person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 9116 times

Nakon ekonomskog kolapsa, koji nam se upravo događa, slijedi čipiranje!

Strah kojim su prije tajne službe sijali lažnim (isplaniranim) napadima na stanovništvo (false flag), a sada židomediji globalnim cirkusom nazvanim COVID19, omogućiti će uvođenje još veće presije na stanovništvo pod okriljem zaštite zdravlja stanovništva. Covid19 je projekt depopulacije svjetskog stanovništva koji je izašao je iz gremijeve radionice zla i mržnje prema svim nežidovima. Zato ne treba čuditi što žele zabraniti svaku kritiku, sistemom pila naopako, kvalificirajući je govorom mržnje

Židovi cionisti autori su AGENDE 21 i AGENDE 2030!

AGENDA 21 ili konačna verzija AGENDA 2030, plan je iluminata za preuzimanje svih resursa na zemlji, upravljanje njima, stvaranje jedne svjetske vlade, jedne svjetske banke i ostalih institucija preko kojih će kontrolirati sve procese u svijetu. AGENDU 21 daleko od naše javnosti i bez da se pita narod, i bez referenduma, potpisala je najprije HDZ-ova vlada 1992. na svjetskom samitu zemalja u Brazilu, a 2012.godine na samitu RIO+20, u ime Kukuriku koalicije agendu je potpisao Neven Mimica. Potpisom su se obvezali i sprovoditi agendu.

Glavni cilj AGENDE 21 i AGENDE 2030 je uništenje ljudi, odnosno depopulaciju stanovništva na ODRŽIVIH 500 milijuna kako su i zapisalio na 6 metarskim kamenim stupovima bu Georgiji. Jer njeni autori stanovništvo smatraju najvećim neprijateljima zemlje, odnosno 'beskorisnim potrošačima resursa'.

Vatikanski 'generali' (cionisti) kontroliraju bijele pape i sam Vatikan. Cionisti su kupili sve glavne medije da bi mogli skrivati istinu, oni financiraju ratove i rade na uništenju kršćanstva, odnosno istrebljenju bjelog konstrukta, kako javno propagira prof. Noel Ignatiev. Njihova banka je Rothschildova banka, a batina NATO koji pljačka i porobljava narode, nakon prethodno istaliranih svojih političara.

Prvi cilj im rušiti obitelj, a to su postigli zakonom o istospolnim zajednicama i rodnim ideologijama Koliko su moćni najbolji je dokaz uvođenja istospolnih brakova u Španjolskoj (97% katoličke vjere), Meksiku (93% katolika), u Hrvatskoj oko 90 %. Nedavno i usvajanjem djece istospolnim partnerima koje će za novac djecu disponirati pedofilima.

Cilj uništenja država se ostvaruje ekonomijom u kojoj se koriste alati kao što je blokada Narodne banke (naš NBH su izvlastili prije nego je Hrvatska postala neovisna država, što je i Vujčić priznao), pljačka ostalih banaka (opljačkali su ih Luković i ostali partizani), zatim kamatarenjem građana putem ovrha, nakon čega slijedi porez na nekretnine, samim tim i otimanje domova. Kada ostanemo bez doma i posla prepušteni smo doslovno ulici i skitnji.

Za skitnju će uvesti kazne koje se neće moći platiti nakon čega slijedi novi dom-sabirni centar ili logor, odnosno HOT SPOT! Da bi mogli kontrolirati i one koji neće izgubiti domove, uvesti će se obvezno čipiranje kako bi kontrolirali sav novac, a svakoga koji se pobuni i ne bude 'poslušan' jednostavno će 'isključiti' , kako se slikovito pohvalio prijatelju jedan od psihopata NWO-a Nikolas Rockefeller.

Taj zacrtani scenarij jako dobro provode „naši“ multi-kulti političari, a započet je instaliranjem Stipe Mesića za predsjednika. Sa Mesićem je stigao i MMF, HAARP i Monsanto. Mesiću se pridružio Sanader i ostala veleizdajnička kasta premijera, predsjednika i tzv. hrvatskih zastupnika koji ratificiraju sve gremijeve zakone, a da ne pitaju narod kojeg predstavljaju ili kako oni kažu koji ih je izabrao. A znamo da ih od 2000-te bira APIS pomoću 500 tisuća glasova 90-ih odbjeglih Srba i Jugoslavena, koji se i nakon 30 godina vode kao hrvatski birači. Njihova imena nalaze se u Ministarstvu uprave.

Datum 9.12.2012. treba zapamtiti jer su tada Jadranka Kosor kao premijerka i Ivo Josipović kao predsjednik Hrvatske potpisali kapitulaciju Hrvatske, odnosno Lisabonski sporazum (nova verzija Rapalskog ugovora) nakon čega nismo više suverena država. Oni to nisu smjeli potpisati bez da se prethodno održi narodni referendum sa jedinim pitanjem: Želimo li se odreći neovisnosti? Jer tako piše u Ustavu RH. 

Drugim riječima, mi smo nezakonito u Europskoj uniji koja je produžena ruka glavne svjetske zločinačke organizacije UN-a.

Strah kojim su prije tajne službe sijali lažnim (isplaniranim) napadima na stanovništvo (false flag), a sada židomediji globalnim cirkusom nazvanim COVID19, omogućiti će uvođenje još veće presije na stanovništvo pod okriljem zaštite zdravlja stanovništva. Covid19 je projekt depopulacije svjetskog stanovništva koji je izašao je iz gremijeve radionice zla i mržnje prema svim nežidovima. Zato ne treba čuditi što žele zabraniti svaku kritiku, sistemom pila naopako, kvalificirajući je govorom mržnje

Zašto to rade kad ima hrane i mjesta za cijeli Svijet?

Zato što ne žele dijeliti bogatstvo s ljudima (dovoljan primjer su naši političari i tajkuni i njihovo ponašanje prema narodu), već žele povratak na feudalno društvo (feudalci i kmetovi), kako je opisao dr. Quigley. Kako na globalnom planu tako i u državama potpisnica AGENDE 21, odnosno dorađene nove verzije AGENDE 2030, provodi se korporativni fašizam, stvaranje malog broja bogatih, budućih feudalaca i ostatka, kmetova ili robova. Toliko su se političari uživjeli u Novi svjetski poredak da se ponašaju kao da je to nešto najnormalnije i da tako mora biti.

Porezni obveznici

Mnogi građani ne razumiju što uopće znači porezni obveznik. Političari, administratori ili uhljebe nisu porezni obveznici nego konzumenti, doslovno oni žderu proračun, odnosno novac koji porezni obveznici stvaraju svojim radom. Dakle, postoje porezni obveznici koji rade i stvaraju novu vrijednost (novac) i konzumenti koji ne stvaraju novac (vlada, sabor, državni službenici, administratori, uhljebe) već ga konzumiraju i to kako se kome prohtije i bez ikakve odgovornosti. 

Posao vlade je da upravlja novcima poreznih obveznika i stvara bolji život svojim građanima. Oni rade upravo suprotno. Stalno se lihvarski zadužuju u privatnim stranim bankama jer je NBH (HNB) protuustavno izvlašten i u vlasništvu Rothschilda. Kao što je i hrvatski Ustav u vlasništvu Vladimira Šeksa i Dejana Palića. Naravno, hrvatski narod za ovo ne zna ali znaju zastupnici koji opet ne predstavljaju hrvatski narod već gremije, čije zakone i donose u hrvatskom saboru.

Možemo li izaći iz ovog kaosa?

Ekonomskim putem ne možemo jer njih rješenja ne zanimaju niti ih znaju (svi instalirani premijeri su pravnici, a nijedan ekonomista), demokratskim putem također ne možemo jer su nas varali na svim izborima. Sve izborne prijevare su dokazane, što znači da su svi premijeri i ministri nelegalni i neligitimni. Zato nema lustracije, nema istine, nema pravde. To im nije dovoljno pa žele zabraniti slobodu misli i izražavanja, nazivajući to govorom mržnje. Što je zadnji čin fašizma. Umjesto političkih kriminalaca koji su nas opljačkali zatvore će puniti oni koji im se suprotstavljaju. Kako bi u miru nastavili ispunjavati potpisane obveze iz agendi 21 i 2030, a to znači daljnju depopulaciju hrvatskog naroda. Prevedeno, dovršiti šlampavi partizanski posao iz 1945-e godine, kako se u trenutku zanosa izjasnio fašista Nenad Stazić.

Kao finale ekonomskog kolapsa osmišljeno je čipiranje

2čč1b9c chip4

ČIP, kada se jednom ugradi ne može se više skinuti jer se u njemu nalazi helij

Čipiranje ima jedinu svrhu kontroliranja ljudi uvođenjem digitalnog novca, ukidanjem gotovine, što predstavlja korak do cilja planiranog masovnog bankrota ljudi. A to najavljuje i Bil Gates izjavama da neće moći putovati oni koji nisu cijepljeni protiv Covida19, koji je projekt depopulacije svjetskog stanovništva a ne zarazni virus.

Ovo ludilo psihopata NWO-a može se jedino zaustaviti NARODNIM VETOM, REFERENDUMOM ili izlaskom na ulice, odnosno RUŠENJEM antinarodne sluganske vlade, gremijevih zastupnika i paradržavnog stožera koji je tihim udarom preuzeo sve ingerencije zastupnika kao predstavnika hrvatskog naroda. Provodeći čisti fašizam, a sve po Agendi 21 i završnoj Agendi 2030 koju su potpisali Kolinda Grabar Kitarović i Tihomir Orešković. U ime hrvatskog naroda, a da za to nisu pitali hrvatski narod.

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

(23 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: