person_outline
search
hrendeitpt

Trump se vraća! Vojska dovršava istragu o izbornoj prijevari!

Trump sada ima vrlo čvrst dokaz da su mu ispod nosa ukradeni milijuni glasova u Gruziji, Pennsylvaniji, Arizoni i Nevadi. Rekao nam je da je vojska u završnoj fazi istrage, i da će se brzo vratiti na vlast kada se objave nalazi. To neće dugo trajati

Predsjednik Donald J. Trump u nedjelju je rekao da će se brzo vratiti na vlast nakon što je saznao da se američka vojska bliži završetku sveobuhvatne istrage o nelegitimnosti predsjedničkih izbora 2020.

U nedjelju poslijepodne Trump i njegovi najpouzdaniji savjetnici sazvali su tajno sastanak u njegovom zapovjednom centru Mar-a-Lago, improviziranom bunkeru i digitalnoj metropoli. Kako je izvijestio RRN ranije ove godine, vojska je primijetila izborne nepravilnosti tijekom kasnonoćnih sati 3. studenog, kada je magično isparilo veliko Trumpovo vodstvo nad Bidenom u najmanje šest saveznih država.

"Glasovi za Trumpa su nestali, a glasovi za Bidena pojavili su se niotkuda. Smatrali smo to vrlo nepravilnim i vrlo sumnjivim, ali u to vrijeme nismo imali ovlasti djelovati po njemu", rekao je za Real Raw News zapovjedni narednik William M. Rinehart iz Obavještajno-sigurnosnog zapovjedništva američke vojske.

Dodao je: "INSCOM već dugo prati predsjedničke izbore. Ne mogu točno otkriti kada smo počeli. Obično pratimo i to je sve; nemamo ovlasti pobijati ili poništavati rezultate osim u posebnim okolnostima, što znači da postoje jasni i prisutni dokazi o izbornoj prijevari, a aktualni predsjednik aktivira Zakon o pobuni iz 1807. godine, koji američkoj vojnoj agenciji daje da zamijeni civilnu vlast." Naglasivši da je Trump pokrenuo Zakon o pobuni između 15. studenog i 18. siječnja, u tajnoj izvršnoj naredbi koja nije objavljena na Whitehouse.gov. Od tada, američka vojska koordinira s "zakonitim" civilnim vlastima kako bi procijenila opseg prijevare.

U nedjelju je INSCOM predstavio Trumpu preliminarno izvješće, što ga je potaknulo da okupi svoj tim povjerenika.

Naš izvor iz Mar-a-Lagoa rekao je da je izvješće osuđujuće za nezakonitu Bidenovu administraciju, jer daje uvjerljiv i nepobitan dokaz da je Biden svjesno ukrao najmanje 4.000.000 glasova u 6 država.
"Trump sada ima vrlo čvrst dokaz da su mu ispod nosa ukradeni milijuni glasova u Gruziji, Pennsylvaniji, Arizoni i Nevadi. Rekao nam je da je vojska u završnoj fazi istrage, i da će se brzo vratiti na vlast kada se objave nalazi. To neće dugo trajati", rekao je naš izvor, ali je odbio dati konkretan datum.

Upitan je li 4.000.000 glasova dovoljno za poništavanje izbora, naš izvor je kazao kako je broj glasova nebitan.

"Milijun, deset, dvadeset... Sada imamo dokaz da su glasovi ukradeni. To će biti dovoljno za rušenje zločinačkog Bidenova režima i vraćanje prosperiteta naciji i narodu", kazao je predsjednik Trump.

By Michael Baxter

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje... domet našoj fb stranici smanjili su na minimum minimuma.... Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

Last modified on Tuesday, 28 September 2021 07:35
(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: