person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 117328 times

Svi koji su primili Covid 'cjepivo', a ne lažno (placebo), neće dugo živjeti!

Nakon otkrića da se grafen oksid nalazi u cjepivu svi cijepljeni trebaju postaviti jednostavno pitanje  Plenkoviću, stožeru  i tzv. hrvatskom ministru zdravstva Viliju Berošu: Ja sam se cijepio, koliko ću još dugo živjeti?

Globalistička elita smatra da su 95% svjetske populacije "Beskorisne izjelice" koje treba eutanazirati što je prije moguće

U razgovoru sa Stevenom Fishmanam dr. Mylo Canderian (pseudonim) medicinski suradnik Svjetske zdravstvene organizacije, fan Klausa Schwaba autora Velikog Reseta, zagovornik jedne svjetske digitalne valute sekundarnog cilja WHO-a za 2022. godinu, mišljenja da su 95% svjetske populacije “Beskorisne izjelice” koje treba što prije eutanazirati, srušiti kao bijesne pse. Izrazio je prezir prema "zaraznim edukatorima" koji promiču kritičku teoriju i uvjeren je da će "cjepivo" stati na kraj "ljudskom raku na zemlji". Gorljivi pobornik dužnosti i obveze masonerije da riješi svijet od "Kuge čovječanstva".

Na pitanje "Kako "cijepljeni" mogu sa sigurnošću znati (koliko dugo moraju) koliko će živjeti nakon što su cijepljeni,“ kratko je rekao: "Formula za kraj ciklusa. Lako ju je izračunati! Moć jednostavnosti".

"Postoji maksimalni ciklus od deset godina od injekcije do kraja ciklusa", [ili smrti] "I iznimno je lako odrediti."

Svaki hematolog to može vidjeti u roku od nekoliko sekundi pod mikroskopom, a još lakše pod elektronskim mikroskopom. "Postotak krvi pogođene [ili kontaminirane] grafen oksidom je reciprocitet izračuna na kraju ciklusa", otkrio je.

Drugim riječima, "cijepljenik" [kako on naziva svakoga tko je uboden s autorizacijom za eksperimentalnu upotrebu Eugenika Depopulacija smrtonosno injekcijsko biološko oružje] koji ima 20% pogoršanja grafenskog oksida u krvi će, izuzimajući bilo koji drugi kriterij unosa, živjeti 8 godina. Netko s 70% propadanja grafen oksida neće živjeti više od 3 godine.

Stajalište dr. Canderiana je isto kao Klaus Schwaba, Bill Gatesa i izvršnih direktora Big Pharmi: NEKA SVI UMRU!

Na pitanje kakav učinak imaju drugi i treći udarci i pojačivači (bosteri) i kako to mijenja tablicu End of Cycle rekao je:

"Sve se to može izmjeriti hematološkim testiranjem. Što naivci dobiju više injekcija i pojačivača, to će im krv izgledati gore pod mikroskopom i brže će se pretvoriti u gnojivo."

Cjepiva protiv covida su od grafen oksida

Španjolski istraživači nedavno su otkrili da su Pfizer i AstraZeneca cjepiva protiv korone uglavnom izrađena od grafenskog oksida. Provjerivači činjenica i mediji tada na sve moguće načine opovrgavali izvještaje o otkriću. Naravno, "naš" Faktograf među prvima je na mjestu zločina.

Sladoljcreenshot 4

Karen Kingston, bivša zaposlenica Pfizera predstavila je neosporan materijal koji treba podijeliti sa CIJELOM SVIJETOM!

Otrov u „cjepivu“ protiv COVID-a. Cijepljenje, poznato kao "COVID cijepljenje," smrtna je kazna i nitko se ne smije podvrgnuti cijepljenju. 

Karen Kingston potvrdila je da je otrov, grafen oksid prisutan u cjepivima protiv Covida. “Izuzetno je teško pronaći ovu informaciju”. Na direktno pitanje Steva Petersa je li grafen oksid prisutan u cjepivima protiv korone, odgovorila je: "100 posto, to je nepobitno". Ovaj sastojak se ne spominje u patentima cjepiva jer je otrovan za ljude i jer se doslovno može povezati s internetom."

Patentiran grafen oksid https://uncutnews.ch/ehemaliger-pfizer-mitarbeiter-bestaetigt-ja-es-gibt-graphenoxid-im-corona-impfstoff-und-das-ist-der-grund/

“Oni istražuju koliko mogu ubrizgati ljudima prije nego umru. Mi smo zamorci.” Ako se aktivira, može doći do oštećenja i smrti. Objasnila je da grafen može provoditi struju. Kada grafen ima pozitivan naboj, uništava sve s čime dođe u dodir. U ovom trenutku čestice su neutralno nabijene. Ako se aktivira elektromagnetskim poljem, može doći do oštećenja i smrti. Ovisi o tome koliko se nanočestica nalazi u tijelu i gdje se nalaze. Nepobitan dokaz je da se metalni predmeti (stavite kovanicu) lijepe na mjesto uboda.“Ovo je biološko oružje. To je planirani genocid”

Nakon razgovora sa Karen Kingston, Stew Peters pozvao je dr. Jane Ruby. Pokazala mu je primjere kako izgleda oštećena krv kada je izložena grafen oksidu. Grafen oksid, za one koji nisu svjesni, komponenta je šiljastih proteina i priona Messenger RNA, koji je u ratu sa srcem, plućima, mozgom i krvlju za kisik. Grafen oksid je kisikova spužva koja tijelu oduzima potreban kisik i uzrokuje mnoge komplikacije, uključujući, ali ne ograničavajući se na anafilaktički šok, toksično zgrušavanje krvi, smrtonosnu paralizu pluća, rak mitohondrija i rak endotela."

 dr jane ruby

Nakon otkrića da se grafen oksid nalazi u cjepivu svi cijepljeni trebaju postaviti jednostavno pitanje Plenkoviću, stožeru i tzv hrvatskom ministru zdravstva Viliju Berošu: Ja sam se cijepio, koliko ću još dugo živjeti?

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/866-cjepivo-c-19-predstavlja-bioterorizam-protein-siljaka-je-patogen-mrna-cjepivo-nije-cjepivo

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/1906-javnozdravstveni-podaci-89-smrtnih-slucajeva-od-covid-19-u-proteklom-mjesecu-bilo-je-medu-potpuno-cijepljenima

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/1736-dr-mike-yeadon-mi-smo-na-vratima-pakla-osmislili-su-6-faza-priblizavamo-se-fazi-5-uspostava-kaosa-i-vojnog-stanja

@ MISLI NA DRUGE - NE CIJEPI SE!

Sad, svatko tko želi preživjeti ubojiti val "super soja" koji trenutno mutira u tijelima cijepljenih mora shvatiti da je držanje podalje od cijepljenih ljudi možda pitanje života i smrti. Cijepljeni su oni koji su najopasniji i zbog toga imaju najveći pristup društvu.
U vlastitoj sebičnosti i znanstvenom neznanju, ovi voljni dobrovoljci za bio oružje pomažu u izvršenju najvećeg zločina protiv čovječnosti koji se ikad mogao zamisliti: globalna pošast, pokrenuta decentraliziranim, ubrzanim, prilagodljivim genetskim oblikovanjem koje se oslanja na milijarde voljnih dobrovoljaca koji će služiti kao laboratoriji za mutacije.

Zdravstvena propusnica nije ništa drugo nego čin skrivene prisile na cijepljenje. Svi koji misle da su cijepljenjem dobili putovnicu za slobodu kretanja, zapravo su kupili kartu za pakao!
Svijet će se, zbog gluposti i naivnosti cijepljenih, koji su praktički vjetar u leđa stožeru (korisni idioti) uskoro podijeliti između OŠTEĆENIH (cijepljenih) i NEOŠTEĆENIH (necijepljenih)..

Semacreenshot 3

 

Čak i EMA priznaje nus pojave. Uz napomenu samo prijavljenih. Koliko ih je umrlo nakon cijepljenja, nikada nećemo saznati jer te podatke kriju kao zmija noge

CIJEPLJENI su oboljeli, zaraženi, prijenosnici

Da bi Plenković, Beroš, stožer i svi koji su sudjelovali u covidgateu, prikrili svoje zločine (umrli i oštećeni nakon cijepljenja) pokušavaju Covid potvrdama (ucjenama) krvavu covid lopticu prebaciti na necijepljene@

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/1529-cijepljeni-ljudi-ce-zaraziti-druge-super-sojevima-koji-vec-pokazuju-potpuni-imunitet-na-postojeca-cjepiva

Ovo je plan depopulacije (genocida)za 2021. godinu koji smo objavili, a brzi Faktograf  još brže zatamnio. Plan po kojem rade Plenković i paradržavni stožer!

plan nwo a

Svi koji su primili pravo covid cjepivo, nisu imali sreće da prime placebo, neće još dugo živjeti. Otvorite ovaj link!

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/425-procitajte-tko-prima-lazno-cjepivo-placebo-kako-se-manipulira-sa-dozama-5-10-20-30-i-tko-s-nama-igra-ruski-rulet

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, zamijenjuju slike u objavama, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, blokiraju daljnje dijeljenje, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(89 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: