, no što oni budu spremni za njihovo buđenje, prije nego što su gotovi s pripremama za finalni kolaps. Moramo ih zaustaviti i poraziti. Moramo, kolektivno, pomoći da se mase probude.

Toliko se toga događa na svim mogućim stranama, što nam službeni izvori i glavni mediji ne otkrivaju. Čak što više, službeni izvori i mediji pod kontrolom strukture moći, rade zajedno, najbolje što mogu, ne bi li sakrili od javnosti nebrojeno mnogo bitnih informacija i činjenica. Hoće li sklonost naše vrste da negira neugodnu realnost i dalje prevladavati ili, kako se obruč sve više zatvara, hoće li, po prvi puta, buđenje masa dovesti do promjene paradigme na način, koji nam, još uvijek, može omogućiti promjeniti smjer?

Hoće li, do sada nikad viđen kolektivni podvig svjetskog stanovništva - kako, ponavljam, bivaju prisiljeni suočiti se s konvergirajućim katastrofama - omogućiti našoj vrsti da razvije dublji nivo međusobne kooperacije. Nivo u kojem se primitivna paradigma uzajamno osiguranog samouništenja - napušta kao sredstvo tzv. obrane. U ovoj emisiji, desetine najnovijih bitnih vijesti, koje vrlo konkretno pogađaju našu blisku, kolektivnu budućnost. Sudbonosne i neugodne istine s kojima se bitno suočiti. Teme, koje se moraju shvatiti i s kojima se moramo pozabaviti, ako želimo imati neku, bilo kakvu, šansu za opstanak, čak i kroz vrlo kratko vrijeme. Ako ne vjerujete u ovo, ako ne vjerujete da je naša situacija toliko kobna, uskoro ćete vjerovati.

Ja sam Dane Wigington, a vi slušate tjedno izdanje Sata Svjetskih Alarmantih Vijesti, lipanj 2018.

Koliko sam puta čuo pojedince, vezano za klimatski inženjering, kako brane svoje negiranje klimatskog inženjeringa, tvrdeći ovo: da se klimatski inženjering uistinu događa, zviždači bi stajali u redu da ga raskrinkaju.... Stvarno? Može li takav zaključak opstati uz činjenice? Sasvim sigurno da ne može. Zašto ne može? Razmotrite ovu izjavu od general bojnika američkog zrakoplovstva, koja je jučer, na moj zahtjev, dostavljena GeoengineeringWatch.org. Njegove riječi: "Pojedinci tj. vojska, državni službenici, kontraktori itd. koji su prošli kroz sigurnosnu provjeru za "povjerljive, tajne, strogo povjerljive ili interno osjetljive infomacije“ i koji su dobili kratak uvid u povjerljivi državni program, potpisali su dokument, koji im zabranjuje odavanje bilo koje informacije tog programa. Svaka povreda tog ugovora može rezultirati potencijalnim ukidanjem posebnih dozvola, dobivanjem otkaza, ugrožavanjem karijere te čak i zatvorom, a ovisno o posljedicama za državnu sigurnost. Kad, po završetku svog zadatka vezano za neki tajni program,budu debrifirani, tada će potpisati dokument, po kojem se (debrifirati - preispitati osobu o detaljima, vezano za zadatak, koji je obavila) obvezuju da nikad neće odati bilo koju informaciju iz programa."

Geoengineering Watch ne može sada otkriti identitet ovog visokog dužnosnika, ali njegova se pisana izjava može potvrditi s bar nešto objektivnog istraživanja drugih izvora. Stoga, zaključno - ne - zviždači ne kane, po cijeni zatvora ili mnogo gore, stati u red da bi išli govoriti istinu. Još jednom da podsjetim na ovo - primjer - tko je jedina osoba, koja je završila u zatvoru, zbog ilegalnih i nezamislivo nemoralnih SAD programa mučenja i ilegalnih pritvora? Zviždač. John Kiriakou. To je činjenično stanje.

Nastavljamo. Još više kontroliranja tijeka informacija, održavajući stanovništvo kompletno u neznanju i nesvjesno o onom, što se oko njih odmotava dan za danom.

Iz Reutresa, ovaj naslov: "AT&T dobiva sudsku dozvolu da kupi Time Warner", "Washington (Reuters) - AT&T je dobio u utorak sudsku dozvolu da kupi Time Warner Inc za 85 milijardi $." Što to znači? Još medijskog udruživanja. Došli smo, kroz nekoliko deseteljeća, od 15.000 medijskih poduzeća do 5. Totalna kontrola tijeka informacija; uz javnost koja, žalim što to imam za reći, je do sada bila itekako voljna prihvatiti narativ propagande strukture moći za toliko pitanja, jer joj je, jednostavno, lakše živjeti unutar mjehurića negiranja stvarnosti. Taj mjehurić puca, dok pričamo. Negiranje neće promijeniti ono, što slijedi.

Još vijesti. Pregledajmo što slijedi. Razmotrite ovu vijest iz Zerohedge.com: "Suočeni s užasnom budućnosti". Preporučio bih ljudima da ovo u cijelosti pročitaju, jer sad postoji više medija, koji prihvaćaju činjenicu da se nalazimo na putu ka planetarnom omnicidu. Još uvijek su previše optimistični, vezano za koliko smo već daleko stigli. Evo isječka i tog izvješća, kojeg bih preporučio ljudima da potraže i pročitaju: "Otputujte sa mnom u budućnost. Zamislite da je 2040. Kad bi se, odjednom, probudili u toj godini, što bi vidjeli u svijetu? Još važnije, što ne bi vidjeli? Koje bi vrste nedostajale? Koji bi ekosistemi u potpunosti kolabirali? Ektrapolacijom već postojećih trendova (od kojih mnogi ubrzavaju), s lakoćom možemo predvidjeti svijet u kojem više nema velikih životinja." To nije stvar predviđanja, to je, matematički gledano, sigurna stvar. A 2040 je daleko, daleko preoptimistično. Možda još maximalno 2 desetljeća. Ovo, što se trenutno događa, je toliko nelinearno, koliko može biti. Radi se o jednadžbi, koja eksponencijalno ubrzava. Sad ostajemo bez svega. Nije to nešto, što se tek treba dogoditi.

Studije u potpunosti dokazuju da su cjepiva toksična i čine neizmjernu štetu. Ako još uvijek mislite da je cijepljenje stvar općeg dobra, molim vas - probudite se.

Ajmo dalje. Ipak, samo jedna brzinska novost o nepobitno štetnim efektima toksičnog cijepljenja, što je dio jednadžbe s kojom smo suočeni. Oni, na poziciji moći, znaju da planet više ne može uzdržavati stanovništvo na njemu. Resursi su konačni. Radi se o dijelu cijele slike, koji se mora uzeti u obzir: "Upravo je objavljena velika studija u Journal of Toxicology and Environmental Health - HPV Gardasil cjepivo povezano s padom plodnosti u SAD žena". Treba li ovo, uopće, biti iznenađujuće? (Journal of Toxicology and Environmental Health - Časopis Toksikologije i Zaštite Zdravlja).

Napokon izbija sve više i više studija, što u potpunosti dokazuje kako cijepljenje čini neizmjernu štetu. Sjetimo se nedavne recenzirane studije, koja potvrđuje da cijepljenja dijeca u Africi imaju 5 puta veću šansu umrijeti u prvih 5 mjeseci, u odnosu na necijepljenu dijecu. I ne zaboravimo nedavne studije, koje su dokazale kako je porast stope autizma direktno proporcionalan stopi cijepljenja. Autizmu se, od 1995e, učestalost povećala za kojih 40.000 % - Od 1 u 10.000 do 1 u 25 dječaka.

Ako još uvijek mislite da je cijepljenje stvar općeg dobra, molim vas - probudite se. I za evidenciju, ostatku djece, kojoj nisu, de facto, dijagnosticirali autizam, kognitivna je funkcionalnost, sigurno, oštećena tim toksičnim cjepivima. Ne trebaš imati dijagnozu da bi bio manje od onog, što bi bio bez tih neurotoksina, aluminija i žive i drugih elemenata, koji budu ubrizgani direktno u naše sisteme. Kako je to jednostavno za shvatiti. A među tim elementima postoji i sinergija toksičnosti, shvatite to, iako su aluminij i živa, puno sam puta to ponovio, izuzetno toksični sami po sebi. (sinergija - cjelina ima jači efekt od zbroja efekata njenih pojedinačnih dijelova) To nije opovrgnuto od znanstvenika. Kad imaš te elemente zajedno, dobiješ sinergičnu toksičnost. Ukupna se toksičnost može povećati i do 100 puta. 10.000%.

Što se može dogoditi ljudima, koji se ističu po tome, što govore o ludilu strukture moći, čiji su dio i cjepiva? Koliko smo puta vidjeli glavne medije i neke službene izvore kako uporno proganjaju bilo koga, zvijezde ili rijetke hrabre državne dužnosnike, koji javno govore protiv službenih narativa? Njih "rješavaju" na najore moguće načine. Nedavno smo imali slučaj za kojeg bih tvrdio da je prikladan primjer za rečeno. Anthony Bourdain -i njegova nedavna smrt. Iz UK Express i drugih izvora: "Nakon putovanja u Gazu, Anthony Bourdain optužuje svijet da je uskratio Palestincima temeljna ljudska prava". To nije jedina stvar o kojoj se Anthony Bourdain usudio javno govoriti.

Tvrdio bih ovo: ne bi bio na tako uglednoj poziciji na kakvoj je bio da nije, kroz stanovito vrijeme, podilazio strukturi moći, slagao se sa određenim premisama strukture moći. Imao je tako značanju poziciju u industriji zabave, bio je na CNN televiziji. Kad bi trebali gledati vijesti, imali bi sate i sate Anthony Bourdaina. Vrlo ugledna pozicija u medijima. Ali kad je počeo javno govoriti na način, koji je bio kontraproduktivan za one, koji upravljaju medijima, je li to razlog što su ga "riješili"? Jeli se on, stvarno, ubio? Ima previše ovakvih primjera. Previše da bi se radilo o slučajnostima. Odlučite sami.

Ludilo klimatskog inženjeringa se nastavlja

Želim napraviti skok na ono, što se događa u redovima kolapsa biosfere i ludila klimatskog inženjeringa, koji dodatno podstiče taj kolaps na nebrojenim frontovima. "Vulkanska erupcija na Havajima: Misteriozna smrznuta kiša, nakon eksplozije lave, zaprepastila znanstvenike". "Vulkanska je erupcija na Havajima aktivirala šokantni događaj, koji je znanstvenike ostavio zabezeknutima, uključujući i jednog meteorologa, koji je rekao kako "ovo nikad prije nije vidio". Nakon eksplozije lava je prouzrokovala zimsko hladni udar (Promislite malo o rečenom dok završavam s isječkom). Havajska meteorološka služba je bila primorana izdati šokantno upozorenje na zimske uvjete, nakon što je, po prostranstvima Havaja, granula smrznuta kiša i led.

Neobičan vremenski događaj je nevjerojatno rijetka pojava, i meteorolozi su priznali da "to nikad prije nisu vidjeli". No, to ne čini taj događaj rijetkošću, nije li tako? Čini ga kompletno bez presedana. Kako lava, eksplozije lave mogu izazvati zimsko hladni udar? Nije to od vulkana. Od lave sigurno nije. To je od onog, što je napravljeno na nebu iznad tog događaja, sa svom vlagom na raspolaganju, od strane klimatskih inženjera. Zove se kemijska nukleacija leda za potrebe modifikacije vremena. Patentirani procesi kemijske nukleacije leda izazivaju te ekstremne anomalije, te nagle zimske udare diljem svijeta.

Od rekordnih vrućina do pada temperatura za 10, 15, 20, 25 stupnjeva, nekad u samo nekoliko sati. Zato, jer kemijski nukleiraju vlagu kako bi kreirali hladni sloj zraka, koji se onda (22.06. je u Zagrebu temperatura pala s 34 na 13 stupnjeva - preko noći) spušta na površinu i snižava temperature, samo na kratko, ali dovoljno za zbunili i obmanuti stanovništvo konto pravog stanja klime, dok, kroz to vrijeme, planet sve više i više upada u totalni toplinski slom, u nagli klimatski kolaps. Ne radi se samo o globalnom zatopljenju, da - Al Gore je bio u krivu, da – njegovi su podaci bili netočni, ali suprotno onom u što bi toliko mnogo njih željelo vjerovati. Ono, s čime smo suočeni, je eksponencijalno gore od svega, što je Mr. Gore otkrio. A ovaj apsurdno neprirodan događaj s Havaja je samo jedan primjer toga.

Idemo dati još jedan primjer. Iz strangesounds.org i drugih izvora ide ovo izvješće: "Vremenska anomalija: Vrlo neuobičajenih 20cm snijega na Aljasci, i lipanjski snijeg u nekim dijelovima Montane". Iz ovog izvješća: "Vrijeme je poludilo! I čini se sve hladnije. 2 anomalije u sezoni - slučajevi snijega prijavljeni su u Aljasci i Montani zadnjih dana (prije dva tjedna). Je li to znak mini ledenog doba?" Evo kako narativ postaje totalno apsurdan, a koliko samo komentara i dalje dobivamo na GeoengineeringWatch.org od ljudi, koji insistiraju da ulazimo u nadolazeće ledeno doba. Ne zato, jer imaju podatke s kojima bi opravdali svoju tvrdnju, ne zato, jer takav zaključak ima ikakvu poantu temeljenu na provjerenim konkretnim činjenicama, nego jednostavno zato, jer su vidjeli naslovnu vijest, koja im, pošto mrze Al Gorea, ima smisla. Sve dostupne činjenice s terena sasvim jasno prikazuju kako planet, ponavljam, upada u totalno toplinsko rasulo, što klimatski inženjering još dodatno spogoršava. A jedini razlog zašto ljudi skaču tako apsurdno zaključivati, kao "dolazi mini ledeno doba", jest tip tih kompletno inženjiranih događaja, kakve sam upravo iznio, putem, ponavljam, patentiranih procesa kemijske nukleacije leda za modifikaciju vremena.

Mentalitet stada

Neke od tih patenata imamo na GeoengineeringWatch.org. Odvojite vrijeme i proučite ih. Moramo se ostaviti naše tendencije da, kao vrsta, slijedimo mentalitet stada; jer nam to paše, lako je; zato, jer smo naučeni mrziti ljude poput Al Gorea, neizmjerno licemjerne "borce" za zaštitu okoline za koje, obzirom na stanje, uopće ne znam što bih rekao. Odbijam se čak rukovati s lokalnim (iz Sjeverne Kalifornije) stručnjacima za zaštitu okoliša, koje poznajem - neke čak prilično dobro - jer su izgubili svo moje poštovanje. Odbijam stisnuti njihove ruke i pretvarati se da je ono što rade ok, kad nije. Od Greenpeace do Sierra Club, WWF, Earthjustice i mnogih drugih i tog tzv. Marša za napredak (nabraja društva za zaštitu okoliša, divljih životinja i sl. iz te branše) znanosti. Koje neizmjerno licemjerje. Toliko se pojedinaca iz redova tih grupa ponaša kao mrzovoljno dijete iz vrtića – bez uvrede mališanima iz vrtića - u svojoj bezvoljnosti da pregledaju činjenice, koje se odnose na klimatski inženjering, što je isto ono za što optužuju druge da čine, kad ovi odbijaju pregledati konkretne činjenice o planetarnom toplinskom raspadu.

Totalno licemjerje. Nadam se da će ljudi iz tih grupa naći bar mrvicu časti i suočiti se s realnošću, jer u ovom trenutku ti ljudi i mnogi klimatolozi dupliraju laž negiranja klimatskog inženjeringa. Ne možeš imati legitimnu diskusiju o klimi, bez da prvenstveno ne diskutiraš o klimatskom inženjeringu, a znanstvenici i svi ti unutar znanstvenih krugova dupliraju laž, jer kad bi priznali da stvari stoje drugačije, priznali bi kako su bili u krivu ili da su, cijelo vrijeme, kriminalno lagali, jer su negirali ovaj problem. Razotkrivanje dolazi, na ovaj ili onaj način, a svi ti, unutar znanstvenih i krugova za zaštitu okoliša, bit će prisiljeni priznati kako su ili nezamislivo neuki, unutar sfere zvanja za koju tvrde da su stručnjaci, ili su lagali.

Nastavljamo. Kakva je stvarna cjelokupna slika konto svjetskih temperatura mora i tla? Prvo, dijelovi Montane, u kojima je pao snijeg, imali su temperaturu 40 stupnjeva nižu, nego dva dana prije snijega. Uzmite to u obzir. Udar vremenom - kemijskom nukleacijom leda za modifikaciju vremena. Naslovna vijesti, iz višestrukih izvora: "Evaluacija SAD klime za svibanj 2018e", "Vanjski pojas SADa imao je najtopliji svibanj ikad zabilježen."Još detalja o tome. Na svakodnevnoj bazi, bilo je više od 8.590 dnevnih temperatura, koje su postaje zabilježile kao rekord ili u ravni rekorda. To je 18 puta više od, otprilike, 460 hladnih dnevnih temperatura, koje su postaje zabilježile rekordnima kroz taj mjesec. A te su hladne temperature direktni rezultat vrlo tankog hladnog sloja na površini, kreiranog kemijskom nukleacijom leda, baš kao i što je bilo na Havajima, Aljasci i Montani, što sam upravo istaknuo. Nekoliko je dnevnih rekorda vrijedno pažnje, uključujući 38oC 28.svibnja u Minneapolisu, Minnesota - najranije ikad zabilježena takva temperatura.

Rekordno vruće bilo je i u dijelovima Aleutian Otoka na Aljasci, koje je upravo zadesio snijeg, je li tako? Ali mediji baš i ne izvještavaju nešto o ovom. Izvještavaju o hladnim anomalijama. Zašto? Ponavljam, da dohranjuju podijeljenost i zbunjenost stanovništva vezano za pravo stanje klimatskog kolapsa. Zadnja tvrdnja iz ovog izvješća: "Rekordni gubitak morskog leda, tijekom godine, u Bering i Chukchi moru, vjerojatno je doprinio vrućinama na Aljasci." Rekordno malo morskog leda. A za one - čujem od ljudi da se tvrdi kako, svaki tjedan, izvještavam o istim stvarima. To nije istina. Nikako nije istina. Ovo su sve nova izvješća. Sva su nova. I u potpunosti služe za shvaćanje kako ubrzavamo u kompletan kolaps, nekad gostoljubive biosfere kakvom smo je poznavali. Izvješće na izvješće na izvješće. I čak uz ta izvješća, tu su i verificirane, s terena, filmske snimke. Ne trebate vjerovati ničijem mišljenju, imate filmske snimke implozije kriosfere u filmovima, kao što je *Chasing ice*, ali i uz sve ove dokaze, ima ih još tako puno, (Chasing ice - je netko preveo "Na ledu" pa ga pod tim nazivom možete naći oneline) koji se dogmatično drže svog negiranja, i misle da dolazi ledeno doba.

Probudimo se! Moramo raskrinkati i zaustaviti klimatski inženjering

Shvatite - taj lažni narativ je točno takav, kakvim ga klimatski inženjeri žele. To je točno ono, što žele da javnost papagajski ponavlja, a papagajskim ponavljanjem tog narativa, pomažemo klimatskim inženjerima da prikriju svoje tragove,pomažemo im da postignu što žele postići. Pogledajte info s terena, shvatite da planet upada u vrlo skori klimatski kolaps, nikad viđenih vrućina, a klimatski inženjering još dodaje ulje na vatru. Moramo raskrinkati i zaustaviti klimatski inženjering. Nije on naš jedini problem, ni u kojem slučaju. Desetkovali smo planet, kako sam tvrdio i tvrdio. Molim vas nemojte me krivo citirati kao da sam rekao da je klimatski inženjering naš jedini problem. Nikad to nisam rekao. Trudim se prenijeti činjenice na način da se shvati cijela slika, što predstavlja jedinu šansu, koju imamo, da pridobijemo znanstvenu zajednicu da skupi hrabrosti, izađe iz sjene, i pridruži nam se u borbi raskrinkavanja i zaustavljanja klimatskog inženjeringa. Bez tog udruživanja različitih plemena, ili već, ne znam koju drugu riječ upotrijebiti u ovom momentu - različite frakcije možda. Bez tog ujedinjavanja, nemamo šanse zaustaviti ovaj put prema sigurnom, uskorom omnicidu.

Nastavljamo. Iz višestrukih izvora, ova vijest, naslova:"Sve intenzivnija suša u jugozapadu SADa". Sjetite se, klimatski inženjeri mogu "ugasiti" dotok vlage gdje god žele, kad god žele i na koliko god dugo žele. To je znanstveno provjerena činjenica. Ista se stvar dogodila zemljama na Bliskom istoku. Govorio sam i govorio o tome. Obustavili su im dotok vlage kako bi ih destabilizirali, što je dio plana pri osvajanju tih zemalja, preuzimanju uprave nad njima, instaliranju marionetske vlade i uzimanju njihovih prirodnih bogatstava. Iz ovog izvješća: "Dosta SAD jugozapada ide prema ljetu u agoniji dugih i čak još žešćih suša. Temperature su u 2018, u većem dijelu regije bile znatno iznad normale, dočim je količina kiše i snijega na planinama bila znatno ispod normale - za vrijedne farmere i vatrogasce, koji se nose sa šumskim požarima - ovo je recept za katastrofu."

Druga naslovna vijest: "Revizija zakona o vodi Denverskog sveučilišta: Kriza visoravni - gubitak najvećeg američkog akvifera Ogallale". Predio visoravni, gdje se (akvifer - podzemi sloj poroznih stijena, koje skupljaju, čiste i nose veće količine vode) u Americi uzgajaju žitarice - poznat kao Američka žitnica - u potpunosti ovisi o Ogallala akviferu. No, dugoročno neodrživo iskorištavanje akvifera..“ Opet, industrijsko društvo, militarizirano društvo, kompletno je neodrživo, nikad nije bilo održivo. Gdje je uvažavanje toga od strane znanstvene zajednice i službenih izvora? Ukoro ćemo, na teži način, saznati točno koliko je ta izjava istinita. Neodrživo.

Nastavljamo iz ovog izvješća: "Neodrživo iskorištavanje akvifera prisiljava države u regiji da se suoče s mogućom regionalnom ekonomskom katastrofom. Dok se države na visoravni približavaju ivici velike krize, Ogallala akvifer nosi nevjerojatnu jednu šestinu ukupne svjetske proizvodnje žitarica i već je dugo esencijalna komponenta američke poljoprivrede. Regija visoravni, gdje je akvifer, se oslanja na akvifer za rezidencijalne i industrijske potrebe, ali voda akvifera se prvenstveno koristi za navodnjavanje u poljoprivredi. Poljoprivredna potražnja za Ogallala vodom u regiji je ogromna, uz što je akvifer, načelno, odgovoran za 30% ukupnog navodnjavanja u SAD. Ogallala akvifer već dugo nije u stanju pokriti takvu poljoprivrednu potražnju, obzirom se akvifer puni mnogo sporije, nego što se voda (iz njega) povlači. Bez Ogallale, značajni udio poljoprivrede i srodnih poslova visoravni, su u potpunosti neodrživi,". Kao što govorim, općenito, svugdje. Industrijalistička, militarizirana civilizacija - totalno je neodrživa. Izvješće nastavlja:"što bi moglo..“ I eve te te riječi, koju vidim u toliko mnogo izvješća.

Pokušavam ukazivati na to. "Moglo bi", "može", "možda će". Nema tu "moglo bi", "može", "možda će". Upravo se događa. Izvješće kaže: "Moglo bi ugroziti opstanak svih gradova, čija ekonomija ovisi o crpljenju vode iz akvifera." Ako se akvifer isuši, nema tu "moglo bi", "može", "možda će“ – gotovo je s tim gradovima. Gotovo je s poljoprivredom. Nema tu "ako", vezano za rečeno. Zadnja izjava izvješća:"Imamo i globalne implikacije, obzirom regija proizvodi šestinu svjetskih žitarica." I kažem, još jednom: klimatski inženjeri kontroliraju tijek vode. U potpunosti su poremetili cijeli svjetski klimatski sistem. Nikad nismo bili u ovakvoj situaciji. A kako više sprejaju, tako se sistem više uništava.

Padavine su toksične. Ne radi se o špekulaciji, pretpostavki ili hipotezi. Laboratorijski nalazi, diljem svijeta, to dokazuju. Nalazi pokazuju da su padavine pune toksičnih teških metala, kao što je aluminij, barij itd., a znamo da ti metali pogađaju korijenske sisteme, zemlju, mikrobe u zemlji, i devastiraju biosferu sa svih mogućih strana, dodatno gušeći svjetsku poljoprivrednu proizvodnju, uništavaju ozonski omotač...mogu nabrajati i nabrajati. Ponavljam, najveća moguća, trenutno najveća prijetnja, s kojom smo kolektivno suočeni, izuzev nuklearne kataklizme, jest klimatski inženjering. Svaki naš udisaj, zalogaj, sve - je kontaminirano klimatskim inženjeringom.

Ajmo dalje, na još naslova, iz višestrukih izvora. Šta se još događa diljem svijeta što dodatno razjašnjuje pravo stanje biosfere, što poništava lažni narativ, koji sam okvirno opisao ranije u ovoj emisiji. Evo podataka s terena, koje možete vidjeti, na snimkama, svojim vlastitim očima, ako gledate dokumentarce, nagrađene dokumentarce, nepolitične dokumentarce, kao što je "Chasing Ice", koji se može pogledati (Chasing Ice - netko je preveo "Na ledu" pa se i pod tim imenom može naći online) oline za oko 3$. Ako ne vjerujete onom, što možete vidjeti svojim vlastitim očima, nema ništa, što bih ja mogao učiniti da vas uvjerim u istinu. Ništa. Ponavljam, iz višestrukih izvora, evo ove naslovne vijesti:"Antarktički se led topi brže, no ikad - pokazuju studije." Točno ono, što govorimo, već skoro 10 godina, na GeoengineeringWatch.org, što sam ja tvrdio mnogo godina prije osnutka naše web stranice. Stvari su puno gore, puno gore, nego što nam je rečeno.

Istina se više ne može kriti

Sad, jer se više ne može sakrivati, vidimo i priznavanje stanja. Iz ovog izvješća:"Brzina topljenja leda se u zadnjih 5 godina utrostručila (300% je brža) i može, ukoliko se hitno ne poduzmu mjere, prouzrokovati drastično dizanje nivoa mora". Koje su to hitne mjere, koje naše vlade poduzimaju - one, kojima skrivaju problem, a ne one s kojima ga pokušavaju riješiti, popraviti, ne one za opće dobro. Klimatski inženjering. Skrivanje problema u pokušaju održavanja rutine. Duplaju klimatski inženjering. O tome se radi na svakoj klimatskoj konferenciji. O tome se radi na, za javnost, zatvorenim vijećanjima. Ne radi se o pokušajima suzbijanja štete nanešene planetu, nego o pokušajima da se ta šteta sakrije s klimatskim inženjeringom, koji se, ujedno, koristi i kao oružje. Klimatsko oružje. I biološko oružje, zbog toksičnih padavina. Izvješće nastavlja: "Led na Antarktici se topi rekordnom brzinom, a daljnje dizanje razine mora *bi moglo* (Evo opet te riječi) imati katastrofalne posljedice za gradove diljem svijeta, po dvije nove studije."

Mislim, trebaju li nam znanstvenici da nam, nakon godina studiranja, kažu - da, led se topi, spaja se s morem, nivo oceana se diže, to će potopiti priobalne gradove i staništa i to 'bi moglo' biti loše? Trebamo li legije znanstvenika da nam govore kako će se stvari odvijati po tako jednostavnom scenariju? Apsurdno. Bog znanosti je postao obožavanje apsurdnosti. Naša je populacija izdresirana da obožava te tzv. znanstvenike. Nastavljamo. "Izvješće znanstvenika iz UK i SADa otkrilo je da se stopa topljenja leda uvećala za 300% u zadnjih 5 godina i da led sad nestaje brže, nego što je ikad prije zabilježeno. Druga studija, isto publicirana u Nature, upozorava kako ponestaje vremena za spasiti Antarktiku i njen unikatni ekosistem - uz potencijalno kobne posljedice za svijet." Nema "potencijalno"; kad izgubimo polove, izgubit ćemo planet. U tom smjeru idemo, jer kad je albedo izgubljen, refleksivnost izgubljena, dogodit će se masivne ekspulzije metana. Nekad (albedo - omjer reflektirane i apsorbirane svjetlosti, ekspulzija - izgon, izbacivanje) smrznuti depoziti metana se otapaju i eksplodiraju u atmosferu na nebrojeno mnogo lokacija na zemlji i morskom tlu. Taj metan migrira u atmosferu i prekriva planet, kao sloj stakla. Toplina ulazi unutra, ali ne izlazi van. To prouzrokuje da niske noćne temperature rastu dva puta brže od najviših dnevnih. Klimatski inženjering, kako sam rekao toliko mnogo puta, još podstiče cjelokupni proces. Više o metan - apokaliptičnom scenariju u sljedećoj emisiji.

Nastavljamo s vijestima o zbivanjima na polovima. Još jedna potvrda informacija, koje sam upravo pokrio, vezano za Anatarktiku. Ovo je iz livescience.com, ovo novo izvješće: "Antarktika se rastapa: Više od 3 milijarde tona leda nestalo od 1992." Još naslova na istu temu. Iz Bloomberg ovo izvješće: "New York, Boston postavili rekord obalnog poplavljivanja", "New York i Boston doživjeli su rekordan broj dana s poplavljenim obalama u prošloj godini". Kako da se to ne dogodi? Kad se kriosfera, depoziti leda planete, topi i stapa s oceanom - nivo oceana se mora dizati. Kako se težina leda izgubila s te mase zemlje, Antarktika, Grenland, dolazi do odbijanja glečera. Te se zemljine mase počinju uzdizati, jer su izgubile svoju težinu, što dodatno premješta još više oceana, izazivajući još jače dizanje razine mora. Imamo toplinsku ekspanziju.

Planet pred nama implodira, a ljudska je priroda isklesana, najčešće, na takav način da ignorira prijetnje šireg konteksta

Kako se oceani zagrijavaju, tako povećavaju volumen, izazivajući još jače dizanje nivoa mora. Jednadžba je, gledajući iz svih smjerova, nelinearna. Suočeni smo s neodgodivim, uskorim kataklizmama na različitim frontovima i, iako su ovi podaci strašni, izdržite sa mnom do kraja ovog emitiranja, kad ću dati specifične instrukcije kako vi možete pomoći, a dio pomaganja je suočavanje s realnošću. A ne ufurati se u vijesti - koje vam govore priče, koje nemaju veze sa širom slikom - samo da bi se osjećali dobro. To nam neće pomoći promijeniti smjer. Jedino ako se direkt suočimo s istinom, što btw, a kako sam govorio i govorio, je psihološko obilježje zdravog intelekta, voljno da se direktno suoči s istinom. Budite takvi. Odlučite biti takva osoba, koja će se konkretno suočiti s istinom i koja će odraditi svoj dio, za opće dobro, da nam pomogne promijeniti smjer.

Još naslova. Ekstremo vrijeme u Engleskoj: "UK vremenska prognoza:Opasna za život, brutalna atlantska oluja razbit će Englesku u 24 sata."," Brutalna altantska oluja poharat će Engleskom kasnije ovog vikenda, donoseći fatalni zastoj prekrasnog ljetnog vremena." A tako vremenska prognoza, btw, zove rekordnu vrućinu - prekrasno ljetno vrijeme. Kad je hladno, čujete ih kako spominju "ubojito hladno“, ali rijetko čujemo takav opis vrućina, koje, u stvari, prouzrokuju puno veći mortalitet, koji stalno raste. Vlaga je potrebna za kemijsku nukleaciju da bi se rashladilo tamo, gdje dominiraju rekordne vrućine. Stalno to ponavljam i ponavljam i ponavljam. Sve češće i češće ćemo to viđati, obzirom klimatski inženjeri manipuliraju atmosfersku vlagu do raznih lokacija ne bi li izazvali vremenske udare rashlađenja kemijskom nukleacijom leda, što izaziva ogromne štete, često u obliku masivne tuče. Iz watchers.news: "Rekordna kiša opet pogodila Francusku, Pariz oborio rekord u padavinama postavljen 1960." Ekstrema će i dalje biti, i to sve više i češće, na nebrojenim frontovima.

Vraćam se na još jedan naslov iz UK: "Ekološka apokalipsa nadvila se nad Velikom Britanijom". Ne radi se samo o Velikoj Britanij. Isto se događa diljem svijeta. Diljem svijeta, dok su ljudi zaokupljeni svojim mobitelima i svim mogućim oblicima odvlačenja pažnje. Planet pred nama implodira, a ljudska je priroda isklesana, najčešće, na takav način da ignorira prijetnje šireg konteksta. Nije to ništa novo. Flour, aluminij, toksična hrana, sve toksično... Programiranje društva je pogoršalo takvo stanje, no tako je to već jako dugo. Sjetimo se izreke: "Neron je svirao, dok Rim gori“, što se upravo sad događa, i svjetskih je razmjera.

Još jedna naslovna vijest, iz Colorado ABC news, channel 5: "Povijesna olujna tuča pogodila El Paso okrug, Colorado". Zašto imamo toliko mnogo užasno štetnih olujnih tuča bez presedana? Kemijska nukleacija leda za modifikaciju vremena. Otiđite na GeoengineeringWatch.org i potražite to, ili, jednostavno, otiđite na tražilicu i utipkajte GeoengineeringWatch.org + kemijska nukleacija leda ili inženjirana zima. Naći ćete puno članaka. Pokrili smo to i pokrili i pokrili s patentima, snimkama, fotografijama nikad viđenih posljedica kemijske nukleacije leda, počevši od ogromnih, okruglih, 35kg teških gromada leda, koje su isplivale na obalama velikih jezera ili oceana diljem svijeta, i voda, koje su daleko od smrzavanja. Kako se to odigra(lo)? Kemijskom nukleacijom leda za modifikaciju vremena. Naime, ista se stvar događa s tim olujnim tučama. Nukleiraju vlagu da bi kreirali hladan gusti sloj, koji se spušta na zemlju, no radeći tako, prouzrokuju proces u kojem nukleacija leda započinje puno ranije i stvara (led) puno brže, stoga kreira masivne manifestacije smrznutih padavina, masivne olujne tuče itd. Pokrili smo tu temu i pokrivali. Potražite na našoj web stranici - olujne tuče. Naći ćete podatke o tome.

Znanstvenici apsolutni beskičmenjaci i kukavice u medijima

Što se još događa diljem svijeta? Drveće umire. Pričao sam o tome i pričao. Imamo novo izvješće, kojeg su mnogi, možda, već vidjeli, ali, navjerojatnije, mnogi za ovo nisu čuli. "Gigantska afrička baobab drveća, nakon tisuća godina, odjednom umrla." Biosfera umire, a ona su kanarinci u rudniku ugljena. "Smrt 9 od 13 drevnih baobab drveta, prirodnih znamenitosti, povezana s klimatskim promjenama, kažu istraživači". Ovdje opet imamo izdaju znanstvene zajednice, koja ne priznaje postojanje klimatskog inženjeringa, koja ne priznaje postojanje toksične kiše, koja po svemu pada, ubija organizme, kao što su drveća, od korijena prema gore, uništava ozonski omotač, što prži organizme kao što su drveća, odozgo prema dole. Nema ništa o tome od znanstvene zajednice. Izvješće navodi:"Neka su, od afričkih najstarijih i najvećih baobab drveća, naglo umrla, skroz ili djelomično, tijekom zadnjeg desetljeća, po riječima znanstvenika. Drveće, staro između 1100 i 2500 godina i, u nekim slučajevima, široko koliko je autobus dugačak, moguće (Moguće", možda će",mogla bi". Ovo je ista vrsta izdaje znanstvene zajednice) je postalo žrtva klimatskih promjena, špekulirao je tim"(znanstvenika).

Toliko je mnogo znanstvenika nevoljno reći istinu, jer kad bi se usudili, prestalo bi se publicirati njihove radove. Njihove konstatacije ne bi bile publicirane od strane medija, kojima upravlja struktura moći. Ali ova paradigma se mora promijeniti.A konto izdaje, ne samo da su znanstvenici izdali čovječanstvo i sav život na Zemlji, nego, još konkretnije, oni u medijima. Apsolutni beskičmenjaci i kukavice u medijima, koji, da bi sačuvali svoje plaće i penzije, neće publicirati nikog, tko se usudi reći istinu. Čak što više, marginalizirat će takvu osobu. Strašno brzo nam ponestaje vremena. Ako ste dio medija, pogledajte se u ogledalo i pitajte se zašto ste ovdje? Pokažite spremnost za reći istinu ili budite spremni dobiti otkaz pokušavajući. Zadnja izjava iz izvješća o baobab drveću u Africi: "Dok razlog za odumiranje ostaje nejasan, istraživači "sumnjaju" kako je propast monumentalnog baobab drveća MOŽDA povezan, makar djelomično, s izrazitim promjenama klimatskih uvjeta, koje, posebno, utječu na južnu Afriku." Južna Afrika podnosi manipulaciju klime već puno deseteljeća, što baca zemlje na koljena pa su prisiljene dozvoliti SADu da ih okupira. SAD vojska je okupirala više od 150 zemalja diljem svijeta. Imperij. Imperij. Imperij, i vrijeme korišteno kao oružje. Ponavaljam, ovi istraživači nisu konkretno govorili o istini, samo su aludirali na nju.

Nastavljamo. Iz UK independent ovo novo izvješće: "Svjetska obskrba povrćem mogla bi naglo opasti za trećinu, zbog klimatskih promjena, kaže studija". "Mogla bi", "mogla bi", "moguće", možda će"; nikad ništa definitivno od znanstvene zajednice. Zašto ne? Zato jer struktura moći i mediji pod njenom upravom to neće dozvoliti. Jer biti definitivan, reći istinu, potpunu istinu, može prouzrokovati da se stanovništvo probudi prije, nego kad bi struktura moći bila spremna da se ono probudi. Stoga - "moglo bi", "moguće", "možda će", "jednog dana", "daleko" - koristi se takav tip izraza, što održava stanovništvo uspavanim, stanovništvo, koje, ako bude ili dok ne bude prisiljeno suočiti se s realnošću - što ubrzo dolazi - odbija suočavanje s realnošću, za sada. Iz ovog izvješća: "Svjetska opskrba povrćem (Evo opet te riječi) MOGLA BI opasti za više od trećine do 2050e, ukoliko se ne poduzmu hitne mjere u borbi protiv klimatskih promjena''. Opet, nema spominjanja klimatskog inženjeringa i svih efekata, koje prouzrokuje, o čemu sam već govorio.

Nema "moglo bi","moguće je", "možda će", nema 2050. Ako se ovako nastavi, matematički govoreći, tekućim trajektorijama, ako još ne ubrzaju, a ubrzavaju, nas neć biti 2050. Ili 2040. Ili vjerojatno (trajektorija - krivulja, putanja, staza gibanja tijela u prostoru) 2030 ili čak i mnogo ranije. Naša trenutna paradigma, biosfera, sposobnost planeta da podržava život, svakim danom sve više implodira. Ne zanima me tko to ne vjeruje. Ne zanima me tko okrene očima i otiđe. Zapamtit ćete što se tvrdilo u ovoj reportaži i uskoro ćete biti prisiljeni suočiti se s time. A što prije promijenimo smjer, kolektivno, to možemo imati više šanse za spasiti nešto Zemljinog sistema za podržavanje života. Zadnja izjava iz ovog izvješća: "Hitne se mjere moraju poduzeti, uključujući rad na povećanju otpornosti poljoprivrednog sektora na promjene u okolišu. To mora biti prioritet vlada diljem svijeta". Ne, nikakva količina povećanja otpornosti poljoprivrednih usjeva neće pomoći na planetu, koji ne podržava život. Točka. Nešto za imati na umu.

Još jedan naslov, iz insideclimatenews.org, ovo izvješće: "Klimatske promjene BI MOGLE (Evo opet te riječi) dovesti do značanog propadanja usjeva u najvećim svjetskim kukuruznim regijama". To se već događa. Nije da se tek nazire. Već je tu. Iz višestrukih izvora: "Nedavne suše u Australiji MOŽDA su ("Možda", "moglo bi", "moguće", "možda će". Stalno iznova vidimo te riječi) najgore u 800 godina." I uvijek daju neki datum za koji špekuliraju da se tad to nešto već dogodilo, jer onda ljudi misle: O, to mogu biti prirodne pojave, možda je samo ciklus. Nema ništa prirodnog u onom, što smo napravili od planeta. Ništa. Desetkovali smo planet za geološki tren oka. Ljudi umiru. To je prirodno. Ako ih gurneš s litice, umiru brže. Nema ništa prirodnog u tome. Gurnuli smo naš planet s litice.

Još jedan naslov: "Prognoza za hipoksičnu (mrtvu) zonu Meksičkog zaljeva - povećanje na preko 17.000 kvadratnih kilometara. Lipanjska prognoza 2018e za veličinu hipoksične zone (to je s malo ili skroz bez kisika mrtva zona), znane i kao mrtva zona sjevernog dijela Meksičkog zaljeva, za kraj lipnja 2018e jest da će prekrivati 17.250km2." Mrtvi ocean. Oceani umiru diljem svijeta. Postaju hipoksični i anoksični. Malo ili ništa kisika. Oceani umiru. Oceani umru, mi umremo. Ovo je novo izvješće. Novo izvješće. Svi naslovi, koje ovdje navodim su nova izvješća. Shvatite, ubrzava, neće se moći još dugo sakriti. Poanta, koju naglašavam s ovim naslovnim vijestima jest da - dok nama pokazuju besmisleni teatar, besmisleni politički teatar, planet nam implodira pred nosom. Nastavljam. Novi naslov, iz fizz.org i drugih izvora:"Identificirano još uzročnika deoksigenacije oceana", "Mjerenja, kao i izračuni modelima, ujedinačeno pokazuju kako se zalihe kisika u oceanima ubrzano smanjuju. Iako, modeli podcjenjuju to smanjenje, znakovito predstavljajući ovo predviđanje problemom budućnosti." Opet i opet ista priča. Puno je gore, nego što nam govore. Mnogo gore, na svakom frontu. Zašto? Da bi se stanovništvo zadržalo unutar njihovih mjehurića poricanja, do zadnjeg mogućeg trenutka.

Ukoliko se stanovništvo ne probudi, ne počne držati svoje izabrane dužnosnike, dužnosnike iz ministarstava i agencija, medijske lažove, lažove znanstvene zajednice, odgovornima, pravno i moralno, i promijeniti smjer iz trenutne trajektorije sigurnog uskorog omnicida - struktura moći ne želi da se stanovništvo probudi, prije, no što oni budu spremni za njihovo buđenje, prije nego što su gotovi s pripremama za finalni kolaps. Moramo ih zaustaviti i poraziti. Moramo, kolektivno, pomoći da se mase probude. Više o tome kako pomoći na kraju ovog emitiranja, ali finalni zaključak ovog emitiranja - stvaranje zona u oceanima s malo ili ništa kisika pojačava se zagrijavanjem oceana i, ovo je bitno, mijenjanjem obrazaca globalne oceanske cirkulacije, globalnih oceanskih struja.

Zapamtite ovo: mijenjanje oceanskih struja je direktno povezano s promjenom strujanja vjetrova, što je, zatim, direktno povezano s tekućim ludilom globalnog klimatskog inženjeringa, koje mijenja gornje zračne struje, što mijenja oceanske struje. Iz nebrojeno mnogo smjerova, klimatski inženjering zabija posljednje čavle u naš kolektivni lijes. Mora biti razotkriven i zaustavljen.

Vezano za rečeno, još jedan aspekt klimatskog inženjeringa – uz novu studiju, koja potvrđuje zaključke, koje smo prethodno iznijeli na GeoengineeringWatch.org, razmotrite ovu naslovnu vijest iz višestrukih izvora:"Nevidljivi talog na moru snižava izmjenu CO2 sa zrakom do kojih 50%. Znanstvenici kažu kako ovo otkriće ima itekavku težinu za predviđanje buduće klime. Nevidljivi sloj taloga na morskoj površini može smanjiti izmjenu ugljičnog dioksida između atmosfere i oceana do 50%, otkrili su znanstvenici. Timovi iz Državnog Istraživačkoj Vijeća za Zaštitu Okoliša identificiali su, što zovu, efekt surfaktanta između različitih morskih voda u stvarnom vremenu. Otkrili su da surfaktant može smanjiti izmjenu ugljičnog dioksida za do 50%.“ Pratite me kroz ovu jednadžbu. Surfaktanti djeluju na molekularnu površinsku napetost vode i kako se ona ponaša. Stvara se efekt pjene, vrlo sličan sapunici. Koliko često, u zadnje vrijeme, vidimo zapjenjeno otjecanje kiše ili masivnu zapjenjenost oceana? Surfaktanti su dio disperzije materijala klimatskog inženjeringa.

Smrtonosne nano čestice

Razmotrite ovaj izravan citat American Elements Korporacije, za koju se vjeruje da je glavni dobavljač materijala za tekuće operacije klimatskog inženjeringa. S njihove web stranice: "Nano čestice aluminija dostupne su, od strane American Elements Korporacije, kao disperzija, putem American Elements odijeljenja za proizvodnju nano fluida. Nano fluidi su suspenzija nano čestica u otopini surfaktanata". Dio su miksa disperzije za sprejanje, sprejani su kao pokrivač po cijelom planetu, nad oceanima. Sad znamo, iz recenzirane studije, da ove operacije ne uništavaju samo ozonski omotač, remete hidrološki ciklus, kontaminiraju cijeli planet i svaki naš udisaj, nego i smanjuju sposobnost oceana da absorbira ugljik, stoga još jače potiču nakupljanje ugljičnog dioksida u atmosferi, stoga još jače podstiču planetarno toplinsko urušavanje. Iz nebrojeno mnogo smjerova, klimatski inženjering poteže omču oko našeg kolektivnog vrata.

Na istu temu slijedi ova naslovna vijest iz theconversation.com i drugih izvora: "Sve više smrti i bolesti od udisanja prašine iz zraka: nedovoljno proučeno djelovanje klimatskih promjena". Opet nema spomena slonovskog aerosolnog raspršivanja klimatskog inženjeringa po nebu. Naše nebo tako često izgleda kao nešto s neke druge planete, nešto iz znanstveno-fantastičnog filma, a opet, živimo u društu; što je najalarmantnije od svega, čak i više alarmantno od klinički lude strukture moći; čije se stanovništvo čini krajnje nesvjesno nezamislivih prijetnji, čije se manifestacije toliko jasno vide iznad njihovih glava. I ignoriraju svoj smisao za razum, odbijaju istražiti, i odbijaju, za sada, prihvatiti ovu prijetnju. Koliko materijala treba da se zakloni nebo od obzora do obzora? Govorimo o - javno izjavljeno pred kamerama - desecima milijuna tona aluminija, specifično, godišnje raspršenog. Javno izjavljeno. Ovo je napad, sa svih strana, na sav život na Zemlji, uključujući i na našu vrstu. Ništa manje.

Još jedan naslov iz višestrukih izvora: "Zagađenost zraka u Indiji je sad toliko velika da je, doslovno, nemjerljiva." Ljudi umiru diljem svijeta, ali ne govorim da je klimatski inženjering jedini izvor zagađenja. Naravno da nije. Ali govorim da, kad uzmemo u obzir sve unazađujuće efekte klimatskog inženjeringa, zajedno s direktnim raspršivanjem izuzetno toksičnih čestica po nebu diljem svijeta, on je itekako najveći dio jednadžbe. Najveći najsmrtonosniji dio jednadžbe. Najveća moguća prijetnja s kojom smo suočeni, ranga nuklearne kataklizme. Iz ovog izvješća: "Zrak, toksičniji od onog što se može izmjeriti uređajima za kontrolu čistoće zraka, prekrio je ovog tjedna Indiju." Nije samo Indiju. Cijeli svijet je.

Što bi još moglo biti u našem zraku. Razmotrite ovaj novi naslov: "U strahu o bolesti X – zastrašujući novi soj ptičje gripe, koji ubija više od trećine zaraženih, otkriven u Kini u vrijeme strahovanja od nove svjetske pandemije." Oni na poziciji moći, mogu pustiti (u opticaj) patogene kad god žele. Opet citiram snimljenu izjavu bivšeg državnog znanstvenika, Ken Caldeira - možete to pronaći na GeoengineeringWatch.org - evo sad ovdje njegovim riječima: "Njegov je posao za našu vladu bio da dizajnira patogene, koji se mogu sijati u oblake kako bi inficirali stanovništvo ispod." Ako mislite da vaša vlada ne bi nikad provodila biološko ratovanje protiv nevinih civila, niste istražili stvar. Već sam ovo pokrio u prethodnom emitiranju s dokumentiranim povijesnim podacima.

Još jedno novo izvješće o implodirajućoj biosferi naslova: "Kriminal nad prirodom“, elaborat doktora Andrewa Glicksona. Naslov: "Izdaja budućnosti, prekretnica Zemljine klime". Nemam vremena pokriti ovo izvješće, ali ohrabrujem ljude da ga potraže, nađu kontakt doktora Glicksona i pitaju ga: "Zašto?" ili "Kako može opravdati to, što nije spomenuo klimatski inženjering kao dio jednadžbe?". Totalna laž ili previd. Potražite i ostale znanstvenike, koji izvještavaju o klimi i suprotstavite im se - mirno, ali s kredibilitetom, u smislu kako, uopće, mogu smatrati svoja izvješća validnima, kad su izostavili najveći mogući faktor remećenja klime? Opet, gdje se spominje klimatski inženjering u ovom ili drugim izvješćima? Nigdje. Najkobnija trenutačna prijetnja s kojom smo suočeni, ranga nuklearne katastrofe, izuzetno toksično i nezamislivo destruktivni globalni programi klimatske intervencije - niti riječi. Kako stvari mogu biti tako loše? Kako je moguće da smo tako jako stjerani u kut, iz kojeg nema povratka? Zato, jer se je jako malo ljudi voljno suočiti s realnošću i odraditi svoj dio. Za sada. Ljudska sklonost ka takvom ponašanju se mora promijeniti.

Vezano na temu, ovo novo izvješće iz višestrukih izvora: "Ljudi idu linijom manjeg otpora". Mali isječak iz ovog izvješća, samo da naglasim poantu: "Količina truda, potrebna za nešto napraviti, djeluje na to što mislimo da vidimo, pronalazi nova UCL studija, sugerirajući kako smo skloni percipirati ono zahtjevnije manje privlačnim."... Pa ga, stoga, ignoriramo. Eto, što (si) je napravila ljudska vrsta. Ovi, na poziciji moći, ne bi mogli raditi to, što rade, bez da velika većina stanovništva nije tako voljna ignorirati realnost, sve dok ne bude bila prislijena součiti se s njom. A to se vrijeme približava. Još jedan naslov: "Radioaktivni otpad iz 3 nuklearne eksplozije curi u Tihi ocean, zbog toga što pojačana betonska kupola, koju je SAD vojska izgradila na jednom otoku da ga tamo sprema, nestaje pod morem". Još znakova ludila, koji su sad promolili glavu. Još nuklearnog otpada, koji nije osiguran. Najveći mogući zagađivač planeta - je SAD vojska.

Postoje pitanja, koja sam želio pokriti ovdje, ali ne stignem, jer nema dovoljno vremena u ovom, u živo emitiranju, ali pokušat ću nastaviti u nadolazećim tjednima. Jednostavno, trudim se posložiti dovoljno kockica, tako da shvatimo kuda smo se uputili. To, gdje smo se uputili, nije neko mjesto, gdje bi, kolektivno, željeli biti. Uputili smo se prema mjestu iz kojeg nema povratka. Niti za našu vrstu niti za sav život na Zemlji, unutar vremenskog okvira koji bi nam nešto značio. Pričamo o ekvilibrijskom
(ekvilibrij - ravnoteža, ekvilibrijski - onaj, koji dovodi do ravnoteže) periodu, koji može trajati desetine miliona godina.

Sastanak Bildeberg grupe i licemjerni Trump

Podsjetnik – dok pokušavam zaokružiti priču, a postoje vijesti koje sam izostavio, koje nemam vremena pokriti, pokušat ću ih obraditi sljedeći tjedan – kolaps biosfere. Slušajte, u tome je suština stvari. Iznova i iznova želim to govoriti, jer mora se shvatiti. Kolaps biosfere triger je sigurnog kolapsa ekonomije. Ne postoji druga mogućnost. Industrijsko, vojno društvo nikad nije bilo održivo. Kolaps, koji, posljedično, izaziva očajničke poteze i nekontroliranu agresiju strukture moći. Čak i tzv. vjerski vođe, kao Lindsey Graham, sad traže dozvolu za rat kako bi se napale zemlje, kao što je Sjeverna Koreja. Totalno nemoralno i licemjerno ponašanje u tzv. spiritualnim krugovima, u tzv. društvima za zaštitu okoliša.

Tako ih je malo voljno počistiti očale; kojima gledaju svijet, voljno napustiti vlastite ideologije, predrasude i pristranosti, i primitivno plemensko ponašanje; da bi stavili fokus na ono, što mi moramo, kao vrsta, učiniti da preživimo blisku budućnost. Stoga, kad je struktura moći očajna, što radi? Globalni konflikt je njena konačna opcija. Pričao sam o tome i pričao i pričao. Imamo ovu naslovnu vijest iz višestrukih izvora:"Saudijska koalicija bombardirala Centar za suzbijanje kolere u Jemenu". Masivne ljudske katastrofe se tamo odvijaju. Humanitarne katastrofe. Jemenci bivaju masakrirani oružjem, koje je isporučeno od strane SAD i UK.

Još važnije od ovog - nakon sastanka Bilderberg grupe, sastanka globalne elite, dan nakon sastanka - Izrael uručuje pozive rezervistima, pripremajući se za što? Zapitajmo se. Najvjerojatnije će biti još lažiranih napada (pod lažnim zastavama) u Siriji, moguće kao još kemijskih napada isceniranih od strane Zapadne vojne sile. Napada, koji će se, najvjerojatnije, iskoristiti kao opravdanje za još agresije od strane zapadnog, vojno-industrijskog kompleksa. Očajnički pohod za totalnom kontrolom nad preostalim prirodnim bogatstvima (resursima). Trump je izjavio ovo, totalno licemjerje: "Svatko može objaviti rat, ali samo oni najhrabriji mogu objaviti mir." Totalno licemjerje. Mr. Trump, nemate pravo izjavljivati takvo što niti je imao pravo to izjavljivati Mr. Obama niti Mr. Bush niti Mr. Clinton. Ti ljudi, koji su dio strukture moći, nemaju prava davati takve izjave. Nitko od njih. Marionete strukture moći. Ništa više.

Tijekom moje 15godišnje borbe da raskrinkam i zaustavim globalno ludilo klimatskog inženjeringa, komunicirao sam s mnogo potencijalno važnim pojedincima, znakovito čuvenim u mnogim sferama društva. Oni znaju koji su. Osobno na vas apeliram da učinite da se čuje vaš glas u ovoj epskoj bitci za opće dobro, dok to, još uvijek, može nešto promijeniti. Zadnjih sam se 15 godina našao s brojnim izabranim dužnosnicima, uključujući i osobni sastanak sa zamjenikom kalifornijskog guvernera, Gavin Newsonom.

Još nisam vidio ni privid časti ili hrabrosti iz redova naših kupljenih i plaćenih tzv. izabranih dužnosnika. Ako mislimo imati bilo kakvu šansu u raskrinkavanju i zaustavljanju klimatskog inženjeringa i brojnih drugih konvergirajućih katastrofa, na nama je. Mi smo oni, koje smo čekali. Mi moramo iskoristiti svaki dan, u ovoj kritičnoj bitci, da alarmiramo ljude. Ne postoji srebrni metak, koji može srediti ono, s čim smo kolektivno suočeni, ali to nas ne bi smjelo, ne smije nas odvratiti od ispunjavanja naše dužnosti da odradimo vlastiti dio za opće dobro, nevezano kolike su male šanse da uspijemo. Posjetite naslovnicu GeoengineeringWatch.org za detaljne instrukcije o tome kako vi možete pomoći preokrenuti  tijek rata.

Svaki je dan bitan, Dane Wigington

Linkovi:

Bivši CIA dužnosnik o ilegalnim pritvorima i mučenju - http://www.johnkiriakou.com/about/whistleblower-consequences/

Od 15000 medija do 5 - https://www.reuters.com/article/us-time-warner-m-a-at-t/att-wins-court-approval-to-buy-time-warner-over-trump-opposition-idUSKBN1J82QX?il=0

Suočeni s užasnom budućnosti - https://www.zerohedge.com/news/2018-06-09/facing-horrible-future

Cjepiva I nepolodnost – studija - https://healthimpactnews.com/2018/study-hpv-gardasil-vaccine-linked-to-decline-in-fertility-rates-in-u-s-women-aged-25-29/

Anthony Bourdain optužio svijet, zbog nasilja nad Palestincima, nakon toga, pronađen mrtav https://www.democracynow.org/2018/6/8/after_trip_to_gaza_anthony_bourdain

Havaji; nakon erupcije vulkana pala smrznutakiša I led - https://www.express.co.uk/news/world/971913/Hawaii-volcano-eruption-freezing-rain-Kilauea

Lipanjska anomalija – 20 cm snijega u Aljaski I Montani - http://strangesounds.org/2018/06/weather-anomaly-very-unusual-8-inches-of-snow-in-glennallen-alaska-and-june-snow-at-showdown-and-other-parts-of-montana.html

Evaluacija klime za svibanj 2018 - https://www.ncei.noaa.gov/news/national-climate-201805

Sve intenzivnija suša u sjeverozapadu Amerike - https://earthobservatory.nasa.gov/IOTD/view.php?id=92274

Gubitak najvećeg američkoga kvifera - https://news.mikecallicrate.com/university-of-denver-water-law-review-crisis-on-the-high-plains-the-loss-of-americas-largest-aquifer-the-ogallala/

Antarktički led se topi brže, no ikad – studija - https://www.theguardian.com/environment/2018/jun/13/antarctic-ice-melting-faster-than-ever-studies-show

Arktičko rastapanje i dizanjerazine mora - https://www.theguardian.com/environment/2018/jun/13/antarctic-ice-melting-faster-than-ever-studies-show

3 milijarde tona leda nestalo od 1992 - https://www.livescience.com/62811-antarctica-3-trillion-tons-ice-lost.html

Boston, New York poplavljene obale, rekord - https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-06-06/new-york-boston-set-coastal-flood-records-as-storms-fuel-tides

Engleska i atlantska oluja - https://www.express.co.uk/news/weather/973236/UK-weather-forecast-storm-latest-rain-Met-Office-June-2018-forecast

Rekordne kiše u Francuskoj - https://watchers.news/2018/06/13/record-breaking-rain-hits-france-again-paris-breaks-rainfall-record-set-in-1960/

Ekološka apokalipsa u UK (VelikaBritanija) - https://www.zerohedge.com/news/2018-06-11/chris-packham-warns-ecological-apocalypse-looms-great-britain

Povijesna tuča - http://www.koaa.com/story/38416109/historic-hail-storm-hits-southern-el-paso-county

Umrlo mnogo gigantskihafričkih baobab drveća - https://www.theguardian.com/world/2018/jun/11/giant-african-baobab-trees-die-suddenly-after-thousands-of-years

Opskrba povrćem će najvjerojatnije naglo opasti za trećinu - https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/vegetable-shortage-supply-food-production-climate-change-a8394336.html

Propast svjetskih polja kukuruza - https://insideclimatenews.org/news/11062018/climate-change-research-food-security-agriculture-impacts-corn-vegetables-crop-prices

Australija i problem suša - http://theconversation.com/recent-australian-droughts-may-be-the-worst-in-800-years-94292

Povećanje mrtve zone Meksičkog zaljeva - https://watchers.news/2018/06/08/gulf-of-mexico-hypoxic-dead-zone-forecasted-to-exceed-17-250-square-km-6-660-square-miles/

Pronađeno još uzročnika deoksigenacije oceana - https://phys.org/news/2018-06-drivers-ocean-deoxygenation.html

Površinski talog na moru spriječava izmjenu CO2- https://www.theguardian.com/environment/2018/may/28/invisible-scum-on-sea-cuts-co2-exchange-with-air-by-up-to-50

Nemoguće izmjeriti zagađenost zraka u Indiji - https://www.theguardian.com/world/2018/jun/15/delhi-blanketed-by-smog-so-toxic-it-cant-be-measured

U Kini novi soj ptičje gripe, svaki 3. Zaraženi umire - https://www.thesun.co.uk/news/6541824/new-strain-bird-flu-h7n9-kills-nearly-half-contracted-china/

Kriminal nad prirodom - https://www.globalresearch.ca/the-betrayal-of-the-future-tipping-points-in-the-earths-climate/5633343

Ljudi idu linijom manjeg otpora, studija - https://www.sciencedaily.com/releases/2017/02/170221101016.htm

Radioaktivni otpad od 43 nukelarne eksplozije curi u Tihi ocean - http://www.dailymail.co.uk/news/article-5340465/Concrete-dome-holding-radioactive-waste-LEAKING.html

Saudijska arabija I saveznici bombardirali centar za suzbijanje kolere u Jemenu - http://www.theamericanconservative.com/larison/the-saudi-coalition-bombed-a-cholera-treatment-center-in-yemen/

Izvorne fotografije Havaja- https://www.express.co.uk/news/world/971913/Hawaii-volcano-eruption-freezing-rain-Kilauea

https://warfareweb.com/2018/06/09/high-alert-mysterious-freezing-rain-stuns-scientists-after-lava-explosion-in-hawaii-volcano-youtube/

Izvorna fotografija poplave - https://watchers.news/2018/06/13/record-breaking-rain-hits-france-again-paris-breaks-rainfall-record-set-in-1960/

Izvorna fotografija tuče - http://www.koaa.com/story/38416109/historic-hail-storm-hits-southern-el-paso-county

Izvorna fotografija suše - http://bigamericannews.com/2015/04/03/gay-marriage-chemtrails-are-causing-the-california-drought/

Pripremila i prevela: Svjetlana Valentić-enky

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike, dijelove teksta i blokiraju linkove! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(8 votes)

Donirajte

Amount: