person_outline
search
hrendeitpt
Dr. Wolfang Wodarg: NE DAJTE SE CIJEPITI PROTIV CORONE!

Dr. Wolfang Wodarg: NE DAJTE SE CIJEPITI PROTIV CORONE!

Pojednostavljeno rečeno znači; sa planiranim genetskim cjepivom, koje će nam se ubrizgati, naše stanice će biti tako genetski modificirane, da će obrambene stanice našeg prirodnog imunitetskog sustava misliti, da je to infekcija i napasti će te naše genetski modificirane stanice. Na taj način faktički može doći do procesa samouništenje našega organizma našeg tijela

Odavno postoje genetski modificirane, manipulirane biljke i životinje, od kojih se proizvodi GMO hrana. A sada se faktički i čovjeka želi genetski manipulurati, promjeniti, kao i biljke i životinje. U nekoliko tih planiranih kliničkih studija "cjepiva", ili u nekima koje su već u procesu ispitivanja, vrši se intervencija u genetske procese unutrašnje komunikacije stanica u našem organizmu. Sa ciljem, da naše tjelesne stanice same produciraju nove materije, koje su dosada unošene u organizam, izvana, putem cjepiva (onog običnog dosadašnjega cjepiva). Ali sada sa ovim novim "cjepivom", tj, genetskom manipulacijom, naše ljudske stanice trebaju biti reprogramirane, da postanu neka vrsta bioreaktora, za unutrašnju proizvodnju cjepiva.

Dakle, cilj je da se cjepivo neće više proizvoditi iz kokošjih embriona ili na umjetni način u tehničkim bioreaktorima, već će sada sa ovim "cjepivom" želi napraviti to, da se naše stanice tako modificiraju, manipuliraju, da same proizvode nova cjepiva, od sebe samih, od naših vlastitih stanica!Zbog toga, naše stanice treba genetsko tehnički izmijeniti. Želi se ubaciti genetske kodove za programiranje u naše stanice, da bi one mogle stvarati nešto novo strano u nama, nešto, protiv čega se naši imunološki sustav treba braniti. Na taj način naš imunološki sustav treba biti istreniran i senzibiliziran od strane mogućih virusa protiv unaprijed programiranih obilježja materije. To je njihov plan njihova ideologija, kaže dr. WodargMeđutim što će se dogoditi, kada te naše modificirane, promijenjene stanice (kroz planirano cjepivo) budu prepoznate od strane obrambenih stanica našeg imunološkog sustava kao infekcija i onda budu uništene?

Što će se dogoditi, kada na primjer u našim važnim organima, kao na primjer u jetri, stanice budu tako promijenjene, - da će ih jaka obrambena reakcija od strane stanica našeg obrambenog imunološkog sustava oštetiti?

Pojednostavljeno rečeno znači; sa planiranim genetskim cjepivom, koje će nam se ubrizgati, naše stanice će biti tako genetski modificirane, da će obrambene stanice našeg prirodnog imunitetskog sustava misliti, da je to infekcija i napasti će te naše genetski modificirane stanice. Na taj način faktički može doći do procesa samouništenje našega organizma našeg tijela. Ili mogli bi reći, tako će doći do polaganog samoubojstva našega organizma, gdje jedne stanice - one obrambene stanice imunološkog sustava oštećuju i uništavaju druge stanice - one koje su unošenjem cjepiva genetski modificirane. Potpuno je neodgovorno da su vlade (u Europi), industriji cjepiva obećali oslobađanja odgovornosti (u slučaju nuspojava i ostalih štetnih i opasnih stvari sa cjepivom). To farmaceutsku industriju pravi zonom oslobođenom od svake odgovornosti i kaznenog progona, a u toj industriji već sada se motaju mnogi špekulanti i virološki hazarderi.

To je gruba zlouporaba, kada takozvane etičke komisije ili ravnateljstva državnih kontrolnih ustanova sve to poslušno odobravaju (što farmaceutska industrija od njih zahtjeva), dok gospođa Merkel ili gospođa von der Leyen, djelomično kriminalne i već kažnjavane "kockare" iz industrije cjepiva, još i podržavaju sa milijardama eura i puštaju ih da nasrnu na stanovništvo. Želi nam se utuviti u glavu, da se naša sloboda mora ograničavati tako dugo, dok ne dođe cjepivo, kaže Wodarg i zato on postavlja 10 zahtjeva za političare, a među njima dva najvažnija na prvom mjestu:

Odmah obustaviti sve kliničke studije ispitivanja cjepiva sa RNK ili DNK na ljudima!

Odmah obustaviti sve mjera ograničenja i zaključavanja, neovisno od mogućeg cjepiva!

Dakle, svi oni koji još nisu progledali, neka progledaju, jer se iz ovoga što je rekao i pisao dr. Wodarg, vidi da se radi doista o đavolskom planu.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

 

Donirajte

Amount: