person_outline
search
hrendeitpt
Vincent.V Vincent.V

U Njemačkoj se roditeljima godišnje prisilno oduzima preko 80.000 djece!

Preuzimaju ih homoseksualni parovi (skriveni pedofili), djeca se zlostavljaju, siluju i žrtvuju u sotonističkim ritualima

Drugi kanal njemačke državne televizije ZDF, nedavno je u emisiji "Frontal 21" koja se bavi unutrašnjopolitičkim temama, objavio "istraživački" prilog o takozvanim "građanima carstva" ili "rajhsburgerima", kako ih nazivaju u nekim hrvatskim medijima (od njemačkog naziva "Reichsbürger"). "Rajhsburgeri" su oni Nijemci, koji ne priznaju ovu Saveznu Republiku Njemačku za koju tvrde da je nelegalna korporacija.

ZDF pripada korporativnim medijima, koje u Njemačkoj nazivaju "lügenpresse" (lažljivi tisak ili lažljivi mediji), Novinari ZDF-a i Švicarske državne televizije SRF, (koja je isto tako u službi duboke države) u pravljenu ovog "istraživačkog" priloga, poslužili su se udbaškim metodama. Tajno su se ubacili na jedan seminar "rajhsburgera", koji se  održavao u jednom hotelu u Švicarskoj. Skrivenom kamerom su snimali što se tamo govori, i onda to prikazali kao "istraživačko" novinarstvo u režimskoj emisiji "Frontal 21".

Svoj "stručni komentar" o rajhsburgerima, dao je i član Zaklade Antonio Amadao. To je Zaklada radikalnih ljevičara, simpatizera Antife, koju financiraju Soros. Ta Zaklada usko surađuje sa Merkeličinom vladom, a posao im je špijuniranje, cinkarenje i zastraživanje njemačkih građana, koji na društvenim mrežama govore kritično protiv Merkelice i migranata. Ravnateljica te Zaklade je Annette Kahane, bivša suradnica zloglasnog STASI-ja, istočnonjemačke Udbe, za vrijeme komunizma u bivšem DDR-u.

Između ostalog su prikazali i riječi voditelja tog seminara, Matthiasa Weidnera, citat: "BRD (Savezna republika Njemačka) nije samostalna država već stalno pod upravom saveznika (SAD i Britanije), naši političari ne služe narodu već služe okupacijskim silama...nekoliko super bogatih obitelji posjeduju cijeli svijet, a tajna svjetska vlada kontrolira sve..."

Ovo zna svaki Nijemac koji imalo misli sa svojom glavom. I to može svatko vidjeti u Njemačkoj, jer se američke vojne baze i danas nalaze po Njemačkoj, SAD i danas ima i nuklearno oružje na području Njemačke. Isto možemo reći i za Hrvatsku, koja je kao i Njemačka faktički okupirana država a hrvatski političari, kao i njemački ne služe narodu već okupacijskim silama - dakle dubokoj državi.

Ono što je u tom "istraživačkom" prilogu u toj emisiji najviše upalo u oči, bilo je nešto drugo. Ono što je rekao, Michael Räumelt, jedan od sudionika tog seminara. Räumelt nije član "rajhsburgera", bio je njihov gost. Inače je pravni savjetnik i glasnogovornik desno-konzervativne Švicarske narodne stranke (SVP), jedne od najjačih stranaka u Švicarskoj.

Räumelt je na tom seminaru rekao slijedeće: "U Njemačkoj se prosječno svaki dan oduzima preko 100 djece njihovim roditeljima. To je strašno. Ako to otprilike proračunamo za cijelu jednu godinu, po mojoj procjeni je "mračna brojka" (oduzete djece) viša nego 80.000 godišnje, procjenjujem čak i 100.000! Tu djecu onda mogu usvojiti homoseksualni parovi. Tu veliku ulogu igra i farmaceutska mafija. A tu su još i rituali, koji se rade sa tom oduzetom djecom, i to ne treba zaboraviti. Što se tu sve radi u tajnosti. To je nevjerojatno što se sve tu događa. Ludilo..."

Izraz "mračna brojka" (njemački: "dunkelziffer") je izraz koji se koristi u njemačkom jeziku, kada se procjenjuju neki podatci o nekoj negativnoj stvari, što se ne zna točno, ali se na osnovu već dostupnih poznatih podataka kojih netko ima, o broju ili količini te negativne stvari, pouzdano matematički, metodom ekstrapolacije, proračuna i procjeni da je taj broj još i veći. Na osnovu tih podataka i svega onoga što zna, Räumelt dakle procjenjuje da je ukupni broj oduzete djece, dakle "mračna brojka", još daleko veći nego što se službeno objavljuje. Da je taj broj oduzete djece, kada se na osnovu podataka koji on ima, ekstrapolacijom procjeni na jednu godinu, 80.000 ili čak i do 100.000 oduzete djece godišnje! Jer, nadležni državni organi koji to sprovode, kriju cjelovite podatke o tome.

Kada je spomenuo rituale, Räumelt je mislio naravno na sotonističke rituale, koje iluminatska globalistička elita radi sa otetom djecom. Zlostavljanja, silovanja, ritualna ubojstva. Nešto od toga procurilo je prije nekoliko godina, nakon što je u javnost procurio ogromni pedofilski skandal u Engleskoj, nakon smrti poznatog voditelja sa BBC-ja, Jimmya Savillea. Preživjeli svjedoci, koji su kao djeca bili silovani u tim sotonističkim ritualnim orgijama, svjedočili su u nekim britanskim medijima, da su Saville i ostali sudionici tih orgija, vikali: "heil Satan!".

Mnogi iz britanske političke vrhuške i mnogi zastupnici britanskog parlamenta, deseteljećima su bili uključeni u seksualna zlostavljanja djece. A britanska policija i obavještajne službe, godinama su sve zataškivali i štitili zločince. Saville, koji je godinama glumio dobrotvora, koji se brine za djecu, bio je usko povezan sa cijelom britanskom vrhuškom, uključujući i članove kraljevske obitelji. Ali to što je prije nekoliko godina otkriveno, to je sve bio samo vrh ledene sante, na osnovu kojega možemo pretpostaviti, koliko je velika i duboka smrdljiva pedofilna močvara.

Istospolne zajednice, rodna ideologija, Istanbulska konvencija, marakeški sporazum... jasno da i nas ovo uskoro čeka... jer uporno šutimo!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Sunday, 20 September 2020 15:15
(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: