person_outline
search
hrendeitpt

Pogledajte strašan video u kojem dvoje migranata djevojci odrubljuju glavu, a nakon toga kuhaju njene dijelove tijela!

'Odlučio sam podijeliti ovaj video zapis s Twittera kako bih probudio mase ili barem pokušao. Shvaćam da je video strašan, i vjerujte mi, to me je učinilo bolesnim, ali istina se mora vidjeti jer bi ostala zaključana iza rešetaka mainstream medija koji kontinuirano traže potlačenost svih bijelih ljudi'

Nakon što je Njemačkoj rekla 'Možemo to učiniti', Rothschildova marioneta, židovka Angela Merkel tvrdoglavo je branila svoju 'izbjegličku' politiku koju je 2015. dogovorila sa nacistom Sorošem. A sve je počelo sa 100 000 Kosovara početkom 2015. – tiho i bez znanja javnosti. Od svibnja 2015. preko milijun i 800 tisuća Muslimana bez dokumenata, mogu ići po cijeloj Europi bez ikakvih provjera.

Samo u Njemačkoj 400. 000 muslimaskih migranata “nestalo” je iz njemackog sustava u roku od mjesec dana. Među njima najmanje 50.000 ISIL-ovih terorista.

„Možemo to učiniti. Njemačka se neće bitno mijenjati priljevom više od 1milijuna azilanata. Njemačka će ostati Njemačka, sa svime što držimo najdragocjenijima i najdražima. Toliko izbjeglica želi doći u Njemačku, Austriju ili Švedsku jer se ovdje dobro tretiraju, prema našim vrijednostima i načelima. To se ogleda u našem ustavu i našim zakonima, našoj slobodi, našoj demokraciji, u našoj neodoljivoj posvećenosti socijalnom tržišnom gospodarstvu. Sve se to neće promijeniti," rekla je Angela Merkel u intervjuu za novine Süddeutsche Zeitung.

Danas, tri godine kasnije, spoznali smo pravi razlog dobrodošlice migrantima od ''humanitarke'' Angele Merkel koja je odradila svoju cionističku dionicu i sada može zadovoljna napustiti mjesto kancelarke. A tisuće i tisuće migranata i dalje žive u skloništima vlade, mnogi od njih u zračnoj luci Tempelhof. Njemačka vlada procjenjuje kako će troškovi za tražitelje azila ove godine Njemačke porezne obveznike koštati preko 8 milijardi funti.

A najmanje 50 tisuća Soroš-Merkeličinih terorista, koji paralelno osnivaju svoje ćelije, raspoređeno je po europskim državama u kojima su na vlasti također cionisti (židokonvertiti ili bivši komunisti). Zadatak im je da siluju, pljačkaju, pale, upadaju u domove i ubijaju. Jednom rječju da stvaraju paniku i strah kod domicilnog stanovništva, sve sa krajnjm ciljem uvođenja izvanrednog stanja, odnosno policijske države.

 http://istinomprotivlazi.com/novosti/471-narodima-iza-leda-formira-se-eu-super-drzava-sa-zajednickom-vojskom-i-policijom-koja-ce-stititi-eu-narode-od-migranata-koje-oni-planski-dovode-nevjerojatno

Prisjetimo se: izbjeglice koje su dolazile u Grčku imale su 'priručnik za migrante' prepun savjeta, mapa, telefonskih brojeva i savjeta o preuzimanju širom Europe. Sky News je otkrio kopiju jedinstvenog turističkog vodiča koji se oprao na plaži na grčkom otoku Lesbos.Napisan je na arapskom jeziku i sadrži telefonske brojeve organizacija koje bi mogle pomoći izbjeglicama na putu, poput Crvenog križa i UNHCR-a. Među njima su i organizacije nazvane WatchTheMed-Alarmphone i w2eu, što znači "Dobrodošli u Europu". Vodič Sky News pronašao je također 24-satni telefonski broj za migrante.

Jasno, da je sve organizirano. Da su nekome trebali migranti, kao radna snaga, lako bi te države organizirale prijevoz brodovima, vlakovima, avionima…

Na naš mail stigao je videozapis, koji nije za svačiji želudac, u kojem dvoje Soroš-Merkelin migranta ubijaju djevojku, odrubljuju joj glavu, a nakon toga u posudi kuhaju dijelove tijela.

1Screenshot 1

02lčScreenshot 1

3.iScreenshot 1

m .Screens

''Odlučio sam podijeliti ovaj video zapis s Twittera kako bih probudio mase ili barem pokušao. Shvaćam da je video strašan, i vjerujte mi, to me je učinilo bolesnim, ali istina se mora vidjeti! Hrvatski narod neizmjerno je zahvalan za priliku koju nam je BitTube dao. Bez BitTube-a, istina bi ostala zaključana iza rešetaka mainstream medija koji kontinuirano traže potlačenost svih bijelih ljudi. BitTube je već spasio mnoge živote. Podignuta je svijest o hrvatskom narodu.'' 

Generator: Pravo lice migranata 31.10. 2018

Već su blokirali video! Pokušajte s linkom videa:

> https://bit.tube/play?hash=QmQbrBtzGmUf72nQxssNxKbiHJfqJJKNi6tFnZAeRP13ws&channe

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje, domet našoj fb stranici smanjili su na minimum minimuma...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

piScreenshot 2l=19423 

Last modified on Monday, 11 October 2021 18:09
(22 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: