person_outline
search
hrendeitpt
Pročitajte i podijelite! Stotine tisuća agresivnih Sorosevih migranata, među kojima su mnogi kriminalci, silovatelji i ISIL-ovci ostati će trajno u Hrvatskoj!
Vincent.V Vincent.V

Pročitajte i podijelite! Stotine tisuća agresivnih Sorosevih migranata, među kojima su mnogi kriminalci, silovatelji i ISIL-ovci ostati će trajno u Hrvatskoj!

Kad se Hrvatskoj oduzme kontrola nad vlastitim granicama i budu puštali sve migrante, to će se preko interneta brzinom svjetlosti odmah proširiti do Grčke, gdje čekaju još mnogi migranti i još dalje do najzabitijih pećina i vukojebina na Bliskom istoku i Africi. Gdje milijuni migranta čekaju da navale u EU. Slovenija i Austrija neće puštati te migrante koji budu ušli u Hrvatsku, da idu dalje za Njemačku, a Mađarska je ionako potpuno ograđena sa svih strana. Srbija, Grčka i Bugarska ih neće htjeti primiti natrag, a BiH je ioanko sprdnja od države. Dakle, stotine tisuća agresivnih Sorosevih migranata, među kojima su mnogi kriminalci, silovatelji i ISIL-ovci ostati će trajno na vratu Hrvatskoj i to će biti konačni slom hrvatske države!

Marakeškim paktom o migraciji, hrvatska politička vrhuška potpisala je faktički ovrhu nad državom Hrvatskom, - domom njenih stanovnika. Taj dom, ta država, Hrvatima ionako već odavno više ne pripada, oni nisu vlasnici svoje države. Oni su samo stanari u toj državi, koja je u vlasništvu stranih gospodara: globalističke elite iz takozvane duboke države na čelu sa židocionistima. Ali sada im prijeti i oduzimanje te vlastite države, koju će postepeno preuzeti Sorosevi migranti.

Nedavni slučaj objavljivanja tajnih snimaka kako hrvatski granični policajaci protjeruju ilegalne migrante, pokazao je što Hrvatsku i Hrvate sa marakeškim paktom o migraciji očekuje u bliskoj budućnosti. Tu se radilo o planiranom igrokazu sa ciljem da se skrši i oduzme i ono malo preostale suverenosti koju još ima Hrvatska. Ono malo suverenosti, koje još održava hrvatska granična policija. Igrokaz u kojem su sudjelovali židocionistički gospodari i vlasnici Hrvatske, njihovi briselski mafijaši i domaća sorosčad i ostali plaćenički ološ iz takozvanih "nevladnih organizacija", NGO-ova.

Dakle; aktivisti organizacije pod imenom 'Border Violence Monitoring', tajno su postavili skrivene kamere na granici između Hrvatske i BiH i tako snimali hrvatske policajce kako vraćaju soroseve migrante, koji su tajno i nelegalno prešli granicu, na nedozvoljenim mjestima. 'Border Violence Monitoring' je dosada nepoznati NGO. Na njihovom portalu kaže se da je BVM: "projekt koji dokumentira nelegalno vraćanje migranta sa granice i policijsko nasilje od strane državnih organa iz država članica EU, većinom na granicaam između Srbije i Hrvatske, Srbije i Mađarske, te Bosne i Hercegovine i Hrvatske."

Iz daljeg teksta u tom članku vidljivo je da BVM osnovan tek prije 2 godine. Na portalu nema uopće nikakvih podataka o tome, tko stoji iza BVM-a, tko ih financira, nema uobičajenih poveznica "donors" ili "sponsors", koji se inače nalaze na portalima svih poznatih brojnih Sorosevih, briselskih i vošingtonskih NGO-ova, kao Documenta i ostali šljam. Iako BVM dakle želi sakriti, tko su mu naredbodavci i gazde to je vidljivo iz zrakoplova da i iza ovog NGO-a stoje Soros i duboka država. U članku se hrvatska policija optužuje da već dvije godine tjelesno zlostavlja migrante i tu se sugerira, kao da je Hrvatska kriva što pokušava zaštiti vlastite granice, a ne oni koji šalju nelegalne migrante i potencijalne ISIL-ovce u Hrvatsku i EU.

Za te optužbe protiv hrvatske policije, BVM se poziva se na izvješća slijedećih organizacija: 'Liječnici bez granica', UNHCR, 'Are You Syrious', 'Centar za mirovne studije', 'Oxfam' i 'Human Rights Watch'. To su sve organizacije koje pripadaju gustoj mreži židocionističke globalističke elite, duboke države, koja je prouzročila i organizirala ovu masovnu migraciju. Liječnici bez granica (Médecins sans frontières, kratica MSF) je organizacija osnovana 1971., sa ciljem medicinske pomoći u siromašnijim regijama i državama svijeta. a jedan od suosnivača je bio poznati francuski židovski političar Bernard Kouchner, koji je 90-ih godina bio francuski ministar vanjskih poslova.

Sigurno je da mnogi liječnici i drugo osoblje, koji dragovoljno rade za ovu organizaciju, imaju iskrene namjere i nitko ne dovodi njihovo poštenje u pitanje, međutim, oni koji su stvorili ovu organizaciju i koji stoje iza nje i koje danas vuku konce, imaju sasvim druge namjere: koristiti i ovu organizaciju u golemoj mreži organzacija globalističke elite za stvaranje novog svjetskog poretka. Prije 2 godine šefovi MSF-a kritizirali su Mađarsku i sve druge države EU, koje se ograđuju žicama, ili koje ne žele primati migrante. A postoje dokazi da su aktivisti MSF-a, prije 2 godine zajedno sa mnogim drugim Sorosevim organizacijama sudjelovali u dovlačenju migranta u Europu preko Sredozemnig mora. I to tako da su te organizacije, među kojima dakle i MSF, slale svoje brodove na obalu Tunisa, gdje su utovarali migrante i onda bi ih odvozili do talijanske obale. Sve u dosluhu i suradnji sa kriminalnim krijumičarima migranta i sa korumpiranim pripadnicima talijanske granične obalne policije.
https://de.sputniknews.com/politik/20161209313705969-denkfabrik-beschuldigt-deutsche-und-us-finanzierte-hilfsorganisationen-des-migrantenschmuggels/

https://gefira.org/de/2017/07/19/soros-finanziert-schleusernetzwerk-in-italien/

MSF je također dobivao novac od Soroseve zaklade Otvoreno društvo, što stoji i u službenim podatcima ove zaklade. https://www.opensocietyfoundations.org/sites/default/files/partners_20090720_0.pdf

- UNHCR, ne treba posebno objašnjavti je UN-ov Visoki komesarijat za izbjeglice, koji stalno hvali migraciju i reklamira je kao ljudsko pravo i zadnje 3 godine napada Mađarsku i sve ostale države, koje ne dopuštaju nelegalnu migraciju.

Are You Syrious je Soroseva organizacija, osnovana prije 3 godine, sa ciljem da potiče nelegalne migrante iz Sirije, i to većinom Asadove protivnike i ISIL-ovce. AYS ima podružnice u svim državama EU, tako i u Hrvatskoj,

- Centar za mirovne studije  (CMS) je jedan od brojnih domaćih NGO-ova, koje finaciraju Soros, EU, UNHCR, te vlada Norveške. Plus naravno i hrvatska vlada, koja mora sufinancirati ovaj i sve ostale brojne NGO-ove.

- Human Rights Watch (HRW) je "organizacija za ljudska prava", koju su osnovali židovi Robert L. Bernstein i Aryeh Neier, a izvršni direktor HRW-a je također židov, Kenneth Roth. HRW također pripada gustoj mreži paralelne vlasti globalističke elite. Zato HRW u svojim izvješćima kritizira samo one države i vlade, koje se suprostavljaju Sorosu i židocionistima kao Mađarska, Rusija, Iran, itd... HRW se financira od strane mnogih koncerna i banaka a i sam Soros osobno je donirao za HRW 100 milijuna dolara. https://en.wikipedia.org/wiki/Human_Rights_Watch#Financing_and_services

- Oxfam je organizacija koja okuplja više drugih organizacija za pomoć i razvoj. Osnovana je 1942. u Velikoj Britaniji, a danas ima podružnice u mnogim državama svijeta. Ofxam se predstavlja kao dobrotvorna organizacija, koja se navodno bori protiv siromaštva u nerazvijenim državama trećega svijeta, u Africi, Aziji i Južnoj Americi. Tako se aktivisti ove organizacije predstavljaju u javnosti i na svom portalu, sa tipičnom ljigavnom lažnom patetikom, da vam se srce para.

Ali dovoljno je pogledati dugačku listu donatora, koji su u godini 2018. davali novac za Oxfam, onda postaje sve jasno, odakle vjetar puše. Među bezbrojnim donatorima Oxfama su i mnoga poznata imena. Naravno prije svih neizbježni Soros sa svojom zakladom Otvoreno društvo. Pa onda: Zaklada Ford (automobilskog koncerna Ford), Pepsi, Facebook, Zaklada Bill i Melinda Gates, Zaklada Levi Strauss, Svjetska banka, Zaklada JP Morgan Chase (JP Morgan Chase je velika Rockefellerova banka) i mnogi mmogi drugi; firme, koncerni, banke i privatne osobe,

Dakle među donatorim Oxfama, koji se navodno bori protiv siromaštva u nerazvijenim državama, su i neki od najvećih svjetskih izrabljivača sirotinje kao Soros, Bill Gates ili Svjetska banka, - utjerivač dugova i sprovoditelj dužničkog ropstva u mnogim državama u Africi. Među tim silnim donatorima je i Zaklada 'Charles Stewart Mott,' koja se inače nalazi na listama donatora više NGO-ova u Hrvatskoj i regiji. Ova zaklada, zajedno sa Sorosevim Otvorenim društvom i EU, sufinancira Pusićevu i Teršeličkinu antihrvatsku ekipu "Documenta". https://www.oxfamamerica.org/donors2018

A da je Oxfam u okviru Soroseve mreže sudjelovao u poticanju nelegalne migracije u EU, pokazuje i ovo izvješće neovisne istraživačke organizacuje Gefira i grafička šema u njemu: https://gefira.org/de/2017/07/19/soros-finanziert-schleusernetzwerk-in-italien/

Pored toga, početkom ove godine na javnost su izišli skandali seksualnog zlostavljanja u kojima su bili upleteni i MSF (Liječnici bez granica) i Oxfam. Vodstvo MSF-a, stjerano pred zid, je u veljači ove godine samo priznalo da je u godini 2017., bilo 24 slučaja seksualnog zlostvaljanja od strane djelatnika MSF-a i da su zbog toga 19 djelatnika dobili otkaz. http://www.spiegel.de/panorama/justiz/aerzte-ohne-grenzen-machen-sexuelle-uebergriffe-oeffentlich-a-1193559.html

Skandal u Oxfamu bio je još puno gori. Na javnost je procurilo kako su djelatnici Oxfama godinama seksualno zlostavljali djevojke i djevojčice u siromašnim državama, u kojima ti djelatnici rade u humanitarnoj pomoći. Oni su iskorištavali siromaštvo i teški položaj tih djevojaka, tako što bi od njih zahtjevali seksualne usluge da bi im pružali humanitarnu pomoć. Tako su djelatnici Oxfama 2011. iskorištavali žrtve katastrofalnog potresa u Haitiju. A pojedini od njih su i iznajmljivali luksuzne vile i tamo pravili orgije sa maloljetnim prostitutkama. Sve to je već tada, prije 7 godina bilo dojavljeno ravnateljstvu Ofxama, međutim sve je namjerno zataškano. Bivša menadžerica Oxfama, Helen Evans, o tome je govorila na britanskoj tv i teško optužila ovu organizaciju.

https://www.channel4.com/news/oxfam-whistleblower-allegations-of-rape-and-sex-in-exchange-for-aid

http://www.telegraph.co.uk/news/2018/02/13/president-haiti-condemns-oxfam-scandal-serious-violation-human/

https://www.theguardian.com/global-development/2018/feb/13/oxfam-disgraced-haiti-official-liberia-post-roland-van-hauwermeiren

UNHCR je također bio upleten u slučajeve seksualnog zlostavljanja i to djece i to je procurilo još prije 4 godine. UNHCR je godinama zataškavao masovno zlostavljanje afričke djece od strane francuskih vojnika u službi UNHCR-a u izbjegličkim logorima u Srednjoafričkoj republici. Čak su i osmogodišnja djeca bila brutalno zlostavljana! Umjesto da kazneno progoni francuske vojnike i njihove zapovjednike, UNHCR je dao otkaz zviždaču Andreasu Kompassu, koji je 2014. prijavio francuske vojnike središtu UNHCR-a u Zuerrichu. Podsjećam da su se ovi slučajevi zlostavljanja dogodili baš u vrijeme, kada je ravnatelj UNHCR-a, odnosno "visoki komesar" bio Antonio Guterres, koji je sada novi glavni tajnik UN-a.

http://www.lorihandrahan.com/press/2017/3/20/un-has-a-culture-of-impunity-for-sexual-abuse

https://www.theguardian.com/world/2015/may/01/french-letter-thanked-un-whistleblower-for-disclosing-abuse-by-troops

Oxfam, UNHCR i Liječnici bez granica, čiji su djelatnici zlostavljali sirotinju, koristeći patnju i težak položaj ljudi u Haitiju, Čadu, Južnom Sudanu, Srednjoafričkoj republici i drugim državama u kojima su kofol vršili humanitarnu pomoć, a šefovi sve 3 organizacije su to naprosto zataškavali, dakle takve "moralne veličine" prave izvješća o navodnom nasilju hrvatskih policajaca nad Sorosevim migrantima. I onda je ova nova organizacija, BVM preuzela ta izvješća i još napravila skrivenom kamerom, snimke, kako hrvatska policija vraća nelegalne migrante natrag u BiH.

Te tajne snimke BVM je proslijedio ARD-u, prvom kanalu njemačke državne televzije, koji ih je prvi objavio. Nakon toga su to izvješće ARD-a preuzeli i mnogi drugi lažljivi korporativni mediji u službi duboke države, a među njima naravno i svi domaći lažovi; Jutarnji, Index, Net, Telegram, Tportal, Večernji, N1, itd. Koji su napravili dreku na hrvatsku policiju. Međutim i na formu Jutarnjega i na forumu Indexa, preko 90% čitatelja im nisu pušili to, već su podržali hrvatsku policiju.

ARD nije "njemačka televizija" kako su to u tim izvješćima isticali hrvatski mediji, već zapravo antinjemačka televizija, u službi globalističke elite, koja želi uništiti i Njemačku. ARD pripada njemačkim mainstream medijima koje mnogi Nijemci s pravom nazivaju "lažljivi tisak" (lügenpresse). ARD je poznat po tome, što je u udarnim emisijama vijesti, više puta izbjegavao da izvjesti o zločinima Sorosevih i Merkeličnih migranata u Njemačkoj. Kao napinjer, ARD je prešutio masovne seksualne nasrtaje migranta na novogodišnju noć 2015 u Kölnu, ili također onaj brutalni slučaj, iz listopada 2016., kada je Merkeličin migrant iz Afganistana, silovao i ubio studenticu Mariu Ladenburger.

Tek nakon što su se vijesti o tome proširile po internetu i društvenim mrežama i ARD je bio stjeran u kut, tek tada je ARD u svojim emisijama vijesti, javio o tim zločinama, i to tek nekoliko dana nakon što su se dogodili. Glavni urednik ARD-a Jörg Schöneborn, je naravno član elitne organizacije Atlantikbrücke, glavne Rockefellerove i Bilderbergove podružnice u Njemačkoj. U kojoj su članovi i Merkelica i ostali vodeći političari i svi urednici i vodeći novinari mainstream medija.

Dunja Mijatović - Soroševa dresirana pudlica

Nakon orkestrirane dreke od strane organizacije BVM i mainstream medija, javila se predstvanica Vijeća Europe za ljudska prava, Dunja Mijatović.

lkomaxresdefault

Dunja Mijatović

Kao kofol službena osoba iz jedne službene međunarodne organizacije. Ta je Mijatovićka onda uputila svoju dreku na hrvatsku policiju, zbog toga što policija vraća nelegalne Soroseve migrante na "nelegalni" način. Vijeće Europe je naravno pod kontrolom židocionista, kao i sve ostale takozvane međunarodne organizacije. Dunja Mijatović je jedna od mnogih plaćenih dresiranih pudlica Sorosa i duboke države, podrijetlom iz partizanske obitelji iz BiH. Koja je i ranije drečala na hrvatsku graničnu policiju. https://narod.hr/hrvatska/tko-je-dunja-mijatovic-iz-ve-koja-hrvatsku-optuzuje-za-nasilje-nad-ilegalnim-migrantima

Prije nego što je postala povjerenica VE za ljudska prava, ona je radila za UNHCR i za nekoliko NGO-ova iz mreže duboke države. Te je također pisala za elitni portal "Open democracy", kojega finaciraju Soroseva i Rockefellereova zaklada i mnoge druge zaklade i koncerni. https://www.opendemocracy.net/author/dunja-mijatovi%C4%87

Takva karijera kao ove Mijatovićke je karijera tipična za svakog plaćenika duboke države. Koji se najprije dresiraju aktivnostima u raznim NGO-ovima i organizacijama, pa onda za nagradu dobiju neku višu funkciju u nekoj međunarodnoj organizaciji. Sličnu dresuru i uspon u karijeri, kao i Mijatovićka, prošao je i Nils Mužniekes, njen prethodnik na položaju povjerenika VE za ljudska prava od 2012. do 2017. Mužniekes, sin latvijskih useljenika, rođen i odrastao u SAD-u, početkom 90-ih dolazi u Latviju, gdje je najprije radio na 'Radiju Slobodna Europa', poznatom gnijezdu sorosčadi, pa je onda postao direktor Soroseve zaklade Otvoreno društvo za Latviju. Pa je nakon toga imenovan za povjerenka VE za ljudska prava. Mužnikes je na toj dužnosti više puta boravio u Hrvatskoj, kao krajem 2013. uoči referenduma o zaštiti braka,. On je tada u hrvatskim mainstream medijima upozoravo Hrvatsku, da ne smije donositi nikakve zakone protiv homoseksualaca, da se u Hrvatskoj ne smije tolerirati homofobija, rasizam fašizam, antisemitizam, itd..

Nakon toga javljaju se i banditi iz Brisela i oni upozoravaju hrvatsku policiju zbog navodnog nasilja nad Sorosevim migrantima i zbog "nelegalnog" načina protjerivanja tih migranta. Potpisnik Marakeškog pakta, Božinović se u razgovoru za Jutarnji čudio, kako to da EU želi da štitimo vanjsku granicu EU, ali nas istovremeno optužuje da brutalno postupamo prema migrantima. Božinović ili je naivan ili se pravi naivan. Naravno ovo drugo. Jer, briselski banditi baš ne žele zaštitu vanjskih granica EU. Vidjeli smo u zadnje 3 godine, kako je Frontex- službena granična policija EU "štitio" morske granice EU.

Nakon cijele ove organizirane dreke na hrvatsku policiju, već spomenuti Sorosev i briselski NGO Centar za mirovne studije (CMS) podnosi kaznenu prijavu DORH-u protiv hrvatske granične policije. Kako sam veće rekao, pored Soros i EU sufinancira CMS. https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/oni-su-prijavili-hrvatsku-policiju-zbog-nasilja-nad-migrantima-znate-li-tko-je-na-popisu-financijera-centra-za-mirovne-studije-1260823/

Frontex - pila naopako - pomaže krijumčarima i Soroševim NGO-ovcima

Dakle što je cilj cijelog ovog planiranog igrokaza? Izvršiti pritisak na hrvatsku graničnu policiju, da ne protjeruje Soroseve migrante, već da ih sve pušta da uđu u Hrvatsku. Tako da se Hrvatskoj oduzme i ono malo suverenosti koju još ima, dakle: nadzor nad vlastitim granicama. U ovo se uklapa i zahtjev briselske Junkerove bande, hrvatskoj vladi, da se na granice Hrvatske sa BiH, pošalju postrojbe "Frontexa". Taj zahtjev je upućen, već prije nekoliko mjeseci i Plenkovićeva vazalska vlada će ga prihvatiti. "Frontex" je granična policija EU, čiji je zadatak zaštita vanjskih granica EU.

yyasSoros hungary protes678x381

Sorošev Frontex uskoro u Hrvatskoj

Ali to je samo kozmetika na papiru. Jer vidjeli smo kako je Frontex "štitio" granice EU u zadnje 3 godine. Smijurija. Postrojbe Frontexa, koje godinama bauljaju na morskim granicama između EU i Afrike, dakle na morskim granicama Italije i Grčke, ustvari faktički samo pomažu krijumičarima i Sorosevim NGO-ovima, da što više migranta uđe u Grčku i Italiju. Umjesto da presretaju brodove sa sorosevim migrantima i da ih odmah vrate natrag u Afriku, postrojbe Frontexa, spašavaju te migrante i pomažu im da se dokopaju grčke i talijanske obale. Dovoljno je reći, da je u protekle 3 godine u EU ušlo preko 2 milijuna migranta, eto dakle kako je Frontex štitio granice EU.

Junkerovi briselski banditi, po nalogu Sorisa i židocionista, htjeli su lani i Mađarskoj nametnuti postrojbe Frontexa, htjeli su ih poslati na granice Mađarske, kofol da pomognu mađarskoj graničnoj policiji. Međutim, Viktor Orban nije to dopustio. Ali pudlice iz Plenkovićeve vlade su to dopustile, jer oni rade sve što im gazde narede. Te udbolike balkanske kazandžije i gedžovani, koji sebe nazivaju "hrvatska vlada", su ljudi bez trunke morala i časti, koji bi prodali i rođenu mater za burek i ćevape. Dakle: na hrvatsku policiju se vrši organizirani pritisak da više ne protjeruje nelegalne Soroseve migrante. Onda će nam uvaliti postrojbe Frontexa, "zdrave snage", koji će faktički razvlastiti hrvatsku policiju, i preuzeti kontrolu nad hrvatskim granicama i puštati sve Soroseve migrante u Hrvatsku. Od onih 20.000 koji sada bauljaju po BiH, začas će narasti 200.000 pa još 200.000 i tako redom. i tako će mala Hrvatska brzo biti pregažena i preplavljena sa stotinama tisuća Sorisevih migranta.

Kad se Hrvatskoj oduzme kontrola nad vlastitim granicama i budu puštali sve migrante, to će se preko interneta brzinom svjetlosti odmah proširiti do Grčke, gdje čekaju još mnogi migranti i još dalje do najzabitijih pećina i vukojebina na Bliskom istoku i Africi. Gdje milijuni migranta čekaju da navale u EU. Slovenija i Austrija neće puštati te migrante koji budu ušli u Hrvatsku, da idu dalje za Njemačku, a Mađarska je ionako potpuno ograđena sa svih strana. Srbija, Grčka i Bugarska ih neće htjeti primiti natrag, a BiH je ioanko sprdnja od države. Dakle, stotine tisuća agresivnih Sorosevih migranata, među kojima su mnogi kriminalci, silovatelji i ISIL-ovci ostati će trajno na vratu Hrvatskoj i to će biti konačni slom hrvatske države!

Ovo je davno isplaniran scenarij. Kada one udbolike Plenkovićeve kreature koji sebe nazivaju "hrvatska vlada" pristanu na:
1. prekid brzog i učinkovitog hvatanja i protjerivanja ilegalnih migranata,
2. gradnju centara za prihvatilište migranata i
3. dolazak Frontexa, to će biti početaka kraja Hrvatske. To treba svim Hrvatima biti jasno.

U Dubrovniku, Istri, Opatiji, Splitu..., uskoro će sve biti puno arapskih i afričkih migranta i možete otpisati turizam. U propaloj državi Grčkoj, koju su uništili '' demokršćani'' grčki socijalisti i "demokršćani" (grčki HDZ i SDP), a konačno je dokrajčio Sorosev plaćenik Cipras, na pojedinim grčkim otocima, kao na Lezbosu, već je tako. Tamo migranti bauljaju, prave nerede gdje god dođu, turizam je potpuno zamro na tim otocima. Takvo nešto i još gore, čeka i Hrvatsku.

Hrvatski narod treba što prije shvatiti koliko je naša situacija kritična. Jer Hrvatska nema takav pogodan geografski položaj kao Poljska, Češka ili Slovačka, koje su gore po strani i ne nalaze se migrantskoj ruti za EU. Hrvatska ima preko 1000 km granice sa propalom sprdnjom od države, zvanom BiH koju briselski banditi već 23 godine namjerno održavaju ovako kaotičnom.

Optužba te orkestrirane dreke na hrvatsku policiju u zadnjih nekoliko tjedana i mjeseci glasila je: ''Hrvatska policija postupa "nelegalno" sa nelegalnim Sorosevim migrantima''. Po briselskim banditima, "legalno" bi bilo ovo: Hrvatska treba puštati svakog migranta, bez obzira, ima li on ikave dokumente ili ne, bez obzira da li je granicu prešao na jedino dopuštenim sužbenim graničnim prijelazima, ili je nelegalno prešao negdje preko šuma i polja. I svakom tom migrantu treba dati pravo da podnese zahtjev na azil, I onda se taj zahtjev rješava. I tek kada se svaki takav zahtjev riješi, i ako migrant dobije odbijenicu, tek onda, ga Hrvatska ima pravo protjerati, ali ne tamo negdje u šumi, gdje je taj migrant nelegalno prešao granicu, već lijepo na nekom službenom graničnom prijelazu i to svakog migranta, treba lijepo otpremiti autom, ili autobusom ili čak zrakoplovom. Tako to radi Merkeličina sluganska vladu u Njemačkoj. I rezulatat je ovaj: Preko 500.000 migranta kojima je dosada odbijen azil i nikad neže biti protjerani.
https://www.welt.de/politik/deutschland/article158305636/Halbe-Million-abgelehnte-Asylbewerber-nicht-abgeschoben.html

Ta brojka će još više narasti. Još stotinam tisuća drugih migranata zahtjevi za azilom još nisu riješeni. Preopterećeni njemački sudovi i suci, koji se bave tim, pitanjima, brdo nerješenih zajhteva za azilom, koji se gomilaju, zbog nedosatka osoblja i sve to zna potrajati i godinama, dok se ne riješi,. I napokon, kada se jedan takav zahtjev riješi, i taj i taj migtrant, dobije odbijenicu, on još uvijek ne može bito protjeran, jer on ima pravo ulagati do beskonačnosti žalbe i tužbe, sa najboljim odvjetnicima koje plaća tata Soros. I tako na kraju bude po onoj:pojeo vuk magare. Na koncu skoro nitko ne bude protjeran.

Paralelno sa ovom Sorosevom migracijom "izbjeglica", iz ''humanih razloga'', odvija se i plan dovlačenja migranta, pod maskom "nedosatak radne snage". Merkeličina vlada je nedavno donijela zakon sa kojim se dopušta faktički neograničena ekonomska migracija iz Afrike i Azije za rad u Njemačkoj, i to skoro bez ikakvih preduvjeta. To se maskira sa izrazom kao "migracija stručno kvalificirane radne snage". Merkeličina vlada i njeni lažljivi mediji trube, kako je Njemačkoj navodno jako potrebna brojna "stručna radna snaga". Jeftina smijurija. Nijemci su u cijelom svijetu pojam stručnosti, znanja i inovacije. Narod koji je izumio stroj za tiskanje, automobil, zrakoplov, televizor, računalo, itd..., pa da taj narod nema dovoljno "stručnih kadrova", pa im trebaju "stručnjaci" iz vukojebina Afrike i Bliskog istoka. Ali u tom nacrtu zakona Merkeličine vlade tamo se kaže, da ekonomski migranti koji žele doći u Njemačku zbog posla u stvari i ne trebaju imati nikakvu školu i stručnu kvalifikaciju, već da će im se to omogućiti, kada stignu u Njemačku i to na državni trošak da ih se "kvalificira". Pojednostavljeno rečeno: od afganistanskih čobana ćemo praviti inžinjere.

Dok domicilni Nijemci, koji žele studirati, moraju sami plaćati basnoslovne svote novca za studij i vlastitu kvalifikaciju. Naravno da je sve ovo zapišavanje ljudi u zdrav mozak i dio plana židocionističke elite, za postepnim uništavanjem nacionalnih država Europe. Na isti način rade ovdje kod nas i Plenkovićevi gedžovani u službi židocionista. Oni i njihovi mediji, već odavno trube, kako Hrvatskoj navodno nedostaje radna snaga. U hrvatskim medijima je nedavno objavljeno da hrvatska vlada za slijedeću godinu planira uvesti 65.000 radne snage iz inozemstva, i to kofol iz Ukrajine. https://www.jutarnji.hr/komentari/cime-namamiti-65-tisuca-uvoznih-radnika/8184509/

Naravno da je ovo laž, jer Ukrajinci također odlaze u Njemačku i bogatije države, a ne u Hrvatsku. Već je istina, da Plenkovićeva vlada želi uvoziti radnu snagu iz azijskih i afričkih zabiti. Jutarnji je na svom gospodarskom podportalu novac proljetos reklamirao uvoz radne snage, koja je navodno prijeko potrebna hrvatskom gospodarstvu. Ovdje se vidi kako lažovčine iz Indexa i Jutarnjega proturječe sami sebi i uskaču sami sebi u usta. Na jednj strani, oni skoro svakodnevno pišu kako je Hrvatska propala država, da je gospodarstvo očajno i propalo, i da je Hrvatska na začelju, da su nas u EU prestigle čak i Rumunjska i Bugarska, i da nitko ne želi ostati ovdje, ali istovremeno na drugoj strani, oni kažu, kako hrvatskom gospodarstvu nedostaje radne snage, kao da hrvatsko gospodarstvo strahovito napreduje.
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/novi-rezervoar-radne-snage-iz-kojih-drzava-ce-dolaziti-radnici-za-hrvatsko-gospodarstvo/7514913/

U tom članku, propagandisti Jutarnjega kažu da Plenkovićeva vlada planira uvesti 10.770 stranih radnika i da su prvi građevinski radnici iz Indije i Pakistana već stigli i da su navodno oduševljeni. Međutim svi ljudi iz Hrvatske i regije, koji rade po bauštelama u Njemačkoj, znaju vrlo dobro, da na njemačkim bauštelama nema ni Pakistanaca, ni Indijaca, ni Afganistanaca, ni Arapa, ni Afrikanaca. Da oni ne rade te poslove, niti su ih ikada radili. Dakle i ovdje se radi se čistoj obmani, pod maskom "nedostatak radne snage", samo da se po svaku cijenu dovuče što više azijskih i afričkih migranta u Hrvatsku i cijelu regiju. U cilju postepnog uništenja svih autohtonih europskih bijelih nacija.

llkgs

Također i Vučić i srpska vlada, hrvatski politički partneri, više puta su isticali da i Srbija treba radnu snagu iz inozemstva. https://www.blic.rs/biznis/vucic-plasim-se-da-ce-srbija-morati-da-uvozi-radnike/4mdmswh

Nakon smjene Radeljića, Kolinda pravi zaokret ulijevo, odnosno zapravo je konačno skinula svoju masku. Vjerojatno su njene židocionističke gazde iz duboke države naredile da je dosta njenog domoljubnog glumatanja. Tako da je Hrvatska sada možemo to slobodno reći, od svih bivših komunističkih država istočne Europe koje su članica EU, jedina država u kojoj je cijela politička vrhuška od A do Ž, u službi židocionističke globalističke elite. U svim ostalim, državam istočne Europe, u državnim strukturama vlasti, postoje manje ili više suverene i neovisne osobe i sve te države vode manje ili više, suverenističku politiku, za zaštitu vlastitih interesa.

Jedino u Hrvatskoj u svim državnim strukturama vlasti nema nijedne neovisne osobe, ili barem malo neovisne. Sve što globalistička elita iz duboke države naredi, bijedne pudlice u hrvatskoj političkoj vrhušci, sve to bez pogovora prihvaćaju.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Donirajte

Amount: