person_outline
search
hrendeitpt
Perverznost sa cirkusom obilježavanja "holokausta" nema granica i nema kraja /video
Predstavnici duboke države na prošlogodišnjoj proslavi obilježavanja kolateralnih žrtava Jasenovca
Vincent.V Vincent.V
  • Posted
  • Read 3443 times

Perverznost sa cirkusom obilježavanja "holokausta" nema granica i nema kraja /video

Ovdje se za Hrvate faktički zahtjeva, diktatura mišljenja i verbalni delikt, isto ono što su Hrvati imali 45 godina za vrijeme Jugoslavije, kada su silom morali priznavati laži o 700.000 žrtva u Jasenovcu. I to je 45 godina bilo jedino službena dopuštena verzija u svim povijesnim knjigama i školskim udžbenicima.

Prije 72 godine Palestincima je oteta zemlja i njihova domovina i tu je stvorena nelegalna cionističko-fašistička država Izrael, koja je protjerala nekoliko milijuna Palestinaca i koja nad onim preostalima, vrši tihi genocid u "humanom" koncetracijskom logoru Gazi. Pojas Gaze je komadić zemlje, veličine 360 km² i na tom malom komadiću je stiješnjeno oko 1.800.000 Palestinaca, zbijeni kao kokoši u onim industrijskim kokošinjcima. Ograđeni betonskim zidovoma visine 6 metara, na kojima je bodljikava žica.

Međutim, svaki pokušaj spominjanja tog zločina i bijednog položaja Palestinaca i svaka kritika na račun države Izrael, odmah se udara batinom holokausta i antisemitizma. Od osnivanja države Izrael, židovi neprekidno ubijaju Palestince kao štakore. Samo u kolovozu 2014., izraelska vojska je 2 tjedna bjesomučno granatarirala Gazu, sravnila je sa zemljom i pobila oko 2000 Palestinaca. Među kojima je bilo skoro pola djece i mnogo dojenčadi.

Skupina od oko 50 španjolskih kulturnjaka i umjetnika, glumaca, redatelja, kazališnih redatelja, itd., izdala je javno priopćenje, u kojem je osudila taj izraelski zločin i otvoreno ga nazvala genocidom. Među tim umjetnicima, bili su i poznati filmski redatelj Pedro Almodovar i glumci Javier Bardem i Penelope Cruz. Židocionističke organizacije: Svjetski židovski kongres, Antidefamations League, Centar Simon Wiesenthal Efraima Zuroffa i druge, odmah su proglasili te španjolske umjetnike antisemitima i svrstali ih na listu antisemita.

Isto je doživio i poznati engleski roker Roger Waters, nekadašnji frontemen, bivše slavne grupe Pink Floyd. Waters je već godinama kritičar izraelskog režima i podržava organizaciju BDS, koja poziva na bojkot države Izrael, zbog aparthejda nad Palestincima. Kao znak prosvjeda protiv izraelskog režima, Waters je na svojim koncertima, u zrak puštao balone u obliku svinje, na kojima je bila izraelska zastava i židovska šestokraka zvijezda. Isto tako, glavni urednik ovog portala Ivica Luka Vrkić i njegova supruga predsjednica 'Udruge Ne govoru mržnje-Istinom protiv laži' (nit' luk jela nit' luk mirisala) ekspresno, na neviđeno, osuđeni su od sutkinje korporativne paradržave HR d.o.o. novonormalne partizanke Mile Kragić na 10 mjeseci zatvora sa rokom kušnje od dvije godine, jer se urednik Ipl-a složio sa mišljenjem autora koji tvrde da se holokaust dogodio i događa hrvatskom narodu. Perverzna presuda.

Svjetski židovski konges i Zuroffov Centar su i Watersa svrstali među najveće antisemite. Prije godinu dana, Waters je održao svoju koncertnu turneju u nekoliko velikih njemačkih gradova. Prvobitno je bilo planirano, da njemački državni i radijski TV kanali WDR i RBB (koji su u sastavu prvog državnog kanala ARD), promoviraju te koncerte. Međutim, na pritisak židocionističkih organizacija, oni su morali otkazati tu promociju i suradanju sa Watersom. Sa koncertnih plakata i mrežnih stranica koje su najavljivale koncerte, WDR i RBB povukli su i uklonili svoje službene logove.

Na koncertu u Berlinu, u ljeto preprošle godine, Waters je opet upozorio na teror države Izrael i podsjetio na temeljnu odrednicu iz povelje UN-a iz 1948: "Svi ljudi su rođeni sobodni i i jednaki u dostojanstvu i ljudskim pravima...također i Palestinci". I još je podsjetio na najnovije zločine nad Palestincima, koji su se tada dogodili, kada je izraelska vojska proljetos, danima ubijala na stotine Palestinaca, koji su prosvjedovali protiv Židova zbog koncetracijskog logora Gaza.

Waters je prozvao i Felixa Kleina, tzv. "opunomoćenika njemačke vlade za antisemtizam". Tu posebnu funkciju, izmislila je Merkelica, po nalogu svojih židocionističkih gospodara. Takva funkcija odnedavno postoji i u EU - "opunomoćenik EU za antisemtizam". On je u razgovoru za jedan židovski list, organizaciju BDS, koju podržava Waters, nazvao "antisemitskom" i njen aktivizam usporedio sa nacističkim aktivizmom protiv Židova, 30-ih godina u Njemačkoj.

Palestinski vođa Mahmud Abbas, lani je izjavio, da je razlog neprijateljstva prema Židovima ranijih stoljeća u Europi, bio socijalne prirode, zato što su imućni židovski trgovci i bankari, siromašnom stanovništvu u europskim državama, pozajmljivali novac, uz velike kamate. Ono što je Abbas izjavio i što je činjenica, se naziva lihvarstvo i dužničko ropstvo. Netanjahu i ostali židocionisti odmah Abbasa prozvali antisemitom. Što je zapravo apsurdno i smiješno, jer su Abbas, kao i ostali Palestinci, semiti., dakle, Kako onda mogu biti "antisemiti"? Protiv sebe samih? Kvaka je u tome što velika većina židocionista, onih koji vitlaju batinama antisemitizma i holokausta, zapravo nisu semiti, već kazari ili kao ih neki zovu hazari.

Iranski predsjednik Hassan Ruhani, nazvao je državu Izrael "rak ranom". Na Konferenciji za islamsko jedinstvo u Teheranu, prije 2 mjeseca, on je rekao: "Jedna od najgorih posljedica drugog svjetskog rata bila je osnivanje nelegitimnog režima zvanog Izrael i na taj način, nastajanje rak rane na Bliskom istoku". 

Ruhani ima pravo. Izrael je danas jedina država na svijetu, koja provodi fašizam. Izrael je danas problem, a ne druge države. Ali židocionisti napadaju sve druge države i narode, i prijete svima batinama holokausta i antisemitizma. "Izraelu se sve dopušta" - kako kaže Rohani. Naravno, zato što oni vladaju sa moćnom korporacijom SAD , sa 3 glavne države u Europi; Velikom Britanijom, Njemačkom i Francuskom, gotovo sa cijelom EU i sa cijelim Zapadom, te kontroliraju većinu islamskih sunitskih država.

Zato što su sve vlade navedenih država njihovi plaćenici i sve tzv. "međunarodne institucije" u njihovim rukama ili pod njihovom kontrolom. Zato fašistička država Izrael nikada neće biti osuđena, niti će ratni zločinci kao Benjamin Netanjahu, ikada biti optuženi pred nekim sudom. Da bi se i najmanja kritika na račun izraelskog zločinačkog režima i tihog genocida nad Palestincima, odmah ugušila u korjenu, zato se na životu stalno održava taj morbidni performans o holokaustu.

Perverznost sa cirkusom obilježavanja "holokausta" nema granica i nema kraja.

Bivši iranski presjednik Ahmadinedžad, koga su židocionisti svojevremeno bili proglasili najvećim antisemitom, prije desetak godina, provokativno je upitao: ''Pa dobro, dokada će se Nijemci morati ispaštati i kajati za "holokaust"? Još 60 godina, još 100 godina, još 500 godina, ili još 1000 godina? Kada će tomu biti kraj?" Ali nema tomu kraja. Perverznost sa cirkusom obilježavanja "holokausta" nema granica i nema kraja''

Svatko onaj tko u Njemačkoj ili drugdje, pokuša reći, - ajde sada je dosta toga, 75 godine nakon završetka 2. svjetskog rata, taj odmah dobije batinu antisemitizma po glavi. I bude optužen kao nacist. "Holokaust" je vječna ucjena za sve generacije Nijemaca. Zato je prije 14 godina usred Berlina, podignut čudovišni "memorijal holokausta" kao vječna ucjena za sve generacije Nijemaca. Na prostoru veličine dva nogometna stadiona, podignuto je 200 ogromnih betonskih ploča, svaka visine 2 metra.

Kada je taj memorijal sagrađen, poznati nizozemski violinist Andre Rieu, na njemačkoj televiziji, otvoreno je rekao da se sa tim memorijalom vječno želi zabetonirati krivnja i svim budućim genneracijama Nijemaca. Želi se poručiti svim Nijemcima: tvoj djed je kriv, tvoj otac je kriv i ti si kriv i tvoji nasljednici su krivi. Nakon ovih riječi bio je pravi muk u TV studiju. Nitko iz publike nije se usudio aplaudirati, jer bi eventualno mogao biti optužen za antisemitizam. Toliki je to strah. Brigite Seebacher, udovica poznatog njemačkog političara i kancelara 70-ih giodina Willya Brandta, tada se također otvoreno suprostavila podizanju tog čudovišnog memorijala i to je rekla u lice Danielu Liebeskindu, američkom židovskom arhitektu, koji je osmislio memorijal u Berlinu.

Zastupnik AFD-a Björn Hocke, prije 2 godine, pokušao je kritizirati taj memorijal rekavši da nijedan narod na svijetu ne bi podigao spomenik svije sramote u sred glavnog grada. Nijemci su u svojoj dugoj i bogatoj povijesti imali toliko veklih dostignuća i velikih osobnosti, znastvenika, pronalazača, umjetnika, itd., i trebaju to slaviti, a ne stalno se kajati zbog nacizma. Na Hockea se odmah sručila lavina optužbi, proglasli su ga ekstremistom i nacistom.

Dakle, nema oslobođenja krivnje Nijemcima i svim drugima u Europi. Svi moraju vječno biti ucjenjivani batinom holokausta. Ta beskrajna i vječna ucjena cijelog njemačkog naroda batinom holokausta se u službenom birokratskom jeziku Merkeličinog sustava, naziva "kultura sjećanja". Tako je to nedavno nazvao, Merkeličin ministar vanjskih poslova Heiko Maas iz SPD-a. Inače bezlični ljigavi fićfirić, kojega su u novom sastavu vlade CDU i SPD-a, židocionisti postavili na taj položaj. Prije toga, do listopada 2017. u sastavu prethodne Merkeličine vlade, Maas je obavljao dužnost ministra pravosuđa. I na toj dužnosti je uveo zakon o kontroli i pretragi interneta i socijalnih mreža, faktički zakon o "verbalnom deliktu". I pomoću tog zakona se u Njemačkoj svatko može optužiti za govor mržnje.

Maas i njegovo "ministartsvo istine" su u tim rabotama usko surađivali sa privatnom ekstremno-ljevičarskom Zakladom Antonio Amado, iza koje stoji Soros. Ravnateljica te zaklade je Annette Kahane, ciožidovka i bivša službenica STASI-ja (Udba u nekadašnjoj komunističkoj Istočnoj Njemačkoj, DDR-u). U tom prethodnom mandatu, Merkeličine vlade CDU-a i SPD-a, zadnju godnu dana, do kraja 2017., ministar vanjskih poslova bio je Sigmar Gabriel. Koji je htio ostati na toj dužnosti i nakon sastavljanja nove koalicijske vlade, početkom 2018.

Međutim, očito je da su gospodari Njemačke spustili palac dolje. Jer je Gabriel blago kritizirao izraelsku vladu i Netanjahua i bio previše "prijateljski" naklonjen prema Rusiji i Putinu. Zato je postavljen Maas, kojega neovisni portal Kopp, naziva "Šaptač Izraela". Parafraza naslova poznatog filma "Šaptač konja", hoće reći: ulizivač Izraelu. On ne pjeva njemačku himnu, a izjavio je, još kao učenik, da je bio sretan što je Njemačka izgubila rat i da je postao političar "zbog Auschwitza".

Netanyahu nije htio primiti tadašnjeg njemačkog ministra Sigmara Gabriela, zbog njegove blage kritika na račun izraelske vlade, ali je oduševljeno primio Heiku Maasa, kao "prijatelja Izraela". Maas se tada sastao sa ciovehabijskim vlastodršcima u Saudijskoj Arabiji i obećao da će im Njemačka i dalje slati tenkove i gomilu naoružanja. Sa kojim će onda, uz podršku Izraela i SAD.-a i dalje vršiti agresiju na Jemen i nastaviti genocid nad šijitskim stanovništvom Jemena.

Ajelet Schaked, ekstremna ciožidovska (njena stranka HaBajit haJehudi - Židovski dom) potiče i dalje naseljavanje Židova na područja oteta od Palestinaca i ne želi dopustiti povratak palestinskih izbjeglica iz susjednog Jordana u Palestinu. Predsjednik njene stranke, Bennett, otvoreno je izjavljivao, da "palestinske teroriste", kako ih on naziva, ne treba slati u zatvor, već ih odmah sve ubijati na licu mjesta. Kada mu je jedan novinar dobacio, da to nije legalno, on je odgovorio: "Ja sam u svom životu ubio mnoge Arape, to za mene nije nikakav problem".

Uri Ariel, izraelski ministar poljoprivrede u Netanjahuovoj vladi i također član ove stranke, izjavio je da Židovke ne smiju stupati u vezu ili brak sa nežidovima.

Dok židocionistički slugani na čelu Njemačke, Francuske, Španjoske...naravno i Hrvatske, ovih dana, kao i svake godine, pokorno sprovode godišnji horor performas zvani "obilježavanje godišnjice holokausta", performans u kojem se optužuju cijeli narodi i države, dotle se prešućuje i ignorira prljava uloga ciožidovske bankarske elite za vrijeme nacizma i drugog svjetskog rata.

Dokazane činjenice, da su obitelji Rotschild, Rockefeller, Warburg i druge, sudjelovale u sufinanciranju Hitlera i nacista. O čemu su pisali mnogi autori, kao Anthony Sutton i Adam LeBor, Valentin Katasonov, u svojoj knjizi: "Anglo-američki vlasnici novca organizirali su 2. svjetski rat." www.voltairenet.org/article187534.html

Ravnatelj njemačke Rajhsbanke, za vrijeme nacizma i 2. svjetskog rata, Hilmar Schjacht bio je prisni prijatelj sa šefovima Bank of England i Federal Reserve, obje u rukama ciožidova. Preko Banke za platno izjedančavanje (BIS) sa sjedištem u Baselu, sufinanciralo se Hitlera. A BIS je podružnica FED-a. O tome je opširno pisao LeBor u svojoj knjizi "Kula baselska" (The Tower of Basel), što je parafraza na izraz "Kula babilonska" (na engleskom: The tower of Babel).

Rockefellerov koncern Standard Oil od 1929. pa sve do 1945. poslovao je sa njemačkim nacističkim kemijskim koncernom IG Farben. Da bi se zataškala ta prljava prošlost, IG Farben je 1945. ukinut i razdjeljen na 3 nova koncerna: AGFA, BASF i faramceutski koncern Bayer. Koji je prije 2 godine ''kupio'' zloglasni koncern Mosanto. Vlasnici dionica IG Farbena, za vrijeme nacizma i 2. svjetskog rata, bila je obitelj Warburg, inače suvlasnici FED-a, zajedno sa Rotschildima i Rockefellerima. U upravnom odboru podružnice IG Farbena u SAD-u, sjedio je član obitelji Warburg i Edsel Ford, sin Henryja Forda.

Obitelj Warburg je danas, preko svg koncerna Warburg Pincus, većinski vlasnik "antifašističkih" portala Net-a i Telegram-a, te tjednika Telegram. Također je poznata činjenica da je Giorgy Schwarz (pravo ime i prezime Georgea Sorosa), koji je za pred kraj 2. svjetskog rata u Mađarskoj, zajedno sa svojim ocem Theodorom Schwarzom, cinkario druge Židove nacistima da bi nakon toga prisvajali sebi imovinu tih Židova. To je Soros čak i priznao 1998. na američkoj TV u emisji "60 seconds". Isto tako je poznata činjenica, da su Rockefeller, Carnegie i Ford cijelih 30 godina, sufinancirali eugeničke institute u nacističkoj Njemačkoj i programe ubijanja eutanazijom.

Naravno da od Zuroffa, i domaćih plaćenika židocionista, Markovine, Hrvoja Klasića, Jakovine i ostale nadolazeće novonormalne Pametno-Možemo ekipe, nećemo nikad čuti ni riječi o ovome. Već će oni i dalje potezati batinu holokausta na Hrvatsku i cijeli hrvatski narod.

 

 

Prošlogodišnji 

Dakle, dok se Palestinci ubijaju kao zečevi, židocionisti su ovih dana opet napravili svoj godišnji morbidni horor performas sa holokaustom. Taj performas zahvatio je sada i Hrvatsku. Židocionstički plaćenik Plenković mora izvršavati naloge svojih gazda. A ovaj put u tom perverznom licemjernom cirkusu, sudjelovalo je i vrhovništvo Katoličke crkve u Hrvatskoj na čelu sa Bozanićem. Nije teško pogoditi, da iza toga stoji jezuitski muljator i cionist, Bergoglio. U tijeku je lagano postepeno preoblikovanje KC u Hrvatskoj i njeno prilagođavanje židocionističkoj globalističkoj eliti, a iza svega konce vuku Bergoglio i njegovi gejevi i iluminati iz Vatikana. Cilj je postepeno porobljavanje i uništavanje hrvatskog i svih ostalih naroda Europe, da bi se stvorila željena korporativna, lihvarska svjetska država.

Soroščad iz Indexa nisu bili zadovoljni ni ovim bijednim performansom Bozanića i Kaptola, već zahtjevaju odlazak u Jasenovac. Cijelom tom cirkusu oko holokausta, sa kojim se Hrvatska i Hrvati žele trajno i vječno žigosati, spada i "studija" o kojoj su nedavno izvjestili Index, Net i ostali židocinistički mediji. "Važna studija o masovnom revizionizmu holokausta u nekim zemljama EU...", u kojoj su kako to slavodoboitno kmeči Net, "...Hrvatsku su baš fino oprali". Ali tko su to oni? Tko su ti, koji su napravili tu studiju i "oprali Hrvatsku"?

Sveučilište Yale, Grinnell College i Europska zajednica za progresivni Judaizam, napravili su ''studiju'' sa kojom žele prisiliti sve države i narode da preuzmu krivnju za "holokaust". Onda to objavi židocionistički elitni portal Politico, a kod nas ga objave, njihove produženi ruke - Index i Net, koji to nazivaju nezavisna studija. Dovoljno je pogledati službeni logo Sveučilišta Yale, pa da se vidi odakle vjetar puše.

https://de.wikipedia.org/w/index.php?title=Datei:Yale_University_Logo.svg&filetimestamp=20100226090254&

Ravnatelj i rektor ovog sveučilišta je Židov Peter Salovey. Portal Politico je portal koji salno optužuje Putina, Orbana i ostale "populiste, Assada naziva diktatorom, a brani koljače ISIL-a u Siriji. I ovaj ''elitni'' portal pripada židocionističkoj mreži američkih glavnih medija, pod kontrolom Rockefellerovog CFR-a (Vijeće za vanjske odnose), skupine Bilderberg i Trilaterale.

https://swprs.files.wordpress.com/2017/08/cfr-media-network-hdv-spr.png

U toj studiji, Hrvatska je zajedno sa Mađarskom, Litvom i Poljskom, najgore prošla, Židocinistima su trn u oku, svi koji ne žele pognuti glavu, stalno ih se tuče batinom holokausta i antisemitizma. Ne samo da su Hrvatska, Mađarska i druge države, koje su u 2. svjetskom ratu bile na krivoj strani, na udaru židocionista, već i Poljska, koja je u tom ratu bila na pravoj strani i žrtva okupacije Njemačke. Ipak, ni to Poljake ne spašava od pokušaja nametanja batine holokausta.

Razlog za to, bio je zakon koji je donijela suverenistička poljska vlada. Zakon sa kojim se zabranjuje svako dovođenje Poljske i Poljaka u vezi sa holokaustom. To je odmah uznemirilo židocioniste, pa se odmah na noge podigla cijela mafija: Svjetski židovski kongres, Zuroffov centar Simon Wiesenthal, American Jews Comitee i ostali. Kao i brojna Soroseva peta kolona u Poljskoj, Na čelu sa novinama "Gazeta Wybroscza", čiji je glavni urednik ciožidov Adam Michnik.

A javio se i ratni zločinac Netanjahu. Čovjek koji skoro svakodnevno ubija Palestince i njihovu djecu, drečio je Poljacima o holokaustu. Tu se vidi kolika je bezkrupuloznost, pokvarenost i bahatost ciofašista. Oni mogu sve i za njih vrijede dvostruka mjerila. I nitko im ništa ne može.

Dok se suverenističke vlade Poljske i Mađarske suprostavljaju drskim pokušajima židocinista, bijedna sluganska hrvatska vlada pihvaća sve. I svi se u toj podaničkoj vlasti utrkuju tko će im se više uvući u stražnjicu. I što Hrvatska i Hrvati dobivaju za nagradu? Pudlice i dalje dobivaju šamare i batine od svojih gospodara. A zastava svih boja, Bandić, im je čak obećao gradnju nekakvog memorijala holokausta u Zagrebu.

https://www.telegram.hr/politika-kriminal/americki-ambasador-upravo-je-porucio-hrvatskoj-vladi-da-ne-promovira-revizionizam-i-prizna-uzase-2-svjetskog-rata/?utm_source=NetNaslovnica&utm_medium=Widget&utm_campaign=NetWidget#

No, hrvatske pudlice će i dalje redovito dobivati batine Jasenovca po glavi, bez obzira koliko se trude da pužu cionistima u stražnji otvor. Nakon što su se uškopljeni mainstream desničari neko vrijeme širili bajku, da je novi američki veleposlanik Kohorst naklonjen desno-konzervativnim Hrvatima, on je prije dva mjeseca pokazao svoje pravo lice. Jer je i on židocionistički plaćenik, kao i njegova prethodnica, inače ne bi mogao obnašati tu dužnost.

Dakle, Kohorst je poručio svojim pudlicama u hrvatskoj vlasti, da ne "promoviraju povijesni revizionizam i da priznaju užase iz 2. svjetskog rata." Što su oduševljeno prenijeli hrvatski korporativni mediji u vlasništvu tih židocionista.

Drugim riječima: svaki pokušaj drugačijeg viđenja povijesti 2. svjetskog rata, osim onoga koje nameću Efraim Zuroff i Ivo Goldstein, nedopušten je. Zato i dalje moramo slušati laži o Jasenovcu. Jer je i Plenković njihov plaćenik, koji je na čelo Hrvatske i došao po nalogu židocionista koji su naredili rušenje one kratkotrajne vlade HDZ-a i Mosta. Iako i ta vlada nije bila nešto suverenistička i neovisna, ali i ono malo, što je ta vlada bila naznačila; pokušaj lustracije, "ustaša" (Hasanbegović kao ministar kulture) i moguće skretanje Hrvatske sa zadanog puta, tj. moguća "orbanizacija" Hrvatske, očito je uznemirilo židocionističke gospodare. I zato je ta vlada morala pasti.

I na čelo HDZ-a je postavljena hrvatska varijanata Angele Merkel; Andrej Plenković. Naravno da Plenković neće promovirati "revizionizam". Radi se o tome, da gospodari Hrvatske i njihova domaća peta kolona žele zabraniti svako drugačije neovisno kritičko mišljenje u javnosti o Jasenovcu i NDH. Kao ono koje su iznosili Roman Ljeljak, Igor Vukić ili emisija Bujica.

To smeta gospodarima Hrvatske i domaćoj soroščadi, koja očito žele da Plenkovićeva vlada zabrani i takva privatna iznošenja mišljenja. To smo mogli vidjeti i iz onog udbaškog pamfleta "pučke pravobraniteljice" Lore Vidović koja je pobrojala ove i sve ostale osobe, koje se drznu dirnuti u laž o Jasenovcu.

Drugim rječima, ovdje se za Hrvate faktički zahtjeva, diktatura mišljenja i verbalni delikt, isto ono što su Hrvati imali 45 godina za vrijeme Jugoslavije, kada su silom morali priznavati laži o 700.000 žrtva u Jasenovcu. I to je 45 godina bilo jedino službena dopuštena verzija u svim povijesnim knjigama i školskim udžbenicima.

Stjepan Mesić sve je rekao o Jasenovcu, potvrdivši gore navedeno / video

Zato im smeta portal 'Istinom protiv laži' (IPL) koji jedini ima smjelosti iznositi istinu o zločinima židocionista.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.
NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, usporavaju otvaranje...

 

 

 

 

 

(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: