person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 7226 times

Da bi hrvatski narod normalno živio urednici režimskih medija i paradržavni stožer moraju 'umrijeti!'

Ovo sa lažnom pandemijom Covid 19, vrh je sluganskog novinarstva. U stopu ih prate tzv. hrvatski zastupnici, točnije brnjičari ili korisni idioti. Naklon Karolini Vidović Krišto, jedinom svjetlu otužnog hrvatskog sabora godinama zapišanog opskurnim likovima koji su najbogatiju europsku zemlje uništili, a njen narod doveli do ruba siromaštva. Paralelno ga trujući chemtrailsima, GMO-om, sutra Beroševim cjepivima. Zbog čega je Hrvatska prva u Europi, a 10 u svijetu po broju umrlih od malignih bolesti.

U šumi informacija-dezinformacija, odluka-preporuka, zakona-nezakona, paradržavnog-nacionalnog, laži-istine, govora mržnje-slobode govora, trovanja chemtarilsom-teorije zavjere, partizana-ustaša... teško se snaći i pametnome, a kamoli većini hrvatskog naroda, pranog i ispranog mozga, koji ni nakon 70 godina nije izgradio vlastito mišljenje, na osnovu vlastitog razmišljanja, već prihvaća opće mišljenje koje mu godinama serviraju režimski mediji.

„Koronavirus najveća je svjetska prijevara, a Plenković i 'Nacionalni' stožer najobičniji su gremijevi plaćenici koji odrađuju svoje pogane dionice u obmanjivanju hrvatskog naroda! Ova nevjerojatna globalna prijevara uvod je u ekonomski kolaps, nakon čega slijedi obvezno cijepljenje (čipiranje) kao spas od 'smrtonosne' korone, a sve po zacrtanom NWO modelu AKCIJA - REAKCIJA – RJEŠENJE“, napisao sam u ožujku kada je i započeo ovaj koronacirkus!

Nacionalnim gospodarstvima država članica Ujedinjenih naroda naređeno je da se zatvore 11. ožujka 2020. Naredba je došla odozgo, od Duboke države. A korumpirani političari, premijeri i predsjednici, preko tzv. Nacionalnih stožera, širom svijeta provode „smjernice“ s ciljem rješavanja krize javnog zdravstva. Predstavivši narodima strašan zarazni virus, tzv.Covid-19, koji je programiran na vrijeme, na razmak, virus koji zaobilazi političare, njihove skupove, veselice...

Što je Covid-19?

Covid-19 skračenica je za Potvrda o identifikaciji cijepljenja, a broj 19 je godina kada je kreiran. Covid nije ime virusa. To je ime međunarodnog plana za smanjenje populacije. Ono što nam sad žele ubrizgati kao spas od Covida najgora su cjepiva do sada. To je bukvalno ulazak u pakao sa ciljem masovne depopulacije, većom od 80% populacije! Zato WHO ne dozvoljava da se prave obdukcije koje bi dokazale koja je snaga virusa. Europski patolozi nisu identificirali antitijela specifična za SARS-CoV-2, pa je prema tome nemoguće stvoriti cjepivo protiv nepostojećeg virusa SARS-CoV2 koji uzrokuje COVID 19.

Koji je u vrlo kratkom vremenu, kako drugim državama tako i kod nas, napravio ogromnu štetu već derutnom gospodarstvu, malom i srednjem poduzetništvu i obiteljima od kojih mnoge ni nakon 30 godina ne mogu oplakivati mrtve, položiti cvijeće na grobove svojih najmilijih koji su nestali u Domovinskim ratu. Paralelno, eboliraju se i nagrađuju oni koji su vršili genocid nad hrvatskim narodom.

Želeći promijeniti to stanje - bolje rečeno sr*nje, golobradi mladić na svoj način preuzima uloga institucija koje ne rade svoj posao. No, završava tragično, likvidacijom, na zadovoljstvo šefa stožerovog orkestra Plenkovića i sluganskih medija neograničeno otvorenih za političke emisare koji koriste priliku da još jednom iz naftalina izvade pozdrav Za Dom spremni, ustaše, teroriste...

Pravi tajming da paradržavni stožer, po nalogu onih koji su ih kupili, uvede nove perverzne odluke - preporuke o načinu nošenja maski, kada se stavljaju, kako se stavljaju, kada se skidaju, prijete novčanim kaznama, kovid redarima i novim lockdownom.

Maske

Osim što ne štite od prijenosa virusa, zbog vlage koja se stvara ispod maske pogodno su tlo za stvaranje virusa, bakterija, gljivica i drugih mikroorganizama koje onda udišemo. Ugljični dioksid (CO2) koji uzdišemo ponovnim udisanjem vraća se preko pluća u našu krv što dovodi do smanjene zasićenosti krvi s kisikom. Oduzmete li zdravoj stanici 35% njenog kisika, možete je pretvoriti u stanicu raka za samo dva dana. Sve normalne stanice imaju apsolutnu potrebu za kisikom. To je pravilo bez iznimke, upozoravaju mnogi liječnici.

PCR- test

PCR test je izumljen za laboratorijske potrebe, a ne za dijagnostiku otkrivanja virusnih oboljenja. To zna svaki liječnik opće prakse i svatko tko pročita upotstvo za upotrebu na paketiću. Mafijaši su ga programirali tako da u 80% ispitanika daje pozitivne rezultate. I po tome prevarantski stožer objavljuje broj zaraženih i umrlih od Covida-19.

Blokiranje istine

Google, Facebook, Twitter, Faktograf... blokiraju sve one koji pokušavaju narodu reći istinu. Već su najavili da će blokirati i sve one koji budu u negativnom kontekstu pisali o spasonosnom cjepivu. O kojem je sve rekao dr. Wolfang Wodard. Jasno i glasno u videu na youtube dr. Wolfang Wodarg poručio je svima: „Ne dajte se cjepiti! Jer sa cjepivom se žele mijenjate vaši geni“! Wodarg je upozorio da je nemoguće i neodgovorno za tako kratko vrijeme napraviti cjepivo, a stvaranjem straha i širenjem panike doslovno nas ucjenjuju da se moramo cjepiti.

A Plenković, za koronacirkus donirao WHO-u milijun eura (novaca poreznih obveznika) i naložio svom Viliju  da kupi 1,5 milijun cjepiva za spas hrvatskog naroda od strašnog virusa, Covida 19, za koji sam već rekao da je projekt, a ne virus.

AGENDA 21 i završna verzija Agenda 2030 je depopulacija stanovništva

Plan iluminata je preuzimanje svih resursa na zemlji, upravljanje njima, stvaranje jedne svjetske vlade, jedne svjetske banke i ostalih institucija preko kojih će kontrolirati sve procese u svijetu. AGENDU 21 daleko od naše javnosti i bez da se pita narod, potpisala je najprije HDZ-ova vlada 1992. na svjetskom samitu zemalja u Brazilu, a 2012.godine na samitu RIO+20, u ime Kukuriku koalicije, Neven Mimica. Agendu 2030 potpisali su Kolinda Grabar Kitarović i Tihomir Orešković. Potpisom su se obvezali i sprovoditi Agende.

Naime, eugenička globalistička elita (cionisti) sve nas nežidove smatraju robovima, gojimima, životinjama ili beskorisnim potrošaćima resursa. Nošenje brnjica na ustima prvo je prisilno obilježavanje sviju, a finalno obilježavanje je žigosanje mikročipom pod kožu. Oni su autori AGENDE 21 i AGENDE 2030! To je potvrdio jedan od vlasnika agendi.

Nicolas Rockefeller: 'Krajnji cilj je da svima na ovom svijetu bude ugrađen čip za identifikaciju putem radio frekvencije (RFID čip) i da sav novac bude na tim čipovima, a ako se netko pobuni ili nam se usprotivi jednostavno mu isključimo čip'

Ima li nade za nas?

Narodu treba vođa koji ima političke hrabrosti oduprijeti se masonskoj korporaciji zvanoj Europska unija. Trebaju mu i novinari - sedma sila koja će raditi u interesu naroda. Jer je na to obvezuje Deklaracija Međunarodne federacije novinara: Članak 1. "Poštivanje istine i prava na istinu". 

Političari dolaze, odlaze i prolaze, ali netko stalno ostaje. Novinari, sedma sila, oni koji bi u normalnim demokracijama trebali biti predstavnici naroda i zadnja linija obrane dobra od zla, istine od laži! Mnogi novinari su zbog istine platili veliku cijenu, neki i glavom. Čitajmo njihovu istinu. Oni su svijetli put koji trebamo slijediti i kojim trebamo krenuti kako bi stvorili potrebnu kritičnu masu koja će se oduprijeti ovoj povezanoj političko - medijskoj zločinačkoj organizaciji koja nas godinama dijeli, pljačka, truje i ekonomski uništava.

Ovo sa lažnom pandemijom Covid 19, vrh je sluganskog novinarstva. U stopu ih prate tzv. hrvatski zastupnici, točnije brnjičari ili korisni idioti. Naklon Karolini Vidović Krišto, jedinom svjetlu otužnog hrvatskog sabora godinama zapišanog opskurnim likovima koji su najbogatiju europsku zemlje uništili, a njen narod doveli do ruba siromaštva. Paralelno ga trujući chemtrailsima, GMO-om, sutra Beroševim cjepivima. Zbog čega je Hrvatska prva u Europi, a 10 u svijetu po broju umrlih od malignih bolesti.

Da bi hrvatski narod normalno živio urednici režimskih medija i paradržavni stožer moraju 'umrijeti'!

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: