person_outline
search
hrendeitpt

Social Science Research Network: "99% političara u SAD-u su psihopati!"

Psihopati imaju tendenciju da budu izuzetni i šarmantni, ali uglavnom bez krivnje, empatije i ljubavi, prema Scientific American. Oni rade stvari čisto za svoje interese, imaju plitke odnose i krive druge kada stvari krenu krivo

Prema novoj studiji objavljenoj od strane Social Science Research Network, 99,9% svih političara u SAD-u su stvarni psihopati. Miamiherald.com izvještava: Nova analiza rangira 48 kontinentalnih država plus District of Columbia, na osnovu psihopatskih markera osobnosti - ili "svojstva" - svojih stanovnika.

"Ovi su rezultati procjene u svakoj državi", rekao je Ryan Murphy, autor studije za Newsweek, na temelju svakog od "Big Five" osobina ličnosti: pristojnost, ekstraverzija, otvorenost, savjesnost i neuroticizam. To je učinjeno analizom rezultata anketa o osobnosti na tisućama stanovnika u svakoj državi.

Države srednjeg Atlantika i sjeveroistočne zemlje klasificirane su kao "temperamentne i neinhibirane". Oni u srednjoj Americi su "prijateljske i konvencionalne", dok su oni na zapadnoj obali, Rocky Mountains i Sunbelt regiji "opušteni i kreativni".

Psihopati imaju tendenciju da budu izuzetni i šarmantni, ali uglavnom bez krivnje, empatije i ljubavi, prema Scientific American. Oni rade stvari čisto za svoje interese, imaju plitke odnose i krive druge kada stvari krenu krivo.

Washington DC je vrh psihopatskih političkih osoba!

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike, dijelove teksta i blokiraju linkove! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – židocionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Friday, 30 October 2020 10:26
(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: