person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 17716 times

Narodni referendum ili ulica jedino su rješenje za srušiti slugansko - fašističke stranke HDZ, SDP, HNS, IDS, SDSS, Možemo!

Ustav RH jasno kaže: Republika Hrvatska je određena kao jedinstvena, nedjeljiva, demokratska i socijalna država, u kojoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih državljana. Narod ostvaruje vlast izborom svojih predstavnika i neposrednim odlučivanjem

Suverenitet RH neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv. Zastupnici koje smo izabrali prisegnuli su svojom čašću da će se u svom radu držati Ustava i zakona i poštovati pravni poredak te da ću se zauzimati za svekoliki napredak Republike Hrvatske.  

Ustav je jasan, "časni" zastupnici su prisegnuli. Pa u čemu je onda problem i zašto Hrvatska nije zemlja blagostanja jer mnogi tvrde da je najbogatija europska država? A svi zakoni koji se donose protivni su našem interesu kao većinskom vlasniku države. Opljačkani smo, zaduženi, i još nas svakodnevo truju iz zraka chemtrailsom i GMO hranom, a počeli su i vodom. A u planu im je obvezno cjepljenje i čipiranje.

Postavlja se najnormalnije pitanje, jesmo li mi uopće normalan narod i je li Hrvatska, kako je netko lijepo napisao na facebooku, jedina zemlja u kojoj je more bistrije od naroda. Jer, dok mi 'ratujemo' na facebooku ili  sami sa  sobom prodajući se za sitniš, oni, naši uposlenici itekako dobro 'rade'. A što nam rade dobro se je podsjetiti, imajući u vidu koliko dugo pamtimo objave.

Najprije su izvlastili naš HNB, žilu kucavicu svake države, iako je naš uposlenik guverner Vujčić odgovoran za održavanje stabilnosti cijena u Hrvatskoj i to sve sukladno članku 53 ustava RH, a izvješća o svom djelovanju mora podnositi Hrvatskom saboru. Isto tako Ustav RH kaže da je HNB u isključivom vlasništvu Republike Hrvatske, dakle našem vlasništvu

Kako je onda moguće da je HNB postao Rothschildova banka!? https://flash.hr/2016/03/vujcic-priznao-hnb-nije-hrvatska-narodna-banka/

Stjepan Mesić, naš bivši uposlenik na dužnosti predsjednika Hrvatske, doveo je NATO koji nas gotovo svakodnevno truje chemtrailsom zbog čega je udruga 'Ne govoru mržnje - istinom protiv laži'' podigla kaznenu prijavu protiv vrha države. Još jednom ćemo podsjetiti na najvažniji sastav chemtrailsa koji nam CIA šalje s neba: aluminijev oksid, stroncijum, barijum, sumper heksa-klorid, mangan i arsen!

A posljedice trovanja chemtrailsom su: infekcije krvi i respiratornog sistema, upala pluća, upala mozga, upala srčanog mišića, razne vrste gljivica, određene bakterije koje sadrže specifične enzime koji su u stanju da izmjene genom čovjeka, kod stanovništva se javlja i jedna opća letargija, kao i neki simptomi oboljenja nervnog sistema.

Naši bivši uposlenici Jadranka Kosor i Ivo Josipović, na dužnosti premijera i predsjednika RH, protuustavno su potpisali Lisabonski Ugovor, odnosno veleizdajnički čin, čin prodaje neovisnosti za koju je glasovalo 94,7% hrvatskih građana, zbog čega su podignute i kaznene prijave protiv njih - kod  našeg DORH-a - ali one i dalje kupe  samo prašinu.

Naš uposlenik na dužnosti premijera, danas predsjednik, Zoran Milanović izmijenio je Uredbu o obveznom označavanju GMO na Monsantovim proizvodima i na taj način mu dozvolio da nas legalno truje preko Agrokora i Ivice Todorića, zbog čega smo na prvom mjestu u EU po broju umrlih od malignih bolesti.

Dvije vlade koje mi plaćamo, HDZ i SDP, bez da su pitali svog vlasnika - hrvatski narod, potpisale su AGENDU 21 i to 1992. na svjetskom samitu zemalja u Brazilu (HDZ), a 2012. godine na samitu RIO+20 (SDP). Za one koji ne znaju glavni cilj AGENDE 21 je uništenje ljudi, odnosno depopulacija stanovništva, jer iluminati 'Komiteta 300' stanovništvo smatraju najvećim neprijateljima zemlje, odnosno 'beskorisnim potrošačima resursa'.

Naši uposlenici, bivši ministri poljoprivrede Čobanković i Jakovina opljačkali su za sebe i svoje HDZSDP drugove EU fondove na način da su osnivali fantomske tvrtke za deset kuna i potom na njih povlačili desetine milijuna eura.

Naš uposlenik na dužnosti premijera Hrvatske Andrej Plenković, ozakonio je rad Monsanta uredbom ''Koegzistencija GMO i organske hrane'' i ratificirao Istanbulsku konvenciju iako je hrvatski narod jasno rekao NE. Uz svog potrčka, ministra uprave, prijevarom broja glasova zabranio referendum skandalaznom izjavom da bi nas referendum vratio 50 godina unazad. Supotpisao Marakeški sporazum, uz pomoć APIS-a ukrao izbore...

Naša bivša uposlenica na dužnosti predsjednice  Kolinda G. Kitarović potpisala je AGENDU 2030, podržavala Jokićev pedokurikulum (točka 6. Komiteta 300), o kojem se sve može iščitati u jednoj jedinoj rečenici, citiramo: 'napravila je facu kao da vidi duh svog oca kako je*e petogodišnju djevojčicu'. Kolinda je također visoko pozicionirana članica Trilaterale - Komiteta 300 koji u svom programu ima 21 točku. Citirat ću prve četiri točke Agende 21 da vidite o kakvim se psihopatskim bolesnicima radi:

1. Uspostavljanje jedne svjetske banke, odnosno Novog svjetskog poretka u kojoj se crkva i monetarni fond ujedinjuju i pod njihovom su kontrolom,
2. Potpuno uništiti svaki nacionalni identitet,
3. Diskreditirati i potpuno uništiti religiju,
4. Uspostaviti kontrolu nad svakom osobom pomoću kontrole uma…

Lažna pamdemija, cirkusantski stožer (za koje i sam Milanović kaže da su nitko i ništa) i nova koalicijska vlada HDZ-a i Pupovćevih manjinaca, završni je čin depopulacije hrvatskog naroda. Dovršetak partizanskog šlamperaja iz 45-e.

A što mi radimo?

Netko je kazao da u Hrvata prosječno putovanje mozga, od guzice do glave, traje oko 70 godina. Je li zato toleriramo zakon džungle gdje bogati i moćni određuju što se može, a što ne? A mnogi upozoravaju na zlo koje nam se događa, ali mi ne vidimo. 

''Kako je moguće da netko tko je psihički zdrav može misliti da SAD i Velika Britanija mogu biti u poziciji da kažnjavaju bilo koga'', pita se bivši marinac O'Keefe.

Direktor ekološkog pokreta Nikola Aleksić kaže da zrak iznad nas nije siguran za udisati, voda nije sigurna za piti, hrana nije sigurna za jesti.

''Nije nam dozvoljeno proizvoditi vlastitu hranu. Nameće se i prodaja Monsantove frankenstain hrane koja je genetski promijenjena tako da se ne može sjeme reproducirati pa se mora ponovno kupovati kod iste - trgovačke mafije! Malo po malo, dio po dio skraćuje nam se život, a to ne možemo prepoznati, samo vremenom postajemo sve gluplji, djeca dobivaju autizam, mi dobijemo fibromijalgiju, respiratorne bolesti i na kraju rak.

Kombinacija zločina, zrak, hrana, voda! 19 od 20 ljudi treba da umre! Ovaj svijet je pod kontrolom nacista. Oni su potpuno ludi i van pameti! Nato je novi nacizam'', tvrdi  Nikola Aleksić, koji je u popisu 41 osobe - neprijatelja Srbije. A Srbija je Vučić, Brnabić i VulinNa Novi nacizam ili cionizam, upozoravaju i mnogi drugi neovisni svjetski stručnjaci, koji nisu prodali svoj obraz!

Zaključak

Za sve što nam se događa krivi su zastupnici koji na prijedlog vlade (čitaj Europske komisije) donose sve zakone. Ako smo mi poslodavac i njihove gazde, odnosno oni naši uposlenici koje mi, porezni obveznici plaćamo, zašto ih onda jednostavno ne smjenimo?

Svi pitaju, kako?

Narodni referendum ili ulica, jedina su rješenje za lustrirati HDZ, SDP, HNS i sve druge izdajnike koji su radili protiv interesa hrvatskog naroda!

Jer, ako smo ih i birali nismo im vlast dali bjanko. Dogovora s njima nema, jer su svjesni koliko su nam zla i štete napravili. Oni štetu ne mogu, ne znaju i ne žele popraviti.

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

(23 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: