person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 10661 times

Liječnike ne treba osuđivati ako uzmu mito! Imaju četverostruko niža primanja od zastupnika koji ne moraju ni dolaziti na posao!

Za razliku od liječnika u zdravstvu koji ''uzimaju mito'', liječnici u saboru i ostali zastupnički šljam, otimaju, doslovno kradu novac hrvatskom narodu, pritom ga protuustavno zadužujući. No, to im nije dovoljno pa ga intezivno truju GMO-om, chemtrailsom, cjepivima, a počeli su i vodom, (pro)davši izvorišta voda svjetskim teroristima Saudijskoj Arabiji

Liječnik je uzeo mito. Pacijent je umro. Treba li ga proskribirati? Ne treba! Ako treba koga proskribirati i javno prozivati, to su hrvatski zastupnici, mnogi od njih i liječnici koji nas doslovno od 2000-te ubijaju, a nitko ih ne proziva.

Za razliku od liječnika u zdravstvu koji ''uzimaju mito'', liječnici u saboru i ostali zastupnički šljam, otimaju, doslovno kradu novac hrvatskom narodu pritom ga zadužujući. Uz to ga intezivno truju GMO-om, chemtrailsom, cjepivima, a počeli su i vodom nakon što su (pro)dali izvorišta voda najvećim svjetskim teroristima - Saudijskoj Arabiji.

Plaće tzv. hrvatskih zastupnika koji, osim kada izglasavaju gremijeve zakone, ne moraju ni dolaziti na posao:

oiScreenshot 10

lliio

Plaće liječnika 

lkol

Zastupnički korumpitrani šljam (ima ih najmanje stotinu) intezivno radi protiv interesa hrvatskog naroda. Oni odlučuju o svemu, a ne hrvatska vlada. Zato griješimo kada prozivamo premijere i predsjednike. Sabor je hrvatski kazamat koji treba hitno provjetriti da bi iz njega izašao dugogodišnji nagomilani smrad čije će posljedici osjećati generacije i generacije Hrvata. Ako ih bude!?

Podsjetimo zaboravni hrvatski narod

Hrvatski sabor predstavničko je tijelo građana i nositelj zakonodavne vlasti u Republici Hrvatskoj. Hrvatski je sabor jednodomno zakonodavno tijelo (parlament) s najmanje 100, a najviše 160 zastupnika.

Zastupničke ovlasti:

odlučuju o donošenju i promjeni Ustava,
– donose zakone,
– donose državni proračun,
– odlučuju o ratu i miru,
– donose akte kojima izražava politiku Hrvatskoga sabora,
– donose Strategiju nacionalne sigurnosti i Strategiju obrane Republike Hrvatske,
– ostvaruju građanski nadzor nad oružanim snagama i službama sigurnosti RH
– odlučuju o promjeni granica Republike Hrvatske,
– raspisuju referendum,
– obavljaju izbore, imenovanja i razrješenja, u skladu s Ustavom i zakonom,
– nadziru rad Vlade Republike Hrvatske i drugih nositelja javnih dužnosti odgovornih Hrvatskom saboru, u skladu s Ustavom i zakonom,
– daju amnestiju za kaznena djela,
– obavljaju druge poslove utvrđene Ustavom.

Zastupnik ima imunitet od dana konstituiranja Sabora do dana prestanka zastupničkog mandata.

Zastupnička prisega:

“Prisežem svojom čašću da ću dužnost zastupnika u Hrvatskom saboru obnašati savjesno i odgovorno i da ću se u svom radu držati Ustava i zakona i poštovati pravni poredak te da ću se zauzimati za svekoliki napredak Republike Hrvatske”.

Potpuno je jasno da saborski zastupnici, tzv. hrvatski zastupnici odlučuju o našim životima, jer oni, a ne vlada i ministri, ratificiraju sve zakone koje predloži vlada!

A gotovo svi doneseni zakoni su protiv interesa hrvatskog naroda. I 28 godina negativnih bilanci, a nitko za to ne odgovara. Zato nam mladi odlaze, zato nam liječnici odlaze, zato nam prosvjetari štrajkaju, zato majke plaću kad im djecu na posvojenje daju agresivnim očevima, zato smo u Europi po broju umrlih od malignih bolesti....

Poneki liječnici koji liječe i spašavaju ljudske živote, vidjevši koliko su plaćeni hrvatski zastupnici, dođu u iskušenje uzeti ili tražiti ''mito'', od istog tog naroda koji bogato daruje zastupnički šljam. Koji ga, za razliku od liječnika, pljačka i truje.

Otvorite ovaj link i sve će vam biti jasno

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/lijecnici-u-hrvatskoj-losi-uvijeti-rada-i-male-place---485429.html

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

.

 

 

 

(1 Vote)

Donirajte

Amount: