person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 11771 times

Kada je Thompson pjevao pjesme protiv Srba i Četnika, bio je hvaljen u svim medijima u vlasništvu Židova … no kada je otpjevao stihove: Od vremena još od Krista… isti mediji ne prestaju udarati po njemu!

Jakovčić, Miletić, Radin i ostali istarski fašisti (židokonvertiti) godinama Thompsonu ne dozvoljavaju pjevati u Areni, iako istarski narod to žarko želi

Ustaše i Četnici nisu bili neprijatelji tijekom drugog svjetskog rata, Židovi su lažirali povijest o ustaškim i četničkim zločinima, održavajući tako mržnju koja je eskalirala ratom 1990. godine. Nakon što je Thompson shvatio tko je istinski neprijatelj Hrvata i Srba otpjevao je stihove ….

Od vremena još od Krista
Nova lica, scena ista
Vražje sile se trude
Da nas ne bude
Antikristi i masoni
Komunisti ovi oni
Šire sotonske fraze
Da nas poraze…

Potpuno je jasno da Thompson nije govorio o Srbima ni Četnicima, već o Židovima.
Srbi i Četnici su bili žrtve istih Židova komunista, kao i Hrvati.

Nakon što je Thompson to otpjevao svi mediji, koji su ga do jučer hvalili, počeli su ga žestoko napadati i prozivati. Najprije su mu smjestili pjesmu 'Jasenovac i Gradiška Stara'. Na toj pjesmi glas je sličan njegovom, no nisu uspjeli naštimati sinhronizaciju, a nema ni video zapisa na kojem se vidi da to Thompson pjeva. Za one koji prate estradu znaju da je tu pjesmu pjevao pok. Joško Tomičić.

Thompson je dadatni bijes na sebe navukao kada je otpjevao pjesmu ''Maranatha'' koja kaže:

Gospe, Ženo
Suncem ovjenčana
Satri zmiju,
Zmaja paklenoga

Zmaj pakleni o kojem Thompson pjeva su Židovi. Komunisti. Zmija i zmaj njihov su simbol. Možemo vidjeti Davidove zvijezde na slici zmije, zmaja paklenoga.

desw

Potpuno je jasno kome Thompson smeta 

Kada je Thompson pjevao pjesme protiv Srba i Četnika bio je hvaljen u svim glavnim medijima u vlasništvu Židova jer im je to išlo u prilog daljnjem krivotvorenju hrvatske povijesti. No, kada je otpjevao pjesme o stvarnim okupatorima na ovim područjima, svi glavni mediji, koji su u vlasništvu Židova, osuli su žestoku paljbu po njemu. Koja i dalje traje. Idu toliko daleko da ne prežu ni od sugeriranja da se Thompson likvidira.

Jakovčić, Miletić, Radin i ostali istarski fašisti (židokonvertiti) godinama Thompsonu ne dozvoljavaju pjevati u Areni, iako istarski narod to žarko želi.

U što smo se više puta osobno uvjerili.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(8 votes)

Donirajte

Amount: