person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 4660 times

Plenkoviću STOP! Vi niste hrvatski premijer, Vi ste đavolji sluga!

Plenkovićeva paradržavna vlada, paradržavni stožer, mostarepidemiolozi, režimski mediji, posebice Ministarstvo istine Faktograf.hr kojeg vodi Plenkovićev bilmez Petar Vidov, itekako su svjesni svojih zločina - smrti i oštećenja od cjepiva. Covid potvrdama (ausweis-om) grozničavo pokušavaju prebaciti svoju krvavu covid lopticu - na necijepljene, lažući da su oni zaraženi i prijenosnici zaraze.

 Laž je temelj današnje politike

4.ožujak 2020. sastanak Plenković - Stoltenberg

Predsjednik paradržavne vlade, kćeri paralelne države tzv. Republika Hrvatska d.o.o. Andrej Plenković sastao se 4. ožujka u Banskim dvorima s glavnim tajnikom NATO-a Jensom Stoltenbergom. U izjavama za medije, Plenković je izvijestio da je glavni tajnik stigao u Hrvatsku na neformalni sastanak ministara obrane Europske unije koji će biti pretvoren i u formalni sastanak na kojem će se raspravljati o najaktualnijim sigurnosnim izazovima i krizama. Kazao je da su se složili da u cijelosti na razini Europske unije, ali i brojnih članica EU-a i NATO-a postoji čvrst stav da treba sprječavati nezakonite migracije...Jens Stoltenberg je istaknuo da je Hrvatska vrijedan partner saveza i da na različite načine pridonosi operacijama NATO-a. Pozdravio je napore koje Hrvatska ulaže u povećanje izdvajanja za obranu na 2 posto BDP-a. Naravno, nije zaboravio upozoriti na sve "agresivnije" djelovanje Rusije, posebice podsjetivši na pripajanje dijelova teritorija Gruzije i Ukrajine...

Stotecreenshot 3

Jens Stotelberg došao je po zadatku, sa jednim jedinim ciljem: dati hrvatskom potrčku, masonu Velikog Orijenta i poslušniku Andreju Plenkoviću točne upute što treba učiniti nakon što SZO (samoproglašena Svjetska Zdravstvena Organizacija) proglasi lažnu pandemiju coronavirus.

11. ožujka 2020. SZO pokreće lažnu pandemiju

Svjetska Zdravstvena Organizacija (SZO) 11. ožujka službeno je proglasila svjetsku pandemiju u vrijeme kada je bilo 18 000 potvrđenih slučajeva i 4291 smrtnih slučaj od ukupne svjetske populacije Većina ovih potvrđenih „pozitivnih slučajeva“ procijenjena je pomoću RT-PCR testa koji ne otkriva niti identificira virus.

Odmah nakon najave SZO-a kampanja straha krenula je velikom brzinom. Upute za zatvaranje proslijeđene su u 193 države članice Ujedinjenih naroda. Potpuno zatvaranje nacionalnih gospodarstava podržano je kao sredstvo za rješenje krize javnog zdravstva.

17. ožujka 2020. tajni sastanak Plenkovića sa urednicima glavnih medija

rež novinari

Predsjednik paradržavne vlade Andrej Plenković i nekolicina njegovih suradnika, koji se lažni predstavljaju hrvatskim ministrima, održali su 17. ožujka tajni sastanak s glavnim urednicima tiskanih medija te nacionalnih televizija i radija, na kojem su razgovarali o tome kako bi mediji trebali pratiti epidemiju koronavirusa. Dao im je upute kako izvještavati u vrijeme krize te naglasio da CILJ MEDIJA MORA BITI IZBJEGAVANJE PANIKE i to tako da se promovira rad vlade koja je, kako su naglasili više puta na tom sastanku, "sve potrebne mjere donijela na vrijeme" i da imaju "dovoljno kapaciteta za savladavanje krize".

Teza o tome da je Hrvatska sve potrebne mjere donijela na vrijeme pojavila se na naslovnici Večernjeg lista samo nekoliko dana nakon ovog sastanka, na kojem je između ostalog Plenkovićeva Obuljenka obećala pomoć države, koju će naravno, kao i sve ostalo, platiti hrvatski porezni obveznici.

Bez presedana u povijesti, isovremeno je primijenjena  'pandemija' u svim UN članicama. Mala i srednja poduzeća gurnuta su u stečaj. Nezaposlenost i siromaštvo su rašireni. U nekim zemljama izbila je glad. Razorni utjecaji na zdravlje (smrtnost, morbiditet) ovih mjera, uključujući destabilizaciju sustava nacionalne zdravstvene zaštite (u brojnim zemljama), daleko nadmašuju one koji se pripisuju Covidu19.

Travanj 2020, žurba za testiranjem

U velikom broju zemalja istodobno se ljude potiče na testiranje, što zauzvrat doprinosi eksponencijalnom povećanju broja takozvanih potvrđenih Covid-19 "pozitivnih slučajeva". Objekti su postavljeni u cijeloj zemlji. Prevladava panika, nacionalne vlasti uspostavljaju objekte za testiranje. Ljudi, k'o prave poslušne ovce, stoje u redu kako bi se testirali i plaćali lažni test.

Svibanj 2020. donarska konferencija ili đavolja igra, Plenković SZO-u donirao milijardu eura

Početkom svibnja održana je takozvana donatorska konferencija, na kojoj se sakupljao novac za planirano cjepivo za masovno ubojstvo čovječanstva. Svi koji su sudjelovali u ovoj đavolskoj igri, dobro znaju što čine. Nema tu više nikakvih opravdanja. To je bila takozvana video konferencija, održana online, preko interneta. Propagandni mediji globalističke cionističke elite, nazvali su one koji su sudjelovali na toj konferenciji "međunarodni savez" za borbu protiv korone. Odnosno, kako su inicijatori te konferencije sami sebe nazvali "united against corona" (ujedinjeni protiv korone).

Tako je to nazvala Ursula von der Leyen, nelegalna predsjednica nelegalne tvorevine EU, lažna kršćanka, odnosno demon-kršćanka koja se zahvalila svima koji su donirali za cjepivo protiv lažne pandemije. Posebno se zahvalila velikom gazdi, dobrotvoru Bil Gatesu i predsjedniku SZO-a, etiopskom kriminalcu Tedrosu Adhanomu Ghebreyesusu protiv kojeg je pokrenuta tužba za suučesništvo u genocidu nad etiopskim narodom: "Kao netko, tko je cijelu svoju karijeru posvetio globalnim zdravstvenim inicijativama, doktore Tedros, dobro je što te u ovoj stvari imamo na našoj strani. Hvala ti!" U ovoj ljigavoj poruci Ursula nije propustila da ga oslovi sa doktore, iako on ustvari nije doktor medicine, ali ova tašta lopina inzistira, da ga se oslovljava sa doktor. Ursula je u tajnosti kupila 1, 8 milijari doza Pfizerovog cjepiva za depopulaciju europskih naroda. Cijena jedne doze je 15 eura. Izračunajte sami koliko će novaca platiti porezni obveznici europskih naroda.

Lipanj 2020 - Drugi val, plaćanje režimskih medija iz državnog proračuna

isplate 

Zdravstvene vlasti u nekoliko zemalja ukazale su na skori "Drugi val". Drugi val predstavlja "drugu fazu" programa stečaja, usmjerenog na uslužno gospodarstvo, zračni promet, turističku industriju, trgovinu na malo itd. Prevladava socijalno distanciranje. Zatvaraju se škole, fakulteti i sveučilišta, zabranjena su druženja i okupljanja obitelji. Maska za lice..U lipnju, kada nisu bile represivne mjere na snazi, Hrvatska je imala dnevno u prosjeku 0,13 mrtvih s coronavirusom. U drugoj polovini mjeseca smrtnost je bila ravno nula!

No, paradržavni stožer 30. lipnja uvodi obavezu nošenja maski u sredstvima javnog prijevoza - u tramvajima, autobusima, vlakovima i taksiju. Maska za lice ponovno se postavlja unatoč negativnim utjecajima na zdravlje. Kažu nam da je sve to u dobru svrhu. Boriti se protiv prijenosa virusa. Te dalekosežne odluke kojima se umanjuju temeljna građanska prava temelje se na „procjenama“ pozitivnih slučajeva Covid-19, a da se ne govori o manipulaciji rezultatima testa.

Sljedeća dva tjedna već smo imali 13 novih smrti. Onda su 15. srpnja uveli obavezu nošenja maski u svim trgovinama, poslovnicama i institucijama. Nakon toga, u kolovozu, zaraza se konačno počela ozbiljno širiti, da bi u prosincu virus MEDIJSKI kulminirao. Priprema za spasonosno cjepivo.

Prosinac 2020. otvoreno, drsko, medijsko huškanje na testiranje, 100%-tno sigurno cijepljenje, nove laži, novi valovi...sad smo na kraju 2021. na četvrtom valu

100 štiticreenshot 4

Vrijeme je za primanje spasonosnog cjepiva kako bi se hrvatski narod spasio od strašnog virusa koji se usudio napasti čak Plenkovića i njegova prijatelja masona Velikog Orijenta Macrona, koji mu uskoro stiže u posjet radi davanja uputa kako od 1. prosinca 2021, provoditi ausweis nad hrvatskim narodom.

Na jednom mjestu plan  NWO-a za 2021. godinu

666 s prevodom

O planu NWO-a, štetnosti cjepiva, beskorisnom i štetnom maskom, lažnim PCR testovima, napisao sam, prenio, bezbroj tekstova svjetskih znanstvenika koji nemaju pristup javnim medijima, pa se neću ponavljati već uputiti jasnu poruku hrvatskom narodu:

- HZJZ nije državna ili javna ustanova, već je privatna kompanija, kao i nacionalni stožer. Oni ne rade u interesu zdravlja već na depopulaciji hrvatskog naroda zato su i uništili Imunološki zavod. Ignorirajte sve odluke paradržavnog stožera, Capaka, Beroša, Alemku, Božinovića, Đikića, Ivića, Kaića... svi se oni lažno predstavljaju u ime Hrvatske, hrvatskih državnih institucija, zaštite hrvatskog naroda.
http://istinomprotivlazi.info/novosti/946-mislav-kolakusic-cijepljene-osobe-prenose-virus-covid-19-kaznena-prijava-protiv-26-clanova-stozera-civilne-zastite-rh

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/1788-odvjetnik-mate-knezovic-13-kaznenih-dijela-koja-se-cine-na-poticaj-stozera-civine-zastite-predsjednika-vlade-i-svih-clanova-vlade-protiv-gradana-rh-procitajte-i-podijelite

- Oni i njihov šef Plenković zapravo su prevaranti, veleizdajnici koji rade u interesu svojih gospodara, zaposleni na rukovodećim mjestima (u Londonu registrirane) paradržavne, paralelne, korporacije koja protuustavno koristi ime Republika Hrvatska, takozvane Republika Hrvatska d.o.o. (d.o.o. znači društvo s ograničenom odgovornošću).

- Korporacija 'Republika Hrvatska d.o.o.' privatna je tvrtka u vlasništvu Židobankara (duboka država) koji nas pljačkaju, lihvare, truju chemtrailsima, GMO-om, a zločinački ciklus pokušavaju zaključiti Covid cjepivima koja su toliko učinkovita da ne djeluje dok ih svi ne primimo!

- Glavni i odgovorni korporacije RH d.o.o., za provođenje genocida nad hrvatskim narodom po potpisanim Agendama 21 i 2030, mason je Velikog Orijenta Andrej Plenković.¸
http://istinomprotivlazi.info/component/k2/2637-duboka-drzava-krenula-u-zavrsni-cin-likvidacije-hrvatskog-naroda-a-sve-prema-agendi-21-i-agendi-2030-koje-su-potpisali-sdp-ova-i-hdz-ova-vlada

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/930-11-plenkovicevih-veleizdaja-vi-ste-samo-zadnje-lice-hdz-ove-zlocinacke-kovanice-vrijeme-vaseg-i-sanaderovog-hdz-a-je-isteklo

- Potpuno razotkrivena zločinačka organizacija UN sa svojom produženom rukom EU preko NATO batine, vatikanskog blagoslova i tiskanja novca bez pokrića, provodi otvoreni fašizam nad svojim članicama. Svjetsko uvođenje cjepiva protiv Covida može se opisati kao najveći ljudski eksperiment ikad proveden u povijesti svijeta. Svatko tko uzme ovo smrtonosno genski pripravak koji nije cjepivo, u osnovi je laboratorijski štakor koji sudjeluje u ispitivanju.

- Plenkovićeva paradržavna vlada, paradržavni stožer, mostarepidemiolozi, režimski mediji, posebice Ministarstvo istine Faktograf.hr kojeg vodi Plenkovićev bilmez Petar Vidov, itekako su svjesni svojih zločina - smrti i oštećenja od cjepiva. Covid potvrdama (ausweis-om) grozničavo pokušava prebaciti svoju krvavu covid lopticu - na necijepljene, lažući da su oni zaraženi i prijenosnici zaraze.
http://istinomprotivlazi.info/component/k2/378-cijepljeni-procitajte-koliko-vam-je-jos-preostalo-zivota

- Andrej Plenković je suspendirao i hrvatski sabor, potpisao uvođenje Covid potvrda i sa svojim bratom, po zločinima i veleizdajama, Aleksandrom Vučićem potpisao Ugovor za novonormalnu globalnu diktaturu.
http://istinomprotivlazi.info/novosti/1726-plenkovic-i-vucic-potpisali-ugovor-za-novo-globalnu-diktaturu-pogledajte-tko-je-jos

Plenkoviću STOP! Vi niste hrvatski premijer, Vi ste đavolji sluga!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.“

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: